Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Anita25  beszámolója
*interneten, ezen a telefonszámon aktuálisan lévő hirdetés képe
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Anita25

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-10 21:14:14



dcthor szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Anita25 +36306582727 122818 szexpartner

dcthor a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Anita25 hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Anita másik oldalon hirdet, többször találkoztam már vele, mindig telefonon kerestem. Könnyen szoktam időpontot egyeztetni vele, ha nem is mindig azonnal, de aznapra általában sikerült (persze megesett, hogy késő délután kerestem, és olyankor már nem tudott fogadni, de ez érthető is.)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Harmadik kerületben, Flórián tértől 5 percre gyalog elérhető, ahogy néztem, könnyű parkolóhelyet találni a panelok között, de én általában BKV-val mentem, úgy is egyszerű odatalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sokszobás panel. Több lány is dolgozik itt, de Anita mindig ügyelt a diszkrécióra, sose futottam össze más vendéggel, illetve másik lánnyal se. Fürdő szép tiszta, többféle tusfürdő, szájvíz is adott. A tetthely egy tágas szoba, franciaággyal, akad asztal, szék is, van hova letenni a ruhákat.
Anita25 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy igazi kis boszorkány, de a legjobb értelemben :) Az oldalon kiírt kor valós lehet, szerintem nagyon jól tartja magát, nem nagyon mondaná meg az ember, hogy túl van már egy szülésen. Főleg a melleiről nem, nagyon szépek, pont kézreesőek, jól markolhatóak, zabálnivalóak, imádom :) Vékony, de izmos combok és kemény popsi; vannak vagány tetoválások, piercingek is.Anita25 306582727  dcthor beszámolója
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Érkezés után fürdés, kaptam hozzá tiszta, száraz törölközőt. Jeleztem, hogy szeretnék popózni is, így utánam Anita is elment a fürdőbe előkészülni hozzá (bár minden lány, aki vállal popót, megtanulná, hogy kell ezt...) Ez eltart mindig pár percig, de én ezt nem bánom, nekem fontos a higiénia, és vannak dolgok, amikkel nem akarok találkozni.. :D Miután visszaért a fürdőből, ledobta a törülközőt, és az ágyra telepedett mellém. Mesélte az aznapi dolgait, én közben elkezdtem simogatni a melleit, kérte, hogy most óvatosan, mert ma érzékenyek. Kérdeztem, mitől, mondta, hogy valószínűleg attól, hogy pont félúton van két mensi között, és most van abban az időszakban, amikor a legtermékenyebb, és lehet, ettől. Na gondoltam, akkor ma biztos óriási jó lesz a sex :D (nem mintha máskor nem szokott volna jó lenni, de végül beigazolódott a sejtésem :))
Elhelyezkedtem kényelmesen az ágyon, Anita pedig a lábaim közé telepedett. Elkezdte simogatni a farkamat, majd elkezdett franciázni. Hagytam most, hogy csinálja a saját ütemében, de amúgy irányítható, volt, hogy kértem, lassabban kezdje - most jó volt így. Simogattam közben a haját, majd mikor már kezdtem keményedni, mondtam, hogy na váltsunk 69-re. Tüstént fordult is, lejjebb csúsztam az ágyon, hogy elférjünk, egy párnát még a fejem alá húztam, hogy kényelmesen a számra essen a puncija. Anita mindig tiszta, jóízű; és nagyon érzékeny is, szeretek vele 69-ezni, imádom, ahogy össze-összerándul, miközben a szájában a farkam, nyelvem meg hol a csiklóját izgatja, hol megpróbál minél mélyebbre hatolni a puncijában. Közben mindig úgy mozgatja a csípőjét, hogy a nyelvem pont oda kerüljön, ahol neki a legjobb. (Volt olyan is, hogy csak én nyaltam, de olyan sokáig, hogy már mondta, hogy most már túl érzékeny, persze akkor jópár orgazmust kicsalogattam belőle. Többek között ezért is imádom Anitát, tudja élvezni a sexet, és el is tud menni, ha jól csinálod.)
