Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Anna14  beszámolója
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Anna14

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-06-14 08:11:53



Herald szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Anna14 +36701647598 121791 szexpartner

Herald a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Anna14 hirdetővel
Egyeztetés
A másik oldalon találtam ,rögtön megakadt rajta a szemem . Azonnal tárcsáztam , és Ő azonnal fel is vette . Ezután ment minden mint a karikacsapás .
Megközelítés
Kocsival mentem , nem volt semmi említésre méltó . Parkolás egyszerű .
Helyszín
Lakás tökéletes , igényesen berendezett . Minden új , és minden tiszta .Fürdőszoba maximálisan rendben . Nekem teljesen megfelelt.
Anna14 külseje
Álomszép lány , szemei felkavarják az ember érzelmeit .Bármilyen szépségversenyen jó eséllyel indulhatna .Teste hibátlan , és bár a cicik szilikonnal dúsítottak azért tökéletesek . Bőre selymes , feszes.Anna14 701647598  Herald beszámolója
Action
Amikor megérkeztem ,az ajtó mögött Anna várt , egy fekete selyemköntösben , puszilkodás, majd ajándék átadása hogy ezzel ne keljen a későbbiekben foglalkozni .Beszélgettünk egy kis időt , értelmes lány és jó házigazda. Majd hamar megszálltam a fürdőt .Amikor végeztem , mellé telepedtem és csókolózásba kezdtünk. A kezem önálló életet élt és simogatta a csodás testét .Annyira élveztem bőre érintését , hogy csókokkal kezdtem beboritani az egész testét .Alaposan eljátszottam a csodacicikkel , majd tovább haladva bevettem a punciját is .Ahogy bóklásztam rajta egyszer csak a szájában találtam magam , ez volt a legjobb véletlen .Mennyei bőnyálas francia következett , igaz mindez 69-ben történt ,de annyira jól csinálta ,hogy nem mindig tudtam aktív részese lenni . Aztán eljött a pillanat amikor gumit kértem . Csókolózva ült bele a farkamba , így ringtunk együtt egy darabig . Majd ügyesen megfordult rajtam . Így pont kézre esett a melle és a puncija , ahogy le, fel csúszkált a farkamon. Itt is nagyon közel kerültem a detonációhoz .Nagyon élveztem és még szerettem volna doggyban is kipróbálni . Nem volt ellenére . Az íves popsija látványa bénított le egy pillanatra , mint kisfiú a játékbolt elött . Aztán gyorsan behatoltam , ez volt a találka megkoronázása .Minden együtt volt , egy optikai csoda , a bujaerotikus nyöszörgése , és ahogy a puncikája körül ölelte a farkam . Ez a kombináció halálos elegyét képezte a relatív gyors magömlésnek . Csoda nagy örömöt okozott nekem . Miközben levettük a gumit és megtisztogatott már meg is beszéltük a következő randit .
Elszámolás
Érkezéskor rendeztem .
Rózsacsokor
Herald nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
,ha bele akarnék kötni , akkor sem tudnék . Test tökéletes , arc szép . Személyisége , kimondottan kedves és búja.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anna14 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAnna14 legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.