Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Amanda

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-13 17:49:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amanda +36306923930 120932 erotikus masszázs

Ygan a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Amanda hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
fergeteges francia
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Jártam már korábban ebben az intézményben, és nagyon jól éreztem magam akkor. Tudtam, hogy a négy kezes masszázshoz elég csak a telefonos kisasszony segítségét kell kérni. Elmondtam neki, hogy most én mit szeretnék, és hogy mikor érnék rá, ő pedig felvilágosított, hogy akkor melyik páros lesz szabad.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kinai kanton. Van, aki csak így nevezi, azt a nyolcadik kerületi városrészt ahol az új stúdiójuk van. Valóban sok külföldi főleg ázsiai kinézetű alak szaladgál arra felé az utcán, de biztonságos és jól megközelíthető környék. Maradjuk inkább a Corvin negyed kifejezésnél. A metró megállónak is az a neve.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Telefonban szóbeli ígéretet kaptam arra, hogy erre a négykezes szeánszra a francia ágyas, saját zuhanyzós szobájukat állítják majd a rendelkezésünkre. Szerintem abban férnénk el a legkényelmesebben. Meg is kaptuk.

Ott van a legtöbb tükör is, meg egy kényelmes fotel is. De, a legjobb az benne, hogy saját fürdője is van. Így nem kell várni a senkire, ha igénybe kívánnánk venni azt. Nincs mozgás a folyosón. Senki nem zavarja meg a nyugalmunkat ( jelen esetben az izgalmunkat).Príma minőség és még mindig új állapotok és finom illatok voltak mindenfelé.
Amanda külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Amanda és Zoé még új lányoknak számítanak, nem régen jöttek. Ahogyan elnéztem a produkciójukat, már cseppet sem hátulgombolósak, nem szemérmesen toporgósak. Bevállalós, bulis masztizós csajok, akikben pezseg a vér. Hajtja őket a kíváncsiság az újdonság felfedezésére és a kaland. Nem szégyenlősek, alig vannak tabuk. Kereteket csak a masszázs iparág szab rájuk, amely felett őrködnek is.

Fiatalok, hosszú hajúak, barna szeműek. Méretes mellekkel és kerek popóval rendelkezik mindkettő. Nem ez volt az elsődleges szempont a kiválasztásuknál, hogy ilyenek legyenek, hanem az, hogy ők igazi leszbi show-al szolgálnak. Egymással is foglalkoznak, ha kérem... és persze én kértem.

Amanda (+36 30 089 8308) piros színű két részesben fogadott. Didkói alig fértek bele a kosárba szinte túl csordultak. Popsija brazil táncos hölgyek formáit idézte. Teste sportosan feszes, combjai izmosak, arca helyes és mosolygós. Egyik lábán kis sérülések nyomai felfedezhetőek, de ez semmit sem rontott az esztétikai látványon. Én is csak azért vettem észre, mert nagyon koncentráltam figyeltem, hogy ki mit és hogyan csinál.

Zoé (+36 30 103 3510) fekete egy részest viselt. Szexi szabású fehérneműt, amely kiemelte az adottságait, ott ahol szükséges volt. Ápolva eltakarta, ott ahol arra volt igény. Igazi homokóra arányokat hordoz, de puhább kivitelben, mint a kolléganője. Popója neki is jellegzetes, szépen remegő, izgalmas forma. Arca sminkelve volt, szép, de ez látszik is a hirdetési profiljában.
1. Amanda +36306923930 beszámoló Budapest 120932 erotikus masszázs
3. Amanda +36306923930 beszámoló Budapest 120932 erotikus masszázs4. Amanda +36306923930 beszámoló 2024-03-13 19:45:53 erotikus masszázs 1209325. Amanda +36306923930 beszámoló 2024-03-13 19:45:53 erotikus masszázs 120932
Erotikus masszázs
Masszázs – igazából arra nem maradt időnk, mert annyira lefoglalt a lányok leszbizése. Nem is hiányzott az egy órába. Végtére az erotika miatt neveztem be hozzájuk.

Nem kellett őket noszogatni, mire lezuhanyoztam, ők már csendben elkezdték a ráhangolódást. Úgy nyitottam rájuk, hogy ők már az ágyon egymással szemben térdelve smárolnak. Nyelves csókokkal nyomnak, ajak szívással és csábító nézéssel, ahogyan azt tanítják a felnőtt filmekben. Ruha már sehol rajtuk. Kezeikkel egymás melleit fogdosták. Kis tenyerükben a szépséges melleik olyan hatalmasnak tűntek. Másnak mutattak, mint amikor férfi tartja a kézben és dédelgeti őket. Bimbiket kicsit megcsavarták, de csak egy negyedfordulatnyit, ami éppen elég volt arra, hogy szépen kihegyesedjenek. Azt hittem hogy rá is cuppannak majd és jól megszopkodják, de csak nyalintottak rajta párat és folytatták az enyelgést.

