Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Ana94

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-11 15:18:51

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ana94 +36208049967 120351 szexpartner

DukeGeorge a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Ana94 hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
változatos pózok
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Reggel telefonon kerestem Anát, (spanyolosan röviden ejtem a nevét de nem vagyok benne biztos hogy így kell) és hamar fel is vette a telefont. Bemutatkozás után röviden ismertette programjait, s le is tudtunk fixálni aznap 10 órára egy randit. Értelmes, kedves nőnek tűnt hangja alapján.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Metróközeli helyszín kb 250 méter gyaloglás az aluljárótól. A környező kisebb utcák nem tűntek zsúfoltnak parkolás szempontjából, parkolóházra nem emlékszem.
Ház megtalálása nagyon könnyű, egy újépítésű tömb.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon szép kecó, otthonos, diszkrét, Anán kívül senki mással nem találkoztam. Jó volt ott a komfortérzetem, kellemes a hőmérséklet. Hálórész kicsit félhomályos, de az ággyal szemben van egy nagy tükör...
Fürdő jól felszerelt, kádas de nem zuhanyfüggönyös, hanem üvegajtós. Rengeteg tusfürdő, szájvíz stb...
Ana94 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ana egy nagyon vonzó nő. Sudár és kicsit tinis az alkata, kisebb de nagyon jó alakú mellekkel, lapos hassal, nagyon jó popsival. Arca helyes, többször mások által is megénekelt szemüvegében kicsit Mia Kalifás az arca ami nekem kimondottan tetszett. Csöndes de határozott nő, aki azért tud mosolyogni is, ez szintén nagyon tetszett benne. Nem jár fölöslegesen a szája, de el lehet beszélgetni vele - de megvallom, hogy nem eme formájára fókuszáltam a kommunikációnak:D
Nagyon hosszú barna haja van, amit mint a randin megtudtam, nem szabad megfogni/meghúzni.
Még valami, nem tudom miért ilyen fotói (kicsit előnytelen) vannak fent, szerintem a valóságban sokkal jobban néz ki.
1. Ana94 +36208049967 beszámoló Budapest 120351 erotikus masszázs
3. Ana94 +36208049967 beszámoló Budapest 120351 erotikus masszázs4. Ana94 +36208049967 beszámoló 2024-01-12 00:47:49 erotikus masszázs 1203515. Ana94 +36208049967 beszámoló 2024-01-12 00:47:49 erotikus masszázs 1203516. Ana94 +36208049967 beszámoló 2024-01-12 00:47:49 erotikus masszázs 120351
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Bejövetelkor egy kimonószerű köntösben volt, azonnal kiszúrtam alóla szexisen kibúvó meztelen lábfejét. Kicsit távolább állt az ajtótól, szemüvege rajta volt. 1 másodpercembe került, hogy eldöntsem maradok-e (legutóbbi látogatásom egy bordó oldalon hirdető lánynál sajnos rövidre sikeredett, mert az arcos kép ellenére is olyan mértékben festett másként a hölgyemény, hogy a legnagyobb jóindulattal sem tudtam maradásra késztetni magam), tetszett az Anából sugárzó erő, és figyelmes tekintete.
Az ajtó mellett a sarokban van hely a kabát/cipő lerakásához, eme foglalatosság közben meg is osztottam vele aznapelőtti negatív élményemet ahol az ajtóból fordultam vissz. Erről pár mondatban elbeszélgettünk, közben ő megmutatta a fürdőt.
Tisztálkodás után már a kisse lesötétített hálórészben várt egy kétrészes piros fehérneműszettben, ami nagyon jól állt neki. Szemüveg addigra lekerült - nekem őszintén szólva szemüvegben jobban tetszik de ez a saját szubjektív véleményem és emiatt nem kívántam kevésbé Anát.
Álltam vele szemben, majd leültem a franciaágy szélére, ő velem szemben állt. Csókoltam az arcát, nyakát mellkasát, és hamar kikapcsoltam melltartóját (ha jól emlékszem udvariasságból megkérdeztem hogy lehet-e, de udvariatlanul meg sem vártam a választ). Puszilgattam helyes kis melleit, fogdostam a fenekét...nagyon szép szolibarna bőre van ez is tetszett rajta.
Nem sokkal később bugyijától is megszabadítottam. Leült (vagy leültettem?) mellém az ágyra, itt bátran adtam a szájára egy puszit amit viszonzott. Ezt később megismételtük, és kisebb csókok is kerekedtek eme interakciókból.
Kíváncsi voltam kelyhe ízére, ezért kértem, hogy engedjen a lábai közé, aminek hanyatt fekve eleget is tett. Nem estem túlságosan neki, inkább puszilgattam, nyalogattam szeméremajkait és combjait. Ana reagált a kényeztetésre, de inkább apróbb, visszafogottabb sóhajok formájában. Az igazság az, hogy szeretem ha egy nő élvezi azt amit csinálok vele, de néha átesek a ló túloldalára, azaz elragad a "teljesítménykényszer" ami könnyen nullázhatja az én élvezteteimet, ha nincs meg az egyensúly.
