Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-07-05 16:23:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 121982 erotikus masszázs

gentleman001 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
legszebb punci
profi, szakszerű
feneketlen mélytorok
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Második tali révén, ismertük már egymást, így Viberen megbeszéltük a részleteket, majd VTR-en foglaltam jó előre kb. 1 héttel. Alina el is fogadta az általam javasolt időpontot, így már csak az idegőrlő várakozás volt hátra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az első tali előtti bénázásom miatt felfedeztem az egész környéket, így most flottul ment minden. Odataláltam könnyedén. Parkoló helyet is találtam a bejárattól kb. 100 méterre, ráadásul árnyékosat!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás új építésű, patika tisztaság, klíma, kellemes fények, minden ami kell. A fürdő patyolat tiszta, mindennel felszerelt ami kell.
Alina külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Vendéglátóm külsejéről ódákat lehetne zengeni. Egyszerűen lenyűgöző, tökéletes alakjával és kívánatos vonalaival azonnal magára vonja a figyelmet. Fehér bugyi, melltartó szettben fogadott, széles mosollyal az arcán.
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 121982 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 121982 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2024-07-05 17:05:05 erotikus masszázs 1219825. Alina +36304174290 beszámoló 2024-07-05 17:05:05 erotikus masszázs 1219826. Alina +36304174290 beszámoló 2024-07-05 17:05:05 erotikus masszázs 121982
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Érkezésemet követően bár "csak" a második találkozónk volt, régi barátként köszöntöttük egymást. Én szeretem az elején rendezni a "rendezni valót", így a nappaliban lévő kis komódra tettem a virágokat. Nem volt még részem masszázsban, ezért is foglaltam most hoszabb időt, hogy ezt is megtapasztalhassam. A tisztálkodási kör után a hátamra feküdtem a masszázspadon. Alina megkérdezte, hogy krémet vagy olajat használjon. Az olajat választottam. Jó döntés volt. A lábfejemtől kezdve dolgozta végig a testem. Finom, mégis erőteljes mozdulatai teljes kikapcsolódást és felfrissülést biztosítottak. Csukott szemmel élveztem a csendet és Alina kezeinek munkáját. Minden érintése tükrözi a szakértelmét és a szenvedélyét a masszázs iránt. Eleganciája és kecsessége igazán különlegessé teszi az élményt. Kb. 15-20 perc után amikor már kőkemény szerszámommal foglalkozott, javasoltam, hogy hagyjuk a masszázst mert nem akarom, hogy "idő előtt" végem legyen.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
5
Kézenfogva bementünk a hálószobába ahol heves csókcsatába kezdtünk. Én az ágyra ültem, magamhoz húztam Alinát és csókoltam gyönyörű testét ahol értem. Háttal fordítottam magamnak, Ő az ölembe ült. Egy gyors mozdulattal megszabadítottam melltartójától, majd két karommal hátulról átkarolva öleltem "szeretgettem" tovább. Kisvártatva megfordult letérdelt elém és puszilgatni kezdte férfiasságom környékét. Olyan szexi volt az egész, hogy azt hittem megőrülök. Meg is őrülök érte az az igazság. A szájába vette a velem egykorút és lassú, bőnyálas, nyálcsorgatós, minden területre kiterjedő kényeztetés vette kezdetét. Nem sietett sehova, olyan volt mintha szerelmes lenne a farkamba. Éreztem, hogy ezt nem lehet sokáig bírni és mivel 1 óra egy "lövést" tartalmaz kértem, hogy engedje át nekem az irányítást. Ismét ölelkezésbe, lágy, szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Felemeltem majd a hátára fektettem. Minden egyes négyzetcentiméterét végigcsókoltam tökéletes testének. Melleinél kissé elidőzve haladtam egyre lejjebb, míg akkor már igen csak nedves kelyhéhez érkeztem. Ilyen punci nincs mégegy a földön. Finom, illatos, nedves, kívánatos, egyszóval tökéletes. Legalább 10 percig élvezkedtem, nem kihagyva a "hátsó bejáratot" sem. Nyaltam faltam mindenhoz, nyelvemet a hüvelyébe engedve, mindenféle módon kényeztettem ami csak eszembe jutott. :D
Meg is lett az eredménye. Alina teste egyszer csak megfeszült és hangos nyögések közepette élvezett el. Iszonyú szép látvány, és nagyon élvezetes, kielégítő érzés, hogy egy ilyen nőnek örömet tud okozni az ember. Pici pihenő után hátamra feküdtem, Ő rámült, csókolóztunk majd tocsógóan nedves punciával csúszkált farkamon, olyan izgatóan, olyan kívánatosan, hogy azt nem lehet szavakba önteni. Ezt a "szeximitációt" csináltuk még doggy-ban is egy kicsit, majd ismét hanyatt feküdtem, mert ezt már nem lehetett tovább fokozni. Illetve mégiscsak lehetett. Alina felém fordította tökéletes popsiját majd elkezdte ismét kényeztetni a szerszámomat. Nyalta-falta oldalról, alulról, a golyókat bekapva, stb. Ismét bemutatta utánozhatatlan ménytorkos tudását. Teljesen eltüntetve, torkára eresztve, ottartva, öklendezve... brutál, brutál élmény. Illendőségből én kérdeztem rá, hogy mennyi időnk van még, mert nem akartam visszaélni a kedvességével. Mondta, hogy még 20 perc kb. Kértem, hogy menjünk ki a masszázspadra, hadd maszírozzam meg én is kicsit. Felfektettem, már csak a látvány miatt is. Egyszerűen elképesztő. A masszázsból nem lett semmi mert annyira kívántam, hogy oldalra fektetve betettem farkam a két lába közé, na nem oda, csak majdnem és ismét van szexet imitálva játszottunk egymással. A pornófilmbe illő vizuális élmények meghozták az eredményt. Alina lepattant az ágyról elég térdelt, a szájába vette a farkam és addig kényeztetett míg csak végem nem lett. Nem gondoltam át előre, hogy hogyan legyen a vége, de ez így volt tökéletet. Akkorát élveztem, hogy majdnem összerogyott a lábam. Alina nem sietett, kiszívta belőlem az utolsó cseppet is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre egyeztetett minden extrákkal növelt csokrot tettem a komódra.
Az extrákat nem érdemes kihagyni. Mindenképp ajánlott. Erről személyesen fog titeket tájékoztatni, amennyiben úgy gondolja.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szerelmes vagyok ! :D Ez a konklúzió. Imádom ezt a nőt! 1000%, hogy visszajárok hozzá amikor csak tehetem. Sok helyen megfordultam már mindkét kategóriában, de bártan állíthatom, hogy Alinát nem lehet űberelni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-21 11:47:06
Nagyon informatív, részletes, mégis remek hangulatú beszámolót írtál! Köszönöm, hogy időt fordítottál rá. 🙂 A kendőzetlen érzelmek feltörését pedig abszolút meg tudom érteni! 😉

2024-07-11 13:57:46
Őszinte vallomás 😍. Az olvasó is be van avatva a történésekbe👀, izgalmas 💃. 🙏

2024-07-11 11:53:48
Nagyon átadta a hangulatot, őszinte, kedvcsináló.
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-04-29) : Egy lépés még, míg egészen megkerülöm az asztalt, fej felől kínálva fel magam ennek az olajfényesen vonagló, káprázatos alakú bombázónak, aki fejét az asztalon hátrabiccentve, ajkaival és nyelvével alulról közelítve rajongja körül dorongom, majd szippant mohón szájába,

(2024-03-25) : Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is

(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-11) : Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel ,

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

nagyon jó: 7db
(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

(2023-12-23) : Szakavatott kezei vannak, ez érződik a mozdulatokon, nem erősen masszíroz, viszont üdítően finom így is. Fenekemet is átmasszírozza, de inkább szakszerűségről és igényességről beszélnék, mint erotikáról

: 5db
(2024-05-21) : Alina fordult egyet, gyönyörű fenekét az arcom felé tolva kapta be ismét kőkemény szerszámomat. Egyre mélyebben és mélyebben, majd kisvártatva teljesen eltüntetett a szájában. Azt hittem itt a vég, de még rátett egy lapáttal, szinte éreztem ahogy a tárkába erőlteti.

(2024-03-22) : Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.

(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni