Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-02-26 17:47:22

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 120775 erotikus masszázs

minnaar a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Elsőre nem vette fel, de hamar vissza csörgött és akkor leütöttük a randit. Informatív kedves, promp egyeztetés volt. Közben VTR-t is küldtem neki.
Megközelítés
Parkolás:
2
Egyértelmű a cím:
5
Ferencváros. Lakópark, felszíni hely nagyon kevés, legjobb opció a közeli pláza parkoló. Villamos van a közelben több is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakópark, 2 szobás lakás, ahol Alina egyedül rendel. Van ágy illetve masszázs asztal külön külön szobában. Játszó szobában nagy tükrös gardrób, mindent a szemnek! Patent.
Alina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Arc:
5
Az ajtón belépés után röviddel kiderült, hogy mi már ismerjük egymást, régebbről mikor még más helyen dolgozott. Alina nagyon vonzó, vékony sportos alkat, kedves arc, aránylag nagy tuningolt cicik. Tutajos összkép.
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120775 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120775 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2024-02-27 09:54:31 erotikus masszázs 1207755. Alina +36304174290 beszámoló 2024-02-27 09:54:31 erotikus masszázs 1207756. Alina +36304174290 beszámoló 2024-02-27 09:54:31 erotikus masszázs 120775
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Erotika:
3
Nehéz felidéznem mi történt, mivel a fel-levezetés eléggé elhomályosítja ezt a szakaszt. Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot. A masszázst nem mondanám kifejezetten erotikusnak, de ez nem von le az értékéből, a fel-levezetés ezt messzemenően kimaxolta.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
4
Belépés után ahogy fentebb írtam rákérdeztem, nem volt-e már egymáshoz szerencsénk, és kiderült, hogy igen. 2éve egy másik helyen. Ez aránylag jó alaphangot adott az ismerkedésnek. Gyorsan tisztáztuk a lehetséges extrákat, majd fürdés után egyből a játszó szobába lettem eszkortálva. Itt pikk pakk lekerült Alináról a fehérnemű, és már Éva-kosztümben csodálhattam a látványt. Volt eredménye, illetve ezután közelebb is léptünk egymáshoz, majd kellemes csókolózásba kezdtünk, ezzel párhuzamosan Alina rá is fogott a joystickra. Tett tettet követett és azon kaptam magam hogy az ágyon fekszem és Alina szájában vagyok. Őrjítő látvány, még jobb élmény. Felváltva csinálta kézzel és szájjal, kézimunkáját csak dicsérni tudom, nagyon kevesen találják meg a finomság és a határozottság mezsgyéjén a legjobb pontot, neki sikerült. Pár perc francia után rákérdeztem a kölcsönösségre, mehetett, így 69ben folytattuk, ez is mámorító érzés volt, ahogy szaladok a torka felé, néha el-elfelejtettem, hogy énnekem is lenne itt dolgom :)
Végezetül megkértem hogy térdeljem elém, és fejezze be úgy. Nagyon extra szembe nézős, kézimunkás franciát kaptam, beleégett a szemembe az a látvány, ahogy kinyújtott nyelvvel várja és szavak nélkül mondja a szemeivel, hogy élvezzek már el. Végül amikor durrant a tűzijáték, bekapta és végig a szemembe nézve befejezte. Démoni.
…..a második menet annyiban különbözött hogy masszázs alatt kiderítettem mivel lehet a kedvére tenni, és itt én is nyaltam előtte kutyusban jó 10-12percet; puncit is, popsit is, míg el nem ment (legalábbis remélem), volt eredmény, a lepedő elég nedves lett a végére. A rajtam vett revans hasonló szembenézősen ért véget mint az első kör.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén adtam oda a bokrétát, a kért extrákkal, szóba sem került. Kértem hogy nézze meg a pontosság végett, minden ok volt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 55 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Felejthetetlen élményt kaptam, bizonyos pillanatok jó időre beleégtek a memóriámba. Remélem még lesz alkalmunk találkozni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-27 12:51:32
Nagyon plasztikus:) Bele tudtam élni magam.
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-03-25) : Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is

(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

(2023-11-28) : Masszázs vége felé visszatért combom belső feléhez finom mozdulatokkal jelezte hogy a masszázs lassan a végéhez ér és felajánlotta hogy menjünk be a hálószobába a francia ágyra ,természetesen nem mondtam nemet!

felejthetetlen: 3db
(2024-02-11) : Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel ,

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

(2023-07-10) : Mert mos ő vett kezelésbe, a golyszikat masszírozva, a rudazatot nyalogatva, szopogatva isteni szájtechnikával, szinte semmi kézi rásegítéssel, az ütemet kellően kitapasztalva hosszan repített a csúcs felé, s hogy ez bekövetkezzen ujra 69 be fordultunk és én is aktívan viszonoztam ténykedését, aminek a végén ő már nem, de én a mennyekbe repültem!

nagyon jó: 7db
(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

(2023-12-23) : Szakavatott kezei vannak, ez érződik a mozdulatokon, nem erősen masszíroz, viszont üdítően finom így is. Fenekemet is átmasszírozza, de inkább szakszerűségről és igényességről beszélnék, mint erotikáról

: 4db
(2024-03-22) : Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.

(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni

(2023-07-03) : A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. N