Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Ana94

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-19 13:31:53

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ana94 +36208049967 120695 szexpartner

Fere a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Ana94 hirdetővel
Egyeztetés
Az elfoglaltságaim miatt nehezen, de leginkább sehogy nem tudok előre tervezni, ezért kénytelen vagyok akkor telefont ragadni, amikor lesz egy kis szabadidőm. Ebben az esetben is így történt. Amikor láttam, hogy bő másfél óra múlva tudnék menni mókázni, ráadásul a közelben voltam, egyből telefont ragadtam. Sajnos nem értem el, de pár percen belül megcsörgetett. Az általam javasolt időpont nem volt jó neki, ahogy nekem sem az, amit a fülembe súgott a beszélgetésünk idején. Viszont a két időpont között megoldható volt mindkettőnknek. Igaz pörögnöm kellett, hogy időben odaérjek hozzá vendégségbe, de végül egy órán belül már a kapuban állhattam.
Megközelítés
A pontos címet megkaptam az egyeztetés során, ami számomra nem ismeretlen környék. A navigáció is jó helyre vitt, ráadásul szabad parkolóhelyek sokaságával találtam szemben magam. Az autó letámasztása díjköteles. A város egyik forgalmas főútjától pár lépésnyire található az ingatlan, illetve a közelben van egy csomópont is, ahová kötöttpályás közlekedéssel és buszokkal könnyedén eljuthat az ember.
Helyszín
Új építésű lakóépületben található Ana kéjbarlangja. A megadott emeletre lift repített fel, majd pár lépés után már a lakás ajtaja előtt álltam. Az ingatlan minden tekintetben elnyerte a tetszésem. A minimál stílusban berendezett lakás, ami számomra azt jelenti, hogy letisztult és felesleges dolgokkal nincs tele pakolva minden vízszintes felület. Persze ez azt is mutatta, hogy csak bizonyos célra van fenntartva. A berendezés igényes, semmi kivetnivalót nem találhat benne az ember. Az erotika szobájában pedig egy megfelelő méretű ágy, amivel szemben a szoba másik végében egy tükrös szekrény áll, amiben más szemszögből láthatjuk az eseményeket. A ruháimat a fürdőszobában “kellett” hagynom, ami számomra újdonság volt, viszont belegondolva a lehető legjobb megoldás is egyben.
Ana94 külseje
Az adatlapján látható képek, főleg az új fotósorozat hűen tükrözik a valóságot, amit a személyes találkozás felülmúlt. Ana kisugárzása, testalkata, kommunikációja és tekintete rabul ejtett. Megérkezésem pillanatában pajzán gondolatokat ébresztő szemüvegben és köntösben állt az ajtó mögött, amelyektől a tusolásom alatt megszabadult. A szobában már csak egy világos színű fehérneműben várta a visszatérésem. Sokat gondolkodtam az arcán, hogy kire emlékeztet, de az élményem megírásáig nem jöttem rá. Nekem nagyon tetszett, főleg szex közben, amikor mélyen a szemembe nézve csavarta el a fejemet.
1. Ana94 +36208049967 beszámoló Budapest 120695 erotikus masszázs
3. Ana94 +36208049967 beszámoló Budapest 120695 erotikus masszázs4. Ana94 +36208049967 beszámoló 2024-02-19 18:04:21 erotikus masszázs 1206955. Ana94 +36208049967 beszámoló 2024-02-19 18:04:21 erotikus masszázs 1206956. Ana94 +36208049967 beszámoló 2024-02-19 18:04:21 erotikus masszázs 120695
Action
Tusolásom után a szobában várt rám az ágy szélén ülve. Mókázásra invitáló tekintetével és csábító fehérneműjét látva mágnesként vonzott magához, így egy pillanat alatt mellé kerültem. A csókra rákérdeztem, mert az adatlapja azt sugallta, hogy erről beszélnünk kell. Miután megnyugtatott, hogy érezhetem ajkait, egyből vettem a bátorságot és megcsókoltam. Csókja visszafogott, olyan első randis ismerkedő csóknak mondanám. Igaz a vehemens smárolást kedvelem, amikor ventilátorként pörögnek a nyelvek, de Ana esetében kedvemre volt egymás ízlelgetése. Időközben levarázsoltam róla a melltartót, majd megismerkedtem közelebbről a melleivel, amikkel nem tudtam betelni. A testalkatához arányos, tenyérbe illő formás és kemény keblek, melyek igényelték az érintést, és persze nem is tudtam ellenállni a csábításuknak.


Az ágyon kényelembe helyeztük magunkat és ajkaink összeforrtak, miközben közösen megszabadultunk Ana bugyijától. Szüntelenül csókoltam és simogattam, majd végül felülkerekedtem kedves vendéglátómon, s apró csókokat lehelve a testére elindultam a .…. irányába. A lábai között kényelembe helyeztem magam, és megkóstoltam vágyai birodalmának kapuját. Mivel első találkozás, így nem tudhattam mit és hogyan szeret, de úgy éreztem, hogy a finom érintések nincsenek ellenére. Orgazmusa nem lett a nyelvemtől, de szerencsére nem is színlelte.


Már nagyon éheztem rá, hogy ajkai fogságába kerüljek, és végre mínuszban mérjük a távolságot egymás között. Gerincre vágtam magam, majd vártam a sorsom beteljesülését. Kérlelnem nem kellett, gyakorlatilag azonnal elhelyezkedett mellettem, és a szájába vette péniszem. A kezét nem nagyon használta, viszont változatosan kényeztetett. Gondolom próbált ráérezni, hogy mivel őrjíthetne meg…
A francia nyelvet nagyon jól beszélte, és nem is hadart közben. A nyáltól sem fröcsögött, talán erre mondják azt, hogy barátnősen csinálta. Olyan finoman és érzékien kényeztetett, hogy kezdtem érezni a vulkán kitörésének közeledtét, de nem szerettem volna még eldurrani, ezért gumiért nyúltam.


Ana beöltöztette a főszereplőmet, majd elhelyezkedett felettem. Miután nyálával nedvesített magán, lassan rám is ereszkedett. Sétalovaglásba kezdett, és közben folyamatosan a szemembe nézett. Nagyon bejött az élmény, ráadásul a tekintetével megbabonázott. Gyakran csókot loptam tőle, melleit simogattam, de néha megragadva a derekánál fogva húztam magamra. Nedves vendéglátóm tekerte a csípőjét, én pedig imádtam minden pillanatát az együttlétnek.


Fordult a kocka és én kerültem felülre. Ana a hátára feküdt, és kezeivel a térdhajlatoknál fogva húzta magához a lábait. Úgy helyezkedett el az ágyon, hogy minél mélyebbre hatoljak. Így könnyedén becsusszantam és udvaroltam alkalmi kedvesemnek. Ebben a pózban kicsit vehemensebbek voltunk, ami Ana kedvére is lehetett, mert amikor közelebb hajoltam hozzá, hogy csókjait ismét érezzem, akkor úgy éltem meg a pillanatot, hogy sokkal szenvedélyesebb. Idővel pózcserét javasoltam és arra kértem, hogy nyújtsa ki a bal lábát, majd forduljon balra és jobb lábával vegye fel a magzat pózt. Mögé térdelve lábaim között volt a kinyújtott bal lába, majd a behatolás után a derekát fogva játszottuk tovább ki-be játékunkat. Amikor elfáradtam és ismét vágytam ajkai játékára, Ana megelőzött az ötlettel és feldobta, hogy a szájába venné főszereplőmet.


Megszabadított a színházi kelléktől, majd a nedves törlő kezelés után ismét a szájában láthattam és érezhettem magam. A kezét csak annyira használta, ami még fokozza az élményt. Nyelvével érzékien simogatta hímvesszőmet, miközben gyakran mélyre vette péniszem. Sokáig nem is tudtam ellenállni a francia tudásának, és a szájába élveztem. Szerencsére nem ugrott le rólam, az ernyedés állapotáig ajkai fogságában maradtam. Ráadásul a bizonyítékot is megtartotta magának, amiből a nyelése után nem maradt az utókornak.


Mellém feküdt és simogatások közepette felajánlottam, hogy nyelvemmel ismét megmasszíroznám odalent… Elmondása szerint a szex után nem igazán szereti, de ahogy hallgattam, éreztem parfümje illatát, és elmerültem csábító tekintetében, már keményedni kezdett rudazatom. Kérlelnem nem kellett, ráadásul tutira érezhette, ahogy meredező hímvesszőm hozzáér a testéhez. Egy csók elcsattanása után kényelembe helyeztem magam, majd Ana is elhelyezkedett a derekam vonalában, és a szájába vette péniszem. Nyelvével érzékien simogatta makkomat, a kezét most csak arra használta, hogy a tövénél megragadja.
Mivel szeretem nézni és élvezni is a franciát, ezért arra kértem, hogy helyezkedjünk az ágy végébe, és ott térdeljen elém a franciaágy előtt.


Miután elhelyezkedtünk a tükörbe pillantva csak azt láttam, ahogy térdel előttem egy fiatal lány és bólogat. Szemből nézve pedig nézhettem, ahogy ajkaival körülöleli és egyre mélyebben próbálja elnyelni a dorongomat. Ebben a pózban gyakran a szemembe nézett és már görcsösen arra gondoltam, hogy milyen jó élmény lesz ismét a szájában elélveznem. Ana fáradhatatlanul és lelkesen kényeztetett, de valamiért nem sikerült felérnem a csúcsra.
Végül arra jutottam, hogy segítek magamon, hiszen az óra vége is közeledett. Ajkaink ismét összeforrtak és addig csókolt és simogatott, míg végül elsült a fegyverem. Nedves törlőkendővel eltűntettük a nyomokat, majd a fürdőszobába mentem, hogy rendbe tegyem magam. Gyors tusolást követően már a köntösében és a kis szemüvegében állt előttem. Rövid csevegés és egy-két csók elcsattant, mielőtt búcsút intettem alkalmi kedvesemnek.
Elszámolás
Szerencsére Ana a valóságban él, és persze a földön jár, így az ajándék igénye sincs az egekben. Pont annyi rózsaszálat szeretne látni a vázában egy órás kalandért cserébe, ami nem nevezhető túlzónak vagy magasnak. Véleményem szerint itt kéne lennie a városi átlagnak... Nekem megérte és egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy sokat hagytam volna nála. A rózsákat egy borítékban az ajándékba vitt nasival együtt a pultra helyeztem a megérkezésem pillanatában.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A saját kudarcom miatt kicsit csalódottan léptem ki a lakás ajtaján, de összeségében tökéletes első randi volt. Vendéglátóm végig a kedvemben akart járni, és ottlétem ideje alatt csak én léteztem számára. Nagyon remélem és bízom benne, hogy legközelebb nem lesz gond a teljesítményemmel, és dobunk egy lapáttal a mostani élményünkre.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ana94 szexpartner beszámolójáról


2024-04-27 02:43:15
Szuper beszámoló, amit jó volt olvasni.

2024-02-21 13:13:19
Panem et circenses.
Bő terjedelem, szabatos fogalmazás. A közízlésnek tökéletesen megfelelő beszámoló. Ezt mutatja a szavazás állása is.
Ruperttel nem kell foglalkozni, olvasatlanul átlagol mindenkit. Egy hónap alatt leadott 4600 szavazat mellett nincs idő olvasni és mérlegelni. Ezt sem olvassa.
Szerintem is jól megírt, volt vele meló bőven. Van aki a részletes akció leírás miatt tartja jónak. Én meg pont nem azt tartom erényének. Hiszen arra is érvényes, hogy "Amit te jobbról közelítesz meg, azt én bizony balról, de egy harmadik megint másik irányból." Szóval, nekem ennyi már túl sok... De ez csak az én véleményem, a népnek ezt kell nyújtani.
Kenyeret és cirkuszt.

2024-02-21 09:53:46
SimiSoma!

Reagálnék az észrevételeidre….
Megítélésed szerint az írás a lényegi résztől hasznos…
Nos, ez is egy vélemény amit tiszteletben tartok, de az egyeztetés annyira lényegtelen más számára, ennek ellenére adhat fontos infót másoknak.
Arra gondolok, hogy a hívásomra reagált, ráadásul rugalmas volt az időpont tekintetében…
Megközelítés….
Amit Te jobbról közelítesz meg, azt Én bizony balról, de egy harmadik megint másik irányból.
Azért azt ne várja el senki, hogy a pontos címet megjelöljem, aminek az okát gondolom nem kell ecsetelnem…
Elégséges infót adok arról, hogy melyik részén lehet az adott kerületnek…
Külső…
Egy szóval reagálnék, ami a diszkréció.

2024-02-20 16:58:26
Ginger, akkor te szerencsés voltál....

2024-02-20 11:08:43
Azt hiszem , egyszer nekem is vissza kell menni hozzá
Mutasd mindet

FunkciókAna94 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2023-11-30) : Pár perc múlva kérdezte, mit szólnék egy franciához? Mondam: benne vagyok, de én szeretném neked... Nyaltam-faltam illatos, finom punciját. Nekem jó volt, őt nem sikerült lázba hoznom.

(2023-07-17) : A végén kedvesen úgy tett, mint aki elment, és helyet cseréltünk, most én vágtam magam hátra és Ana kezdett franciázni. Nekem nagyon-nagyon bejött, amit csinált. Kérésemre volt sok zacsinyali és persze sok bólogatás, ami közben nagyon ügyesen használta a nyelvét. Időnként mélyebbre is bevette, de mélytorokról szó sem volt, mondjuk előre mondtam is, hogy ez a dolog annyira nem érdekel. Előre tisztáztuk, hogy mehet a kényszerfrancia is, ennek ellenére mégis meglepődtem, hogy ha nem is nagyon durván, de azért rendesen lehetett dugni a száját.

(2023-06-26) : Technikája változatos, hol gyorsabb hol lassabb, néha finoman néha hevesebben dolgozott, ha kértem teljesen elnyelte szóval egy nagyon jó franciás kényeztetésben volt részem.

nagyon jó: 8db
(2024-01-11) : Kíváncsi voltam kelyhe ízére, ezért kértem, hogy engedjen a lábai közé, aminek hanyatt fekve eleget is tett. Nem estem túlságosan neki, inkább puszilgattam, nyalogattam szeméremajkait és combjait. Ana reagált a kényeztetésre, de inkább apróbb, visszafogottabb sóhajok formájában.

(2023-07-24) : Megfogtam arcát és csókra nyújtotta ajkait. Először csak lágyan, kicsiket, majd egyre jobban és nagyobbakat. Elindultak a kezeim is közben, amíg ő engem karolva dolgozott a nyelvével. Hátat fordítva nekem lekerült a melltartó és a bugyi is,

(2023-07-13) : Ezután kértem, hogy öltöztessen be és egy lovaglással kezdtünk. Szintén tartva a szemkontaktust nem is tudtam másra figyelni, csak hogy el ne engedjem közben karcsú derekát. Néha ajkaink is találkoztak közben, majd a pózt tartva kértem,

: 3db
(2023-08-22) : Önző voltam most, mert szinte rögtön kértem, hogy csillogtassa meg francia tudását akkor már egész jól éledező farkamon. Nem sokat teketóriázott, fölém hajolt, és kezelésbe vett.

(2023-05-25) : Jó technikája van. Ahogy haladt előre egész mélyre be tudta venni. Mikor már kezdett kerülgetni a vég kértem, hogy lépjünk a következő szintre. Jó megkínzott. Gumi nélkül nem bírtam volna ki.

(2021-07-25) : Elég fáradtan érkeztem és szétszórt voltam, így bár csak 7 napja történt a találka, de nem tudok visszaemlékezni, hogy milyen ruha volt rajta. Zuhanyzás után a szobában várt, vízzel k...

rossz: 1db
(2018-01-05) : Már a telefonban mondtam a koromat testalkatomat és kérdeztem,hogy nincs e kifogása a látogatásomat illetően,nem volt. Ezt a helyszínen is megkérdeztem, maradhatok? Ekkor sem volt kifogása. ...