Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Anett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-04-28 15:00:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Anett +36304679177 117841 szexpartner

thewanderer a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Anett hirdetővel
csodás cicik
felejthetetlen páros
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
A hírdetését egy másik oldalon láttam meg. A XI. kerület egy kényelmes hely nekem, és rendszeresen nézegetem az ott hirdetőket. Mikor megláttam a hírdetését tudtam, hogy meg kell látogatnom élőben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
BKV-vel a közelbe lehet érni, közel van tényleg a Móricz/újbuda központhoz, több lehetőség is van oda jutni.
Helyszín
A lakás közel van a hirdetésben megadott térhez, de nem a legegyszerűbb megtalálni a kapualjat, aki megy szánjon rá 1-2 extra percet. A lépcsőház csendes volt, de pechemre pont akkor jött valaki amikor én és ugyan arra az emeletre, szerencsére legalább folyósón másik irányba távoztunk. Bejutást Anett érthetően közölte. A lakás maga egy maszzázsszalonhoz hasonlóan berendezett, paravánok illóolajok itt ott, de amúgy sztenderd újépítésű lakóház fíling minden más, értsd fürdőszoba előszoba háló.
Anett külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A külső képeknek tökéletesen megfelel, sőt, szerintem a túlzott smink nélkül arca szebb. A képek egy része láthatóan fotós által készített, biztos kicsit retusáltak is, de nem lehetett vele komoly munka, ugyanis Anettnak a valóságban is nagyon jó adottságai vannak. Gyönyörű arányos, kivételesen magas lány, hatalmas keblekkel, feszes mindene.
1. Anett +36304679177 beszámoló Budapest 117841 erotikus masszázs
3. Anett +36304679177 beszámoló Budapest 117841 erotikus masszázs4. Anett +36304679177 beszámoló 2023-04-29 00:23:22 erotikus masszázs 1178415. Anett +36304679177 beszámoló 2023-04-29 00:23:22 erotikus masszázs 1178416. Anett +36304679177 beszámoló 2023-04-29 00:23:22 erotikus masszázs 117841
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Beinvitált, levettem a cipőmet, és átmentünk a szobába, ahol az anyagiakat előre rendeztük, váltottunk pár szót időtartamról, meg mi-hogy-merre. Fürdésem szájtisztogatásom végeztével visszamentem a szobába, ahol Anett hamar hozzám vetkőzött, már küldött is volna az ágyra, de én még gyönyörködni akartam műalkotás testében. Pár csók, simogatás érintés szorítás után azonban szót fogadtam és leheveredtem az ágyra. Ő oldalról rávetette magát a szerszámra. Intenzíven kényeztet, nekem talán kicsit túl erős is volt, érzékeny típus tudok lenni. Emiatt az nf folytatása helyett kértem, hogy had kényeztessem én. A finom ráhangolás után (érintések, simogatások, körbecsókolgatás) szépen rácuppantam a csiklóra, és a csókjaimmal ráhangolódtam Anett rezdüléseire. Teste meghálálta az odafigyelő kényeztetést, először finom nedvesedéssel, majd a végén egy szép gyors orgazmussal. Anett ezt szóban is megköszönte, bár a pontos szavakra már nem emlékszem, talán , hogy jobbá tettem a napját. Gumi előtt még egy kis orállal visszaizgatott, védőruci fel, és megbeszéltük, hogy mindkettőnknek doggy lenne a favorit. Hosszasan toltam be neki a meredező szerszámom ebben a pózban. Teste gyönyörű látvány több szempontból is. Sokáig élvezkedtem lassabb gyorsabb tempóval, fenék markolászás, gyúrással, majd tartottunk egy kis szünetet gumicsere végett. Utána még több dogy, majd kértem misszibe is hadd csodálhassam meg. Sajnos csókra nem volt lehetőségem, de azt leszámítva, szerintem egész jól rám tudott hangolódni. Lovaglós aktívabb pozikat elmondása szerint annyira nem kedveli.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Elszámolás az előre megbeszéltek szerint történt, semmilyen extrát nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Anettel mindenképp egy különleges élmény összegabajodni. Értelmes, érdekes lány, nem csak az ágyban jó társ.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anett szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAnett legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-03-16) : Folytatta a frenetikus szopást,amit elkezdett. De ne maradjon ki a jóból 69be fordulva a kölcsönös kényeztetést választottuk. Fantasztikus élmény és látvány volt. A punci illatos volt és csupasz, kellemes és finom.

felejthetetlen: 1db
(2023-04-27) : Szépen egy NF-el felszopott, miközben segített a kezével és némi tanakodás után a velemegykorú üzemképes állapotba került. Ismét gumit fel és elölről támadtam be. Váltogattam a szöget, ritmust. Dugás közben izgattam a csiklót.

nagyon jó: 1db
(2023-09-21) : Változatos a technikája, a lassút a gyorssal variálja, amíg nem teljesen merev addig tövig eltüntet, ujja között tartja ès állítja be a farkam neki is minèl kènyelmesebb legyen. Kèt ujj, ennyivel fogja közre, egyik farkam előtt, másik farkam mögött. Kièlvezem, nem csak tükörből: 69-be kèrem, melyet kèszsègesen megtesz, ekkor nyalom a punciját, majd gumit kèrek.

: 4db
(2023-10-06) : Ezután megkért, hogy helyezzem magam kényelembe ésl egy kellemes franciában részesített amit nagyon finoman, érzékien csinált. Már mások által is említett két újjal tartotta a farkamat a tövénél, jól nézett ki a hosszú körmeivel, igazán tetszett ahogy csinálta.

(2023-08-04) : Megkérdezte, mit és hogyan szeretnék így az ágyon elfekve franciával indított. Nagyon jól csinálta és később kértem, ha már nekem jó esetleg lehetne ez kölcsönös is, így kértem hogy legyen ő fölül és 69-ben folytattuk.

(2023-05-16) : Anett vette kezébe illetve szájába az írányitást és meglepte hímtagomat egy kellemes franciával.Serényen bólogatott amit nyelvének pajzán játékával fűszerezett a makrészt is körbejárta.Az egyszerre lendületes ám kellöen lágy és játékos kényeztetés keményre varázsolt.Mielőtt kitáraztam volna,viszonzó köre jelentkeztem.