Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Anna

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-13 12:45:15

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Anna +36203596857 120641 erotikus masszázs

kliens a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Anna hirdetővel
Egyeztetés
Sokadik egyeztetés után jött létre a randevú. Több kolleginája is segített abban, hogy ha nehezen is, de összejöjjön a mi találkozónk.
Megközelítés
Nyugati tér. Közlekedési csomópont. Azt hiszem, ezt nem kell túlragozni.
Helyszín
Érdekes stílusú helyszín, az Allee melletti társasházban. Kis lift, szűk folyosó, kuckó szoba, mini zuhany. Wellness központ és magánlakás különös elegye lett, amit létrehoztak. Házirend a szoba ajtóra kifüggesztve.Egész olyan szürreális, ha visszagondolok rá, de jól működik a rendszerük, pörgés van. Hangulatában, tisztaságában és rendezettségében kifogástalan. Még papucsot is kaptam a lakáson belüli közlekedéshez.Kezelő szoba közepén egy klasszikus tatami van. Keskeny, aminek elég kemény a fekvő felülete. Fent a falon egy híres festmény utánzata. Oldalt kis polcok, rajtuk lámpák, művirágok és mécsesek. Kissé eklektikus.
Anna külseje
Arcos képpel hirdet Anna, ha ott megtetszett és felkeresed, akkor lényegében majd azt kapod, amit a fotóin láttál,csak árnyalatnyi eltérés lehet. Arca nekem élőben ártatlanabbnak,fiatalosabbnak tűnt.
Fekete, szűk szabású, mini ruhában fogadott. Jól egyben tartotta fiatal testét. Amikor levetette, akkor egy kicsit meglepődtem, mert hirtelen több lett és megereszkedtek a dolgok. A sok tetoválás látványa és a medálja is felkészületlenül fogadott. Nem sokkolódtam le, de más lett a bennem a róla alkotott első benyomásom.
1. Anna +36203596857 beszámoló Budapest 120641 erotikus masszázs
3. Anna +36203596857 beszámoló Budapest 120641 erotikus masszázs4. Anna +36203596857 beszámoló 2024-02-13 18:21:50 erotikus masszázs 1206415. Anna +36203596857 beszámoló 2024-02-13 18:21:50 erotikus masszázs 1206416. Anna +36203596857 beszámoló 2024-02-13 18:21:50 erotikus masszázs 120641
Erotikus masszázs
Ehhez gyorsan nekikészült. Egy mozdulattal levetette a fogadóöltözetét,csak a fekete bugyiját hagyta magán. Számomra ez elég konkrét jelzésértékkel bírt. Egyértelműen utalt arra, hogy majd a később következő kényeztető szakaszban a kölcsönösségre ő nem igazán tartana igényt. Térdelve foglalt helyet lábaimnál, maga a masszázs bokámtól kezdődött és a nyakamig tartott. Olajjal végezte és nagyjából fél órát vett igénybe,közepes erővel hajtotta végre. Éreztem benne egy jól kitalált struktúrát. Jól felépítette a műsorát, de nekem megmaradt némi hiányérzet.Közben a beszélgetésünk hullámzó tendenciát mutatott. Jó volt hallgatni őt, bizalmába fogadott, néha úgy megnyílt, teljes őszinteséggel nyilatkozott. Aztán hirtelen ráébredt, hogy ezt még se kéne és mély hallgatásba burkolódzott. Az így létrejött kínos csendet a kint várakozó kolléganői hangos csevegése szegte meg.
Levezetés
Fordulást követően is maradt ez a fura lüktető hangulat.Felültem, hogy szemügyre és kézbe vegyem testi bájait. Engedte, hogy a kezeimmel felfedezzem a szexi formáit, de különösebben nem reagált rájuk. Simogatások és puszik következtek, amire mintha még is csak beindult volna, gyorsabban vert a szíve, megváltozott a korábbi passzív magatartása. Átölelt, húzott magához, viszonozta a közeledésemet. Bizony még szájra puszik is elcsattantak. Elnézést kért egy pillanatra, oldalt fordult és kiköpte a rágóját. Kezdtem belelkesedni, hogy majd most egy nagy csókcsata veszi kezdetét, de félreértettem. Csak az orális kényeztetésemhez készült elő ezzel.Szenvedélye ugyan közel a nullára redukálódott, de egy egész jó technikájú cumizásba kezdett. Befordulását nem értettem, de nem volt mit tennem, próbáltam élvezni, amit csinál. Lábam között törökülésben ügyesen szopott, mélyebbre is benyelte a brét, ezzel megmutatta, hogy azért joggal van helye ebben a szakmában. Ahogyan az én boldogságom szintje emelkedett, azzal szinkronban éledt fel benne ismét az erotika tüze. Volt egy pillanat, amikor azt éreztem, hogy talán mégis csak lekerül az a fránya bugyi róla és lesz kedve a kölcsönösséghez. Izgalommal töltött fel, hogy kezdte élvezni Anna is, azt, amit csinál. Interakciót sejtettem. De ezt eléggé félreértettem, tudatosította, hogy ez a kényeztetés most csak nekem szól. A kölcsönösség nem játszik szerepet, az náluk csak a másfél órás program eleme. Hosszabbításra viszont most nincs mód, mert utánam percre pontosan jön a következő delikvens. Sajnáltam, de ha már megvolt az a jó lendület, ami a fináléhoz kell, hagytam, hogy végig vigyen azon a kitaposott úton. Szájában teljesedtem be, amit tanári módon csinált meg.Pár pillanatot pihegtem, amíg ő romeltakarítást végzett, aztán figyelmeztetett, hogy az időm vége vészesen közeledik, ideje fürdeni mennem.
Elszámolás
A szobában a rövid programismertetés után ez volt az első momentum a mivel foglalkoztunk. Mi előtt bármi is történt volna, elkérte a csokrot és eltette.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Első találkozásra ennyi jutott Annából. Lehet a következő randin, már ismerősként tekintene rám és kiegyensúlyozottabban viselkedne. Emelkedettebb hangulatban, fesztelenebbül telne el a program az elejétől a végéig. Jelen akciója se volt rossz, azt nem mondhatom. A masszázs elment, de most csak a vége tetszett legjobban. Azt levezényelte úgy ahogyan azt kell.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anna erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-20 05:35:38
A helyszín a Nyugati téren vagy az Allee melletti társasházban van?

2024-02-14 11:47:21
Kicsit meglepett, hogy a leírtakhoz képest ez hogy lett "nagyon jó", miközben több téren is voltak benned hiányérzetek, de végülis ez a Te dolgod persze. Mondjuk az sem jött át, hogy a franciája úgymond az átlaghoz képets sokkal jobb lett volna, amit az ember gondolna / elvárna egy "nagyon jó" élmény esteén.

2024-02-13 21:34:25
Korábban úgy tudom ebben a szalonban alapszabály volt, hogy elsőre nem is lehet másfél órás foglalkozást kérni...
Mutasd mindet