Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Anett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-28 22:34:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Anett +36304679177 121076 szexpartner

alG a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Anett hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
A tali napján hívtam 11,30-kor, az elérhető jelzés funkciója aktív volt. Időpontot 12,30-ra kértem és kaptam egy órás időtartamra. Az adatlapján kiírt vállalásait megerősítette. Pontos címet megadta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím valós, de trükkös. Dél-Buda, a körtértől kifelé. A fő útra van számozva, de a mellék utcából van a bejárat és nem is az első LPH. A fő út egy helység név, a mellék egy hölgy teljes neve😉. Több villamos járat az épület előtt áll meg. Autóval mentem GPS nélkül. A ház előtt és mögött is találni parkolóhelyet, fizetős, 300,-Ft/óra.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az épület egy sarki kb 10 éves úgymond "újabb" építésű lakó tömb két lépcsőházból áll. Lift közeli lakás (folyosón jobbra, de ne a lépcsőházban😂).
Egyedül rendel, váltva használják, masszázs a másik felhasználó tevékenységi köre (így van egy keleties hangulata).
A lakás belső régies (modern belsőt vártam), de hangulatos és tiszta. Az elrendezés is fura, a fürdő+wc ami külön helyiség a többi egy légtérben un. háló fülkés.
A fülkében francia ágy, egy oldala és az ágyvég a falnál, a lábrész nyitott, másik oldalt egy ember lapjával elfér. A fejtámla farácsos, a fal felőli oldalon hosszú keskeny tükör a matrac magasságából indítva (némelyik amatőr fotón látni).
A fürdő tiszta, kád függönyös, wc-vel közös helyiség.
Törülköző tiszta, illatos, jó méretű, de nem tegnap vették.
Tusfürdő több féle, szájvíz is van bőven, eldobhatós "feles" pohár (kuka a wc mellett).
Anett külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Anett amatőr képei 100%-ban megegyeznek a valósággal. Alaposan tanulmányozni kell akkor senkit nem érhet csalódás, minden apróság észlelhető.
Magas lány, csinos, méretei arányosak.
A hangszíne kellemes, artikulációja fogszabályzós (az ajak piercingje miatt talán??), halk szavú ezért eleinte koncentrálnom kellett a mondanivalójára. A tekintete lefelé néző (ezt több fotóján is észre lehet venni uh ez nála talán természetes).
Tiszta és ápolt.
A fogadó szettje valami mintás fehérnemű (bugyi+melltartó). A mellei szembe tűnőek, jó a formájuk és fantasztikus a méretük.
1. Anett +36304679177 beszámoló Budapest 121076 erotikus masszázs
3. Anett +36304679177 beszámoló Budapest 121076 erotikus masszázs4. Anett +36304679177 beszámoló 2024-04-02 08:27:34 erotikus masszázs 1210765. Anett +36304679177 beszámoló 2024-04-02 08:27:34 erotikus masszázs 1210766. Anett +36304679177 beszámoló 2024-04-02 08:27:34 erotikus masszázs 121076
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
4
Pornós feeling:
3
A szokásos ajtó mögüli fogadás, kézfogásos bemutatkozás, cipő le és udvarias útmutatás a hálófülke előterébe. Tájékoztatás, csokor átadása extra igény bejelentéssel. Türcsi, vetkőzés, fürdőbe el.
Visszatérve a félhomályban várt a fal és az ágy között. Kérésére dobtam egy hátast az ágyra, kényelembe helyeztem magam, Ő megszabadult a fehérneműtől és oldalról ráközelített a péniszemre.
Két ujja közé fogta a tövénél és az ajkai közé vette. Finom, meleg, nyálas, nyelves, szívós... fantasztikus!!!
Gyorsan elértem a maximális méretem, Anett teljesen eltűntette, az orra időnként teljesen az ágyékomba fúródott. Jó ritmusban dolgozott, iszonyatosan jól, közben a tükörben lehetett más szemszögből is nézelődni.
Gumit javasolt amire szerintem csak bólogatni tudtam, hogy jó ötlet részemről is.
Beöltöztetett, síkosító és bele gugolt (nem ült, nem térdelt... gugolt /egy 185 cm-es csaj/) és elindult a fel-le. Próbáltam alá dolgozni, de talán a matrac állaga miatt nem az a ritmus jött így feladtam és a feneke alá tartottam a tenyerem így adtam az ütemet. Rövidesen így mentem el, amikor érezte rám hajolt a homlokaink összeértek és így várta, hogy "visszarérjek".
Szünetre masszázst javasolt amit szívesen fogatam. Hasra feküdtem és bokától indulva megmaszírozott (profin, nyomkodva is).
Masszázs után újra NF, keményre varázsolt, fáradhatatlan kitartással dolgozozik, aktust kértem hátulról. Készségesen elhelyezkedett az ágyon keresztbe négykézláb, én az ágy mellett állva kezdtem neki. Mozdulatlanul és hang nélkül a fejét lehajtva hagyta, hogy a kedvem szerinti tempóban és mélységben dugjam...
A második nem jött, uh feladtam, Anett javasolta újra a franciát, de nem kértem. Lefeküdtünk egymás mellé és beszélgettünk mindenről is.
Az idő letelt, zuhany lehetőséget felajánlott így is, de nem éltem vele.
Öltözés közben még beszélgetés, az extra árát vissza akarta adni, de nem hagytam (megdolgozott érte).
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezést követően rendeztem a csokrot, az alap elég széles, az extra kevés. A szájba opciót igényeltem pluszban *. /Előre igénylem és rendezem ahol opció, ki tudja mikor esik jól és ezzel ne törjön meg a hangulat/.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon érdekelt Anett a képei és a bemutatkozása alapján, nem csalódtam, de egy kicsit mást vártam.
Jól éreztem magam, jó volt Vele lenni.
Kipróbálásra ajánlom, tervezek újabb randevút én is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anett szexpartner beszámolójáról


