Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-03-22 04:15:46

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nos, ilyenkor számomra nem mindig teljesen világos, hogy a beszámoló írója valójában jót szeretett volna írni rólam, csak borzasztóan rosszul fejezi ki magát (én ebben szeretnék bízni inkább)?!🙂
Ahogy az író azt nagyon jól leírta, a kölcsösösség rám eső része max. 2 percet vett igénybe, amivel nem lenne semmi baj, nem sértődöm meg, ha épp valaki azt szeretné, hogy inkább ő legyen a kényeztetés középpontjában.
Az ok, amiért ezt a reakciót írom az az, hogy az érintett vendèg sem volt “gyors tüzelő” (amit ő maga is leírt), amivel szintén nem lenne probléma, de Sorry…sajnos nekem sem elèg 2 perc ahhoz, hogy a csúcsra jussak!🙂 Ami talán picit zavaró számomra, hogy olyasmiről írt véleményt amit meg sem próbàlt igazán, talán diplomatikusabb lett volna, ha ez a “szerinte nem túlzottan élvezte” rész kimarad. Tehát gondolom ez miatt ért a kölcsönös franciám 3 csillagot!?🙂
Amikor kölcsönös franciára kerül sor és ha valóban a másik félnek is fontos, hogy nekem is jó legyen, akkor nagyonis összejöhet a dolog!😉 Ezt a törzsvendégeim/visszajárós vendégeim nevében is bátran kijelenthetem azt hiszem, illetve a beszámolóim is az általam leírtakat tükrözik.
Amit viszont tényleg nagyon köszönök és hálás vagyok érte, hogy nem írta ki az extrákat, ez tényleg fontos nekem és örülök, hogy nagy általánossàgban megértik a vendégek, hogy miért csak személyesen mondom el őket! Mivel látom, hogy mèg mindig vannak akiknek nem teljesen világos a jelentése, nagyon szívesen leírom akár 1000x is!😉
Csak fordítsátok meg a dolgot, próbáljátok az én helyembe képzelni magatokat. Idegen emberek látogatnak meg napi szinten akikről semmit nem tudok, csak hang alapján tudok következtetéseket levonni (nyilván kivéve, ha visszajárós vendég érkezik) és ez mellett elég intim viszonyba kerülök velük. Vannak olyan dolgok, amik csak akkor derülnek ki, amikor belép az ajtón a vendég (gondolok itt pl. az ápoltságra, stb…remélem ezeket nem kell külön részleteznem).
Azt gondolom, ez a megoldás nagyon korrekt és egyátalán nem sértő a másik félre nézve, mintha felsorolnám telefonban, elmondja melyikeket szeretné, majd amikor megérkezik én közlöm, hogy bocsi, de mégsem… szerintem ez mindegyik félnek kellemetlen. Lehet velem egyetérteni, vagy épp nem egyetérteni, de jogom van eldönteni azt, hogy kivel mit vállalok. Így tudom hatékonyan “végezni a munkámat”, nem szeretnék kiégni benne, ez miatt nem fogok bármi olyat elvállalni pusztán pénzért, amit amúgy nem szívesen tennék.
Én nem szalonos lány vagyok, nem kell mindent minden áron bevállalnom!
Így nekem is sokkal kellemesebben telnek az együtt töltött percek, és higgyétek el, Ti is sokkal jobban jártok ezáltal!🙂
Aki nem tartja tiszteletben ezt a nagyon egyszerű kis “szabályomat”, talán jobb is, ha soha nem keres fel időpontegyeztetés céljából.
Köszönöm annak, aki végigolvasta!💋

