A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-03-25 15:36:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 121040 erotikus masszázs

niemandino a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
gyönyörű arc
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Alinát régóta ismerem. A legkedvencebb lány akit ezen az oldalon megismertem. Voltam mar nála többször, de sajnos a sok utazgatásom mistt ne eleget!
Reménnyel teli hívtam fel, mert 16.-án már újra repültem, most éppen Japánba. Ezt a beszámolót is emiatt írtam meg kicsit megkésve, de mivel fergetegesen éreztem megam ujra nála, így mindenképpen fontosnak tartottam, hogy élményeimet megosszam férfi társaimmal.
Nagy szerencsémre a nemzeti ünnepünk napjára is tudott időpontot adni!
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Ismerem a helyszínt, Pest egyik legjobban fejlődő része. Sorra épülnek a társas házak. Emiatt parkolni nagyon nehéz, ezért most taxival mentem. Nyilván az a rengeteg útlezárás ellenére is könnyen odatalált.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nemrég épült társasház, modern, könnyű bejutni, de a megfelelő lakást már kisebb labirintus leküzdése után lehet megtalálni, szerencsére ez nekem már fejből ment!
A lakás tökéletes, tiszta, szépen berendezett, fürdőszobában első osztályú higiénia. A szeansz helyszíne a hálószobában egy francia ágy.
Alina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alina egy fantasztikusan formás, csinos, szép arcú lány. Engem már igazi barátnős feelinggel tisztel meg, ami nagyon jól esik.
A cicijei igazi műremekek, amihez formás popsi, karcsú derék és selymesen bársonyos bőr társul.
A képeknek tökéletesen megfelel, sőt életben jobb!
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 121040 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 121040 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2024-03-25 17:32:33 erotikus masszázs 1210405. Alina +36304174290 beszámoló 2024-03-25 17:32:33 erotikus masszázs 1210406. Alina +36304174290 beszámoló 2024-03-25 17:32:33 erotikus masszázs 121040
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Alinával a régi és jól bejáratott ismeretségre való tekintettel a masszázs részt már átugorjuk, pedig emlékeim szerint abban is első osztályú.
Mi mar a felvezetés, kellemes -ritkán látott- barátnős csókcsatával kezdjük, miközben játékos újaimmal újra és újra átismétlem csodás testének minden porcikáját.
Miközben a hálószoba francia ágya felé araszolgatunk.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Az ölelkező csókolózós üzekedést abba nem hagyva zuhanunk az ágyra, ahol is először én veszem kezembe (számba, nyelvembe) az irányítást! Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is, jutok el végre a mennyország kapujába, elmerülve, nyelvemmel fürge táncot járva a hamvasan üde, vadítóan zamatos, egyre jobban nedvesedő puncijának oltárára. Ahol is néha vad nyelvcsapásokkal, néha lágy nyelvhegynyi birizgálásokkal próbálom a csiklóját tűzbe hozni. De tudom, hogy Alilnánál nagyon keményen meg kell dolgozni a sikerért és utánna a jutalommert is. Ezért kedvenc kutyus pózába fordítom, kihúzom az az ág végéig, n p3dig az gy végénél a szőnyegre térdelve hátulról nyalok be nekik tövig, miközben ő az egekbe pucsitva fogadja be ténykedésem, minél ideálisabb teret engedve puncija habzsolásának, miközben kezeimmel hol a formás farpofáit masszírozom, hol a formás melleit gyömöszölöm. Ezt a ténykedésemet Alina ujjainak benyálazása utáni csikló izgatással sokszorozza meg, igy juttatva el magát az én hathatós közreműködésemmel a többször is orgazmus közeli állapotba. Ebből a pózból kezdünk átttáncolni az én kedvenc pózaimba, amikor is én először hátulról, majd elölről a közösülés mozdulatait imitálva tologatom kőkeményre meredt farkamat a punci vágatban a csikló stimulálásával. Majd mindezt megkoronázva jön a kedvenc pózom, amikor is én fekszem hanyatt, s most ő végez rajtam puncis csuszkát a hasamra fektetett farkamon.
Ez már számomra a mennyország kapuja, melynek kulcsa ott van Alina játékos ajkai között. S ő nem is várat sokáig engem a kapuban, s az egyik puncis csuszkából lefordulva kéjesen körbe nyalogatja, majd tövig bekapja farkamat. Nyálcsorgatós szopogatással, golyszi izgatással repít engem a fellegek felé, miközben én utolsö leheletemmel kérem kérek 69 -es pózban kiteljesedő finálét, amire bizony már nem kell sokáig várnom, mert szorgos ténykedése es a puncijának habzsolása eredményeképpen vad rángatózós, kifeszülős, egész testemben vonaglós fergeteges orgazmusban teljesedek k. S ő még arra is ügyel, hogy befogadó szájacskájában ereszkedjek alá a való világba:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Alinával mar jöl ismerjük egymást, tudom hogy ez a fantasztikus egy órát az összes létező extrával együtt mekkora csokor rózsával illik honorálnom, hiszen fantasztikus vendéglátásban volt részem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nos, Alina számomra nemcsak külsőleg, nemcsak fantasztikus formája miatt, hanem a remekbe szabott, mindenre kiterjedő szolgáltatása miatt is a N1, amit még igazán kedves lényével barátnős hozzám állásával is tud fűszerezni. Ezért vagyok nála törzsvendég:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-28 12:15:02
Rajongásod minden sorodból átsüt, és Alina elsöprően erotikus kényeztetését is igényesen, mégis érdek- és gatyafeszítő részletességgel sikerült átadnod, bravó!

2024-03-25 17:42:56
Azèrt a mindenre kiterjedő szolgáltatás mondattal kèretik vigyázni mert fèlreèrthető. Persze aki fèlreèrti abban van a hiba. Jó lett a beszi.
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

(2023-11-28) : Masszázs vége felé visszatért combom belső feléhez finom mozdulatokkal jelezte hogy a masszázs lassan a végéhez ér és felajánlotta hogy menjünk be a hálószobába a francia ágyra ,természetesen nem mondtam nemet!

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-11) : Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel ,

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

nagyon jó: 7db
(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

(2023-12-23) : Szakavatott kezei vannak, ez érződik a mozdulatokon, nem erősen masszíroz, viszont üdítően finom így is. Fenekemet is átmasszírozza, de inkább szakszerűségről és igényességről beszélnék, mint erotikáról

: 4db
(2024-03-22) : Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.

(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni

(2023-07-03) : A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. N