2024-04-02 21:33:22
Nincs hiányérzetem semmiben, mindent megtudhattam, ami érdekel.

2024-04-02 21:27:19
185cm magas lány amikor lovagol, az egy más dimenzió lehet!! :D

2024-03-31 10:25:49
Jól adtad vissza átélt élményedet.
Mutasd mindet

FunkciókAnett legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-03-16) : Folytatta a frenetikus szopást,amit elkezdett. De ne maradjon ki a jóból 69be fordulva a kölcsönös kényeztetést választottuk. Fantasztikus élmény és látvány volt. A punci illatos volt és csupasz, kellemes és finom.

nagyon jó: 2db
(2023-09-21) : Változatos a technikája, a lassút a gyorssal variálja, amíg nem teljesen merev addig tövig eltüntet, ujja között tartja ès állítja be a farkam neki is minèl kènyelmesebb legyen. Kèt ujj, ennyivel fogja közre, egyik farkam előtt, másik farkam mögött. Kièlvezem, nem csak tükörből: 69-be kèrem, melyet kèszsègesen megtesz, ekkor nyalom a punciját, majd gumit kèrek.

(2023-04-27) : Szépen egy NF-el felszopott, miközben segített a kezével és némi tanakodás után a velemegykorú üzemképes állapotba került. Ismét gumit fel és elölről támadtam be. Váltogattam a szöget, ritmust. Dugás közben izgattam a csiklót.

: 5db
(2023-10-06) : Ezután megkért, hogy helyezzem magam kényelembe ésl egy kellemes franciában részesített amit nagyon finoman, érzékien csinált. Már mások által is említett két újjal tartotta a farkamat a tövénél, jól nézett ki a hosszú körmeivel, igazán tetszett ahogy csinálta.

(2023-08-04) : Megkérdezte, mit és hogyan szeretnék így az ágyon elfekve franciával indított. Nagyon jól csinálta és később kértem, ha már nekem jó esetleg lehetne ez kölcsönös is, így kértem hogy legyen ő fölül és 69-ben folytattuk.

(2023-05-16) : Anett vette kezébe illetve szájába az írányitást és meglepte hímtagomat egy kellemes franciával.Serényen bólogatott amit nyelvének pajzán játékával fűszerezett a makrészt is körbejárta.Az egyszerre lendületes ám kellöen lágy és játékos kényeztetés keményre varázsolt.Mielőtt kitáraztam volna,viszonzó köre jelentkeztem.