Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Amanda

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-09 08:21:36

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amanda +36306923930 121165 erotikus masszázs

Nyaland a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Amanda hirdetővel
perfekt alak
felejthetetlen négykezes
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Telefonon egyeztettünk. Nem volt probléma. Náluk sose tudom ki veszi fel mert mindenkinek kedves hangja van...
Megközelítés
Corvin negyed. Ez mindent elmond. Könnyen megközelíthető
Helyszín
Na erről érdemes írni mert végre elköltöztek a pár számmal arrébb lévő szalonból és végre újra méltó körülmények vannak. Nagyon tiszta rendezett minden. Ilyen egy kultúrált hely. Fürdőben van minden, ami kell tiszta. Jók a törcsik. Szájvíz kötelező. Szóval ahogy kell.
Amanda külseje
Én egy négykezes programon voltam Amandával és Biankával. Utóbbi hölgyet nem kell bemutatni őt már sokan ismeritek sokat írtak is róla. Amanda viszont új lány de érdekes módon eléggé hasonlít a korábbi Amandára csak talán még csinosabb és fiatalabb. Igazán hozzá szerettem volna menni de aztán úgy voltam vele hogy kipróbálnám a négykezest is mert még nem volt ilyen élményem korábban és az előző beszámoló nagyon meghozta hozzá a kedvemet. Kérdeztem hogy kivel lezbizne legszívesebben az elérhető lányok közül és így jött össze az egyenlet. Életben is barátnők így megvolt a kémia 😉 nagyon szép az arca és látszik hogy gimnasztikázott mert tökéletes a teste. Hosszú a haja ami nekem extra öröm.
1. Amanda +36306923930 beszámoló Budapest 121165 erotikus masszázs
3. Amanda +36306923930 beszámoló Budapest 121165 erotikus masszázs4. Amanda +36306923930 beszámoló 2024-04-09 10:09:24 erotikus masszázs 1211655. Amanda +36306923930 beszámoló 2024-04-09 10:09:24 erotikus masszázs 121165
Erotikus masszázs
Én másokkal ellentétben szeretem a masszázs részét is a programnak és rám is fért így arra is szántunk időt. Bianka az erősebb jobban át dolgozós stílusban csinálta ami tökéletesen kiegészítette Amanda inkább simogatós technikáját. Nagyon jól tettem hogy ebben a felállásban választottam a lányokat mert nagyon kiegészítik egymást. Teljesen más a két lány mindenben így tényleg egy nagyon színes élményt kap az ember. Kicsit mester-tanítvány hangulata volt a legjobb értelemben. Bianka vitte a beszélgetést, ő ilyen dumás humoros vagány csajszi, Amanda pedig olyan volt mint aki inkább szűziesnek tűnik de ott van a szemében a kéj. Levettek a lábamról...szó szerint. Pedig őszintén szólva Bianka külsőre amúgy nem az esetem de parádés volt a közös produkció.
Levezetés
Hát az egész kicsit össze folyik de ha nem is tökéletes időrendben de megpróbálom vissza adni az élményt.
Először is extrának szájba élvezést és lezbizést kértem, csókot nem. Más extra nincsen. Időközben olyan jó volt hogy rákérdeztem nincs e lehetőség hosszabbításra így lett az egy órából másfél.
A masszázs átcsapott egy érzéki egész testes csúszkába amíg a hasamon feküdtem. Mindkét lánynak szép nagy mellei vannak és mindenhová szépen oda is dörgölték...a fenekemen külön élmény volt. Közben csókok a nyakamba arcomra...meg lett az eredménye. Az invitálásra hogy forduljak meg nem lehetett nemet mondani. Még nevettünk is hogy azért volt már rá példa egy ilyedősebb vendégnél...haha. Innen kezdve nincs már meg a sorrend mert átalakult az élmény egy álomszerű érzéki kakofóniába...mindenkiből áradtak a gyönyör sóhajai...hol az egyikőjük hol a másikójuk szájában tűntem el, közben az ujjaim a testükön zongorázott bejárva minden olajos kélyes dimbet-dombot...az ujjaim el-eltűntek a lányokban, volt amikor egyszerre. Hú most is beleborzongok milyen jó volt. Rájuk is kellett szólnom folyamatosan hogy ne végezzenek ki túl korán. De közben meg a mohóság is nagyon vadító volt. Bianka tuti őszintén szereti a franciát mert nem lehetett kivenni a szájából 😉 és nem is ma kezdte...mélytorok tövig, nyálas, lucskosan ahogy a nagy könyvben meg van írva. A golyóim szerintem még mindig nyálasak 😂 ilyen zacsi kényeztetést még nem kaptam és nem is láttam. De érdekes módon Amanda tudta überelni mert valahogy jobban eltalálta hol az igazi...nehéz elemezni ezeket az élményeket mert tényleg két lány összhangja adta meg az igazi élményt. A lezbi nem érte meg az árát mert bár nem szégyenlősködtek igazán keveset foglalkoztak egymással. Bár ez inkább csak utólag esett le. Nem volt hiányérzetem. Bianka rendesen kinyalta Amandát úgy hogy közben Amandával egymás mellett feküdtünk és kényeztettük egymást. Leírhatatlan élmény amikor egy érzéki lánynak a finom nyakát csókolod ő meg közben nyög a kéjtől és tudod hogy nem játssza meg mert a barátnője nyalja aki tudja mit szeret...nem is tudtam sokáig nézni muszáj volt átvennem a punci kényeztetést először csak kézzel, finoman ujjazva majd később 69-ben. Az első menetben Bianka facsart a szájába. Szerintem még életemben nem élveztem ennyit...tisztálkodtunk, kipotoltam a díjat hogy ne legyen kérdés senkiben a hosszabbítás kapcsán. Zuhany, víz és második felvonás. Itt már hosszabb masszázst kértem mert eléggé ki lettem facsarva és ahogy az lenni szokott semmi sem tart örökké. A kezdeti varázs kicsit megtört de nem lányok tehettek róla. Napközben voltam és az élvezés mentális tisztító hatása után elkezdtek jönni a teendőkkel kapcsolatos gondolataim így másodjára már nem is mentem el. Legközelebb este megyek. A lezbizést amúgy mindkétszer amikor egymásnak estek a Bianka friss tetkója szakította meg mert ahogy Amanda véletlenül hozzáért éles fájdalmat okozott és ez megtörte a flow-t.
Nagyon szuper volt amúgy kellett már egy ilyen élmény. Annyi kókler van. (Náluk is van olyan lány akivel véletlenül találkoztam a folyosón akivel a hirdetéshez képest durván meglepődtem volna, áldom is a szerencsémet...)
Elszámolás
Extrákat már írtam, csokon kívül mindent kértem. Amúgy korrekt volt az össz ár-érték arány. Kicsit mohó voltam. Utólag pont elég lett volna az egy óra is de nem bántam meg egy percig sem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 80 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Korrektek érzékiek vagány lányok mindenkinek ajánlom őket. Kicsit olyan volt az élmény mint amikor szerencsés leszel két dögös pultos lánnyal egy átbulizott este után és behívnak az italraktárba hogy ne csak a sörcsapok legyenek letisztítva😅 Amandával biztosan kipróbálok még egy olyat is amikor csak ketten vagyunk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-09 15:42:46
Kiváló minőségű írás. Irigylésre méltó tartalomról árulkodik.
Mutasd mindet

