Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Anett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-19 22:20:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Party6!

Rövidke beszámolódban két dolgot hangsúlyoztál: az egyik egy fantasztikus lingam masszázs, a másik az olaj használat.
Nem jelezted a progam alatt, hogy inkább masszázs krémet szeretnél, utólagosan tettél megjegyzéseket.. A lingam és a frissítő masszázs alapvetően olajos, szükséges kellék hozzá, hogy finom legyen az érintés.
Ha időpontot kérsz, javaslom, hogy jelezd előre a kolléganőnek, hogy krémet szeretnél (bár azt is le kell majd mosni), legyen nagyméretű toalett, sport masszázs, és jelezd a frizura igényedet is, így biztos, nem ér majd csalódás.
A „simogatós” masszázsról az eddigi beszámolók örömmel írnak, mert lényegében lágy, de mégis jól érezhető, alapos, érintéses, nagyon népszerű fajta.

Beszámoló Anett +36308635309 122104 erotikus masszázs

party6 a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Anett hirdetővel
perfekt popsi
végig incselkedő
csodás kézimunka
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Telefonon kerestem fel, nagyon kedves volt a hangja. Röviden megbeszéltük a program részleteit és az extrákat illetve azt, hogy hol lesz a találkozó. Minden flottul és gördülékenyen ment.
Megközelítés
Könnyen autóval megközelíthető hely, a környéken sok parkolási lehetőséggel, még árnyékos is van. Az érdekessége az hogy a navigáció az épület hátsó bejáratához vitt majd, amikor hívtam hogy engedjen be kiderült hogy meg kell kerülnöm a tömböt.
Helyszín
Lifttel feljutottam majd bebocsátás nyertem. Valóban légkondis lakás, ami ilyen melegben nagyon fontos. Mással nem találkoztam. Tiszta törölközőt kaptam majd irány a fürdő, ami megfelelő volt a célnak. Kicsike volt benne a WC. Volt pár tusfürdő, meg szájvíz.
Anett külseje
Anett külseje: teste kis bomba, arca kedves. A haja teljesen máshogy állt mint a képeken, ami nekem kevésbé tetszett. Calvin Klein fekete sport kétrészes fehérneműben várt. Tetoválást nem találtam rajta, a bőre nagyon bársonyos volt.
1. Anett +36308635309 beszámoló Budapest 122104 erotikus masszázs
3. Anett +36308635309 beszámoló Budapest 122104 erotikus masszázs4. Anett +36308635309 beszámoló 2024-07-21 21:10:02 erotikus masszázs 1221045. Anett +36308635309 beszámoló 2024-07-21 21:10:02 erotikus masszázs 1221046. Anett +36308635309 beszámoló 2024-07-21 21:10:02 erotikus masszázs 122104
Erotikus masszázs
A szobában van egy maszpad meg egy matrac, a padra feküdtem fel és egy olajos masszázst kaptam, teljes testet bekente egészen a tarkómtól a lábam végéig. Ez inkább simogatós végig kenős masszázs, olyan ráhangolódós. Rájöttem hogy engem zavar ha olajos masszázst kapok, ráadásul volt valami illata is, mivel annak a lemosása 5 percig tart. Nem szóltam, mert a végére jöttem csak erre rá. Közben beszélgettünk mindenféle csacska témáról, laza felszínes beszélgetést volt. A végén nagyon kellemesen simogatott be a lábaim közé, ami nagyon beindított.
Levezetés
Szólt kellemesen a fülembe hogy lassan fordulhatok. Benyúlt még hasva fekve és keményen rámarkolt a farkamra, szorította csavarta, elképesztően beindultam ettől. Fordultam és kezembe és magára csorgatott egy csomó olajat és már a pad szélén ülve tapogattam végig a melleit és a fenekét. Kemény voltam, őrületen megkívántam. Ő simogatta a farkamat én meg össze-vissza simogattam, szorítottam és csókolgattam ahol tudtam. Megfordult a fenekét a farkamnak nyomta, gyönyörű csípője volt és feneke. Végül mondta, hogy vonuljunk át a matracra.
Ott egy olyan kézi kényeztetést kaptam, hogy csak ámultam: olyan fogások csavarások húzásokat csinált, ami szinte zsibbasztó volt. Pontosan tudta hogyan állok és ő kontrollált hogy minél tovább vagy 10 percig tartson ez a masszázs. Olyan kaparásokat, pöcögtetéseket csinált, hogy csak ámultam milyen ügyes. Lassított amikor kellett, rászorított amikor kellett, pontosan tudta mit kell csinálni.
Végül ráhajol a makkra és bőnyállal kivégzett közben meg kézzel és verte tovább.
Ami nem volt jó hogy olajos volt minden, és ez az olaj íz volt a számba, a cerkámon stb., egyébként meg szuper volt.
Utána fürdés ahol kértem, hogy szappanozza le a hátam, mert tiszta olaj, jót nevettünk ezen, hogy ez az utókényezetetés.
Elszámolás
Amit vállalt annyi volt, még nem találkoztunk és a végén számoltunk el. Nem volt semmi extra.
Rózsacsokor
party6 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Profi kézi munka, a masszázs közepes, kellemes lakás, jó érzésekkel távoztam, mivel olyat mutatott amit nem ismertem és rájöttem, hogy én ilyet még szeretnék átélni.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat. A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anett erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-23 12:12:31
Anett technikájáról érzékletes leírást ad😅. Élmények vannak megjelenítve. A lokációhoz nincs támpont🗺️. Anett 💣 volta nem kerül kibontása. 🏷️köszönet 💐 és pontozás 🔢 erősítené az beszámolót. Köszönet a megosztasért!

