Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Anett(35+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Ariana

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-30 22:26:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ariana +36303973860 119124 erotikus masszázs

Apple_ a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Ariana hirdetővel
csodás cicik
mindenre hagy időt
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Az általam csak Corvin-fészekként hívott szalon masszőzeivel egy „recepcióson” keresztül lehet, több csatornán keresztül is kommunikálni. Én általában a VTR-t részesítem előnyben, de a Corvin-fészekkel már hosszabb ideje a Viber alkalmazás használatával egyeztetem az egyeztetni valót. Ariana adatlapját elolvasva láttam, hogy az átlagosnál több extrát vállal, ezért a teljes repertoárt Viber üzeneteken keresztül előzetesen pontosítottam, szerencsére Ariana több olyan szolgáltatást is vállal, ami a kedvenceim közé tartozik. Ajánlott mindenkinek előzetesen tájékozódni, megéri. Korábban már többször jártam a szalonban, az apróbb részletek (cím, kapukód) pontosan ismertek. Miután tisztáztunk minden részletet és lehetőséget gyorsan kerestünk és találtunk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot. Előzetesen pontosan jeleztem elképzeléseimet (kölcsönösség, NFVSZ, vibrátoros-show, popókényeztetés), így nem érhetett meglepetés sem engem, sem Arianát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A szalon felkeresésekor ezúttal is a Corvin Plaza parkolóját vettem igénybe, gépkocsimat ott parkoltam le. A helyszín egyébként tömegközlekedési eszközökkel (busz, metró, villamos) is jól megközelíthető. A környező utcákban – napszaktól függően – általában lehet fizetős parkolóhelyet találni, de én a biztonságosabbnak vélt zárt parkolóházakat részesítem előnyben, a bevásárló központ pedig méretes őrzött parkolóval rendelkezik, ahol mindig van hely és az ára is versenyképes az utcai parkolással összevetve. A pontosan megadott cím könnyen megtalálható, egyértelműen ki van írva. Az épületbe történő belépést kapukód beütésével lehet kezdeményezni, amire a szalonból adnak engedélyt, amit követően gépi hang közli, ha nyitva a bejárati ajtó. Nincs portaszolgálat. Az emeletek nagy száma miatt célszerű a liftet használni, jó tudni, hogy ha beszállunk a liftbe, a kijelölt emeleten az átellenes oldalon lehet/kell kiszállni, a szalon ajtaja pedig rögtön a liftajtó mellett, jobb oldalt van. Csöngetni kell, nem kopogni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A Corvin Plaza keleti kijáratánál kezdődő sétányon található egyik épület majdnem tetején található a szalon. Két szoba van berendezve masszázsra és a logisztikát megkönnyíti, hogy két fürdőszoba is rendelkezésre áll egy időben. Normál esetben az egyik fürdőszoba a lányoké, a másik a vendégeké, de ha a szükség úgy hozza a vendégek mindkét fürdőszobát tudják használni egy időben. A bejárati ajtó melletti nappali a vendégek elől zárt terület, a szeánsz helyszínét biztosító szobák jól felszereltek mind a ruhák elhelyezését biztosító bútorral, mind az élményt fokozó tükrökkel. Hangulatvilágítás, halk zene, tisztaság, kényelem fogad minden alkalommal. Mindkét fürdőszoba tágas, tiszta, jól felszerelt. A masszázs helyszíne méretes és kényelmes matrac, minden alkalommal váltott, tiszta nagy méretű törülközővel letakarva, ahogy a kispárna is minden alkalommal tiszta törülközővel van letakarva.
Ariana külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ariana nem árul zsákba macskát, arccal hirdet és a nem kis számú tetoválásai sincsenek leretusálva az egyébként valósághű és igényes képekről, amelyek frissek és a valós állapotot tükrözik. Ariana az átlagosnál kicsit magasabb, arányos testalkatú, formás és feszes testű masszőz, gyönyörűen ringatózó keblekkel, izmos combokkal, kerek és formás popóval, csábító szeméremajkakkal, és gyönyörű szürkéskék szemekkel.
1. Ariana +36303973860 beszámoló Budapest 119124 erotikus masszázs
3. Ariana +36303973860 beszámoló Budapest 119124 erotikus masszázs4. Ariana +36303973860 beszámoló 2023-08-31 09:19:57 erotikus masszázs 1191245. Ariana +36303973860 beszámoló 2023-08-31 09:19:57 erotikus masszázs 1191246. Ariana +36303973860 beszámoló 2023-08-31 09:19:57 erotikus masszázs 119124
