Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-04-29 15:59:52

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 121377 erotikus masszázs

MrKnox a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
perfekt alak
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Idén Alina volt nekem az első.

Jól akartam indítani az évet, és mivel korábban telefonon már meggyőztük egymást a kölcsönös szimpátiáról, Viberen csipogtunk egymásnak oda-vissza, ami munka mellett sokkal kézenfekvőbb volt a suttyomban elvonulós, kevéssé sem diszkrét telefonálgatásnál.
A januári, igen szenvedélyesre sikerült randi óta pedig tűkön ülve vártam az alkalmat, amikor az akkor beígért masszázst is végre beválthatom nála - amiről meggyőzni szerencsére könnyű dolgom volt.

A 4/20-i ünnepnapot szokás szerint a bajnokok reggelijével, és egy remek Palotai-mixszel indítottam, és már épp morfondíroztam, mivel és kivel lehetne megkoronázni a napot, mikor az oldalra lépve láttam, hogy Alina ez úttal szombaton is elérhető - ami rövid távon el is döntötte a kérdést... Iacta Alina est.

Felhívtam, dumáltunk kicsit, és megbeszéltük pár órával későbbre a találkát, a pontos cím felfrissítése érdekében vtr-en is hamar lelfixálva. A vonal végén ismerősként üdvözlő, kedvesen csicsergő hangja, kifinomult és pajkos modora, lényegre törő, összeszedett, mégis könnyed kommunikációja ez úttal is megkönnyítette és külön élvezetessé tette a randi pikk-pakk leszervezését.
Megközelítés
A tapasztaltabb nagyérdeműnek nyilván nem kell bemutatni a Ferencváros nagy, fehér épületének környékét a Lurdytól sétatávra, az egykori Showbarlang és R33 romjai mellett. Az elmúlt években én is sokszor megfordultam erre, hol a MüPa, hol a Mester utca felől kutyagolva be a vonatkozó 2-es villamosvonalak felől... Ha már meglenne a kocsim, nyilván én is inkább a plázában hagynám, mert a környéken megállni a lakókon kívül valszeg csak a nagyon kiváltságosoknak adódik szerencséje.
Helyszín
A megfelelő betűjeles kapuból Alinát megcsörgetve azonnal megkaptam a kódot, és már suhantam is fölfelé a lifttel.
A modern kis lakásban nyilvánvalóan csak kettesben vagyunk, így az erotikus játékok mindenhol is szemérmetlen szabadsággal folyhatnak.
Akár a fényes, hófehér fürdőben, ahol a kádat a zuhanyfüggöny túloldalán hosszú, majd teljes falas tükör egészíti ki, úgyhogy akár kettesben is izgalmas lehetőségeket kínál... Számos illatos és semleges tusfürdő, dezodor, Listerine kikészítve.

Vagy a két fal felől is fullosan körbetükrözött, komfortosan intim méretű hálószobában, ahol a program érdemi részének hatalmas, kényelmes franciaágy szolgál pástul az intim hangulatot remekül fokozó, tompított megvilágításban, a sokfele túltolt Budha-nippek helyett ízléses, erotikus mozdulatokba formázott porcelán szobrocskákkal díszítve egyik-másik polcon elhelyezve...
Alina külseje
...ahová a fürdőből egy félfordulattal belépve Alina az ajó mellett támaszkodva vár, épp csak egy lépésre - épp elég távol, hogy tetőtől-talpig végigcsodálhassam, és épp elég közel, hogy azonnal megkívánjam izgalmasan elegáns, csipkés, rózsaszín fehérneműjét feszegető, őrjítően kívánatos alakját.

A képek ugyanis nem hazudnak: Alina valóban az a hibátlan fitnesz/bikini/glamour-modell alkat, akit csak azért nem helyeznek címlapokra meg óriásplakátokra az élelmes megacégek, mert nem akarják vállalni a hirdetések környékén megszaporodó közúti balesetek kockázatát, amit a kitekeredett szemű-nyakú sofőrök menthetetlenül okoznának. Alakjának minden fitten, feszesen izmos formája erőtől és energiától ragyog, miközben teste karcsú, hosszúkás, lágy ívű hajlatai és domborulatai, bőrének tejszín-selymes, forró közelsége egy szívdobbanás alatt beindítják az ember tesztoszteron-tartalékait. Ahogy közelebb lép, kölcsönpilla nélkül is ámítóan delejes, nagy, kék szemeivel pillogva fel rám, szendén, szőkén, alsó ajkát várakozón beharapva, ahogy a derekamra csavart törölközőért nyúl - a mozdulattal (hogy-hogy nem) felkarjával finoman súrolva, összébb tolva a pink csipkék által alig-alig korlátozott, alkatához tökéletesen arányosra szabott, hívogatóan gömbölyű kebleit... egyszerűen észvesztő.

