A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Anett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-08 22:38:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Anett +36701510100 121453 szexpartner

alG a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Anett hirdetővel
perfekt popsi
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Friss hirdető!!!!, eddig csak itt az oldalon láttam a bemutatkozását. Telefonon hívtam, az elérhető állapotot jelzi. Telefonközpontos hölgy ad tájékoztatást és kezeli a határidő naplót is (a hangja alapján Őt is szívesen meglátogtnám). Az általam kért időpont megfelelt a találkozóra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a Kondorosi checkpoint. BKK: villamos és busz 2-5 perc séta. Én autóval járok oda, a parkolás ingyenes, a környéken található parkolási lehetőség trükkös is (OMV kúton zsebpénz fejében vagy az üzlet láncok vásárlói parkolói) és legális is pl. uszoda környéke. Nekem szerencsére a bejárattal szemben volt 1 db parkolóhely (égi jel).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakópark közös területe tiszta és karbantartott. 2 db liftet lehet használni.
A lakás "szalon" célból fenntartott, tiszta.
A fürdőben a kád függönnyel szerelt. Tusfürdő van, a megfelelő higiénés állapotot el lehet vele érni. Szájvíz és műanyag felespohár kikészítve. Törülközőt a vendéglátó adja át a szobában, állaga jó (tiszta, puha, nedvszívó, méretre megfelelő).
A szoba diszkrétre sötétítve, de még megfelelőek a látási viszonyok. A berendezés egy kétszemélyes ágy, egy masszázs ágy, egy szoba inas, és valami komód szerűség. Az ágy már nem tökéletes, de még a célnak megfelelő.
Anett külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A fotók között vannak újak a rózsaszínű csipkés- és a virágmintás fehérneműs, a többi a hajszínből is ítélve régebbi, de retus nincs, csak az arc és a tetoválás van a diszkréció miatt kitakarva.
Az arca szép, kerek lágy vonások, szép alakú kívánatos száj, nagy huncut szemek.
A mellei szimmetrikusak, feszesek, arányosak a fotókhoz képest nagyobbak.
A popsi izmos, jól markolható.
A bőre puha, sima, tiszta (no pattanás, no borosta).
A haja barna, félhosszú, selymes, illatos.
Összességében egy alacsony, de nagyon egyben lévő csinos, arányos testalkatú hölgy.
A hangja alt.
Mosolygós, vidám, pozitív kisugárzású.
A fogadó szett egy köntös, alatta fehérnemű.
1. Anett +36701510100 beszámoló Budapest 121453 erotikus masszázs
3. Anett +36701510100 beszámoló Budapest 121453 erotikus masszázs4. Anett +36701510100 beszámoló 2024-05-09 09:29:55 erotikus masszázs 1214535. Anett +36701510100 beszámoló 2024-05-09 09:29:55 erotikus masszázs 1214536. Anett +36701510100 beszámoló 2024-05-09 09:29:55 erotikus masszázs 121453
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Kedvesen fogadott puszival, cipő folyosón le, majd a szobájába invitált ami szemben van a bejárattal.
Rövid egyeztetés, megkaptam a törülközőm, rendeztem a rendezni valót, itallal kínált, vizet kértem és kaptam is (figyelmes gesztus, egyre kevesebb alkalommal fordul elő), majd elkísért a fürdőszobához.
Megtisztulva visszatértem, az "ágyékkötőtől" megszabadultam és az ágy szélére ültem. Anett is megvált a fehérnemű szettjétől és elém térdelve simogatni kezdett, majd kézbe- kis idő elteltével szájba vette éledező péniszemet. Az orális kényeztetése kellemes, a makknak jut nagyobb figyelem, a fogás is elég fenti. Technikailag nekem megfelelő, a célját eléri vele (én úgyis pina függő vagyok).
Az ülős-térdelős bemelegítős pozícióból váltottunk, a fekvős-oldalrólráhajolós pozícióra, így jobban kezemre esett partnerem teste (tenyérbe illő cicik).
Kölcsönösséget kértem amit azonnal teljesített, külön kérte, hogy én igazítsam magamra. Isteni finom a puncija, jó volt vele foglalkozni, kellően reagál is a kényeztetésre.
Mindketten éreztük, hogy eljött az idő, dobjuk össze amink van. A gumit a szájával helyezte rám (ügyes).
Én természetesen (a lusta fa fajtámból adódóan) a lovas túrát választottam kezdésnek. Óvatosan belém helyezkedett, finom mozgással kezdett. Rám hajolt, csókolóztunk, a melleivel foglalkoztam. Kölcsönösen simogattuk egymást, közben folyamatosan rajtam dolgozott. Nagyon jól mozog, minden irányba változatos intenzitással. Egy idő után én kezdtem alulról diktálni, két kézzel markoltam izmos gömbölyű popsiját, rám borult, a nyakamban éreztem ajkait, a hangok is felerősödtek, szorosabban öleltük egymást aminek következtében átadtam magam a gyönyörnek (önző alkat vagyok, ha jönni akar jöjjön, nem várok senkire).
Egy igazi, szinte már szerelmes együttlétben volt részem, a "szolgáltatás" nem volt érezhető.
Tisztogatás után jól jött a bekészített frissítő víz.
Pihenésnek egy olajos mellkas simogatást kaptam, közben beszélgettünk. A második kört felajánlotta, de én nem kértem (egylövetű vagyok, kár elrontani az eddigi tökéletest egy erőlködő próbálkozással). A hátralévő időt így beszélgetéssel folytattuk, második fürdésre sem lettem "elzavarva".
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás előre történt, magamtól adtam kérés nélkül. Extrát nem vettem igénybe, talán a szájba végzés ami lehetett volna.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Anett egy nagyon kedves, csinos, apró, jó dumájú, pályakezdő csaj. Szereti a szexet és jól is műveli. A "kezdősége" érezhető, szerencsére ennek az előnye egyenlőre több. Remélem nem "rontják" el... Addig kell hozzá menni ameddig ilyen, sok kiaknázatlan lehetőség van még benne. Alkalmazkodó, figyelmes, lehet irányítani, érzésre nagyon meg akar felelni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anett szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAnett legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.