Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Anna

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-02 12:01:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Anna +36203596857 121097 erotikus masszázs

coolpix a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Anna hirdetővel
igéző szemek
mindenre hagy időt
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon hívtam, sikerült egyből elérni. Végtelen kedves, segítőkész volt a telefonban is, nem akart két mondat után lerázni. Két nappal későbbre egyeztettünk időpontot, aznap délelőttre kért egy sms-t megerősítésként, erre válaszolva küldte a pontos címet.
Megközelítés
Minden eszközzel könnyen megközelíthető közvetlenül a ház előtt rengeteg parkoló volt. A címet könnyű beazonosítani, a házban is könnyen célbaér a látogató.
Helyszín
A környék, a ház, a lakás mind rendezett, tiszta, kellemes környezetet nyújt. A lakásba belépve egyből jobbra található a szoba, ami minden szükséges felszereléssel el volt látva. A földön matrac, mellette kis asztalka, szék, fogas, vállfa, mindent normálisan le lehet pakolni.
A fürdőszobában egy nagy zuhanyfülke, rengeteg tusfürdő, a csapon szájvíz, papírpoharak - minden ami kell.
Az egész lakás szépen felújított, minden igényt kielégít.
Anna külseje
Nagyon megfogtak a képei, szép, bájos arca és gyönyörű, harisnyás lábai hetek óta piszkálták a fantáziámat, és a találkozáskor semmi csalódás nem ért! Alacsony, kedves, mosolygós, gyönyörű lány fogadott egy fekete kis ruhában. Nagyon tetszett, szerintem rá mondható, hogy az igazi szomszédlány típus.
Kicsit katonás volt a kezdet, hova menjek, vetkőzzek, aztán jelezzek és kikísér zuhanyhoz, a díjat tegyem az asztalra, stb. Ő addig kint volt, így egy kicsit fura volt a kezdés de ahogy a zuhany után visszatértünk a szobába, már sokkal oldottabb lett a hangulat.
1. Anna +36203596857 beszámoló Budapest 121097 erotikus masszázs
3. Anna +36203596857 beszámoló Budapest 121097 erotikus masszázs4. Anna +36203596857 beszámoló 2024-04-02 14:14:11 erotikus masszázs 1210975. Anna +36203596857 beszámoló 2024-04-02 14:14:11 erotikus masszázs 1210976. Anna +36203596857 beszámoló 2024-04-02 14:14:11 erotikus masszázs 121097
Erotikus masszázs
Két levezetéssel kalkuláltam, ezért mondta, hogy kezdjük is azzal, hogy legyen idő kicsit regenerálódni a másodikig, így ez a rész volt a köztes idő kitöltése. Olajjal bekent, majd inkább simogatott, mint masszírozott, ami nekem ugyan olyan jól esett. Masszázs tekintetében nincsenek elvárásaim az oldal hirdetőinél, ha tényleg az kell, akkor azt a csak azzal foglalkozó szolgáltatóknál végeztetem.
Szóval kedvesen végigsimogatta, nyomogatta alkatrészeim, közben nagyon kellemesen eldumáltunk. Kedves, nyitott lány, végig nagyon jó fej volt, tényleg jó hangulatban beszélgettünk végig.
Levezetés
Na, ez a rész viszont kiemelkedő volt. Betelepedett a lábaim közé, előbb kis olajos kezeivel ébresztette komámat, majd elkezdett franciázni. Nagyon finoman, figyelve minden minden visszajelzésemre eléggé belelendült, jó mélyre torokra vett közben nem egyszer, közben egyre fokozta a tempót. Kértem, hogy kicsit oldalról is izgassa a farkam, készségesen csinálta, izgatta, szopogatta a zacsit is. Elképesztő jó érzés volt a szájában lenni, nem is húztam túl sokáig... Kérdeztem hova élvezhetek, annyit mondott: bárhova... nekem sem kellett több, így arca, nyaka, válla lett a végállomás...
Semmi nyafogás, csak az elégedett mosoly, kedvesség volt a reakció, nagyon barátnős feeling volt.

A második levezetésnél kértem, hogy feküdjön mellém fordítva, így tudtam gyönyörű lábait imádni, miközben ő kézzel, majd szájjal kényeztetett - megint nem csak egy finom szopás, hanem egy végletekig izgató játék volt, nyalta, falta minden irányból, ismét kijutott a zacsinak is a jóból. Így sikerült a második menetet is abszolválni, maximális megelégedettségemre.
Elszámolás
Már a telefonban is elmondta, hogy mennyi az annyi, érkezésemkor kérte, hogy tegyem ki az asztalra mielőtt zuhanyozni megyek. A végén láttam, hogy még visszajárót is odakészítette amíg zuhanyoztam, ez természetesen ott maradt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Anna esetében az összkép az, ami mindent visz, gyönyörű szemei, kedves arca, a - számomra oly fontos - gyönyörű lábai és az ehhez társuló kedves, cserfes, nagyon jó fej csajszi. Lehet látni itt az oldalon is olyan lányokat akiknek szebb a melle, laposabb a hasa, vagy mit tudom én, hogy kinek mi fontos, - nekem ezek a teljes "csomaghoz" viszonyítva nem az elsődleges szempontok ha azon gondolkozom, hogy kihez menjek vissza újra (és újra).

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anna erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-03 15:05:51
Gratulálok az élményhez, ez a beszi igazi kedvcsináló!

2024-04-03 11:31:06
Jó, kerek beszi lett. Kösz a megosztást

2024-04-03 08:48:41
Korrekt hangvételű és zartalmú, kellően informatív írást tettél elénk, ami ráadásul kedvcsinálónak sem utolsó. Nem lepne meg, ha felpörögne a kedves leány keresettsége😎
Mutasd mindet

FunkciókAnna legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.