Most nem sokat nyalakodtam, hamar gumit kértem. Anita kérdezte, hogy legyen, kértem, kezdjük azzal, hogy ő van felül. Elhelyezkedett lovagló pózban, és érzékein elkezdett mozogni rajtam, én közben hol a fenekét markolásztam, hol a melleit simogattam - most csak óvatosan, de egyébként lehet velük játszani,- meg nyalogattam, számba vettem. Isteni volt közben nézni Anita arcát, ahogy csukott szemmel, apró nyögésekkel élvezi a játékunkat. Kicsit felhúztam a lábam, hogy én is tudjak mozogni, Anita is úgy helyezkedett, hogy meglegyen a mozgásterem. Akár már így el tudtam volna élvezni, de azért még fokozni akartam magamban az izgalmat. Helycserét kértem, Anita került alulra, én pedig fölé feküdtem, karjaimat kinyújtva a kezeimen támaszkodva hatoltam belé, hogy lefele sandítva lássam is közben a történéseket. Anita így is benne volt a játékban, karjaival hol belemarkolt a karomba az izgalomtól, hol a hátamba kapaszkodott. Majd ráfeküdtem, klasszikus összebújós misszionárius pózban úgy helyezkedtem, hogy csak csípővel mozogva zakatoljak benne. Itt éreztem, hogy Anita közel van az orgazmushoz, de muszáj volt lassítanom, mert ha nem, akkor itt végem is lett volna, és még voltak egyéb terveim is.
Pár perc után kértem, váltsunk kutyára, itt is nagyon izgató volt, ahogy Anita kemény feneke ütemesen csapódott neki az ágyékomnak, és itt is figyelnem kellett, nehogy idő előtti tüzijáték legyen. Úgyhogy pár perc után átkértem magam popsiba. Kicsit nagy vagyok Anitának, de mindig bevállal, bár mindig mondja, hogy azt nem bírja sokáig. Mindig más, van hogy jobban bírja, de van hogy nincs annyira ráhangolódva. Most is mondta, hogy lassan, mert most elég szűk.. Kent rám egy kis sikosítót, vigyázva arra is, hogy ne legyen túl sok, ne ússzon minden. Most a kezdeti bemelegítés után viszont nagyon azt éreztem, hogy most tetszik neki a dolog. Először hagytam, hogy csak ő mozogjon, és gyönyörködtem ahogy a szép popsijában ki-be siklik a farkam, jó hosszan (amikor kevésbé van ráhangolódva popsira, akkor rövidebb mozgások szoktak lenni), majd egy kisebb orgazmus is kiszabadult Anitából, legalábbis azt éreztem. Na ez még az, amit nagyon imádok benne, hogy popósextől is el tud élvezni! Ezután elkezdtem én is mozogni kicsit, majd azért pár perc után kérdezte, hogy meddig akarom még, mert kezd sok lenni neki. Igazából már nagyon közel voltam az orgazmushoz én is, de most nem így akartam befejezni, ezért gumicserét kértem, majd újból misszi, előbb kartámaszosan, majd ráfeküdve Anitára. Újból sikerült megtalálnom azt a pontot, hogy Anita elkezdett erősebben vonaglani meg nyögdécselni alattam, egyre erősebben szorított a karjaival, úgyhogy kicsit intenzívebben folytattam, na ekkor már a lábaival is elkezdett szorítani, és amikor éreztem, hogy kitör belőle az orgazmus, én se bírtam tovább, elélveztem, és mintha Anitánál ez még csak fokozta volna az orgazmust, ami nálam ugyanezt a hatást érte el, óriási rándulásokkal lőttem tele a gumit. Igazából már az első misszis körnél kialakult bennem, hogy így akarom befejezni, de annál is tökéletesebbre sikerült, mint amit előre elképzeltem :) (Pedig általában 69-cel és/vagy szájbaélvezéssel szoktam kérni a befejezést.. amit amúgy szintén tökéletesen csinál, mindig szépen megvárta, hogy az utolsó csepp is kijöjjön belőlem, és csak utána fejezte be és ment el kiköpni.. de olyan is volt, hogy idő előtt punciban vagy popsiban végeztem a gumiban, mert annyira felhúzott ott akkor, hogy nem bírtam tovább..)
Miután lenyugodtunk, bár tudtam, azért rákérdeztem, hogy sikerült elélveznie? Viccesen, szarkasztikusan mondta, hogy neem, viccből rángatózott itt ennyire :D. Kérdezte, nem-e szorított túl erősen, mondom, dehogy, sőt, oltári jó volt.
Még dumáltunk kicsit, közben letörölgetett, majd kérdezte, szeretnék-e lezuhanyozni indulás előtt, amivel éltem. Utána elrendeztük az elrendezendőket, majd fájó búcsú után a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Talán első találkozáskor kérte csak előre a rózsaszálakat, amúgy mindig utólag rendezem. Popsi az egyetlen extra, amennyire tudom.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Anita egy jó fej, bolondos, nagyszájú csaj, mindenről megvan a véleménye, nem nagyon lehet szóhoz jutni mellette :) Az ágyban is odateszi magát, élvezi is, mindig jókat lehet vele játszani. Nem csoda, hogy valahogy mindig visszatérek hozzá :) Maximálisak korrekt is egyébként, mikor először voltam nála, belépés után megkérdezte, megfelel-e nekem, megyek vagy maradok... Megjegyzem, akkor billegett a léc, mert annyira morcos volt.. de a másik oldalon olvasott értékelések miatt végül maradtam - és nagyon nem bántam meg! Sőt, az első találkozó végére már teljesen oldott volt a hangulat. Ugyanakkor szerintem elég kis lobbanékony is, ha valaki idióta vele, azt szerintem megeszi reggelire :D De ha normális vagy vele, akkor szuper jókat lehet vele kufircolni :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anita25 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet