Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Anetta Angel

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-04 16:21:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Anetta Angel +36702914660 121973 szexpartner

sztyepp a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Anetta Angel hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Már régóta szemeztem az adatlapjával, nem folyamatosan hirdet, amikor megláttam, hogy elérhető és a zöld lámpa is villog hívtam telefonon. Néhány csörgés után felvette, tájékoztatott a részletekről, majd egyeztettünk egy időpontot aznap délutánra.
Megközelítés
Astoriához közel eső utca, autóval esélytelen, mondta is, hogy behajtási engedély kell, ezért bkk-val mentem. A metrótól 5 perc séta.
Helyszín
Az épület régi bérház, ráférne egy felújítás, a rendelő a földszintem van közel a bejárathoz. A lakás az épületnek megfelelő, kicsit labirintus jellegű, de jó állapotú. A tetthely a célnak megfelel, ágy és kanapé válaszható különböző akciókhoz. Az ágy ugyan 2 személyes, de mondta, hogy csak az egyik felét használjuk, mert a másik fele nincs túl jó állapotban. Egy szintén kissé ingatag fotelra lehet a ruhákat pakolni, kért, hogy lehetőleg arra ne üljek. Klíma nincs, de van egy ventilátor ami megfelelő hűvöst generál a nyári forróságban. Fürdő tiszta, kád van, amibe a be és a kilépés nagyobb mozdulatot igényel, kilépő van, tusfürdő többféle, törölköző tiszta.
Anetta Angel külseje
A képek előnyösek, de egyértelműen ő van rajtuk. Kicsit nagyobb, mint amire számítottam, van némi has, de helyes. Cicik arányaiban kicsit kisebbek, de így is szép nagyok és gömbölyűek. Nagy, betonkemény fenék, ez volt a kedvencem. Egy fehér csipkés kombinében fogadott, bugyi nélkül, szintén fehér emelt sarkú papucsban.
1. Anetta Angel +36702914660 beszámoló Budapest 121973 erotikus masszázs
3. Anetta Angel +36702914660 beszámoló Budapest 121973 erotikus masszázs4. Anetta Angel +36702914660 beszámoló 2024-07-05 07:37:14 erotikus masszázs 1219735. Anetta Angel +36702914660 beszámoló 2024-07-05 07:37:14 erotikus masszázs 1219736. Anetta Angel +36702914660 beszámoló 2024-07-05 07:37:14 erotikus masszázs 121973
Action
Amikor beléptem mosolyogva fogadott, és rögtön egy szájra puszit adott. Beinvitált a nagyszobába, vízzel kínált, kicsit csacsogott, mondta vetkőzzek le, látszik melegem van - meg egyébként is. :) A fürdőbe invitált megkérdeztem velem tart-e, amire mosolygós igen volt a válasz. Kicsit mintha be lett volna lassulva, vagy rutinszerűnek tűnt, egyébként végig ez volt az érzésem.
A fürdőben segített a kádba lépnem, majd beállította a víz hőfokát. Rám irányítva a zuhanyt segített mosdani, megfogta, mustrálta a főszereplőt is, aztán hagyta, hogy magam fejezzem be a zuhanyzást. Kilépni is segített és megtörölközni. Visszamentünk a szobába és nekiláttunk látogatásom fő céljának.
Előszőr egy csókot kezdeményeztem, de inkább szájra puszis nyelv nyalogatás lett a válasz, kb. végig ilyesmik voltak. Kérdezte mit szeretnék, irányítsak én. Nos jól van, mondtam térdeljen le és szopjon. Ezt készségesen megtette, először finoman majd egyre határozottabban kezdett franciázni végig felnézve a szemembe. Néhány perc múlva rákérdezett, hogy próbáltam-e már anált, ha van kedvem csinálhatjuk. Mondom, nincs nálam több forrás az extrákhoz. Nem baj az, de akkor az idő lesz rövidebb mondja ő. Bár nagy anál rajongó vagyok ezt most inkább skipeltem. Inkább javasoltam, hogy menjünk az ágyra és én is megkóstolom. Széttárta combjait és én támadtam nyelvvel. A punci bár kicsit borostás volt, de jó ízű és a határozott nyelvcsapásaimnak köszönhetően gyorsan nedvesedett. Néhány perc után partnerem a kéj egyértelmű és nem visszafogott hangjaival jelezte, hogy jó úton haladok, a lábait a fejemre szorítottam és ütemesen kezdett fel le mozogni, a punciját az arcomba tolva. Rövid úton egy kisebb sikoly jelezte, hogy a csúcsra ért és az arcomat betakarta a sunaszaft, amikor nyaltam volna még egyet határozottam eltolta a fejemet, és mondta, hogy ne mert nagyon érzékeny, majd megdicsért, hogy ügyes vagyok.
