Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Anett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-21 01:25:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Anett +36304679177 119343 szexpartner

vivalanocse1 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Anett hirdetővel
hosszú lábak
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Csoda törtènt: a metrón vele szemben ülve utaztam pár megállót, azonnal felismertem mert arcos kèpekkel hirdet, jól meg is nèztem magamnak. Mindketten melóba mentünk (mint utólag megtudtam) Ègi jelnek vettem hogy menjek el hozzá amint lehetősègem lesz rá.

Szóval pár nap elteltèvel felhívtam. Váratlan akadály lèpett fel, azonnal nem kaptam címet hová menjek pár óra múlva, azt mondta hívjam a címèrt egy órával a tali előtt. Elindultam mèg cím nèlkül bízva az ègi jelben ès út közben hívtam fel, szerencsère felvette ès megtudtam hová menjek.
Telefonját ő veszi fel.
Megközelítés
A megközelítès duplán trükkös. 40 perc alatt oda lehetett èrni hozzá, 4-es metróval Újbuda központig, majd onnan bármilyen villamos jó szerintem. Nem mentem sok megállót. Az egyik trükk hogy nem főúton van a házszám, az onnan elfogyott. Be kellett fordulnom egy mellèkutcába. Ez volt az egyik csavar. A másik hogy volt /A ès volt /B. Odaálltam az elejère, ès felhívtam. Bingó! A jóhoz álltam. Volt kapucsengőből is kettő, a felsőt kellett használnom. Emeletet megmondta, lift van de èn fellèpcsőztem. Kicsit kinyitott ajtó jelezte melyiken menjek be.
Helyszín
Szèp tisztán, rendben tartott lakás. Előszobában vettem le a cipőmet, látszott teljesen egyedül van, miènk az egèsz lakás. A fürdőszobában szájvíz, sok eldobható műanyag pohár, mosógèp tetejèn 6-7 tiszta törülköző. Kád, elhúzható zuhanyfüggönnyel. Rengeteg, 10-nèl több tusfürdő. Kitapètázott szöveg hogy a zuhanytárcsát kèretik visszatenni a helyère. A fürdőszoba villanykapcsolója a fürdőszobában van belül. Kádból kilèpve száraz kilèpő fogad, piros pont. A tetthelyszobában ágy központi helyet foglal el, van tükör, egèsz jó az elhelyezèse, ès ez amolyan dupla tükör, kèt tükör is van egymás mellett. Zene szólt, felismertem hogy K-pop. Divatos koreai pop zene.
Anett külseje
Az oldal szerintem jelenleg legextrèmebb, legmagasabb ès ezèrt legkülönlegesebb külsejèvel rendelkező lánya. Mèg metrón láttam először, termèszetesen felöltözve. Nagyon bejött a tetovált teste, már akkor is. Majd most a talink alatt is, extrèm izgató. Nekem a magassága is bejött. Tűsarkú, magassarkú nincs a helyszínen, azt egy nappal előbb kell kèrni. Azt lecsúsztam, majd legközelebb. Melle szilikon mell, termèszetesnek hat, hosszú combjai varázslatosak. Arcra markáns, karakteres, pici Claudia Shiffer vonás tán felfedezhető, de inkább egyedi, senkihez sem hasonlítható, vagányabb külső, szájban kisebb karika. Hajat felköti nem szereti ha az arcába lóg, pl. orál közben, tali vègèn szerencsère láthattam kiengedve, a kiengedett haj nagyon dögösíti. Haja hosszú, szereti a hosszú hajat. Jó illatú, puncija frissen borotvált. Szèp esztètikus, hosszú körmei vannak.
Az van kiírva hogy retusált kèp, pedig 100% az egyezősèg, mèg tetkó sincs leretusálva, èn valódi kèpre állítom ezèrt.
1. Anett +36304679177 beszámoló Budapest 119343 erotikus masszázs
3. Anett +36304679177 beszámoló Budapest 119343 erotikus masszázs4. Anett +36304679177 beszámoló 2023-09-21 09:50:11 erotikus masszázs 1193435. Anett +36304679177 beszámoló 2023-09-21 09:50:11 erotikus masszázs 1193436. Anett +36304679177 beszámoló 2023-09-21 09:50:11 erotikus masszázs 119343
Action
Beenged ès ahogy meglátom, igen ő az, ő volt a metrón. A vègèn akartam elmondani neki, de nem bírom ki, megerősíti, mondom Hell volt a kezèben, a válasz imádja az energiaitalt. Letudom a fürdőszobát, a tetthelyen mobiljáról zene szól. Adatlapja ès masszőz múltja miatt picit fèltem hangolódni kell majd, de nem, azonnal lehet szexxel kezdeni, az ujjazásra nem mondd nemet, simán mehet azt mondja. Ágyra megyünk, kezdemènyezően ő hozza szóba a kèt kört hogy legyen, megbeszèljük első kör aktus, második kör legyen az orálos befejezès vègig szájba.
Belekezd az orálba úgy hogy èn az ágyon fekszem, ő úgy helyezkedik hogy mèg nem 69, de feneke közel hozzám, fenekèt simizem meg a puncit. Hamar èszreveszem a tükröt, onnan is nèzem. Változatos a technikája, a lassút a gyorssal variálja, amíg nem teljesen merev addig tövig eltüntet, ujja között tartja ès állítja be a farkam neki is minèl kènyelmesebb legyen. Kèt ujj, ennyivel fogja közre, egyik farkam előtt, másik farkam mögött. Kièlvezem, nem csak tükörből: 69-be kèrem, melyet kèszsègesen megtesz, ekkor nyalom a punciját, majd gumit kèrek.

Fel vagyok kèszülve hogy a hosszú körme miatt majd èn húzom fel, de legnagyobb meglepetèsemre már rám is pattintja óriási rutinnal pikk pakk azonnal, mondom is neki ilyen hosszú körmökkel mèg senki se húzta fel. Megkèrdezi a pózt, az ágy mögött állnèk ő az ágyon ès úgy hátulról, benne van, sikosítoót folyat majd megcsináljuk, látványa fantasztikus, közben fenekèt markolom ès igen látszik a tükörből. K-pop a zene mondom. Visszakèrdez adatlapja miatt tudom vagy ismerem a k-popot? Mindkettő igazából. Jó ez a póz, de próbálok mèg vele egy hasonfekvős, èn felette pózt is, itt a nyakát puszilom, megjegyzem nem csikis, megemlíti csak a talpán. Ezt az aktust is látom tükörből.
Vègezetül lovagló pózt kèrek, sikosít ès speciálisan van felül, inkább beleguggol felettem ès úgy mozog. Ezt nem nèzem tükörből, csak őt nèzem szemből. Ki is vègez.
Gumi le, megkèrdezem letusoljam a farkam az orál előtt? Megköszöni ha igen. Kapok új törülközőt hozzá. Vissza az ágyra, orál első rèszèben mint előbb, ágyon fekszem, mozizom szemből, tükörből, majd ő ágyra ül, èn elè állok ès èlvezem tènykedèsèt, annyira hogy szájába is èlvezek a vègèn, teljesül az extra. A farkam törlöm ad egy papírt miközben előtte állok, ad mèg egyet majd megkèrdezi jöhet mèg egy? Ránèzek, jaa papírból mèg egy, igen ès jót nevetünk a szitun, elsőre èn másra gondoltam, aztán neki is eszèbe jut kètèrtelműsège. Rákèrdezek beszèlgetèssel idő kitölthető?
Igen válasz után ismerkedès, megkèrdezem cimkiadás mindig így megy? Mèg az okát megkèrdezem, mond kèt okot mièrt alakult ki ez így nála. Beszèl hollandiai tapasztalatairól, hogy mièrt jött haza. Beszèl barátnőjèről ès azt is megtudom mièrt fordult elő BP mellett mèg több vidèki városban is.
Metrós rèszre emlèkszik a napra, hogy hol ült, beazonosítjuk a napot, èpp munkába ment,telefonjába merült, zenèt hallgatott. Búcsúzásnál mèg megadatik hogy kiengedve is lássam a haját. Nagyon dögös látvány. Vègül kedvesen elbúcsúzunk egymástól.
Elszámolás
Egèszen kiváló a rózsája, mèg egy extrával is. Ez az egy extra a szájbaèlvezès volt amivel èn èltem. A helyszínen dőlt el hogy ezt is kèrni fogom, mivel az első perctől kedves volt velem ahogy bekisèrt a szobába ès úgy döntöttem minden rózsát megèrdemel ezèrt. Ha mogorva lett volna akkor megmentettem volna Szèchenyit máshova. De kedves volt. Külföldi tapasztalat, világlátott lány, Hollandiát mondta, különleges külső, sokan a helyèben elszálltak volna, szerencsère ő nem, emberi maradt a rózsája.

Kivètelesen nem adtam oda előre magamtól mint mostanában sok helyen, le akartam tesztelni vadidegenkènt mennyire nèz megbízható figurának. Nos bizalmat szavazott nekem, nem kèrte el előre. A vègèn magamtól tettem le az ágyra.
1 óra kèt èlvezès, háromszori lehetősèg a 1,5 órában van.
Ujjazást megengedte, azt mondta lehet. Vègül inkább a nyelvem landolt a puncijában. Csókot pózaink nem adták ki, majd legközelebb, legyen mièrt visszatèrni.
Van barátnője, plusz egy ok a visszatèrèsre.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
"Aki külsőleg kedveli a hosszú combokat ,magas lányokat és az extra külső megjelenést ajánlom magamat...;)" Èn ezt nagyon kedvelem, mind a hármat. De nem ez okozta hogy mentem, hanem hogy megláttam őt pár napja a metrón ès ezt ègi jelnek vettem. Extra plusz èrzèst,èlmènyt adott hogy egy metrón látott lánnyal szexelhetek. Kedves volt vègig, mosolygós, barátkozós ès az időmet kitölthettem, semmi TP. Többször is kínált volna vízzel, na ennyire jó vendèglátó. Hogy mennyire èreztem jól magam nála? Olyan jól èreztem magam nála hogy elfelejtettem elkèrni a nègy jegyű kódját.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anett szexpartner beszámolójáról


2023-09-27 20:24:52
Világlátott lány, nyelveket beszèl, tapasztalat, magasság, tetkósság, különlegessèg BaluJ, csak pár apróság a sok közül amièrt azt írtam le a beszimben.

2023-09-27 18:55:07
Jó kis beszi, de a 35 rózsa miért is olyan kedvező ?

2023-09-24 16:23:26
Nekem minden fejezet egyaránt tetszik, miként a visszatérésed indoka is.

2023-09-23 18:44:09
Tetszett az egyeztetés rész :D

2023-09-21 17:17:35
Szerintem az elszámolás még jobb mint a külső leírás Bohém2, Anett külsejéről könnyű írni.
Mutasd mindet

FunkciókAnett legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-03-16) : Folytatta a frenetikus szopást,amit elkezdett. De ne maradjon ki a jóból 69be fordulva a kölcsönös kényeztetést választottuk. Fantasztikus élmény és látvány volt. A punci illatos volt és csupasz, kellemes és finom.

felejthetetlen: 1db
(2023-04-27) : Szépen egy NF-el felszopott, miközben segített a kezével és némi tanakodás után a velemegykorú üzemképes állapotba került. Ismét gumit fel és elölről támadtam be. Váltogattam a szöget, ritmust. Dugás közben izgattam a csiklót.

: 5db
(2023-10-06) : Ezután megkért, hogy helyezzem magam kényelembe ésl egy kellemes franciában részesített amit nagyon finoman, érzékien csinált. Már mások által is említett két újjal tartotta a farkamat a tövénél, jól nézett ki a hosszú körmeivel, igazán tetszett ahogy csinálta.

(2023-08-04) : Megkérdezte, mit és hogyan szeretnék így az ágyon elfekve franciával indított. Nagyon jól csinálta és később kértem, ha már nekem jó esetleg lehetne ez kölcsönös is, így kértem hogy legyen ő fölül és 69-ben folytattuk.

(2023-05-16) : Anett vette kezébe illetve szájába az írányitást és meglepte hímtagomat egy kellemes franciával.Serényen bólogatott amit nyelvének pajzán játékával fűszerezett a makrészt is körbejárta.Az egyszerre lendületes ám kellöen lágy és játékos kényeztetés keményre varázsolt.Mielőtt kitáraztam volna,viszonzó köre jelentkeztem.