Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
AppleXD  beszámolója
JÓ szexpartner beszámoló

AppleXD

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-06-09 05:53:19issemlenoil szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló AppleXD +36206239693 121738 szexpartner

issemlenoil a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg AppleXD hirdetővel
perfekt alak
feneketlen mélytorok
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Viberen egyeztettünk a randi előtti napon . Telefonon hívni nem is próbáltam , mivel eddigi tapasztalataim alapján telefonon elérhetetlen volt . Viberen már ismerősként üdvözölt , mivel néhány alkalommal már jártam nála . Most azonban egy különleges időpontkérésem volt , mivel 2 barátom társaságában szerettük volna meglátogatni . Szerencsére részéről semmi akadálya nem volt a dolognak , így gördülékenyen ment az egyeztetés !
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XV. kerület forgalmas részén , az M3 autópálya közelében található X emeletes panelházhoz kocsival érkeztünk , amit Tomi barátom vezetett . Parkolással semmi gond nem volt , közvetlenül a ház melletti parkolóban le tudtunk állni .
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás egyszerű , de tiszta , otthonos , rendezett . Semmi különös , de a célnak tökéletesen megfelel . Fürdőszoba is tiszta , tusfürdővel , szájöblítővel jól ellátott .
AppleXD külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ajtónyitáskor engem már ismerősként üdvözölt . A barátaimat - Tomit és Kristófot - bemutattam neki . Nagyon dögös szerkóban , tűsarkúban , necc combfixben , miniszoknyában és egy falatnyi topban fogadott bennünket nagyon barátságosan , mosolygósan . Tomit és Kristófot elnézve igencsak leesett az álluk Apple látványától ! Apple egy gyönyörű , tökéletes alkattal és bájos pofival megáldott leányzó . Hosszú , barna haja van .AppleXD 206239693  issemlenoil beszámolója
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Mivel mindhárman a nyári hónapokban ünnepeljük a születésnapunkat , így elterveztük , hogy különlegessé és emlékezetessé tesszük ezt az alkalmat . Elhatároztuk , hogy együtt felkeresünk egy bevállalós , kedves , csinos lányt aki vállal egyszerre többünket . Nekem ez volt az első ilyen jellegű élményem , a srácok már tapasztaltak voltak ezen a téren , mivel ők már többször voltak együtt ketten ( vagy többen ) egy lánnyal . Applere esett a választásunk , akinél én már többször jártam és így jó szívvel tudtam ajánlani a srácoknak is . Mint utóbb kiderült - Apple tökéletes választás volt . A srácokkal előre megbeszéltük , hogy Apple specialitását , a mélytorkos kényszerfranciás torokdugást fogjuk igénybe venni . A tisztálkodást gyorsan lebonyolítottuk , hogy minél több időnk jusson erre a fantasztikus lányra . Amikor már mindannyian visszatértünk a tusolóból , Apple már meg is szabadult a felesleges ruhadarabjaitól , és csak a combfix és egy tanga fedte testét .kezdetét is vette a csoda . A srácok kezdeti megilletődöttsége hamar elillant Apple látványától , közvetlenségétől , kedvességétől . Körbeálltuk és simogattuk feszes idomait , miközben felváltva smároltunk vele . Igazi , nyelves csókokat kaptunk tőle . Közben ő sem tétlenkedett , és felváltva simogatta mindhármunk farkát . Letérdelt , mi körbeálltuk és felváltva szopott bennünket . Míg egyikünket szopta , addig kezeivel a másik két srác farkát izgatta . Majd cserélt . Először csak " ismerkedősen " , majd egyre vehemensebben szopizott . Észvesztő látvány volt , ahogy egyszerre 3 fasz járt ki - be a szájában . De olyan is adódott , hogy egyszerre két fasz volt a szájában . Saját pornófilmünket élhettük át ! Ez így ment egy darabig , amikoris Kristóf ötletére Apple hanyatt feküdt a nem túl magas kanapén és felváltva dugtuk a száját . Közben Tomi a punciját kezdte kezelésbe venni a nyelvével . Hosszan nyalta Applet miközben Kristóffal a torkát dugtuk két oldalról . Majd miután kissé kényelmetlenné vált már ez a póz , Apple ismét térdre vetette magát és így folytatódott a francia lecke . Szó szerint azt csinálhattunk Apple szájával , amit csak akartunk . Egymás után mindhármunk farkát letolta a torkába , ki - be járt a faszunk a szájában . Először Kristóf barátom adta meg magát , és egy jókora adagot élvezett Apple ajkai közé , ami egyből el is tűnt a pocijában . Ekkor már csak Tomival dugtuk a száját . Én sem bírtam már túl sokáig és torkon lőttem Applet . Majd tomi következett - ő az arcára tárazott ki . Ezután tisztálkodás , egy frissítő ásványvíz , majd tipli .Fantasztikus élményt éltünk át Apple társaságában . Ennél jobb szülinapi ünneplést el sem tudnék képzelni !
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Fejenként * rózsaszálat tettünk Apple asztalára . Egy felejthetetlen bukkake jellegű élményt élhettünk át .
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Szavakkal elmondhatatlan volt az élmény amit Applevel átéltünk . Mindhárman fülig érő szájjal , jókedvűen és tökéletesen kielégülve távoztunk .

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés AppleXD szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet