Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Amanda528

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-10-18 19:37:04

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia.Kedves Tipon!Köszönöm szépen ismét ezt a csodás beszámolót.Mindig elvarázsolsz a remek írásoddal. Nagyon jó volt olvasni a kis randink részleteit.Nagyon kedves vagy.Mi már sokszor taliztunk de mindig egy élmény a veled eltöltött idő.Mindent tudunk egymásról.Most pont az jutott az eszembe hogy egyszer már írtam neked hogy te vagy a kedvenc vendégem.Ez nem változott. Remélem hogy sokszor fogunk még randizni. Várlak szeretettel máskor is. PUSZI

Beszámoló Amanda528 +36705553735 119600 szexpartner

Tipon a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Amanda528 hirdetővel
legszebb punci
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Amanda hirdetésével itt a beszámolók oldalon találkoztam.
Volt már nagyon sok kitűnő randink ,még ha nem is mindig volt róla írásos emlék...
Most úgy éreztem,meg kell köszönnöm Amanda elsőosztályú programját egy kis írással.
Mivel itt az oldalon és külső platformokon is szinte napi kapcsolatban vagyunk,nem volt nehéz Őt elérnem.
Mikor láttam dolgaim alakulását , belső üzenetben vázoltam Neki a terveiket,majd telefonon is beszéltünk, csakhogy halljam a szexis hangját...
Mikor kialakult a megfelelő időpont, még VTR-n is megerősítettük pajzán terveinket .
Amanda könnyen elérhető, és kimondottan rugalmas volt.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Amanda búvóhelyének megközelítéshez Békásmegyert kell célkeresztbe venni. A VTR-n kapott címet a GPS ismeri, gond nélkül a tetthelyre navigál.
Parkolás a házak között megoldható, automatát nem láttam, de erről Amanda tud konkrétabb infót adni.
A közösségi közlekedést kedvelő vándor igénybe veheti a Hévet,vagy busszal is megoldható az utazás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Amanda búvóhelyét tipikus panel épület nem túl magas szintjén találjuk.
A célobjektum egy életvitelszerűen használt kellemes kis lakás, melyet lakótársaival,két tüneményes, jól nevelt kutyussal oszt meg bájos úrnője.

A kis közlekedőből nyílik a felújított ,minden igényt kielégítő fürdőszoba.
Csúszásgátlóval ellátott kádban tusolhatunk,melyhez bőven van tusfürdő kínálat.
Az elkóricáló vízcseppeket zuhanyfüggyöny igyekszik jobb belátásra bírni.
Tusolás végeztével tiszta,száraz kilépőre állva szárítkozhatunk a nagyméretű, puha törölkőzővel,mely jól issza a vizet.
A megfelelő szájhigiénia eléréséhez a mosdónál többféle szájvíz és eldobható kispoharak vannak bekészítve.
Röviden,minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolítasához.

A foglalkoztató helyiségben találunk egy beépítetlen gardróbot, és egy komódot az elkövetett szánsz kellékeivel.
A diszkrét alapzajt falra szerelt nagyméretű tévé biztosítja. Ruháinkat a sarokban álló szobainas gondjaira bízhatjuk.
A randi érdemi részéül egy nagyméretű kényelmes franciaágy szolgál,amely tapasztalatom szerint jól bírja a hevesebb igénybe vételt is.
Illetve itt várja kéjvágyó lovagját a ház csinos úrnője, a szexi Amanda.
Összességében a helyszín tökéletesen megfelel egy erotikától túlfűtött randi diszkrét lebonyolításához.
Amanda528 külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Elbűvölő házigazdám egy ,a harmincas éveiben járó csodálatos Hölgy, aki testre simuló felsőben,feszes selyemnadrágban fogadott.
Adatlapján arckitakarással hirdet ,de ez csak a diszkréció miatt van így. Nem kell megijedni,mert találkozáskor egy bájos, kedvesen mosolygó arcot pillantunk meg,melyet hosszú barna hajzuhatag keretez.
Igéző,zöld szemeiben könnyű elveszni,ajkai csókra állnak.
Bőre bársonyos tapintású, szolibarna,formás keblei,hívogató bimbói gyorsan meghálálják a kényeztetést. Dereka karcsú,popsija formás,selymes tapintású combjai közt simára borotvált,illatos kincse igyekszik az esendő férfiember maradék eszét is elvenni,jelentem , teljes sikerrel !
Ugyan ez nem külső tulajdonság, de megemlítem,hogy Amanda kellemes személyiség, kiváló beszélgetőpartner is. Könnyen ráhanglódik a partnerére, és ha nem vigyázunk , gyorsan az ujja köré csavarja a gyanútlan látogatót.
Összességében Amanda egy ízig-vérig belevaló ,szexis érett NŐ .
1. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 119600 erotikus masszázs
3. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 119600 erotikus masszázs4. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2023-10-19 15:28:09 erotikus masszázs 1196005. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2023-10-19 15:28:09 erotikus masszázs 1196006. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2023-10-19 15:28:09 erotikus masszázs 119600
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezéskor a szokásos telefonos beléptetés működik , majd a liftet a megfelelő emeleten magára hagyva már libbentem is az Amandát rejtő ajtóhoz.
A játszószobában átadtam a Neki hozott szerény ajándékomat a diszkréten belerejtett rezsi hozzájárulással. Elfogadtam egy pohár frissítőt, majd ruháimmal felöltöztettem a szobainast , és elrobogtam a fürdőbe,hogy lecsapassam magamról az út porát,de előbb megígértettem Amandával , hogy nélkülem nem kezdi el a ,,foglalkozást''.

Tusolás,szájvizezés után fénysebességgel trappoltam vissza a babaszobába,a törölközőmet pedig a felélénkült Kispajti cipelte büszkén,amit Kedvesem mosolyogva nyugtázott. Elém állt , átkarolta a nyakam, és barátnősen megcsókolt.A meglepetéstől tátva maradt a szám, amit persze Kedvesem rögtön ki is használt ,nyelvével bekopogtatva,miközben én kezemmel igyekeztem feltérképezni formás
popsiját.

Kellemes csókolózás közben valahogy az ágyra keveredtünk, Kedvesem elszakadt ajkaimtól , és lassan elindult lefelé, simogatta, puszilgatta a mellkasomat, közben éreztem, hogy Kispajti teljesen felhúzta az orrát, és türelmetlenül várta hogy kezelésbe , izé.. szájalásba vegyék. Ez hamarosan be is következett, mert kíváncsi vendéglátóm lágyan körbenyalta izgága bűntársam kobakját,majd szép lassan elkezdte lefelé húzni nyelvét a száron.

Leért a tövéig,megcsókolta, majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult cerkámat. Kis idő után megszánta a magányos ácsorgót, elengedte a tölténytárat, és visszatért nyelvével a várakozó asszisztensemhez. Először csak finoman nyalogatta,simogatta,majd egy váratlan pillanatban hammbekapta, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett. Lassan,lágyan kényeztetett,kiengedte,majd kis simogatás után újra ajkai közé vette. Érezhetően nem a gyors kivégzés , hanem a hosszan elnyúló öröm átadása volt a célja.

Mivel szerettem volna egy kis időhöz jutni, megkértem,hogy cseréljünk kicsit,ezért elengedte foglyát,és kényelembe helyezve magát várta a nyelvvizsgámat.
Én jó kisdiák módjára szenvedélyesen megcsókoltam, majd elindultam felfedezni a számomra oly kedves Déli tájat. Először számba vettem az előttem ringó kívánatos halmokat,és nyelvemmel alaposan feltérképeztem az ikrek minden négyzetcentiméterét, majd a hegyesen álló bimbókon köröztem vidáman.

Lassan magukra hagytam kellemes játszótársaimat és folytattam utam Dél felé,a Csodák Völgyéhez,ahol már egy nedvesen csillogó, selymesre borotvált kehely várta a jogos törődést. Köszöntésképpen a szárnyak közé nyalintottam, majd érezve a kedvező fogadtatást,élénkebb támadásba lendültem.Csókoltam, nyalogattam a zamatos kelyhet,majd kitapintottam nyelvem hegyével az előbújó kéjgyöngyöt is,erre már Kedvesem eléggé élénken reagált, kezdett egyre hangosabban sóhajtozni. Óvatosan bevetettem egy ujjamat is,simogatva vele a bejárat környékét,mire Kedvesem megremegett, és megajándékozott örömével. Majd lassan eltolta ölétől a fejemet,hogy most picit érzékeny lett...