Amíg a puncija pihent váltottunk, én hanyatt feküdtem és ő kezdett franciázni. Előbb végignyalta a rudat, majd bekapta és finoman szopni kezdte, előbb a felső harmadok majd egyre lejjebb engedte a torkába, kértem, hogy a golyókat se hagyja ki, azokat is körbenyalta, néha be-be kapta és szopogatta egyiket, másikat, majd vissza a központi egységre és rácsatlakozott ismét egyre vadabbul és keményebben amit nagyon élveztem. Egy idő után leállítottam, mondván már biztos megpihent az a punci ha lehet meg is dugnám. Mondta, hogy ezt már ő is javasolni akarta. Kérdezte hogy szeretném, itt vagy esetleg a kanapén? És a végén hova szeretnék elmenni. Mondom legyen a kanapén hátulról, és egy ilyen francia után természetesen a szájába. Örömmel beleegyezett, gumit húzott rám, négykézlábra állt a kanapén és bepucsított. Finoman betettem neki hátulról majd elkezdetem ütemesen tolni, miközben a kemény fenekét csapkodtam, ami tetszett neki. Van egy kis szőnyeg a kanapé előtt, amit már előtte kérdezett, hogy arrébb tegyen-e, én nemet mondtam, de ez hiba volt, mert nagyon csúszkál, szóval hasonló akciónál javasolt a szőnyeget elmozdítani. Éreztem, hogy közeledik a vég, de mivel nem így akartam elmenni, visszatartottam, aminek az lett az eredménye, hogy kezdtem lankadni. Lehúztam a gumit és javasoltam, menjünk vissza az ágyra és ott fejezzük be a menetet. Így is lett, újra a szájába vett és vadul elkezdett szopni, kértem, hogy az ánuszomat is simogassa az ujjával közben amit készséggel meg is tett. Kisvártatva hatalmasat élveztem a szájában, amolyan hörgős, remegős, többlövetűt ami majd 1 percig tart, amikor lenéztem még a szájában a farkammal rám mosolygott és megvárta az utolsó cseppeket is. Nem nyelte le, kiment a fürdőbe és ott szabadult meg együttlétünk végtermékétől.
Mivel még volt egy kis időnk felajánlotta, hogy megmasszíroz, amivel éltem is. Érződik, hogy nem képzett masszőr, de kellemes volt. A derekam és a hátam fájt már egy ideje, azokat nyomkodta meg. Aztán kicsit még beszélgettünk erről-arról, majdnem belekezdtünk egy újabb menetbe, de arra már idő biztos nem lett volna, ezért felajánlotta, hogy kicsit még franciázik. Az ajánlatot gyorsan tett is követte. Sajnos amikor épp kezdtem volna beleélni magam lejárt az idő.
Újra zuhany, ismét segített, még be is szappanozott odalent, amitől majdnem ismét harckészültségbe kerültem, még figyelmeztettem is, hogy arról volt szó befejeztük. :)
Felöltöztem, ajtóban szájra puszi és el.
Elszámolás
Az elején odaadtam a borítékot, kivette a pénzt és megszámolta, ezzel letudtuk a kérdést.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem volt életem élménye, de összességében jól éreztem magam, és úgy tűnt ő is. Készséges és kedves, a franciatudás kiváló, valószínűleg visszamegyek még legalábbis a felajánlott anált behajtani. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anetta Angel szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAnetta Angel legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2021-01-05) : Azonnal csókolózást kezdeményezett. Enyhe kifejezés, még észhez se tértem milyen jó nő áll előttem és már azt látom hogy a nyelvét szinte ledugja a torkomon, nagyon lendületesen és határozottan csókolózik, egyedi technikával, szép nagy nyelve van úgy érzem, át se tudom tenni az én nyelvemet sokáig, az ő nyelve hátranyomja a számban a saját nyelvemet, leírva a technikai részlet kevés, érzésre ez kibaszott jó volt.

(2020-09-14) : Lehetetlen szavakkal leírni azt az incselkedést, bíztatást, dícséretet, teljes odaadást, a kislányosság és a szajhaság keverékét, a tüzet, a vehemenciát, ami árad Angelinából.

(2020-09-01) : Helyet cseréltünk, most ő volt a lábam közt, én hátamon feküdtem, az ügyködését figyeltem. Nem támad le azonnal, szépen lassan felépítette az egészet. A környékét kényeztette, a zacskót szívogatta, nyalogatta. Aztán szép lassan a hegyéhez ért.A ma Kom kezted el szívni, először szépen gyengéden. Fokozta az erősséget, végig nyalta, oldalról is fel, le járt a szája. Egyre jobban eltüntette. Közben felemelkedett oldalról helyezkedett, hogy lássak mindent.

felejthetetlen: 11db
(2024-07-24) : Mit szeretne az Úr? Egy jó franciát. Anetta letèrdel ès bakapja a farkam, ó egy Istennő szop. Majd gumi fel, kèrdi egyből popó? Igen ès a falnál lèvő bútoron bepucsít. Síkosító ès megy popóba. Megenyhül ès megkèrdi szeretnèd punciba?

(2023-09-12) : A mélytorok rendesen az, nemcsak félig veszi be. Közben csókolóztunk is és a melleire is szántam némi időt. Élvezet volt birtokba venni a cickóit, rendesen reagáltak a kényeztetésemre.

(2023-03-04) : Majd jött a natúr francia, amit kértem, hogy szépen lassan, érzékien csináljon és így is volt, sokat játszadozott a golyókkal és szinte szerelmeskedett a farkammal, ahogy nyalta, puszilgatta, a nyelvéhez ütögette, majd mélyen - konkréten tövig - mélytorkosan szopta.

nagyon jó: 4db
(2022-05-28) : Fürdés után kanapéra ültem, természetesen a lámpánál az én szemeim is megnézte alaposan, amire készültem, hisz sokan megírták már. Smároltunk a kanapén, simogatva egymást és egyszer csak, ki tudja honnan, előkerült a szájából egy cukorka. Akkora szája van, hogy eddig rejtegette valahol...

(2021-10-25) : Elég ütemesen és mélyen szopogatta, megfelelő nyálmennyiséggel és közben fel-felnézett. Néha hátrébb pillantottam, mert a tükörben sem volt rossz a látvány, ahogy a felcsúszott miniszoknyából kivillant popsija guggolás közben. Majd megkérdezte, hogy nincs-e kedvem az ágyra telepedni, így az ágy szélére ültem, ő meg bekuporodott a lábaim közé, kezeit a combjaimra tette és úgy folytatta a francia bemutatót.

(2021-05-07) : Nos, már a belépéskor is el akart halmozni minden földi jóval - igyekeztem a körülményekhez képest viszonozni a szeretetet. Eléggé zavarban voltam az elején, nem sokkal később már a z...

: 11db
(2023-06-21) : Azután mikor odaértünk az ágyra, én hanyatt feküdtem és natúr franciázni kezdett, egy idő után cseréltünk, és én nyaldostam. Közben kaptam egy kesztyűt, hogy tudjak nagy tempóban ujjazni, és ne tegyek kárt benne.

(2023-06-16) : Ezután hanyatt vágtam az ágyon és kezdetét vette egy francia, amit nagyon nagy lelkesedéssel és kifejezetten ügyesen csinál. Nyelvkörzések, golyószopkodás, mélytorkos elemek, igény esetén folyamatos szemkontaktus; minden van a megfáradt vándornak, hogy kiélvezhesse magát.

(2023-06-12) : After we start to kiss with passion, she get off all the clothes and I did the same. She want down and start to suck the dicks.

egyeztetési probléma: 1db
(2020-08-08) : A reggel 9-ben állapodtunk meg. Kérte, hogy reggel 7-kor erősítsem meg SMS-ben, mert "akkor tudni fogom, hogy el kell kezdjek sminkelni". Elküldtem pontban reggel 7:00-kor az SMS-t, majd 9-re ott voltam a helyszínen és hívtam Angelinát. Nem volt elérhető. Kb. 3 percenként próbálkoztam 9:15-ig, majd küldtem neki egy SMS-t, emlékeztetve a megbeszéltekre és megerősítő SMS-re és jelezve, hogy akkor én most megyek.