Emiatt tetszettek Ana őszintének tűnő, nem túl erős reakciói.
Ő következett. Mondtam neki, hogy biztos hogy hamar végem lesz, tehát minél hamarabb húzzunk gumit francia után. Már félig-meddig egyenesben voltam mikor szájába vett, és pár másodpercen belül fel is kerülhetett a gumi, aminek elhelyezését Ana kicsit szájjal is segítette.
Kutyus pózban vágtunk neki az első körnek, amit csak pár másodpercig bírtam. Kértem, hogy forduljunk misszibe, mert "úgyis pár percem ha van csak" hátra egy visszatarthatatlan orgaznusig, készségesen így is tett. Én is úgy tettem ahogy mondtam, és a nagy boldogság Ana lábai közt térdelve ért. Alkalmi kedvesem figyel szex közben, doggy póznál ha kérem oldalra tartja a fejét hogy lássam az arcát (ezt kértem tőle), de vissza is néz. Szemkontaktust időről időre felveszi.
Kis tisztálkodás után siettem vissza hozzá az ágyba. A szünetben itallal kínált, még azt is megkérdezte, hogy savas vagy mentes vizet szeretnék-e. Szeretem a figyelmes lányokat.
Megbeszéltük, hogy a 2. menetet franciával folytatjuk, és ehhez igénybevesszük a nagy tükröt. Ana kérdezte, hogy miként szeretném. Felajánlotta, hogy állhatok, és ő térdelve kényeztet engem, amit boldogan elfogadtam, mert ilyet még soha nem csinált senki nekem. Imádtam a tükörben nézni ahogy ott térdel és a szájában vagyok. Hovatovább az állás valamiért nekemm szokatlan illetve kényelmetlen volt, emiatt kértem, hogy hadd üljek az ágyra, s úgy folytassuk. Ana ennek is eleget tett, lábaim között maradt és folytatta franciaóráját. Ő használja kicsit a kezét, de a hímtag nem egyszer simán eltűnik a szájában, és szemével többször is keresi a tekintetet, figyelve arra, hogy partnere igényli-e ezt.
Mivel itt is úgy éreztem, hogy a várt eufória nem fog megérkezni (szerintem túl mohó voltam, s nem hagytam elég időt a pihenésre - szünetben pedig bőven lett volna keret rá)
Kértem hogy váltsunk ismét szexre. Felhelyezte nekem a gumit, s ismét kutyus pózban gabalyodtunk össze, immár a tükör felé fordulva. Nagyon kívánatosnak érzem/éretóztem őt. Kérdeztem, hogy nem csinálom-e túl erősen, megnyugtatott, hogy minden ok. Kicsit komolyabb tempóra váltottam, és több szenvedélyhullám is hatalmába kerített Ana csodálatos testét birtokolva, de itt sem köszönt be a várva várt orgazmus. Kedvesem hangja is jobban megjött mikor kicsit jobban toltam neki, ez szintén nagyon szimpatikus volt.
Kicsit kifáradtam, kedvesem pedig továbbara is figyelmesen és készségesen foglalkozott velem. Ismét a szájában voltam. Nagyon szerettem volna kipróbálni a "lenyelés" opciót vele, de attó tartok, hogy túl megszállottan üldöztem a második kielégülést, s a vége felé már az idő múlása is zavart, tudtam, hogy az óránk lassacskán lejár.
Kétszer is kérdeztem Anát az idővel kapcsolatban, ő azt válaszolta hogy nem tudja. Szándékosan nem tart órát a szentélyben, pont amiatt, hogy ne legyen kizökkentő senki számára elmondása szerint.
Sajnos be kellett látnom, hogy Ana fáradhatatlan és áldozatkész gondoskodása ellenére sem fog nekem az áhított második extázis eljönni.
3 perccel az óránk lejárta előtt Ana megnézte a kinti órán mit mutat (lehet megunta hogy ezen aggódom állandóan:D). Lejárt az időnk, ő még felajánlotta hogy lezuhanyozhatok, ezzel én nem éltem (szeretem a nők illatát magamon érezni még később is, tudom hogy ez egy kicsit aberrált de mit lehet tenni). Neki azt mondtam, hogy közel lakom (ami igaz) és majd otthon fürdök.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Anánál az alapból nyújtandó a NF lenyelés opció, amivel botor módon nem tudtam végül élni - saját hibámból. Nagyon kellemesen telik vele az idő, és rajta tényleg nem múlik, hog az ember elégedetten távozzon a randiról.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon kellemes és vonzó jelenség Ana, szeretem mikor komoly arcával egy kicsit elmosolyodik. Abszolúte figyelmes és odaadó végig a randi ideje alatt, az ember könnyen ellazul mellette. Olyan nő, akivel simán töltene az ember napokat egyhuzamban a hálószobából ki sem mozdulva...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ana94 szexpartner beszámolójáról


2024-02-04 13:52:38
A beszámoló jó, de leginkább a külső leírása tetszett. Mivel Anát egy elég ismert nőhöz hasonlítottad, így könnyű elképzelni, hogy mire számíthat a vendég.

2024-01-12 16:09:16
Köszönöm a hozzászólásaitokat! Vénkecske, Kspisti külön köszi a dicséretekért!

2024-01-12 14:45:36
Már hiányzott egy újabb beszi Anaról. Jól írsz, nem csak vázlatosan, tetszett a beszámolód. Tele hasznos infókkal, miheztartást véget. Köszi a randi megirását és közzétételét :)

2024-01-12 11:43:43
Csodajó beszámolót írtál egy csodaszép élményedről egy csodajó nővel. Kell ennél több? Köszi, hogy megírtad. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)

2024-01-12 09:37:27
>Semmi gond!Emberek vagyunk.Engem már csak a "bővebben telefonon csók" tart vissza egyedül,h szét ne szedjem őt...:))
Mutasd mindet

FunkciókAna94 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2023-11-30) : Pár perc múlva kérdezte, mit szólnék egy franciához? Mondam: benne vagyok, de én szeretném neked... Nyaltam-faltam illatos, finom punciját. Nekem jó volt, őt nem sikerült lázba hoznom.

(2023-07-17) : A végén kedvesen úgy tett, mint aki elment, és helyet cseréltünk, most én vágtam magam hátra és Ana kezdett franciázni. Nekem nagyon-nagyon bejött, amit csinált. Kérésemre volt sok zacsinyali és persze sok bólogatás, ami közben nagyon ügyesen használta a nyelvét. Időnként mélyebbre is bevette, de mélytorokról szó sem volt, mondjuk előre mondtam is, hogy ez a dolog annyira nem érdekel. Előre tisztáztuk, hogy mehet a kényszerfrancia is, ennek ellenére mégis meglepődtem, hogy ha nem is nagyon durván, de azért rendesen lehetett dugni a száját.

(2023-06-26) : Technikája változatos, hol gyorsabb hol lassabb, néha finoman néha hevesebben dolgozott, ha kértem teljesen elnyelte szóval egy nagyon jó franciás kényeztetésben volt részem.

nagyon jó: 8db
(2024-02-19) : Miután megnyugtatott, hogy érezhetem ajkait, egyből vettem a bátorságot és megcsókoltam. Csókja visszafogott, olyan első randis ismerkedő csóknak mondanám. Igaz a vehemens smárolást kedvelem, amikor ventilátorként pörögnek a nyelvek,

(2023-07-24) : Megfogtam arcát és csókra nyújtotta ajkait. Először csak lágyan, kicsiket, majd egyre jobban és nagyobbakat. Elindultak a kezeim is közben, amíg ő engem karolva dolgozott a nyelvével. Hátat fordítva nekem lekerült a melltartó és a bugyi is,

(2023-07-13) : Ezután kértem, hogy öltöztessen be és egy lovaglással kezdtünk. Szintén tartva a szemkontaktust nem is tudtam másra figyelni, csak hogy el ne engedjem közben karcsú derekát. Néha ajkaink is találkoztak közben, majd a pózt tartva kértem,

: 3db
(2023-08-22) : Önző voltam most, mert szinte rögtön kértem, hogy csillogtassa meg francia tudását akkor már egész jól éledező farkamon. Nem sokat teketóriázott, fölém hajolt, és kezelésbe vett.

(2023-05-25) : Jó technikája van. Ahogy haladt előre egész mélyre be tudta venni. Mikor már kezdett kerülgetni a vég kértem, hogy lépjünk a következő szintre. Jó megkínzott. Gumi nélkül nem bírtam volna ki.

(2021-07-25) : Elég fáradtan érkeztem és szétszórt voltam, így bár csak 7 napja történt a találka, de nem tudok visszaemlékezni, hogy milyen ruha volt rajta. Zuhanyzás után a szobában várt, vízzel k...

rossz: 1db
(2018-01-05) : Már a telefonban mondtam a koromat testalkatomat és kérdeztem,hogy nincs e kifogása a látogatásomat illetően,nem volt. Ezt a helyszínen is megkérdeztem, maradhatok? Ekkor sem volt kifogása. ...