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Én soha nem megyek egy óránál rövidebb programra, számomra a masszázs a program elengedhetetlen része. Rendszeresen járok gyógymasszőzhöz, de az erotikus masszázs során nem azt várom elsősorban, hogy a masszázs szakszerű legyen, hanem azt, hogy erotikus. Ariana ezen elvárásomnak tökéletesen eleget tesz. Az alsó lábszáramon kezdte az olajos masszázst (lehet választani: testápoló vagy olaj), mozdulatain érződik a gyakorlat. Az első pillanattól kezdve úgy helyezkedik, hogy az ember fia vizuálisan is élvezhesse egy gyönyörű és nem utolsósorban meztelen női test látványát, a ringó kebleket, a csábító ajkakat. Nem vagyok egy csókolózós típus, de már-már elcsábultam annyira érzékiek az ajkai. És már a masszázs során is használja őket, apró puszikkal izgatja a test érzékeny pontjait. Amikor végez a lábakkal következik a derék, hát, váll, nyak masszírozása, váltva, mindkét oldalról. A masszázs közben kötetlenül beszélgetünk a világ dolgairól, rendkívül érzéki a hangja is.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszázs végére férfiasságom már kezd éledezni, jól esik megfordulni és most már hanyatt fekve élvezni a látványt, valamint a mellkasom és a mellbimbóim finom izgatását. Egyik kezével finoman rámarkolt a farkamra, a másikkal elővette a már előkészített vibrátort, bekapcsolta és elkezdte izgatni a csiklóját. Lassan mozgott a vibrátoron és folyamatosan izgatta a mind vérbőbb makkomat. Pár perc után félretette a vibrátort, szétterpesztett lábaim közé térdelt és finom ajkaival folytatta falloszom izgatását. Folyamatosan változó ütemben és intenzitással szopta a farkam, majd lassan elindult a zacsi felé és nonverbálisan jelezte, hogy elérkezett az egyik kedvencem, a popókényeztetés ideje. Felemeltem mindkét lábam és hagytam, hogy nyelvével kényeztesse az ánuszom, miközben kézzel folytatta már-már meredező farkam izgatását. Most is, mint általában az orgazmus közeli állapotban kértem, hogy én kényeztethessem. Hanyatt feküdt én pedig befészkeltem magam az izmos combok közé és lassan nyelvvel kezdtem el izgatni a csiklóját. Hosszan és változatos módon izgatom Arianát, akinek érezhetően nincs ellenére. Figyelem testének akaratlan jelzéseit, és élvezem a finom simogatását is. Érzésem szerint nem sikerült elröppenteni, de nem tartom kizártnak, hogy legközelebb – mert lesz legközelebb – már közelebb jutok ehhez a célhoz is. Ariana visszakapja a kezdeményezést és ráfordulunk a célegyenesre. Most már combjai közé veszi összezárt lábamat és úgy folytatja mind határozottabb kézi és szájmunkával a kényeztetésemet, mindaddig, amíg eljuttat a beteljesedéshez és a szájába élvezek. Nem kapkod, nem siet, miután érzi, hogy az érzékeny makk szabadságért kiállt kiengedi azt ajkai közül. Nedves törlővel finoman letisztogat, megkapom az előkészített vizemet, pár percet csevegünk, majd irány a fürdőszoba. Öltözködés közben még élvezhetem a csodás test látványát, órákig el tudnám nézni, de nem élhetek vissza a vendégszeretettel, tisztelem a lányok és a makktársak idejét is. Búcsúzásként kölcsönös jókívánságok, egy-egy puszi és a visszatérés ígéretével távozom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az alapok az adatlapon egyértelműen megtalálhatóak. Arianánál – ismereteim szerint – több kategóriába sorolt (*, *, * rózsa/db) választható extra is van, ezeket a találkozó előtti egyeztetés során minden esetben érdemes tisztázni. Beszámolómban nem sorolom fel az általam ismert összes extrát, mivel nem kértem rá felhatalmazást (WTF , egyeztetni kéne a hirdetővel szerinted, hogy mi megírható, mi nem ?:) Ennek tükrében rezgett a léc, hogy kitegyük e, de vegül kitettük, a többiek majd szavaznak... - webi). Szokásomhoz híven a megérkezést követően azonnal elővettem és átadtam a borítékot, benne az alap rózsákkal, valamint a választott extrákkal. Mint mindig, most is vittem egy kis édességet, amit Ariana örömmel fogadott.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 39 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Soha rosszabb első találkozót. Már a belépéskor megismerhettem Ariana ars poetikáját, miszerint: „azért vagyok, hogy neked jó legyen” – kérhet, várhat az ember ennél többet?! Mindvégig azt éreztem, hogy az előbbi kijelentés nem pusztába kiáltott szó, hanem komolyan is gondolja. Kellemes élményekkel feltöltődve távoztam tőle, jelezve a mihamarabbi visszatérés szándékát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ariana erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-13 01:49:11
Hálistennek visszatért! Reményei szerint hamarosan találkozunk ;-)