2024-07-22 22:05:56
Nekem az elszámolás hiányzik. Nem értem, miért kell eltitkolni.

2024-07-22 03:18:27
Részemről megtaláltam azokat az informació morzsákat, ami miatt jóra értékeltem az irásodat.
Mutasd mindet

FunkciókAnett legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-12-12) : Főként alkarral és könyékkel történt a hátmasszázs,nekem megfelelő erősségű volt,bár kaptam már erősebbet is ilyen fajta masszázsból,nde most ez is jó volt,nem volt most probléma a hátammal.Krémmel történik a masszírozás,aminek komoly jelentősége van a háton és a szemben történő csúszka közben.

felejthetetlen: 4db
(2022-11-12) : Tisztálkodás után a masszázspadra parancsolt, és kezdetét vette a program első fele. Melegített olajat használt és nagyon kellemesen átmasszírozta a hátamtól kezdve a vádlimig az egész testem. A masszázs kellően erős volt, úgy éreztem a könyökével és az alkarjával gyúrt át.

(2022-07-04) : Dóri pedig jól emlékszem a labaimmal kezde a masszázst, nagyon finom lagy erintesekkel kezdett el masszírozni. Nagyon jól esett munka után a finom kényeztetés. Utána hátam vette kezelesbe, föl a vallamig karom zarasaval. Míg én élveztem finom masszsat közben nagyon jól elbeszelgettunk, egy két témát korbe járva. Masszázs közben finom benyulasok cici erintesek persze fokozták a hsngulatot.

(2022-02-08) : A hátammal kezdte ,majd jött a két karom illetve a nyakam. Megfelelő erősséggel gyúrta végig a testem hátsó részét. Nem vagyok szakértő, de profi elemeket is tartalmazott a masszázsa. Ezután a két lábam következett, melyet szintén a melegített krémmel dolgozott meg. Közben nagyon jót beszélgettünk! Nagyon sok közös pont volt, amit érintettünk.

nagyon jó: 7db
(2023-03-21) : Ez közepes erősségű, nagyrészt alkarral végzett nagyon kellemes ellazító mozdulatsor, nem simogatás. Hát, nyak, lábak volt a sorrend, majd melltartó le és egy kellemes csúszkát kaptam. Cicijei szilikonosak, jó kemények, de arányosak, esztétikusak, a csúcska külön élmény volt így, egész erősen rásimul az emberre.

(2023-01-14) : A massz rész sajátos volt, kellemes, kézzel, ujjakkal, alkarral dolgozott. Nekem szakszerűnek tűnt. Könnyed beszélgetés különböző témákról - az intelligencia, a tájékozottság is rendben volt nála. Amikor a fejem "fölött" volt, nem bírtam ki, hogy bele ne markoljak abba a kívánatos fenékbe. Na innentől kezdve már nem izagán érdekelt a masszázs. :-)

(2021-12-09) : Ő is beleadott minden és a bő nyáltól a mély torkig kaptam mindent. Kérdezte hogyan fejezzük be így azt választottam hogy az ágy mellé állok és az ágyon ülve kényeztet. Azért amikor rám néz közben amikor csinálja az azért nagyon ott van...Nem is bírtam sokáig és egy nagyot élveztem a melleire.

: 10db
(2024-09-06) : masszázs vége felé elkezdett cicivel is hozzám simulni egy két érintés lejebb is majd feláltunk megmaszíroztam a mellét és a fenekét valami hihetetlen formás és feszes mindene és a bőre is bársonyos :)

(2024-07-29) : Először kézzel, majd szájjal kényeztetett. Az általam adott instrukciókat betartotta, ha kértem, hogy máshogy csinálja, úgy is tett. Finomam bánt velem, jólesett. Közben csókolóztunk, az is rendben volt.

(2024-05-26) : Eleinte még kézben tartotta a dolgokat, később a szájára vett. Időnként testhelyzetváltások. Mindig úgy helyezkedett, hogy jól hozzáférhető legyen teste valamely kívánatos része. Simogathattam, markolászhattam, csókolhattam popsiját, combjait, melleit, nyakát…