Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Amanda

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-26 11:30:40

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amanda +36306923930 121344 erotikus masszázs

Robin95 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Amanda hirdetővel
Egyeztetés
Barátnőjük segített a két lány szereplésével történő randi megszervezéséhez. Az aktuális napon délelőtt elküldött megerősítő sms biztosította be a találkozónkat.
Megközelítés
Budapest déli része. Nyolcadik kerületi pláza mögötti rövid sétáló utca egyik Cordia háza.
Helyszín
Nagy tatamis szoba már az első pillantásra is nagyon kényelmesnek és barátságosnak látszott. Használat közben ez beigazolódást nyert. Tükrökkel és hangulatvilágítással felszerel jó hely. Van komoly szobainas a ruháknak és egy kis üveg asztalka az egyéb holmiknak. Törölközőt a beépített gardróbszekrényből kaptam.

Fürdőszoba fényárban fogadott. Nagy kádban lehet zuhanyozni. Kiegészítők voltak bőven. A kád elé helyezett kilépő vastag szőnyeg száraz volt és tiszta.
Amanda külseje
Négykezes masszázsra neveztem be a csinos és fiatal lányokhoz. Nem tudom, hogy összebeszéltek-e, vagy alapból is szemüveges mindkettő, de titkárnős megjelenéssel fogadtak. Legalábbis az arcukat látva, hasonlónak tűntek. Vastag ajkak, igéző szemek, kacér pillantások, kecses kéztartások és érdeklődő fejbiccentésekkel teljesen lefegyvereztek. Megnyertek maguknak ezzel, már az ajtóban, a fogadtatáskor. Aztán nyaktól lefelé vizsgálva őket, már eltérőek voltak. Konkrétan: Amanda csak egy piros színű bugyit viselt. Felül semmit, melltartó nélkül várt. Ezzel megadta a kezdő lökést az erotikus hangulatra a randinak.

Ők ketten olyan hasonlónak tűntek a fotóikon és az adatlapukat vizsgálva is sok közös volt bennük. Élőben mégis teljesen más külsőt és karaktert fedeztem fel bennük. Ez az eltérés kellemesen befolyásolta a randink menetét.

Határozottabbnak, kezdeményezőbbnek és tapasztaltabbnak tűnt. A pornós, letámadós, incselkedős, látványosan szexi szerepet képviselte. Mellei nagyok, de mégis izgalmas megjelenést mutattak. Enyhén barna a bőre. Sportos formáit, szexi testtartással tette még emlékezetessé.
1. Amanda +36306923930 beszámoló Budapest 121344 erotikus masszázs
3. Amanda +36306923930 beszámoló Budapest 121344 erotikus masszázs4. Amanda +36306923930 beszámoló 2024-04-29 07:04:44 erotikus masszázs 1213445. Amanda +36306923930 beszámoló 2024-04-29 07:04:44 erotikus masszázs 121344
Erotikus masszázs
A program tekintetében elmondtam az én terveimet, elképzelésemet. Amiket ők ellenvetés nélkül elfogadtak. Masszázs helyett én szerettem volna őket kényeztetni. Ehhez a szivacsra feküdtek, egymás mellett. Párnát tettek a fejük alá és így adták át magukat az érzésnek. Én pedig szimultán dolgoztam a lábuk között a nyelvemmel és az ujjaimmal. Hol egyik, hol másik puncikáját nyaltam faltam. Egyformán jók voltak. Amanda hangosabban és látványosabban élvezett el. Hajamba túrva és a fejemet a combjai közé szorítva tartotta meg a pillanatot.

Vivien halk sóhajokkal viszont csalhatatlan remegésekkel nyugtázta a ténykedésemet. Utóbbi hölgynek a csiklója ennek eredményeképpen 3x-ára duzzadt.

Amandának eleve, már a kezdettekkor is kitüremkedett az izgatásra vágyó intim része. Nem kellett keresgélni a kivillanó fodrokat, bele ütöttem az orromat lépte nyomon. Lucskos puncijukat fájó szívvel és álló farokkal hagytam ott és hagytam, hogy ők tegyenek magukévá.
Levezetés
Természetesen, ahogyan az várható volt, Amanda vitte a prímet, ő támadott le. Még el sem foglaltam a helyemet, már nagy vehemenciával és erős vakummal szívta a farkamat. Tövig bekapta, cuppogott rajta. A golyóskosárral is hosszan eljátszott. Sőt, egy intenzív prosztata masszázst is prezentált. Ha nem vigyázok, simán lecummant első nekifutásra.

Ez alatt Viviennel érzéki csókcsatába kezdtem. Ő lágyabb és érzékibb vonalat képviselte a csókban és a cumizásban is. Csukott szemmel smárolt és szopizott. Csak a fehér fogsorát láttam időnként megvillanni a szoba félhomályában. Ő úgy szerette csinálni, ha a bőrt teljesen hátrahúzva tartja az egyik kezével és úgy nyalta a fényesre a makkomat. Ő is megpróbálkozott azzal, hogy mélyen benyelje a brémet. Nem igazán sikerült, de ettől függetlenül tetszett, hogy megpróbálta. Annyi nyálat csorgattak a lágyékomra, hogy teljesen eláztatták alattam a lepedőt.

Amanda csókja igazi nyelves, száj szívós és nyálas.

Aztán megkértem őket, hogy egyszerre is kényeztessenek. Először az összeszokottság hiányát tapasztaltam rajtuk. Keresték a ritmust és a megfelelő pózt. De még ezt is olyan szexin csinálták, hogy még jobban begerjedtem rájuk. Aztán fokozatosan feltalálták magukat és ráéreztek a lényegre. Látvány egyszerűen lenyűgöző volt.Féltem hogy ezzel mindjárt a boldogságba repítenek engem.

Ezt viszont látni akartam, ezért a szivacs elé álltam és kértem, hogy így szopjanak. Gyönyörű volt, ahogyan előttem térdeltek, homorítottak. A kerek csípőjükön és nagy melleiken legeltettem a szemem, amikor éreztem, hogy elindult a folyamat. Az első sorozatot Vivien kapta, mert pont akkor az ő szájában voltam. Aztán, ahogyan ezt Amanda észrevette azonnal a farkamhoz kapott és az ő szájában helyezte. Totál leszívott, már nem is adta vissza a barinőnek. Különleges élmény volt.
Elszámolás
Kétszer a csók extrája és a végig francia. Ezzel kellett kipótolnom a telefonban hallott rózsaszálakat. A végén adtam át az így megnövelt csokrot nekik.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 52 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mindkét lány a maga nemében egy különlegesség. Együtt a kettő pedig felért egy négyzetre emeléssel. Kölcsönösségben én jól kiélhettem magam, az nagyon izgató volt. Amit meg velem műveltek viszonzás képpen, vagy csak úgy passzióból, az felért egy tornádóval. Remegő lábakkal, elaléltan távoztam tőlük. Ez a páros nagyon bejött nekem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAmanda legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2024-04-12) : Ügyesen csinálja a franciát. Kellő erővel szív. Nyelvével is dolgozik, nyálat is használ. Valamint a mélység tekintetében sincsenek leküzdhetetlen akadályok számára. Tehetséges.

(2024-03-13) : Felálltam az ágyra és a lányok előttem sarkokra térdelve kezdtek el két oldalról szopni. Nem volt koncepció benne, mégis őrjítően jó volt. Húsos ajkaikon tövétől a hegyéig csúszott a rudam.

nagyon jó: 1db
(2024-04-14) : Natural french and ending in 69 position offspring landed my stomach and legs with no extra option used this time. Just one ending for a 90 minute massage session as that is my own preference.

: 4db
(2024-04-28) : Unfortunately, she was not able to get me all in. She made it about 2/3 of the way and I asked if she could go all the way and she said "I don't think so." [I'm not exceptionally long, but I am a little on the thick side sometimes.]

(2024-04-09) : A masszázs átcsapott egy érzéki egész testes csúszkába amíg a hasamon feküdtem. Mindkét lánynak szép nagy mellei vannak és mindenhová szépen oda is dörgölték...a fenekemen külön élmény volt. Közben csókok a nyakamba arcomra...meg lett az eredménye.

(2024-04-09) : Nem kapkodta el a dolgokat, csak az után engedett el, hogy az utolsó cseppig lefejt, miközben kéjes mosollyal figyelte, ahogy minden ritmikus kézmozdulatára összerándul a testem az orgazmus után. Ennyire intenzív élményben nem mostanában volt részem.