2023-09-05 16:50:52
Sajnos mostanság nem lesz alkalmam ismét találkozni Arianával, legalábbis a Corvin-fészekben bizonyosan nem :-(

2023-08-31 12:22:16
Nagyszerű beszámolót olvashattam. Tetszett a külső leírása és a frappáns összkép. Kösz a megosztást, nagy gratula mindkettőtöknek!
Mutasd mindet

FunkciókAriana legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-03-26) : Az idő rohant így javasolta a NFVSZ kezdését, amit nagyon jól és kitartóan csinált. Éreztem, hogy alakul, de nem lesz újabb csúcspontom ezért leállítottam

nagyon jó: 2db
(2024-04-14) : natur franciába kezdett, közben feljött egy kis csok csatára mely igazi nyelves csata volt nagyon kellemes . majd kérésemre 69 be folytattunk amit szeretett

(2023-08-16) : Aki azt gondolja, hogy a franciáját is így fokozatosan vezette elő. Félénken ismerkedve, csak kóstolgatta, az nagyot téved. Addigra már minden bátorsága meg volt, ahhoz, hogy teljes elánnal lásson neki a szopáshoz.

: 2db
(2024-06-28) : ment a hadrendbe állítás így hogy rettenetesen kedves volt kicsit megilletődtem, de sikerült neki felállítani a kezdetben lassú de intenzív nyelvjátékokkal egybekötve, kezével a zacsikat simogatni kezdte és változatosan a makkot körbenyalva majd eltüntetve teljesen a szerszámot,

(2023-09-16) : Franciája érzéki, lágy, a DT nem az ő szakterülete, ezt ki is jelentette. Így viszont maximálisan barátnős hangulata volt ennek a szopásnak, mindketten eléggé beleéltük magunkat. F

lehetne jobb: 1db
(2023-09-30) : Then we started kissing. She has very nice, soft lips. I think they have some silicon in them. I like them. But unfortunately, it was obvious that Ariana was not really that much into kissing and held back a lot.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-05-31) : Tegnap, csütörtökön 18 órára adott először idópontot. Azt 1-2 órával előtte lemondta. Utána mára, péntekre 9:30-ra adott időpontot