Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Ana

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-30 22:04:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ana +36208049967 121653 szexpartner

Kr88 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Ana hirdetővel
legszebb punci
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Mivel még korábban nem jártam nála és nem tudtam mennyire lesz nehézkes "sorra kerülni", így telefonon egyeztettünk 1 nappal a randi előtt. Először nem értem el, de diszkréten visszacsörgetett. Az adatlapjáról minden egyértelmű, így sok kérdésem nem volt. Az eredeti időponthoz képest fél órával korábbit javasolt, ami nekem megfelelt, így megadta a címet, hogy hova kell majd érkezzek másnap. Nagyon kedves, szimpatikus hangja volt. Már a telefonban jó benyomást keltett, úgyhogy izgatottan vártam a találkozót.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem. Parkolóhely bőven van a környéken, de fizetős. A címet nehéz eltéveszteni. 2 lépcsőház van, de bejutáskor Ana készségesem eligazított, hogy melyikbe és hova menjek. Elég alapos kutatómunkát végzek egy-egy randi előtt ami az adatlap és a beszámolók tanulmányozását illeti, úgyhogy kíváncsi voltam már, nekem milyen benyomásom lesz róla. Nem túl rutinos versenyzőként (ez volt a harmadik ilyen randim) a kapuhoz közeledve már nagy izgalomban voltam, még az órám is riasztott, hogy magas a pulzusszám :) 2 perc múlva, túl a bemutatkozáson, már teljes nyugalomban voltam, hogy jó helyre érkeztem.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Új építésű tömb, takaros kis lakása. Tisztaság fogadott mindenhol. Fürdőszobában tiszta törülköző, többféle tusfürdő, szájvíz bekészítve. A tetthely egy franciaágyas szoba, nem túl nagy, de a célnak tökéletesen megfelel. A szobában nem volt sötét. Mindent a szemnek... És a kéznek is!
Ana külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nyílt az ajtó és ott állt Ana egy csinos kis szatén köntösben. Az arc kitakarástól egyáltalán nem kell tartani. Szép arcú, kedves, mosolygós. Fekete keretes titkárnős szemüveget viselt, és ahogy ezt már sok társam megírta, nagyon jól áll neki. A köntös sokat takart, de később a szobába érve arról is sikerült megbizonyosodnom, hogy az alakja is bomba. Kisebb, de gyönyörű és formás cicik, kerek popsi és hosszú, formás combok. Mi kell még?
1. Ana +36208049967 beszámoló Budapest 121653 erotikus masszázs
3. Ana +36208049967 beszámoló Budapest 121653 erotikus masszázs4. Ana +36208049967 beszámoló 2024-05-31 02:52:13 erotikus masszázs 1216535. Ana +36208049967 beszámoló 2024-05-31 02:52:13 erotikus masszázs 1216536. Ana +36208049967 beszámoló 2024-05-31 02:52:13 erotikus masszázs 121653
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Fürdés után a szobában várt az ágy szélén ülve immáron szemüveg és köntös nélkül, szexi fekete fehérneműben. A szobába érkezve mellé ültem és rákérdeztem a csókra amire legnagyobb örömömre igennel válaszolt. Mondtam Neki, hogy sok rutinom nincs és nem érkeztem konkrét forgatókönyvvel a fejemben, úgyhogy csak sodródjunk. Így is lett és csókokat váltva feküdtünk fel az ágyra. Nagyon tetszett, hogy mindvégig próbált a kedvemben járni, kérdezte mit hogy szeretnék, többek között azt is, hogy én szeretném-e levenni a fehérneműjét vagy vegye le Ő? Naná, hogy én. Szép lassan lekerült a textil és elindultam lefelé, hogy felfedezzem testének eddig még nem látott részeit... Kicsit elidőztem a gyönyörű ciciken, aztán végre megérkeztem a célhoz, ami egy gyönyörű, finom, illatos kélybarlang. Viszonylag hosszabb nyelvkurzus vette kezdetét aminek a végén sikerült levizsgáznom és még dícséretet is kaptam. Ezután fordultunk és én feküdtem hanyatt. Ana hasonlóan remekelt a francia tudását illetően. Tényleg változatosan csinálja és figyel közben a reakciókra, szavak nélkül is hamar rájön hogy szereti az ember. Kb. 3 perc múlva gumit kértem, mert végem lett volna, ekkor is kérdezte, hogy hogy kezdjünk? Szemből, válaszoltam és már ott is feküdt előttem. Lassan kezdtük, csókolóztunk aztán növeltük a tempót. Éreztem, hogy közel a vég ezért pózcserét kértem hátha azzal is nyerek egy kis időt. Hát sokat nem nyertem mert kértem hogy jöhessek hátulról és az a látvány olyan volt, hogy hamar félbe kellett szakítanom ismét, jelezvén, hogy utolért a végzet. Rákérdeztem, hogy mehetek-e a szájába amire igennel felelt. Maradtam térden Ő pedig doggy-ból 180 fokot fordulva elkezdte ismét a francia leckét. Közben átnyúltam a háta felett és markoltam a fenekét. Mondanom sem kell, óriásit élveztem. Nem sietett sehova, hagyott lenyugodni és maradéktalanul eltüntetett mindent. Ezután erőtlenül feküdtem az ágyon, Ő mellémfeküdt és olyan fesztelen beszélgetésbe kezdtünk utazásról, és egyeb témákról, hogy komolyan nem éreztem, hogy szolgáltatást veszek igénybe. Mintha a barátnőmmel dumáltunk volna, és bár ahogy említettem sok hasonlítási alapom nincs, ilyen kedvességet, 100%-os odafigyelést, és mobilmentes együttlétet még nem tapasztaltam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején átadtam egy kis ajándékkal együtt. Fogalmam sincs milyen extrák vannak Nála, én semmit nem vettem igénybe az alapon kívül, mivel az is bőven tökéletes és abszolút megéri:)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Valamiért nem tudok "Nagyon Jó" vagy "Felejthetetlen"-t jelölni értékelésnél, pedig szívem szerint azt tenném.(info menüpont alatt minden információt megtalálsz - webi) Ana intelligens, két lábbal a földön jár. Tiszteli a vendéget, nem mobilozik, odateszi teljes Önmagát a randi elejétől a végéig és lesi a vendég minden kívánságát. Én szeretnék még visszatérni hozzá, mert eddig a legjobb randim volt :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ana szexpartner beszámolójáról


2024-06-02 22:14:56
Időt nyerni az lehetetlen ahhoz egy tartós kapcsolat kell, Lyna szolgáltató nagyon kiakadt az időnyerés dologtól.

2024-06-02 19:29:22
Korábban már jártam a hölgynél, csak megerősíteni tudom, hogy kiváló Ana minden tekintetben. Jó kis beszi, köszönjük.

2024-05-31 21:30:51
Egyre jobb beszámolókat olvahatunk Anaról, ez is egy újabb a sorban, köszönjük!

2024-05-31 12:57:42
Nagyon kedvcsináló beszi. Gratula az élményhez és a beszámolóhoz is

2024-05-31 10:05:33
Szomorú, hogy a mobilmentesség erénnyé nőtte ki magát - szerintem alapvetőnek kéne lennie...
Mutasd mindet

FunkciókAna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2023-11-30) : Pár perc múlva kérdezte, mit szólnék egy franciához? Mondam: benne vagyok, de én szeretném neked... Nyaltam-faltam illatos, finom punciját. Nekem jó volt, őt nem sikerült lázba hoznom.

(2023-07-17) : A végén kedvesen úgy tett, mint aki elment, és helyet cseréltünk, most én vágtam magam hátra és Ana kezdett franciázni. Nekem nagyon-nagyon bejött, amit csinált. Kérésemre volt sok zacsinyali és persze sok bólogatás, ami közben nagyon ügyesen használta a nyelvét. Időnként mélyebbre is bevette, de mélytorokról szó sem volt, mondjuk előre mondtam is, hogy ez a dolog annyira nem érdekel. Előre tisztáztuk, hogy mehet a kényszerfrancia is, ennek ellenére mégis meglepődtem, hogy ha nem is nagyon durván, de azért rendesen lehetett dugni a száját.

(2023-06-26) : Technikája változatos, hol gyorsabb hol lassabb, néha finoman néha hevesebben dolgozott, ha kértem teljesen elnyelte szóval egy nagyon jó franciás kényeztetésben volt részem.

nagyon jó: 9db
(2024-02-19) : Miután megnyugtatott, hogy érezhetem ajkait, egyből vettem a bátorságot és megcsókoltam. Csókja visszafogott, olyan első randis ismerkedő csóknak mondanám. Igaz a vehemens smárolást kedvelem, amikor ventilátorként pörögnek a nyelvek,

(2024-01-11) : Kíváncsi voltam kelyhe ízére, ezért kértem, hogy engedjen a lábai közé, aminek hanyatt fekve eleget is tett. Nem estem túlságosan neki, inkább puszilgattam, nyalogattam szeméremajkait és combjait. Ana reagált a kényeztetésre, de inkább apróbb, visszafogottabb sóhajok formájában.

(2023-07-24) : Megfogtam arcát és csókra nyújtotta ajkait. Először csak lágyan, kicsiket, majd egyre jobban és nagyobbakat. Elindultak a kezeim is közben, amíg ő engem karolva dolgozott a nyelvével. Hátat fordítva nekem lekerült a melltartó és a bugyi is,

: 4db
(2024-05-27) : Franciája fincsi, jó cuppogós, de kellően lágy is, nagyon jól csinálta, jó volt nézni is. Utána fordult a kocka, én kényeztettem, cici izgatás, csók, majd jó kis nyalizás :) Nagyon fincsi puncija van, öröm volt foglalkozni vele. Ezután fordultunk 69-be, nagyon fincsi volt, így is lett végem a szájába.

(2023-08-22) : Önző voltam most, mert szinte rögtön kértem, hogy csillogtassa meg francia tudását akkor már egész jól éledező farkamon. Nem sokat teketóriázott, fölém hajolt, és kezelésbe vett.

(2023-05-25) : Jó technikája van. Ahogy haladt előre egész mélyre be tudta venni. Mikor már kezdett kerülgetni a vég kértem, hogy lépjünk a következő szintre. Jó megkínzott. Gumi nélkül nem bírtam volna ki.

rossz: 1db
(2018-01-05) : Már a telefonban mondtam a koromat testalkatomat és kérdeztem,hogy nincs e kifogása a látogatásomat illetően,nem volt. Ezt a helyszínen is megkérdeztem, maradhatok? Ekkor sem volt kifogása. ...