Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Anett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-06 10:57:31

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Anett +36304679177 119499 szexpartner

Bananahammock a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Anett hirdetővel
csodás cicik
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Telefonon hívtam és elsőre sikerült is beszélnem vele. Ő vette fel a telefont és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, egy órával későbbre kaptam időpontot.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel elég könnyen megközelíthető a hely. Autóval a parkolás a bejárattal szemben lévő parkolóházban a legegyszerűbb szerintem. Szerintem könnyen oda lehet találni.
Helyszín
Lakás újabb építésű, könnyű a bejutás. A nappali teljesen el volt paravánozva, az volt az érzésem, hogy van ott még valaki. Ezt megerősíteni látszott az is, hogy az előszobában volt egy cipő aminek a mérete nem lehetett 36-nál nagyobb. Nem kérdeztem rá de nem hiszem, hogy Anettnek ilyen pici lába lenne. Fürdőszoba jól felszerelt, talán ami nem volt pozitív, hogy a mosdó szélén volt egy már használt műanyag pohár pár csepp szájvízzel az alján. Bár ezt lehet Anett használta mielőtt jöttem. Hozzáteszem, hogy az ottlétem alatt nem hallottam semmilyen zajt kintről így ha volt is ott valaki az nagyon diszkrét volt.
Anett külseje
Abszolút az ami a képeken is látszik. Arccal is hirdet így meglepetés nem fog senkit érni. Melltartó-bugyi párosban fogadott, nem kellett túl sok mindent a fantáziára bízni. Szép formás alakja van szerintem, a tetoválások is ízlésesek.
1. Anett +36304679177 beszámoló Budapest 119499 erotikus masszázs
3. Anett +36304679177 beszámoló Budapest 119499 erotikus masszázs4. Anett +36304679177 beszámoló 2023-10-06 11:20:21 erotikus masszázs 1194995. Anett +36304679177 beszámoló 2023-10-06 11:20:21 erotikus masszázs 1194996. Anett +36304679177 beszámoló 2023-10-06 11:20:21 erotikus masszázs 119499
Action
Először bekísért a szobába és pár szót beszélgettünk, igazándiból nem tudom miről mert én a melleire koncentráltam. Virágszálakat leraktam az ágy melletti kisasztalra majd gyorsan levetkőztem és Anett kikísért a fürdőszobába. Zuhanyzás után elvonultunk a szobába és Anett megkérdezte, hogy hányszor szeretnék elélvezni. Ezt nagyon pozitív dolognak találom. Egyszerit választottam. Ezután megkért, hogy helyezzem magam kényelembe ésl egy kellemes franciában részesített amit nagyon finoman, érzékien csinált. Már mások által is említett két újjal tartotta a farkamat a tövénél, jól nézett ki a hosszú körmeivel, igazán tetszett ahogy csinálta. Sikerült eltalálnia az érzékeny pontokat mert hamarosan azt éreztem, hogy így hamar el fogok élvezni ezért mondtam neki, hogy cseréljünk. Hátára feküdt és miután végigcsókoltam szép nagy melleit lejjebb csúsztam, hogy megkóstolhassam puncijának ízét. Szép formájú és illatú volt kelyhe, amit esetleg itt megemlítenék, hogy borostás volt így néha kicsit szúrta az arcomat. Egy darabig csendben tűrte ténykedésemet majd lassan elkezdett a hasa mozogni, ahogy egyre mélyebb lélegzeteket vett. Ebből gondoltam csak, hogy esetleg élvezi amit csinálok mert elég passzívnak tűnt. Kérdeztem, hogy bevethetem az ujjamat is de azt mondta, hogy egyszerre csak egy dologra tud koncentrálni vagyis ha jól értettem akkor vagy nyelvvel vagy újjal kényeztethetem, egyszerre a kettővel nem. Így maradtam a nyelvesnél. Aztán hirtelen nyögött egy nagyot és azt mondta, hogy elélvezett. Ezen kicsit meglepődtem mert semmi előjelét nem láttam vagy éreztem előtte. Ezután újra én következtem és ismét elkezdte a finom franciáját és megint éreztem, hogy így hamar el fog jönni a vég és közöltem is vele. Elővett egy gumit, szakszerűen feladta a megfelelő testrészemre és mondta, hogy maradjak ebben a pozícióban majd szemből rám ült. Puncija kellemesen szűk volt. Előre hátra mozgott és iszonyat gyorsan végem is lett. Letörölgetett, adott plusz törlőkendőt nekem is. Ezek után felajánlott egy masszázst a hátralévő idő kitöltésére. Megkérdezte, hogy krémmel vagy olajjal szeretném. Kellemesen megmasszírozott majd időnk végeztének közeledtével elmentem letusolni majd felöltöztem és távoztam.
Elszámolás
Az elszámolás szerintem teljesen korrekt volt, extrát nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összeségében elégedett voltam a találkozással, azt kaptam amire számítottam. Közvetlen volt, lehetett vele könnyen beszélgetni is. A hozzáállása is teljesen rendben volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anett szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAnett legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-03-16) : Folytatta a frenetikus szopást,amit elkezdett. De ne maradjon ki a jóból 69be fordulva a kölcsönös kényeztetést választottuk. Fantasztikus élmény és látvány volt. A punci illatos volt és csupasz, kellemes és finom.

felejthetetlen: 1db
(2023-04-27) : Szépen egy NF-el felszopott, miközben segített a kezével és némi tanakodás után a velemegykorú üzemképes állapotba került. Ismét gumit fel és elölről támadtam be. Váltogattam a szöget, ritmust. Dugás közben izgattam a csiklót.

nagyon jó: 1db
(2023-09-21) : Változatos a technikája, a lassút a gyorssal variálja, amíg nem teljesen merev addig tövig eltüntet, ujja között tartja ès állítja be a farkam neki is minèl kènyelmesebb legyen. Kèt ujj, ennyivel fogja közre, egyik farkam előtt, másik farkam mögött. Kièlvezem, nem csak tükörből: 69-be kèrem, melyet kèszsègesen megtesz, ekkor nyalom a punciját, majd gumit kèrek.

: 4db
(2023-08-04) : Megkérdezte, mit és hogyan szeretnék így az ágyon elfekve franciával indított. Nagyon jól csinálta és később kértem, ha már nekem jó esetleg lehetne ez kölcsönös is, így kértem hogy legyen ő fölül és 69-ben folytattuk.

(2023-05-16) : Anett vette kezébe illetve szájába az írányitást és meglepte hímtagomat egy kellemes franciával.Serényen bólogatott amit nyelvének pajzán játékával fűszerezett a makrészt is körbejárta.Az egyszerre lendületes ám kellöen lágy és játékos kényeztetés keményre varázsolt.Mielőtt kitáraztam volna,viszonzó köre jelentkeztem.

(2023-04-28) : Ő oldalról rávetette magát a szerszámra. Intenzíven kényeztet, nekem talán kicsit túl erős is volt, érzékeny típus tudok lenni. Emiatt az nf folytatása helyett kértem, hogy had kényeztessem én.