Beszámoló Alina +36304174290 120989 erotikus masszázs

voroserik a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
perfekt alak
feneketlen mélytorok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Aznap hívtam telefonon. Telefont ő vette fel . Rugalmas volt, pár órán belülre találtunk mindkettőnknek alkalmas időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lurdy ház parkolójában álltam meg. Onnan pár perc séta. Kapuból felhívtam, és felnavigált a lakásig.
Helyszín
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Kúltúrált, tiszta, bár pici lakás. Az alkalomhoz illően besötétítve, hangulatvilágítással. A fürdőben fürdőkás, és rendelkezésre állnak a megfelelő higiéniai eszközök. Masszáspad a nappaliban felállítva, a levezetéshez átkísért a hálószobába, franciaágyra.
Alina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Teljesen megfelel a képeknek, bomba alakja van. Kisportolt alak, selymes bőr, szilikon cicik. Az arca is kifejezetten kedves, bájos, nagy barna szemekkel. Hosszú, szőke haj, amit kontyba fogott, de a levezetésnél - engedélyével - kibontottam.
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120989 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120989 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2024-03-22 08:49:27 erotikus masszázs 1209895. Alina +36304174290 beszámoló 2024-03-22 08:49:27 erotikus masszázs 1209896. Alina +36304174290 beszámoló 2024-03-22 08:49:27 erotikus masszázs 120989
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Ő nyitott ajtót, szexi kétrészes fehérneműben fogadott. Egyeztettük az extrákat, és elmentem zuhanyozni.
A masszást masszáspadon kaptam. Közben hanfulatos R&B zene szólt, meg is jegyeztem, hogy egyezik a zenei ízlésünk :).
Masszás szakszerűségét értékelni nem tudom, bár közben mesélte, hogy tanult gyógymasszőr.
Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.
Levezetés
Kölcsönös francia:
3
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Franciás levezetés már a franciágyon kaptam. Itt lekerült ròla a fehérnemű. Kis csókok, majd feltérképeztem a testét a nyelvemmel. Ekkor kérdeztem, hogy kölcsös francia van-e, és jelezte hogy természetesen, úgyhogy meg is kóstoltam. Őszintén szólva elvesztettem az időérzékemet, és nem vagyok egy gyorstüzelő, úgyhogy tényleg csak maximum pár percet nyalakodtam, majd kértem, hogy koncentráljunk rám. Azt, hogy mennyire élvezhette a tevekenységemet nehezen tudom belőni, de inkább azt mondom, hogy nem túlzottan.
Franciaórát több pózban kaptam, minden kérésemet teljesítette. Először én terültem el , és a lábaim közé telepedett, majd ő nyújtózott el, és a szájába adtam- közben a melleit is dolgoztattam egy kicsit. Majd az ágyon térdepelve folytattuk. Folyamatosan kombinálva a kézzel, kéz nélkül , csak kézzel. Én tolom neki, ő bólogat, egyszerre mozgunk. Ütemesen, lassabban, gyorsabban. Mondom - minden kérésem teljesítve volt :). Egyértelműen nem tudom kategorizálni, de talán inkább barátnős, mint pornós franciát kaptam, bár figyeltem, hogy ne lépjem át a kényszerfrancia határát. Végül lefeküdtem a hátamra, és kértem, hogy végezzen ki, amit töretlen lelkesedéssel meg is tett.
Én még gyorsan lezuhanyoztam, az idő maradék részében még beszélgettünk, majd két puszi kíséretében távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezéskor, egyeztetés után átaadtam. Jelezte, hogy ráért volna végén, de mivel először voltam, mondtam hogy szerintem így korrekt.
A feltüntetett csokormennyiség az alapszolgáltatást takarja.
Az extráit szereti személyesen felkínálni, így azt nem veszem el ezt tőle.
Én mindegyikkel éltem, és nem bántam meg.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kedves lány, kiemelkedő francia tudással és szorgalommal. Ajánlani tudom csak.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2024-03-18 23:12:59

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-29 13:11:44
Köszönöm a kedves szavakat Mindenkitől!😘

2024-03-28 12:01:06
Alina reagálása példaértékű, értelmében máris magamra veszem a maxima klumpát. A diszkréció és teljesen jogos kérése nyilván felülírja az élménycsomag túlzó részletezését.

2024-03-27 12:47:09
Szerintem, kicsit elnagyolt, sok benne a ráutalás.

2024-03-24 21:17:19
Jó lett ez a beszi és rá a reagálás is korrekt lett.

2024-03-24 21:05:57
Nagyon korrekt a reagálás, Alina hozzáállása és indokai jól átjönnek belőle. Visszajáró vendégként meg tudom erősíteni őket és én is tanúsíthatom, hogy minden eddigi találkozó élmény volt vele.
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-03-25) : Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is

(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

(2023-11-28) : Masszázs vége felé visszatért combom belső feléhez finom mozdulatokkal jelezte hogy a masszázs lassan a végéhez ér és felajánlotta hogy menjünk be a hálószobába a francia ágyra ,természetesen nem mondtam nemet!

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-11) : Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel ,

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

nagyon jó: 7db
(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

(2023-12-23) : Szakavatott kezei vannak, ez érződik a mozdulatokon, nem erősen masszíroz, viszont üdítően finom így is. Fenekemet is átmasszírozza, de inkább szakszerűségről és igényességről beszélnék, mint erotikáról

: 3db
(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni

(2023-07-03) : A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. N

(2023-05-26) : Masszázs technikája nekem tetszett hátamat és a lábamat kértem megmasírozni.Remekül csinálja tanulta.