Szinte egyszerre kezdték el lent is izgatni egymást. Mire ehhez a ponthoz értünk, már megjöttek az eddig mérsékelt szintű hanghatások is. Szuszogtak és nyögtek a csajok egy ritmusra. Pazar látvány volt, ahogyan a melleik a kihegyezett bibikkel egymásnak feszültek, ajkaik forró csókokat osztogattak egymásnak. Az ujjaik pedig egymás nuniján köröztek. Aztán, Zoé hanyatt vágta magát és mutatta Amandának, hogy jöjjön és nyalja ki. Ujjaival széthúzta a nagyajkakat hogy Amanda jobban hozzáférjen a nyelvével és hogy én is jobban láthassam, hogyan csinálja. Ekkor már én is testközelben voltam, karnyújtásnyi távolságon belül. Tapogattam a lánynak a melleit. A pucsításban nyalást végző lánynak pedig markolásztam a popóját. Ez a formáció inspirált arra, hogy beálljak harmadiknak és én is nyalni kezdtem Amanda intim nyílását. Ha jól emlékszem, ez volt az a pillanat, amikortól kezdett komolyra fordulni a show. Innentől fogva engem is egyre jobban bevontak a kéjes játékukba. Figyelmüket és cselekedeteiket rám is irányították. Az én izgalmam emelése és az örömöm megszerzésére koncentrálták.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Felálltam az ágyra és a lányok előttem sarkokra térdelve kezdtek el két oldalról szopni. Nem volt koncepció benne, mégis őrjítően jó volt. Húsos ajkaikon tövétől a hegyéig csúszott a rudam. Nem zavarta őket egyáltalán, hogy a nyálasak lettek. Ügyesen koordinálták a mozdulataikat, mert egyszer sem koppant a fejük össze. Terület váltásokat is szépen összehangolták. Amikor az egyikük fuvolázott, addig a másik a tojásaimat gondozgatta. Időnként a látványnak is adóztak és egymással is csőröztek.

Majd helycsere. Mindezt olyan természetességgel és derűs hangulatban csinálták, mintha örökké ezt gyakorolták volna. Pózváltások következtek. Mindegyikben őrülten jól alakítottak, de a legizgalmasabb az volt, amikor és hanyatt feküdtem és Zoét pedig szép lassan ráguggolt a fejemre. Észbontó volt, ahogyan a kinyílt és harmat cseppekkel teli rózsa sziromkái a számhoz közelednek. Alsó perspektívából látni a melleket és közben érezni, azt hogy Amanda cuppog a farkamon. Zoé a hajamba markolt és a pinájába nyomta az arcomat. Aztán leszállt rólam és átadta a terepet Amandának. Már csak ezt hiányzott- gondoltam. Éreztem, hogy ezt sokáig már nem fogom bírni.

Kértem, hogy készüljünk fel a fináléra. A szájba élvezést Amanda kikövetelte magának én pedig nem tiltakoztam. Amíg a tüzijátékom tartott, addig Zoéval ájulásig csókolóztam.

Aztán sorban egymás után mindenki megfürdött. A hangulat abszolút barátnős maradt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy-egy nagy rózsacsokor dukált a lányoknak. Ezt tüntettem fel.Leszbizésért margarétával kiegészítve. Pluszban tett vállalásonként aztán még további szegfűket is letettem. Nem lett kevés, ehhez már egy kisebb virágüzlet növényei kellettek, hogy összeállítsam nekik azt a méretes koszorút, de megérte áldozatot vállalni. Ritkán van ilyen jó dolga az embernek
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 52 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jól választottam. Tetszett az alakjuk, a nőies formájuk és a csókjaik. A leszbizésük hihetőnek tűnt igazi show volt. Amit pedig velem műveltek, az pedig minden képzeletet felül múlt. Amíg öltöztem, mellékesen említették meg a hölgyek, hogy vannak ám a fiókban különböző méretű és formájú csecsebecsék, amiket ha legközelebb is jönnék, akkor majd előveszik. Megmutatják, hogy azokkal hogyan szoktak zsonglőrködni. Már alig várom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-13 21:29:19
Remek, tartalmas, részletes beszámolót írtál. Gratulálok hozzá!
Mutasd mindet

FunkciókAmanda legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2024-04-26) : Ez alatt Viviennel érzéki csókcsatába kezdtem. Ő lágyabb és érzékibb vonalat képviselte a csókban és a cumizásban is. Csukott szemmel smárolt és szopizott. Csak a fehér fogsorát láttam időnként megvillanni a szoba félhomályában.

(2024-04-12) : Ügyesen csinálja a franciát. Kellő erővel szív. Nyelvével is dolgozik, nyálat is használ. Valamint a mélység tekintetében sincsenek leküzdhetetlen akadályok számára. Tehetséges.

nagyon jó: 1db
(2024-04-14) : Natural french and ending in 69 position offspring landed my stomach and legs with no extra option used this time. Just one ending for a 90 minute massage session as that is my own preference.

: 4db
(2024-04-28) : Unfortunately, she was not able to get me all in. She made it about 2/3 of the way and I asked if she could go all the way and she said "I don't think so." [I'm not exceptionally long, but I am a little on the thick side sometimes.]

(2024-04-09) : A masszázs átcsapott egy érzéki egész testes csúszkába amíg a hasamon feküdtem. Mindkét lánynak szép nagy mellei vannak és mindenhová szépen oda is dörgölték...a fenekemen külön élmény volt. Közben csókok a nyakamba arcomra...meg lett az eredménye.

(2024-04-09) : Nem kapkodta el a dolgokat, csak az után engedett el, hogy az utolsó cseppig lefejt, miközben kéjes mosollyal figyelte, ahogy minden ritmikus kézmozdulatára összerándul a testem az orgazmus után. Ennyire intenzív élményben nem mostanában volt részem.