FunkciókAmanda legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-04-26) : Ez alatt Viviennel érzéki csókcsatába kezdtem. Ő lágyabb és érzékibb vonalat képviselte a csókban és a cumizásban is. Csukott szemmel smárolt és szopizott. Csak a fehér fogsorát láttam időnként megvillanni a szoba félhomályában.

(2024-04-12) : Ügyesen csinálja a franciát. Kellő erővel szív. Nyelvével is dolgozik, nyálat is használ. Valamint a mélység tekintetében sincsenek leküzdhetetlen akadályok számára. Tehetséges.

(2024-03-13) : Felálltam az ágyra és a lányok előttem sarkokra térdelve kezdtek el két oldalról szopni. Nem volt koncepció benne, mégis őrjítően jó volt. Húsos ajkaikon tövétől a hegyéig csúszott a rudam.

nagyon jó: 1db
(2024-04-14) : Natural french and ending in 69 position offspring landed my stomach and legs with no extra option used this time. Just one ending for a 90 minute massage session as that is my own preference.

: 3db
(2024-04-28) : Unfortunately, she was not able to get me all in. She made it about 2/3 of the way and I asked if she could go all the way and she said "I don't think so." [I'm not exceptionally long, but I am a little on the thick side sometimes.]

(2024-04-09) : Nem kapkodta el a dolgokat, csak az után engedett el, hogy az utolsó cseppig lefejt, miközben kéjes mosollyal figyelte, ahogy minden ritmikus kézmozdulatára összerándul a testem az orgazmus után. Ennyire intenzív élményben nem mostanában volt részem.

(2024-02-26) : Deréktól felfelé vállak, majd vissza lefelé, vádli irányában haladt. Kellemes középerős relaxmasszázst kaptam, kicsit olyan mint mikor otthon a kedvesünket megkérjük hogy masszírozzon meg egy fárasztó munkanap után,