(Vadító vonalú szépségét, intelligensen érzéki, zabolátlanul játékos természetét kulturált kollégáknak Scarlet Chase ill. Madison Ivy művésznőkhöz tudnám hasonlítani... komolyan, minden túlzás nélkül.)
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 121377 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 121377 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2024-04-30 09:03:05 erotikus masszázs 1213775. Alina +36304174290 beszámoló 2024-04-30 09:03:05 erotikus masszázs 1213776. Alina +36304174290 beszámoló 2024-04-30 09:03:05 erotikus masszázs 121377
Erotikus masszázs
A törölközőt persze egy laza mozdulattal dobja félre, de addigra én már derékon is ragadtam, ösztönösen mohó csókkal tapadva ajkaira, amit ő ingerlően természetes, zabolátlan viszonoz, máris puhán markába zárva nulláról százhúszra egy másodperc alatt fickósodó falloszom, miközben én fél kezemmel fenekébe markolok, a másikkal válláról és nyakáról alább csúsztatva tenyerem egyik tökéletes mellét kerítem körül a felszabadultan szenvedélyes petting hevében.
Percekig smárolunk féktelenül, vadul, miközben a cicifix máris valahova a feledésbe olvad, Alina pedig állhatatosan masszírozza ágyékom... de még mielőtt tovább lépnénk, mégis elhúzódom tőle, és megkérem, menjünk ki a félhomályos nappaliban hangulatzenés playlistet vetítő TV fénykörében felállított masszázságyhoz: ez úttal ugyanis kész koreográfiával érkeztem.

Alina előveszi a nehéz, csokoládés bukéjú masszázskrémet, amit már rég ki akart próbálni, és bugyijából előrelátóan kilépve, szőke hajkoronáját szoros, vagány lófarokba fogva végigfekszik a masszázságyon.
Én lelkesen oszlatom el a fényes, illatos krémet izgató izmú hátán, vállain, derekán... aztán persze csodálatosan csepp-forma, keményen kerek, feszes popsiját és combjait veszem sikamlós kezelés alá, véletlenül se tartózkodva az érzékibb, erotikusabb érintésektől és besimításoktól. A megfelelő kétkezes elérés érdekében eggyel följebb, az asztal sarkához lépek, és míg lelkesen gyúrom-dagasztom fenekét, combtövénél hüvelykjeimmel puhán körülmasszítozva punciját, örömmel konstatálom, hogy Alina finom ajkai persze máris rátalálnak feje felől felmerült fegyveremre. Szája forrón, nedvesen, kívánósan ölel körül, ellenállhatatlan, határozott ütemben szorgoskodva szerszámomon, kis híján máris majdnem egészen elnyelve, miközben két markom közt intenzív mozdulatokkal gyúrt-gyömöszölt, kívánatosan fénylő fenekét emeli és domborítja még inkább kezem alá, sikamlósan hívogató punciját diszkrét homorítással emelve ki egyre célirányosabbá váló masszázsom megkönnyítése érdekében...
Levezetés
...amit persze nem lehet nem felhívásként venni.
Egy hosszú gondolat erejéig még elgyönyörködöm dorongmon átszellemülten falatozva-csókolóva dolgozó szájának, arcának szenvedélyes szépségén, majd előrehajolva fantasztikusan feszes fenekének árkától puncijára csúsztatom egy tenyerem, körkörösen simító, két ujjammal még csak kívülről udvarló manuális yoni-terápiával kényeztetem tovább, miközben farkam teljes hosszán nyelvének bársonyosan élénk masszázsát élvezhetem.

Élvezem is, nem kicsit, ám a nagy bumm előtt még terveim vannak - úgyhogy egyelőre elveszem tőle játékát, és az asztal túlvégéhez lépve megkérem, hogy térdeljen fel, fényesen karcsú combjait, harapni, zabálni való, roppanósan kerek popsiját kényelmes arc-magasságba emelve.
Nedves-zamatosra melegített, rózsás, tükörsima puncijába lassan, mélyen először belenyalni maga a megvalósult álom.
Kezeimmel fenekét kétfelől megragadva, intenzíven csókokva húzom számra, és ha zabálni való, hát zabálom is, lelkesen lefetyelve, egész megrészegülve a vizuális- és ízorgiától.
Alina ritmikus, halk sóhajai nyomán igazán könnyen megtalálom a kedvére való ritmust és tempót, és mikor lábai közt hátranyúlva, államat finoman megemelve új irányba igazít, tudom, közel jár a beteljesüléshez. Följebb csusszanok hát finoman, hogy míg ő csiklóját dörzsölve izgatja magát tovább, nyelvemmel popsiját udvarolhassam körül, miközben két ujjam lassan, óvatosan becsúsztatom befogadón ölelő forróságába, G-pontjának lingválisan megkezdett masszázsát manuálisan továbbvezetve. Nemsokára megfeszülős-remegős, teljes testével átélt orgazmussal ajándékoz meg, mely után meg se kell kérnem, magától fordul hátára, hogy míg kipiheni megrázkódtatásait, istennői formáit, ívesen feszes hasfalát, káprazatosan kívánatos cickóit is puhán végigsimítva, kevéssé sem szakszerűen masszírozó mozdulatokkal a csokoládés, fényes krémmel akkurátusan végigsimogassam.

Ehhez az asztalt az ellenkező oldalról megkerülve ismét közelebb lépek hozzá, és ahogy dákóm elérhető közelségbe kerül, Alina nyomban kezébe, majd rövid úton ajkai közé igazítja, amivel egy ütemben kezem újra combjai közé kúszik.
Egy lépés még, míg egészen megkerülöm az asztalt, fej felől kínálva fel magam ennek az olajfényesen vonagló, káprázatos alakú bombázónak, aki fejét az asztalon hátrabiccentve, ajkaival és nyelvével alulról közelítve rajongja körül dorongom, majd szippant mohón szájába, miközben én kezeimet válláról kábítóan kívánatos mellei köré fonhatom, rajongón markolva sikamlósan feszes formájukat.
Innen egy lépés csak, hogy közéjük illesszem tövétől hegyéig síkosított, vastagon nyálas nyársam, a puha, dúsra formált cickók közt kényeztetve magam, majd újra visszhúzódva Alina tágra nyílt ajkaihoz, aki újult erővel, mohón cuppogva rabol rá máris...

Kétszer vagy háromszor járom meg ezt az őrjítően erotikus oda-visszát, egyre hevesebb, elragadottabb elánnal hódolva fétisembek, míg végül érzem, mint ragad markába a gyönyör: Alina a kényelmetlen pózból egy gördülékeny mozdulattal az asztal mellé fordulva máris előttem térdel, karjaival tolva össze vadítóan dús melleit pumpáló péniszem körül, majd ahogy tövig csúszva köztük makkom ajkaiig tolom, egy mozdulattal szájába kapja, kíméletlen iramban facsarva ki farkam minden felgyűlt feszültségét, ficánkoló nyelvével még az ősrobbanás nyomán is érzékien tovább vezetve, leápolva végig és teljesen.
Elszámolás
Alinálval szerencsére nem most találkoztunk először, úgyhogy a virágokat elég volt öltözés közben hálásan az asztalra számolnom.
Az elérhető extrák tekintetében nála sok minden a személyes vibe-on múlik, aminek köszönhetően minden elérhető lehetőség valóban a tőle telhető elsöprő energiával és odaadással valósulhat meg - emiatt különlegesen szerencsésnek érzem magam, hogy olyan jól működik köztünk a kémia.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Alinával, ahogy januárban az már kiderült, néhány éve találkoztunk már párszor - aztán miután elűnt, vagy másfél évig kerestem reménykedve az 'Elveszett lányok' fórumon.
Idén számomra ő volt az év első szenzációja, és azóta is különösen szerencsésnek érzem magam, hogy rajongó lovagjai közé tartozhatok: nincs más olyan szabadszívű és -szájú, szemérmetlenül szenvedélyes masszázs-partner, akivel ilyen teljeskörűen és maradéktalanul megvalósíthattam volna egyik régi, kedves, kategórián belül kivitelezhető pornós fantáziámat, méltón megünnepelve és bearanyozva az ünnepnapot...
És rendíthetetlenül biztos vagyok benne, hogy legközelebbi randink alkalmával is olyan lehengerlően erotikus élményekben lehet vele részem, amik miatt már rég bérelt helye van legkedvesebb játszótársaim toplistáján.


https:/youtu.be/yVvuODqEpQc?si=AD4rinj6VjV2X7yM

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-30 21:22:13
Szuper beszámoló. Élvezet volt olvasni. Tartalmas, részletes, izgalmas. Gratulálok!

2024-04-30 17:29:52
Zseniálisan megírt beszi. Eddig is terveztem egy látogatást, de most mindenki mást hátrébb sorolok. Gratulálok az élményhez.

2024-04-30 17:09:26
Aki ennél jobban meg tudná írni,arra kíváncsi leszek. Ez így ahogy van etalon.

2024-04-30 10:23:41
Újabb remekbe szabott beszivel bűvöltél el - nagyon jól írsz, és már szinte várom az újabbakat Tőled!
Most pedig gratulálok Mindkettőtöknek az élményhez!
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-03-25) : Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is

(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

(2023-11-28) : Masszázs vége felé visszatért combom belső feléhez finom mozdulatokkal jelezte hogy a masszázs lassan a végéhez ér és felajánlotta hogy menjünk be a hálószobába a francia ágyra ,természetesen nem mondtam nemet!

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-11) : Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel ,

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

nagyon jó: 7db
(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

(2023-12-23) : Szakavatott kezei vannak, ez érződik a mozdulatokon, nem erősen masszíroz, viszont üdítően finom így is. Fenekemet is átmasszírozza, de inkább szakszerűségről és igényességről beszélnék, mint erotikáról

: 4db
(2024-03-22) : Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.

(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni

(2023-07-03) : A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. N