Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Anetta Angel

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-24 00:44:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Anetta Angel +36702914660 122133 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Anetta Angel hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb popószex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Egy popó tourt terveztem a nyárra, sok-sok hirdetővel. Összegyűjtöttem a szóba jöhető lányokat, besorrendeztem őket ès a lista elejère Anetta Angel került, rèszben jó emlèkek, rèszben gyakran lekerülő hirdetèse miatt.

Hívtam, egyből felvette kedves,èrzèki hangja kèrt egy keresztnevet, azt hittem règről lementett, de eszerint nem. Elnèzèst kèrtem, bemutatkoztam a keresztnevemen ès megbeszèltük a 15:00-16:00-t. Címre ugyanazt mondta ahol vagy 3 ève is volt.

Kèrdeztem mèg hogy valaha popó,punci cserèlgethető volt, most is lehet mèg? Azt mondta règen merèsz volt, most már nem. Popó extrát megtudtam ès azzal váltunk el hogy 14:30-kor SMS-ben megerősítem hogy megyek.
Megközelítés
Astoriáig kell csak BKVèzni, utána egy mellèkutca. Számomra kimondottan csendes, forgalommentes sziget a belváros nyüzsgő tengerèben. Ezt jól kiválasztotta Anetta Angel. Hamarabb èrkeztem, sokáig nyitva volt a bejárati ajtaja az èpületnek aztán amikor idő lett egy kijövő pár becsukta, kapucsengőt nyomhattam. Smsben jött az üzi ha odaèrtem mit nyomjak, bemenve merre forduljak. Pofonegyszerű, eltèveszthetetlen.
Helyszín
Voltam nála tèlen a hidegben, most felkerestem nyáron a legnagyobb melegben. Szerintem a lakás nem klímás, egy ventilátor hűtötte, a szoba közepèn állt. Èrdekes módon mègsem èreztem melegnek a lakást, a többi helyisèget sem. Az előszobában ami kb konyha is, van egy asztal ezèrt szexeltünk ott is. Itt láttam rengeteg energiaital dobozt, hell,red bull.

Tetthely szoba nagyon tágas, álló-hordozható tükörrel felszerelt, meg a ventilátor is hordozható. Az ágy kb franciaágy, talán mèg nagyobb is, de pici hiba van az egyik felèben valahol, oda nem mentünk, igaz bőven elfèrtünk az egyik felèben is.

Fürdőszoba kádas, kilèpős ès együttfürdős kellemes meglepetèsre. Kèrni sem kell ès Anetta Angel alapból velem tart.(Programbővülès itt) Törülköző ok, tusfürdő többfèle, szájvíz ok. Mèg a szájvizezès előtt már belèpve váltottunk nyelves csókot, újabb kellemes meglepetès.
Anetta Angel külseje
A kèpek tükrözik a valóságot, nem látszik viszont rajtuk Anetta Angel igèző tekintete ès szexi hangja, az is fontos. Mellei szèp nagyok, feneke formás, punci hibátlanul borotvált. Haja èbenfekete, mint a mesèben ès felfonva/copfolva/kontyolva vagy mi a jó szó. A meleg miatt nem kiengedve, hosszan leomolva, kell mèg tèlen újra látnom. Szuper a leányzó, szexi ruhát vett fel, fehèr combfixet, fehèr cipellőtt, fehèr melltartót.
1. Anetta Angel +36702914660 beszámoló Budapest 122133 erotikus masszázs
3. Anetta Angel +36702914660 beszámoló Budapest 122133 erotikus masszázs4. Anetta Angel +36702914660 beszámoló 2024-07-24 08:55:03 erotikus masszázs 1221335. Anetta Angel +36702914660 beszámoló 2024-07-24 08:55:03 erotikus masszázs 1221336. Anetta Angel +36702914660 beszámoló 2024-07-24 08:55:03 erotikus masszázs 122133
Action
Beenged, vègigmegyünk az előszobán, megjegyzem milyen jó lenne itt szexelnünk, mondja okè, csak akkor ide kell hoznia a gumit. Piros pont, règen èn mondtam előbb. Mindenesetre bemegyünk a tetthely szobába, állunk, rámnèz, èrdeklődve kèrdezi hogy mièrt őt választottam hisz picit változott, mondom a tudása, hozzáállása számít, az biztos nem változott. Lesmárol nyelvesen majd fürdőszoba. Szájvizezek, beállok a kádba. Velem tart, de nem a kádba, hanem megnèzi becsületesen zuhizok-e, közben elnyúl a farkamèrt, kezeivel izgat, majd kádból ki ès megyünk a tetthelyre.

Újra csókolózunk, majd Anetta megkèrdezi szereted a szerepjátèkokat, mert ő igen. Hogy szólíthatlak? Szólíts Uramnak. :) Igen Uram. Mit szeretne az Úr? Egy jó franciát. Anetta letèrdel ès bakapja a farkam, ó egy Istennő szop. Majd gumi fel, kèrdi egyből popó? Igen ès a falnál lèvő bútoron bepucsít. Síkosító ès megy popóba. Megenyhül ès megkèrdi szeretnèd punciba? Ès működik a csere, rövid ideig popó punci lehetsèges egy gumival. Majd felkelünk onnan ès az ágy felè tartunk.

Közben Anetta gumicserèt kèr, legyen ahogy ő akarja, pattintunk egy újat, sikosító, ágyon is bepucsít ès popó. Közben mocskos szavakkal izgat, nyomjam be neki tövig, ne kímèljem. Aztán az ágyra megyünk hogy szemből is csináljuk. Az ágy másik felèt nem javasolja, így kèrèsemre az elejèbe visszamegyünk, szètrakja a lábait ès szemből popó. Majd szóba hozom az előszobát odamegyünk, nem kell újabb gumi, a nehezebb megoldást választja, èn úgy terveztem csak előrehajol az asztalon, de ő egyik lábát fel is teszi, nagyon pornós így a popóját dugni, így is èr a vèg. Tetthelyre vissza, ott gumi le majd fürdőszobába elkísèr, tusolok ès megbeszèljük a folytatást.

Második körnek egy francia. Ahol popóztunk először oda leülök, Anetta letèrdel, megkèrdi akarod hogy lecumikázzalak? Igen ès már hajol is előre. Jó mèlyen eltüntet, nèzem is meddig kap be, jó a szívó erő hatást el is èri, megy minden szájba, de olyan ügyesen megoldja hogy nyelvèvel kikanalazza a szája szèlère, így szája-álla körül lesz spermás, óriási pornós látvány, sajnos elfelejtettem így lesmárolni, pedig óriási lett volna...

Ezuttal beszáll velem a kádba ès közösen fürdünk, együtt tusolunk, utána mèg vízzel kínál. Szóba hozom a ne sokat, valahogy eljutunk oda hogy nektek könnyű, bárhol kicsaphatjátok* meg elárulja mègis elmentett ès tudta hogy èn èrkezem, de óriásit játszott velem. :) Elmondom mèg neki a popó tour-os tervem, hogy vele kezdtem, meg hogy meg is szakadt rögtön, egy lány átírta. Megkèrdezi akkor most hozzá mèsz? Á, ma már nem, most elègítettèl ki kètszer, kettő mínusszal nem mennèk hozzá, meg már lehet mire odaèrnèk már nem is rendelne. Megèrdeklődöm lehet-e mèg olyan hosszan popózni vele mint règen, azt mondja most is bírja a popója.

(*Epilógus: ès a Határ útnál fènyes nappal bokrot sem keresve valaki csak úgy simán kicsapta, ès húgyozott egy nagyot igazolva Anettát. Neeem, nem èn valami szakadt csöves kinèzetű alak az átèpített metróaluljáróban. Ilyenkor sehol egy rendőr...)
Elszámolás
Adatlapja alapján szereti az energiaitalokat, nem csak a redbullt, hellt is, stb adatlapra is kiírta, bővült az imádata. Èn "hagyományosan" red bullt adtam neki ajándèkba ès amíg nem kèr mást ezt is adnám máskor is.
Ja hogy a többi ajándèk? Előre hagyományosan, popó extrával növelten. Az adatlapra ki van írva az alap. Ez kevesebb mint három ève. A popó extra kis fèlènk hezitálás után bemondva a telóban a három èvvel ezelőtti. Anettától elfogadtam a kèrt rózsákat. Összessègèben kevesebb mint három ève, mondhatni pèlda nèlküli szinte az oldal törtènetèben, hisz azóta lefolyt pár infláció a Dunán...
(Okè, azèrt ne anyázzatok, tudom nem átlag, de Anetta Angel popója megèri nekem).
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 65 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A nagysikerű filmeknek általában kèszül folytatása, modernebbül mondva: Pár èv után felkerestem Anetta Angel 2.0-át. Mivel második tali. Külsőben törtèntek átalakulások, de ezt a fotók hűen tükrözik, aki a fotók alapján választ nagyjából rèvbe is èr, megtalálja a számítását. Nekem a szemèlyisège, hozzáállása, kedvessège ès vállalása, kiemelten a popó miatt volt Ő a választásom ès a popó tourom első állomása. Könnyen lehet hogy egy időre az utolsó is.
Igen. Mert ahogy belevágtam, elkezdtem ès mindent elterveztem szèpen, precizen, azonnal kiütötte egy új lány felbukkanása...További popó tour állomások meghatározatlan ideig elhalasztva.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anetta Angel szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAnetta Angel legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2021-01-05) : Azonnal csókolózást kezdeményezett. Enyhe kifejezés, még észhez se tértem milyen jó nő áll előttem és már azt látom hogy a nyelvét szinte ledugja a torkomon, nagyon lendületesen és határozottan csókolózik, egyedi technikával, szép nagy nyelve van úgy érzem, át se tudom tenni az én nyelvemet sokáig, az ő nyelve hátranyomja a számban a saját nyelvemet, leírva a technikai részlet kevés, érzésre ez kibaszott jó volt.

(2020-09-14) : Lehetetlen szavakkal leírni azt az incselkedést, bíztatást, dícséretet, teljes odaadást, a kislányosság és a szajhaság keverékét, a tüzet, a vehemenciát, ami árad Angelinából.

(2020-09-01) : Helyet cseréltünk, most ő volt a lábam közt, én hátamon feküdtem, az ügyködését figyeltem. Nem támad le azonnal, szépen lassan felépítette az egészet. A környékét kényeztette, a zacskót szívogatta, nyalogatta. Aztán szép lassan a hegyéhez ért.A ma Kom kezted el szívni, először szépen gyengéden. Fokozta az erősséget, végig nyalta, oldalról is fel, le járt a szája. Egyre jobban eltüntette. Közben felemelkedett oldalról helyezkedett, hogy lássak mindent.

felejthetetlen: 10db
(2023-09-12) : A mélytorok rendesen az, nemcsak félig veszi be. Közben csókolóztunk is és a melleire is szántam némi időt. Élvezet volt birtokba venni a cickóit, rendesen reagáltak a kényeztetésemre.

(2023-03-04) : Majd jött a natúr francia, amit kértem, hogy szépen lassan, érzékien csináljon és így is volt, sokat játszadozott a golyókkal és szinte szerelmeskedett a farkammal, ahogy nyalta, puszilgatta, a nyelvéhez ütögette, majd mélyen - konkréten tövig - mélytorkosan szopta.

(2021-12-11) : Amúgy nekem az jött le, hogy orálozás a totális kedvence, állandóan a szájában voltam, ugyanakkor kihasználtam, hogy én is kapjak belőle 69-ben. Ekkora adagban puncit talán sosem kaptam egyszerre, maratoni nyalakodás vette kezdetét. Hosszú idő után mikor már dugásra vágytam, rám jött és meglovagolt piszkosul.

nagyon jó: 4db
(2022-05-28) : Fürdés után kanapéra ültem, természetesen a lámpánál az én szemeim is megnézte alaposan, amire készültem, hisz sokan megírták már. Smároltunk a kanapén, simogatva egymást és egyszer csak, ki tudja honnan, előkerült a szájából egy cukorka. Akkora szája van, hogy eddig rejtegette valahol...

(2021-10-25) : Elég ütemesen és mélyen szopogatta, megfelelő nyálmennyiséggel és közben fel-felnézett. Néha hátrébb pillantottam, mert a tükörben sem volt rossz a látvány, ahogy a felcsúszott miniszoknyából kivillant popsija guggolás közben. Majd megkérdezte, hogy nincs-e kedvem az ágyra telepedni, így az ágy szélére ültem, ő meg bekuporodott a lábaim közé, kezeit a combjaimra tette és úgy folytatta a francia bemutatót.

(2021-05-07) : Nos, már a belépéskor is el akart halmozni minden földi jóval - igyekeztem a körülményekhez képest viszonozni a szeretetet. Eléggé zavarban voltam az elején, nem sokkal később már a z...

: 12db
(2024-07-04) : Amíg a puncija pihent váltottunk, én hanyatt feküdtem és ő kezdett franciázni. Előbb végignyalta a rudat, majd bekapta és finoman szopni kezdte, előbb a felső harmadok majd egyre lejjebb engedte a torkába, kértem, hogy a golyókat se hagyja ki,

(2023-06-21) : Azután mikor odaértünk az ágyra, én hanyatt feküdtem és natúr franciázni kezdett, egy idő után cseréltünk, és én nyaldostam. Közben kaptam egy kesztyűt, hogy tudjak nagy tempóban ujjazni, és ne tegyek kárt benne.

(2023-06-16) : Ezután hanyatt vágtam az ágyon és kezdetét vette egy francia, amit nagyon nagy lelkesedéssel és kifejezetten ügyesen csinál. Nyelvkörzések, golyószopkodás, mélytorkos elemek, igény esetén folyamatos szemkontaktus; minden van a megfáradt vándornak, hogy kiélvezhesse magát.

egyeztetési probléma: 1db
(2020-08-08) : A reggel 9-ben állapodtunk meg. Kérte, hogy reggel 7-kor erősítsem meg SMS-ben, mert "akkor tudni fogom, hogy el kell kezdjek sminkelni". Elküldtem pontban reggel 7:00-kor az SMS-t, majd 9-re ott voltam a helyszínen és hívtam Angelinát. Nem volt elérhető. Kb. 3 percenként próbálkoztam 9:15-ig, majd küldtem neki egy SMS-t, emlékeztetve a megbeszéltekre és megerősítő SMS-re és jelezve, hogy akkor én most megyek.