Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Amanda

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-06-29 14:16:03

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amanda +36300898308 118510 erotikus masszázs

Ygan a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Amanda hirdetővel
csókos száj
fülledt erotika
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Hirdetésében olvasható telefonon történt meg a kapcsolatfelvétel. Minden lényeges dolgot elmondtak, szinte kérdésem sem maradt a végére. Rózsa szálak is elhangoztak és az időpont is rögzítésre került.

Flottul ment minden annak ellenére hogy 3 szereplős randit kellett leszervezni.
Megközelítés
Corvin plaza.Tömegközlekedés tökéletes megoldásokat kínál. Autókat a környékbeli utcákban lehet letenni.
Helyszín
Illatszer bolt közelében van az épület főbejárata. Sok emeletes, újszerű állapotban lévő épület egyik lakása.

Erre a célra berendezett szobák egyikében voltunk. Most jön a lényeg. Klimatizált helyiség. Ez a második főszempont volt, amikor helyszínt kerestem kikapcsolódásra ezen a nyári napon. Elsődleges a hölgyek személye volt, mert az garancia a minőségre. A többi tényező már csak mellékes. A kötelező kellékei a komfortos kiszolgálásnak adottak voltak, tudtam, hogy nagy gond innentől már nem lehet.

Kicsi helyiségben voltunk, de jól elfértünk benne. Csak funkcionálisa szükséges tárgyakat láttam. Tükör, szivacs, szekrény, polc és egy fotel. Tiszta lepedőre egy fürdőtörölköző volt leterítve így várt bennünket a szobaFürdőszobában rend és fertőtlenítő szag fogadott. Megtaláltam mindent, amire szükségem volt..
Amanda külseje
Mindkét hölgy képei és a valóság teljes egyezést mutatott. Vannak filter nélküli, retusálatlan fotók azok állnak legközelebb a igazsághoz. Szexi fehérneműkben fogadtak. Annyira kihivóak, erős erotikus kisugárzással jelentek meg előttem, hogy azt sem tudtam hová nézzek. Szemükbe próbáltam, de azzal is csak felperzseltek engem.

Szemira: https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=238348&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Szemira rola reszletesebben a nála megjelenő beszjeből lehet tájékozodni

Amanda

Atletikus alkat. Sportolóknak van az övéhez hasonlatos definiált combizma. Nyilván a feneke is a sok guggolástól lett a képein is láthatóan szabályosan kerek. Arányokban van elrejtve a lényeg. Kiváló harmóniát alkotnak a természet adta mellei és az edzőtermekben létrehozott remekművek. arca meglepetés. Csinike, de nem kirívó. Olyan ártatlan kis lánykáéhoz hasonlít. Nem lepődnék meg, ha egy teológiai előadáson futnék vele össze legközelebb. Az a típus, akit az általánosban mindig elküldtek magyar irodalom versenyekre vagy évnyitók alkalmával vele mondatták a köszöntőket. Mosolygós, aranyos, kissé visszafogott érzéki nő. Most pedig úgy tűnik, hogy kiéli itt az eddig elfojtott titkos vágyait.
1. Amanda +36300898308 beszámoló Budapest 118510 erotikus masszázs
3. Amanda +36300898308 beszámoló Budapest 118510 erotikus masszázs4. Amanda +36300898308 beszámoló 2023-06-29 17:25:53 erotikus masszázs 1185105. Amanda +36300898308 beszámoló 2023-06-29 17:25:53 erotikus masszázs 1185106. Amanda +36300898308 beszámoló 2023-06-29 17:25:53 erotikus masszázs 118510
Erotikus masszázs
Szemira:Hirdetésében ezt írja: „…BDSM programot, vibrátoros show-t, és leszbikus show-t is vállalok…” Ez azért jobb, mint egy masszázs. Inkább ezt választottam.

Ezt most nehéz jól visszaadni, mert az ott látottakat szavakkal leírni lehetetlen. A fülledt erotika és az abban a pillanatban elszabaduló izgalmakra nincsenek megfelelő szavak. Ezt látni és átélni kell.

Szemira volt az a ki dominált. Ő vezette a történet fonalát. Ő kezdeményezett, vezényelt. Amanda pedig követte, tette, amit kért illetve asszisztált neki. Amanda alárendelt szerepben volt, de nem maradt a háttérben. A műsor egészét tekintve fele-fele arányban teljesítettek. Egymással is foglalkoztak, ez azért fontos lehet. Jól nyomták a leszbit. Simizések, puszik, csókok koktélját mutatták be. A show csúcspontja a vibrátor bejövetelekor volt. Amikor az a kütyü már nem csak Szemira punci fodrain szambázott, hanem be-becsusszant Amanda nyálától lucskos vaginájába, na akkor már én is felhagytam a nézői szerepemmel. Rácuppantam Szemira csiklójára és így juttattuk Amandával közös erővel őt a csúcsra. Amikor élvezett hangosan nyögött és erősen markolta Amanda melleit. Remegő lábai közül oxigénért kapkodva engedett ki nagy sokára.
Levezetés
Aztán én kerültem napirendre. Amandával szenzitív csókolózgattam, light-osan teltek az első percek, amikor Szemira is becsatlakozott. Pontosabban a farkamra fogott erős ujjaival és ott kezdte az őrültségeit. Innentől ismét felpörögtek az események. Perverz szavakkal utasítgatta Amandát, hogy mit csináljon, hová térdeljen, hogyan szopjon. Azt sem tudtam élek vagy halok annyira fülledt erotikus volt. Aztán megelégelte és teátrálisan eltolta Amandát az ágyékomtól, hogy majd ő megmutatja, hogyan kellenne ezt csinálni.Figyelj inkább! Mondta neki. Nem csak a rudamat szedte szét a szájával a golyóimat is üldözőbe vette. Zacsimat totál összerázta. Arra az időszakra katasztrófa sújtotta területté változott. Persze csak a szó jó értelmében. Fájdalmat, vagy kellemetlen dolgot nem tett velem egyikük sem. Épp ellenkezőleg. Végsőkig izgattak. Bizarr helyzetekben találtam magam ezután. Szemira egyre lejjebb csúszott a combjaim között. Az anuszomat és a prosztatámat is leápolta. A nyelve és ujjai nem várt izgalmakat okoztak nekem.

Az a helyzet, hogy ekkor tájt ült az arcomra Amanda hogy kényeztessem őt.Innentől már nem igazán láttam, hogy ki mit csinál a deréktól lefelé. Abban azonban teljesen biztos vagyok, hogy Amandát a nyelvemmel a csúcsra juttattam. Ő csendesen, szégyenlősen ment el.

Aztán a lányok felváltva cumiztak engem. Szinte össze akartak veszni a farkamon. Ki-berángatták egymás szájából. Az persze csak játék volt, hogy ennyire kívánnak, de elég hitelesen adták elő. Végül is Szemira szájába élveztem el. Amandának csak a mogyoróim cuppogtatása maradt, de ezen nem sértődött meg. Tisztogatást hármasban hajtottuk végre.
Elszámolás
A telefonban elhangzottak szerint alakult. Nem csekélység, de a kiszolgálás amit kaptam az sem lehet átlagosnak nevezni. Megéri áldozni a jó minőségre.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 58 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Amit ez a két lány csinált velem, az eszméletlen jó volt. Egy orgazmusom volt az óra alatt, de az dupla dinamit hatásával ért fel. Alig bírtam magamhoz térni. Igazi erotikus show-al kápráztattak el, ami folytatásért könyörög.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-04 13:51:02
Részletes és informatív írás
Mutasd mindet

FunkciókAmanda legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2023-11-23) : Franciáját is úgy tudnám jellemezni, mintha egy magnum jégkrém reklámját nézném. Jól megkoreografált mozdulatok, maximális érzékiséggel és lassan mozgó ajkakkal. Be tudja nyelni majdnem tövig ha akarja.

(2023-06-09) : Finoman nyalta, szopizta. Barátnős kíváncsisággal kezdett vele ismerkedni. Később is ezzel az érzéki stílussal ápolgatott. Nem vadult be, nem volt pornóba hajló durvulás, vagy közönséges faszcibálás.

(2023-04-03) : Engedtem neki, hogy bemutassa a masszázs tudományát. Olyan frankón megnyomkodta a combjaimat és a hátamat, hogy csak lestem. Kértem is hogy ne hagyja addig abba, amíg a vállaimat meg nem gyúrta. Kértem meg 10percet.

felejthetetlen: 3db
(2023-06-02) : Fürdés után a szobában várt rám, én pedig hasra feküdtem a matracon. Egy lazább, inkább simogatós masszázst kértem. Elmondása szerint szeret és tud is masszírozni, de különösebb masszázsfogásokra részemről nem volt igény.

(2023-04-13) : A kezeléshez krémet használtak. A hátamat nagyon erősen és kellemesen megdolgozták. Ahhoz már az alkarjukat is használták. Vittek bele elég erőt és dinamikát.

(2023-03-22) : Jól kivitelezte a programját, annak ellenére, hogy a tatami nem a legideálisabb helye a profi masszázsok bemutatásának. Neki mégis sikerült lenyűgöznie. Talán az is közrejátszott ebben, hogy közben a tükörből megcsodálhattam hibátlan testének különleges vonalait. Kiváltképp az ekkora már szabadon lévő cickóira.

nagyon jó: 3db
(2023-09-26) : Ezt észrevette Amanda, s rögvest bekente az ikreket olajjal majd következet egy kis cicis teljes test masszírozás. Izgató volt számomra, de éreztem, hogy valamiért még vissza fogta magát, majd következett a fordulhatsz felszólítás. Itt egyezséget kötöttünk, hogy fordulok, de ő addigra leveszi a bugyiját :)

(2023-06-20) : Nagyjából 10 perc alatt átmaszírozta finom kezeivel a lábam és a hátam, közben kisebb szünetekkel, de kellemesen elbeszélgettünk. Fokozatosan mind a verbális téma, mind Amanda mozdulatai kezdtek egyre erotikusabb irányba változni.

(2023-05-29) : Vállamtól a bokámig átmasszírozott, én bevallom nem igazán járok masszázs lányokhoz, ez volt a második eset, inkább a szexpartnereket részesítem előnyben. Ennél fogva nincs összehasonlítási alapom. Illetve gyógymasszőröknél legtöbbször férfiakat szoktam választani, mert az erős masszázst kedvelem,

: 2db
(2023-11-09) : She worked her way down to my manhood and took me in her mouth - her blowjob skills are impressive and I asked if we could switch to 69, which she happily obliged. She has a nice pussy and the thrill of that combined with her BJ

(2023-05-30) : Mindeközben déltájon már Amanda a férfiasságomat vette kezelésbe. Majd olyan szopásba kezdett, hogy úgy éreztem, hogy az agyamat készül leszívni. Párnázott ajkaival erősen szopta a rudimat.