Pici szünet,és folyadékpótlás közben beszélgettünk a háziállatokról is. Megegyeztünk,hogy sok fontos állat van,de az egyik leghasznosabb az bizony a kutya .
Ennek örömére Kedvesem isteni szájával kicsit keményített a bambán nézelődő bűntársamon, gyorsan beöltöztette, majd popsiját kitolva várta a türelmetlen látogatót.

Szépen mögé kerültem,de ennek a csábító látványnak nem lehet ellenállni,ezért gyorsan letérdeltem, és kicsit megcsókolgattam a hívogató csemegéket.
Aztán a felszerszámozott rudamat óvatosan a lüktető szerelemnyílásba vezettem.Lassan toltam egyre mélyebbre,kiélvezve a nedves selyemalagút szorítását,majd érezve,hogy Amanda igyekszik magát minél jobban karóba húzni,élénkebb . Jóleső dugattyúzás után ismét megkívántam Tündérkém isteni ajkait,ezért megkértem,hogy folytassuk franciásan.
Mosolyogva levette rólam a vv-t, majd 69-be fordult, lágyan szájába vette a cerkát és elkezdte a finom, jóleső kivégzésemet.
Természetesen és sem a plafont bámultam, hanem igyekeztem még egy kicsit kiélni magam a finom nyalakodásban. Lelkesen kényeztettem a számra illesztett kincsét, időnként elkalandozva a hátsó bejárat szirmaihoz is.
De mivel végtelenségig nem lehet egy ilyen lágy franciának ellenállni, jeleztem, hogy jövök,ezért kérésemre átváltott kézi üzemmódra, és érzékien átsimogatott a Nirvánába...

Aztán már nem maradt más, mint romeltakarítás,tusolás, öltözés, és búcsú után emlékkönyvemben egy szenzációs élménnyel gazdagabban indultam a dolgomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amanda régi átlagot mutató bokrétáért cserébe méri bájait. Egy ideje felkerült az étlapra a NFSZV is, bár most nem éltem ezzel a lehetőséggel... Csokor nagysága megtudható telefonon, vagy bővebb infóból is,ami trükkösen két üzenetben érkezik.
Személy szerint én mindig érkezéskor szeretem vázába tenni a rózsákat,hogy ne kelljen vele később megtörni a pillanat varázsát.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Már nem is tudom, hány alkalommal élvezhettem Amanda nagyszerű társaságát. Most is szenzációs randink volt,egyszerűen nem tudok vele eltelni, ezt jól mutatja a visszalátogatásaim száma is , illetve az is,hogy már meg van a következő randink időpontja is...
Természetesen Amanda erősen ajánlott kategória minden Úriember számára.

Kedves Amanda!
Nem akarom ismételni önmagam,szokás szerint csodálatos órát töltöttünk el.
Ahogy mondtad is,összeillünk,mint a borsó meg a héja.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A RANDIT!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


2024-01-23 03:35:12
Szépen megírt hősköltrmény. Amanda jó játszótársad volt.

2024-01-14 07:52:24
Minden fontos és hasznos információt megtudtam belőle. Plusz olvasmányos.

2023-10-21 07:19:13
Kellően részletes, élvezetes írás...

2023-10-19 16:15:34
Remek írás! Igazán jó volt olvasni.
Mutasd mindet

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

(2018-09-18) : Majd csak egyet markoltam bele a hátsóba, ahogy rám merőlegesen, négykézláb franciázik és se szó se beszéd, semmi egyéb bármi szóvá tétel, javaslat, 69-be tolta is az arcomba a húsos rózsaszirmát.

felejthetetlen: 16db
(2022-03-17) : Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

nagyon jó: 27db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

: 32db
(2024-04-19) : Ennek az lett a vége, hogy kissé elfáradva a lustábbik 69-es pózot javasoltam. Ahogy az öreg törzsfőnök mondta a viccben, "és akkor csak nyaltam, nyaltam" ... majd inkább élveztem Amanda változatos technikáját hosszú perceken keresztül.

(2023-01-15) : Néha kézzel, néha szájjal okozott örömöt a farkamnak, nagyon finoman játszott a szerszámomon, ért hozzá. Én közben húztam arcomra a popsijánál fogva, hagy nyalogassam tovább.

(2022-05-07) : Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet.