A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Ana

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-27 13:24:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ana +36208049967 121615 szexpartner

xabi a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Ana hirdetővel
legszebb punci
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, miután most mentem először. Nekem nagyon fontos hogy halljam a másik hangját, legyen egy benyomásom a hozzáállásáról. Ezzel nem volt gond.
Hirdetésben látható volt hogy elérhető, és egyből fel is vette.
Egyeztetés után háromnegyed órával már a kapu elől hívtam, de a kettő közül nem a jó kapuból.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
4
Parkolást jónak mondanám, 100 méteren belül biztosan van hely, közvetlenül a ház előtt nincsen. A hirdetés szerint fizetős, én nem tudom, mert elektromos autóval járok, így ezzel jó ideje nem kell foglalkoznom :)
A háznak 2 lépcsőháza van, a kettő közül a jobb oldali lesz a nyerő.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás hibátlan, saját részre is elfogadnám.
Lifttől könnyen megközelíthető, a sokszintes ház alsó harmadában található.
Lakás nyilván nem nagy, de nem is kell hogy az legyen. Fürdő szép és tágas, tusfürdő pont amennyi kell, cuki kis üvegpohár szájöblítéshez, zuhanyzás kádban. Én a fürdőben pakoltam le a cuccaimat, de választható a szoba is erre a célra.
Tetthely franciaágy, ami jó, szemben egy tükrös szekrény, ami bár kicsit messze van, de hozzátesz az élményhez.
Ana külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Köntösben fogadott, a képeken Ő van. Nekem tetszik, csinos, jó tapintású bőrrel, kedves mosollyal :) Hangja kedves, egy visszafogott leányzó.
Cici nem nagy, de ezt láttam a fotókon is, viszont nagyon egyben van Ana, simán megnézném az utcán.
1. Ana +36208049967 beszámoló Budapest 121615 erotikus masszázs
3. Ana +36208049967 beszámoló Budapest 121615 erotikus masszázs4. Ana +36208049967 beszámoló 2024-05-27 19:12:56 erotikus masszázs 1216155. Ana +36208049967 beszámoló 2024-05-27 19:12:56 erotikus masszázs 1216156. Ana +36208049967 beszámoló 2024-05-27 19:12:56 erotikus masszázs 121615
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Felértem, Ana már nyitotta is az ajtót. Bemutatkoztunk egy kézfogás és arcrapuszi kíséretében, cipő le, majd rendeztük az anyagiakat. Visszaadni nekem tudott, de érdemes rákérdezni.
Utána mentem a fürdőbe, mivel első alkalom volt, és csak fél óra, így sokat nem dumcsiztunk.
Zuhanyzás után a fürdőből kilépve a nyitott szoba ajtón keresztül láttam, hogy már az ágy szélén ült, bugyiban és melltartóban. Csók mehetett, nagyon finoman csókol, de a száját másra is jól használja :)
Kicsi ismerkedős simik, kicsi csók, majd a sötét fehérnemű le.
Fincsi franciával kezdett, megkérdezte hogy hogyan helyezkedjünk, ez jó pont, mint ahogy az egész együttlét alatt az történt, amit én akartam. Vannak akik szeretik ha a partner irányít, de én mindig az adott helyzetnek megfelelően, érzésre haladok a cél felé.
Franciája fincsi, jó cuppogós, de kellően lágy is, nagyon jól csinálta, jó volt nézni is. Utána fordult a kocka, én kényeztettem, cici izgatás, csók, majd jó kis nyalizás :) Nagyon fincsi puncija van, öröm volt foglalkozni vele.
Ezután fordultunk 69-be, nagyon fincsi volt, így is lett végem a szájába.
Kaptam nedves törlőkendőt, és még pont volt időm egy gyors zuhanyra.
Öltözés, cipőfelvétel közben néhány mondatot váltottunk és úgy váltunk el, hogy mindketten nyitottak vagyunk további alkalmakra :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre történt, az előszobával szinte egyben lévő konyhában. Tudott szerencsére visszaadni. Ár-érték arány 100%-ig rendben!
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Jó érzésekkel távoztam. Mindig alaposan rászűrök a leendő partnerre, fontos a telefonos beszélgetés is. Mivel ezekkel nem volt gond, így jó előjelekkel érkeztem, és elégedetten távoztam, így szinte biztos, hogy még visszamegyek. Kb. 1 éve elhagytam az oldalt, de többek között Ana hirdetését látva döntöttem úgy, hogy újra életem részévé teszem az örömszerzés eme módját, ahol én tudom megválasztani, hogy kivel "örömködök" :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ana szexpartner beszámolójáról


2024-05-27 21:32:53
Örülök hogy vissza találtál. Ilyen írásokat várunk mindenkitől. Hiánypótló ez a cikk. Folytassd ez a megkezdett munkát
Mutasd mindet

FunkciókAna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2023-11-30) : Pár perc múlva kérdezte, mit szólnék egy franciához? Mondam: benne vagyok, de én szeretném neked... Nyaltam-faltam illatos, finom punciját. Nekem jó volt, őt nem sikerült lázba hoznom.

(2023-07-17) : A végén kedvesen úgy tett, mint aki elment, és helyet cseréltünk, most én vágtam magam hátra és Ana kezdett franciázni. Nekem nagyon-nagyon bejött, amit csinált. Kérésemre volt sok zacsinyali és persze sok bólogatás, ami közben nagyon ügyesen használta a nyelvét. Időnként mélyebbre is bevette, de mélytorokról szó sem volt, mondjuk előre mondtam is, hogy ez a dolog annyira nem érdekel. Előre tisztáztuk, hogy mehet a kényszerfrancia is, ennek ellenére mégis meglepődtem, hogy ha nem is nagyon durván, de azért rendesen lehetett dugni a száját.

(2023-06-26) : Technikája változatos, hol gyorsabb hol lassabb, néha finoman néha hevesebben dolgozott, ha kértem teljesen elnyelte szóval egy nagyon jó franciás kényeztetésben volt részem.

nagyon jó: 9db
(2024-02-19) : Miután megnyugtatott, hogy érezhetem ajkait, egyből vettem a bátorságot és megcsókoltam. Csókja visszafogott, olyan első randis ismerkedő csóknak mondanám. Igaz a vehemens smárolást kedvelem, amikor ventilátorként pörögnek a nyelvek,

(2024-01-11) : Kíváncsi voltam kelyhe ízére, ezért kértem, hogy engedjen a lábai közé, aminek hanyatt fekve eleget is tett. Nem estem túlságosan neki, inkább puszilgattam, nyalogattam szeméremajkait és combjait. Ana reagált a kényeztetésre, de inkább apróbb, visszafogottabb sóhajok formájában.

(2023-07-24) : Megfogtam arcát és csókra nyújtotta ajkait. Először csak lágyan, kicsiket, majd egyre jobban és nagyobbakat. Elindultak a kezeim is közben, amíg ő engem karolva dolgozott a nyelvével. Hátat fordítva nekem lekerült a melltartó és a bugyi is,

: 6db
(2024-07-25) : Csók közben el-eltévedt a kezem, amire javasolta, hogy vegyem le a melltartót, ami után előbukkantak csodás mellei. El is időztem is itt egy kicsit.

(2024-07-25) : Natúr franciával kezdett, melyben kimagasló játékossággal, odaadással bűvölte a félszemű kígyót:) Minden kérésemnek azonnal eleget tett. Misszionárius pózban folytattuk, közben vissza - visszatérve a nyelves játékokhoz.

(2024-05-30) : Kicsit elidőztem a gyönyörű ciciken, aztán végre megérkeztem a célhoz, ami egy gyönyörű, finom, illatos kélybarlang. Viszonylag hosszabb nyelvkurzus vette kezdetét aminek a végén sikerült levizsgáznom és még dícséretet is kaptam. Ezután fordultunk és én feküdtem hanyatt

rossz: 1db
(2018-01-05) : Már a telefonban mondtam a koromat testalkatomat és kérdeztem,hogy nincs e kifogása a látogatásomat illetően,nem volt. Ezt a helyszínen is megkérdeztem, maradhatok? Ekkor sem volt kifogása. ...