Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Ariana

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-31 22:40:09

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ariana +36704064952 121659 szexpartner

Seingalt12 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Ariana hirdetővel
Egyeztetés
Tegnap, csütörtökön 18 órára adott először idópontot. Azt 1-2 órával előtte lemondta. Utána mára, péntekre 9:30-ra adott időpontot, mert én jeleztem, hogy elutazok, nincs sok időm. 9:12-kor SMS-ezett, hogy még nem ért be, dugó van. Kb. 9:50-re fog beérni, akkor kérdeztem, hogy 10 lehet-e? Hosszasan írta, hogy még több idő kell neki. Kérdeztem, hogy akkor hányra menjek. Erre már nem válaszolt, nem vette fel a telefont soha többé.
Megközelítés
Gyalog indultam el hozzá, amikor félúton mondta le.
Leírás
Először korrektnek tűnt, egy ideig, még az egyeztetés is okénak tűnt, írta, hogy majd kompenzál, de aztán nyilván belebonyolódott abba, hogy képtelen tartani egy időpontot. Ilyen fegyelemmel nem lehet ezzt csinálni, és ezt a többi vendégnek is érdemes tudnia!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ariana szexpartner beszámolójáról


2024-06-03 06:00:27
Fontos írás, hogy az érdeklődő ilyen szitukról is értesüljön. Áttudom érezni a csalódottságot, ami a körülmények negatív változásával egyre nőt. Arról sajna nincs infó, hogy milyen objektív okok voltak Arianna oldalán. A kép azzal lenne teljes. Kíváncsian várom következő írásodat.

2024-06-03 04:51:14
Köszönöm a megosztást.A történet akár jobbra is fordulhatott volna,ha összejön a randi és a beígért kompenzációt megkapod. Kérdés csak az hogy azt megírtad volna.
Mutasd mindet

FunkciókAriana legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-03-26) : Az idő rohant így javasolta a NFVSZ kezdését, amit nagyon jól és kitartóan csinált. Éreztem, hogy alakul, de nem lesz újabb csúcspontom ezért leállítottam

(2023-08-30) : Egyik kezével finoman rámarkolt a farkamra, a másikkal elővette a már előkészített vibrátort, bekapcsolta és elkezdte izgatni a csiklóját. Lassan mozgott a vibrátoron és folyamatosan izgatta a mind vérbőbb makkomat.

felejthetetlen: 1db
(2023-08-16) : Aki azt gondolja, hogy a franciáját is így fokozatosan vezette elő. Félénken ismerkedve, csak kóstolgatta, az nagyot téved. Addigra már minden bátorsága meg volt, ahhoz, hogy teljes elánnal lásson neki a szopáshoz.

nagyon jó: 1db
(2024-04-14) : natur franciába kezdett, közben feljött egy kis csok csatára mely igazi nyelves csata volt nagyon kellemes . majd kérésemre 69 be folytattunk amit szeretett

: 1db
(2023-09-16) : Franciája érzéki, lágy, a DT nem az ő szakterülete, ezt ki is jelentette. Így viszont maximálisan barátnős hangulata volt ennek a szopásnak, mindketten eléggé beleéltük magunkat. F

lehetne jobb: 1db
(2023-09-30) : Then we started kissing. She has very nice, soft lips. I think they have some silicon in them. I like them. But unfortunately, it was obvious that Ariana was not really that much into kissing and held back a lot.

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat