Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Amy

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-12-14 06:42:12

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amy +36702186702 120140 szexpartner

Jojo2022 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Amy hirdetővel
perfekt alak
brutális kényszerfrancia
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Többször is találkoztunk már, így ismerősként sms-ben egyeztettük az időpontot. Gyors, közvetlen és lényegre törő, ahogyan a profi hirdetőknél lenni szokott. :) Emlékszem, mikor legelőször még telefonon beszéltünk, olyan volt, mintha egy ismerőssel beszéltem volna, ment a poénkodás stb. Az időpont egyeztetést követően küldte a pontos címet szintén sms-ben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A belváros belvárosában van, egyébként új helyszínen. A térkép jól mutatja, autóval nehéz, a közeli mélygarázsokban van esély (borsos ár) vagy a közelben letenni az autót és séta/bkv. Telefonon pontosan elnavigál Amy, de a házon is van egy jó nagy házszám, szerintem nagyon kell ahhoz izgulni, hogy elhibázd. A bejutás egyszerű, a szokásos metódus, kapuban megkapod a kódot, beenged, szemben a lift, fel és balra el. Diszkrét folyosó, nincs forgalom, a házban egyébként más szolgáltatók is elérhetőek, de ez már csak "fun fact".
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Sokkal jobb ez a lakás mint a korábbi, magánlakás feeling, tisztaság, nagy fürdőszoba (kád, tusoló), tusfürdő, szájvíz, tiszta és száraz törölköző, minden ami a felkészüléshez kell. A szoba egész tágas, jó nagy matracos ágy. A falon van tv-is, ez nem szokványos, de nem volt rajta "műsor", nem tudom van-e ilyen opció, nem került szóba :)
Amy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelel, bár azok nem ma készültek mégsem érhet meglepetés. Karakteres arc, barna szem, barna haj, tinédzser test, pici cicik, pici popó, nagyon vékony, szerintem még vékonyabb is, mint a képeken. Húsos ajkak, mély hang, megnyugtató kisugárzás, az első két mondat után tudod, hogy úgy le leszel szopva, hogy a harangok is megkondulnak.
1. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 120140 erotikus masszázs
3. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 120140 erotikus masszázs4. Amy +36702186702 beszámoló 2023-12-14 09:21:53 erotikus masszázs 1201405. Amy +36702186702 beszámoló 2023-12-14 09:21:53 erotikus masszázs 1201406. Amy +36702186702 beszámoló 2023-12-14 09:21:53 erotikus masszázs 120140
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Pornós feeling:
5
Mint írtam az elején, többedik alkalom, így fejben már direkt készültem, egy óra időtartam tömény szopatós pornó a legjobb fajtából. Amy jól irányítható, de nem érdemes ledominálni - főleg az elején - mert mindig van új "fűszer" a tarsolyában. :) Persze hagy teret a kibontakozásra, de nem hiszem, hogy meglehet lepni, pedig próbáltam már korábban többször is.

A fürdőből érkezve már meztelenül várt az ágyon négykézláb, oldalt helyezkedett, és oldalról kezdte a léc kezelését, szép fokozatosan teljesen eltüntetve. Jó nyálasan, mert így szeretem. (ha nem így szeretném, szerintem akkor is így csinálná) Ez a felszopás rész tartott pár percig, majd érdeklődött, hogy fojtassuk-e fejlógatós pózban - amire úriemberként nem mondhattam nemet. Továbbra sem volt semmi kapkodás, elhelyezkedett, szép lassan bevezettem, néztem a szép testét, élveztem az ajkait. Kisvártatva, mivel már beton keményre merevedtem, elkezdtem teljesen betolni, tövig. Aztán ő elkezdett még jobban húzni magára, így már mindennél is beljebb kerültem. Aztán ki és be, szép lassan, közben kezem a torkán, tenyeremmel érzem, ahogy a cerka a torka bal részén mozog ki és be, szuper érzés.

Ezt követően tempó fokozás és "tea-bagging", fojt a nyál, ment a perverzkedés jó pár percig. Ezután felálltam az ágyra, zacsinyalatás, makkon-cuppogtatás, amit a pornófilmekből tudtam meríteni az elmúlt hetekben igyekeztem mindent elővenni. Mikor már remegett a lábam, ráfordultunk az utolsó fél órára, hanyatt feküdtem, ő a popsijával a fejem mellé kuporodott, és hamis-69-ben elkezdte torkozni a farkamat. Én a popsiját markoltam-haraptam-matattam, lent meg ment a gagging szeánsz. Volt olyan is, hogy a felkarommal megtámasztottam a fenekét és a fenekénél fogva toltam az egész testét rá a rúdra, így nem a fejével kényszereztettem, hanem az egész felsőtestével.

A jelenlegi találkozónk alkalmával ezt követően jött az új "fűszer", ami még eddig nem volt, ez az ún. edge-ing, amikor a cerka legvégét veszi be és csak a legérzékenyebb részt szopogatja-szívogatja de úgy, hogy a talpam is görcsbe rándult. Erre az elemre többször visszatért torkoztatás közben. Talán a "legkomolyabb" elem, amikor - nem tudom szebben írni - keményen baszom a torkát, azt gondolod, hogy szegénynek "mindjárt sok lesz" és egyszer csak elkezdi menet közben rászorítani belülről a torkát, teljesen körbevéve a faszomat, én meg csak tolom-tolom-tolom, hangok, nyál, teljes kéj. Ez ment még vagy húsz percig, úsztam az izzadságban az adrenalinban és a mámorban.

A torkában lett végem, ott is várta meg, míg lenyugodtam. Ezt követően kaptam dícséretet, törölgetést, bíztató szavakat. Az egóm akkorára nőtt, hogy alig fértem be a fürdőszobába.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás már egy ideje a végén történik, őszintén én nem tudom hogy vannak a tarifák, szerintem 30 körül lehet az óra, most 40et fizettem torokra élvezéssel kényszerrel, mindennel. Ez egy óra, amiből a legtöbb szolgáltatóval ellentétben valóban volt vagy 50-55 perc élvezet, nem pedig 10 perc után alibizés.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon szeretek hozzá járni, van egy megnyugtató stílusa, már érkezés után tudod, hogy jó helyen vagy és le leszel ápolva, de ehhez szerintem partner is kell, szóval kell egy kis pasis, jóindulatú határozottság, mert akkor tud ő ráérezni mik (az akár rejtett) vágyaid és úgy kiszolgálni. Szerintem kevesen vannak vele egy szinten ami a francia tudást illeti, igazából mást soha nem is próbáltam nála.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról


2023-12-16 13:03:02
Tetszett az egódról írt mondat, mindent elmondott az élményedről! :-)

2023-12-14 18:30:39
>Jó olvasni,h tudja mi a pornó,és meg is tudja csinálni.A "fűszer" meg az 50-55 perc nálam mindent vitt:Tökéletes Írás!:)

2023-12-14 16:54:50
Szókimondó és izgató a beszámoló, köszönet érte! :)

2023-12-14 13:49:31
Huhhh, ennél jobban nem lehet megírni egy beszámolót és nem is kell. Minden elemében rendben van: elég az infó, szabatos a szöveg, szaftos a sztori. Jár a köszönet és a gratuláció a megírásáért!

2023-12-14 10:19:12
Ez remekül sikerült . Az írás hibátlan állapotban került élénk
Mutasd mindet

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

(2018-08-09) : Viszonylag vastag farkam van, de tövig nyeli a legtöbb poziban, és csak kevésszer érezhetőek a fogai a tövénél, pedig mostanában több híres torkozóbajnoknak is nehézséget sikerült okoznom.

felejthetetlen: 28db
(2023-09-25) : Nyalakodás után újra a szájába vett és kezdetét vette az újabb mélytorkos kényszer francia ismét magától húzta rá magát. Persze besegítek és most már én diktálom az ütemet és jól megdugom

(2023-08-01) : Sebaj lesz francia, amit szeretek, és éreztem Amy is. Indítottam fodrospunija nyalásával., ujjazásával. Gyorsan nedvesedett, fejét hatra vetve, nyögdécselve élvezett. Ciciket markolásztam.

(2023-02-01) : a farkam keménységéért kértem egy biztonsági szopit, kb háromszor hozzáért szájjal és már megfelelőnek ítéltem, jöhetett az új gumi rá, közben meglepődött hogy csak ennyi volt a szopás.

nagyon jó: 40db
(2024-01-14) : Az ágy szélére feküdt hanyatt, lelógatta a fejét a matracról, én meg szembeálltam vele és elkezdtem így dugni a száját. Na ez megint csak hihetetlen érzés volt, egyszer-kétszer volt kis öklendezési reflex, de mondta hogy ez ne zavarjon, nem kell megállni,

(2023-12-22) : Először tőle szokatlan módon lágyan kezdi majd egyszer csak lendületet vesz és már tövig a torkában a farkam. Megfogom a fejét, rajta tartom legalább fél percig, érzem ahogy a szaján a faszom mellett veszi a levegőt.

(2023-12-06) : Megpróbáltuk a kölcsönös franciát. Nah tisztelt Makktársak! Minden igaz amit leírtak a csajsziról eléggé szeret szaxofozni. Mint mondtam extrát nem kértem de nem is volt rá szükség. Mert olyan jól csinálta hogy egyből vigyázban állt kis pasi.

: 58db
(2023-10-28) : her french knows no end and her rhythm is in tune with her partner. Its easy to get lost in the moment and plunge deep and hard though she does it on her own.

(2023-08-30) : Párszor rábukott, majd szólt nyugodtan toljam ám a fejet rá, én zavaromban, eleinte ezt nem is realizáltam, ezt követően toltam a torkában keményen. Többször, jó néhány másodpercig bent tartottam, majd hagytam egy kis levegőt is.

(2023-08-06) : 1 órára mentem, kimondottan mélytorkos-kényszerfrancia miatt, szex nem volt, csak francia, amit nagyon élveztem. Röviden: feketeöves, végtelen torokkal