Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Amy

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2024-01-14 18:50:29

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amy +36702186702 120379 szexpartner

westside a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Amy hirdetővel
brutális kényszerfrancia
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, elsőre felvette, elmondta a csomagokat, aztán sikerült gyorsan időpontot is egyeztetni, minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Egyértelmű a cím:
5
6. kerület, autóval és BKV-val is jól megközelíthető, de autóval a parkolás halál, aki teheti, inkább BKV-zzon, vagy szánjon 15-20 percet a parkolót keresésre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Lakás teljesen rendben van, a fürdőben van egy kád is és egy zuhanykabin is, egy fajta tusfürdő volt kirakva a zuhanykabinba, valamint a szájvízhez nem volt kirakva eldobható (vagy bármilyen más) pohár, de mivel a csókot amúgy sem terveztem, ez nem volt releváns.
A szoba tágas, középen egy nagy francia ágy.
Amy külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
3
Amy a képeknek megfelelő, vékony nő, apró mellekkel, egy szál (nem összehúzott) köntösben fogadott. Nincs rajta felesleg, annyira nem is izmos, hangja mély és picit rekedtes, talán cigarettától. Korban sem és külsőre sem az én ideálom, de erre a kalandra nekem megfelelő volt :)
1. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 120379 erotikus masszázs
3. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 120379 erotikus masszázs4. Amy +36702186702 beszámoló 2024-01-16 12:51:02 erotikus masszázs 1203795. Amy +36702186702 beszámoló 2024-01-16 12:51:02 erotikus masszázs 1203796. Amy +36702186702 beszámoló 2024-01-16 12:51:02 erotikus masszázs 120379
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Zuhanyzás után bementem a szobába, ahol már meztelenül várt. Az anyagiak rendezésénél már megbeszéltük, hogy engem kifejezetten a mélytorok, kényszerfrancia és torokba élvezés érdekel, semmi más, aktus sem. Így a fürdőből kijövet már kérdezte is, hogy hogyan kezdjük, én az ágy mellé álltam, ő az ágyon térdelt és elkezdett szopni. Még nem voltam teljesen kemény, de máris vette mélytorokra, nyalogatta, szívogatta, pikk-pakk kőkemény lettem. Picit hagytam ténykedni, aztán két kézzel ráfogtam a fejére, ő abba is hagyta a mozgást és hagyta hogy én lássak neki a szájba dugásnak. Zokszó nélkül bírja, úgy dughattam a száját ahogy csak akartam. Természetesen tövig nyomtam minden alkalommal, volt hogy kicsiket pumpáltam, vagy nagy lendülettel kihúztam betoltam, lent tartottam hosszú másodpercekig. Ahogy mások is említették, azt lehet csinálni ilyenkor, amit csak akar az ember, úgy lehet dugni a száját, mintha punci volna. Miután alaposan kiélveztem azt a játékot, kértem hogy feküdjön hanyatt, feje alá párna került, én fölé másztam és úgy adtam a szájába. Ebben a pózban nem tud igazán mélytorokra menni (legalábbis amikor teljesen kemény), így itt picit élveztem a látványt, ahogy felnéz miközben dugom a száját, de aztán ebből a pózból viszonylag hamar váltottunk. Végül megérkeztünk a várva várt fej lelógatós pózhoz. Az ágy szélére feküdt hanyatt, lelógatta a fejét a matracról, én meg szembeálltam vele és elkezdtem így dugni a száját. Na ez megint csak hihetetlen érzés volt, egyszer-kétszer volt kis öklendezési reflex, de mondta hogy ez ne zavarjon, nem kell megállni, csináljam tovább nyugodtan. Hosszú percekig dugtam így a száját, a heréim verdesték az orrát, arcát, amikor betoltam teljesen, ez elég izgató érzés volt. Eléggé belejöttem, felszabadító érzés volt, hogy nem kell finomkodni, nem kell 2-3 lökés után kihúzni, lassítani, abbahagyni, mint a legtöbb lánynál. Szóval lendületbe jöttem és egyre keményebben basztam a száját, aminek végül meg is lett az eredménye, fergetegeset élveztem a torkára. Épp mikor elélveztem jött volna levegőért, de érezte hogy nálam most van vége, így valahogy megoldotta anélkül :) Miután elélveztem, továbbra is lent tartotta, szívta magába, nem kellett ám abbahagyni, lehetett tovább tolni. Végül szépen lelankadtam és vége is lett a mókának.
Elmentem még letusolni és mosdóba is, addig ő telefonon egyeztetett 2-3 időpontot is, ez a része furi is volt, hogy amíg én ott öltözök, ő hason fekve, kihangosítva meséli az árait, extráit, egyezteti az időpontjait. Ez nem vett el a találkozó értékéből nekem, de azért érdekes tudni, hogy amikor egyeztetek időpontot, lehet épp az előző vendég hallgatja végig a beszélgetést öltözés közben.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
5
A telefonban megbeszéltek szerinti elszámolás volt a helyszínen. A kényszerfrancia-mélytorok-torokba élvezés kombót vettem igénybe, így került a fél óra *-be. Vállal még más extrákat is, amik lehet érdekelnének, de elég gyorsan fel tud kúszni az ár, ha mindent akar az ember.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Megkaptam, amiért mentem, kőkemény mélytorok és kényszerfrancia lehetőség van Amynél, torokbaélvezéssel cifrázva.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról


2024-01-21 11:24:34
Kedvemre való írás, meghozza az ember étvágyát.

2024-01-16 19:11:33
Részletdús beszámoló, szemléletes leírás, amibe a személyes benyomásaidat is beleszőtted. Pedig csak egy félóra volt a kaland. Nalam ez JM nem kérdés. Köszi és grat!
Mutasd mindet

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

(2018-08-09) : Viszonylag vastag farkam van, de tövig nyeli a legtöbb poziban, és csak kevésszer érezhetőek a fogai a tövénél, pedig mostanában több híres torkozóbajnoknak is nehézséget sikerült okoznom.

felejthetetlen: 30db
(2023-12-14) : A fürdőből érkezve már meztelenül várt az ágyon négykézláb, oldalt helyezkedett, és oldalról kezdte a léc kezelését, szép fokozatosan teljesen eltüntetve. Jó nyálasan, mert így szeretem. (ha nem így szeretném, szerintem akkor is így csinálná) Ez a felszopás rész tartott pár percig, majd érdeklődött, hogy fojtassuk-e fejlógatós pózban

(2023-09-25) : Nyalakodás után újra a szájába vett és kezdetét vette az újabb mélytorkos kényszer francia ismét magától húzta rá magát. Persze besegítek és most már én diktálom az ütemet és jól megdugom

(2023-08-01) : Sebaj lesz francia, amit szeretek, és éreztem Amy is. Indítottam fodrospunija nyalásával., ujjazásával. Gyorsan nedvesedett, fejét hatra vetve, nyögdécselve élvezett. Ciciket markolásztam.

nagyon jó: 38db
(2023-12-22) : Először tőle szokatlan módon lágyan kezdi majd egyszer csak lendületet vesz és már tövig a torkában a farkam. Megfogom a fejét, rajta tartom legalább fél percig, érzem ahogy a szaján a faszom mellett veszi a levegőt.

(2023-12-06) : Megpróbáltuk a kölcsönös franciát. Nah tisztelt Makktársak! Minden igaz amit leírtak a csajsziról eléggé szeret szaxofozni. Mint mondtam extrát nem kértem de nem is volt rá szükség. Mert olyan jól csinálta hogy egyből vigyázban állt kis pasi.

(2023-01-08) : Aztán így álló helyzetben megujjaztam, amiben nagyon készségesen segített, egyik lábát felemelve, az ágyra rakva és hallhatóan élvezte is. Majd ágyra fektettem és puncit nyaltam, ujjazást néha folytatva, ujjaimat felváltva a szájába és punciájába dugva. Szájával simán tövig nyelte az ujjaim, szinte az egész kezem bekapva :)

: 59db
(2024-04-01) : A franciát gumival kértem, szépen felhelyezte, majd lassan, de biztosan elkezdte vele dugni a saját torkát! Tényleg brutal! Próbáltam felvenni vele az ütemet, és néha ráfogtam a fejét, de csak óvatosan!

(2023-10-28) : her french knows no end and her rhythm is in tune with her partner. Its easy to get lost in the moment and plunge deep and hard though she does it on her own.

(2023-08-30) : Párszor rábukott, majd szólt nyugodtan toljam ám a fejet rá, én zavaromban, eleinte ezt nem is realizáltam, ezt követően toltam a torkában keményen. Többször, jó néhány másodpercig bent tartottam, majd hagytam egy kis levegőt is.