Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-02-11 22:18:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 120626 erotikus masszázs

Storno a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Telefonon hívtam , első körben nem vette fel , de visszacsörgetett, szóval egész egyszerű volt az egyeztetés , hamar találtunk mindkettőnknek alkalmas időpontot.
Megközelítés
Parkolni a közelben tudtam , hétvége lévén volt pár szabad hely. Cím pontos , eltéveszteni szinte lehetetlen.
Helyszín
Lakás szépen berendezett, igényes , tiszta fürdővel , egy masszázsággyal a nappaliban, illetve egy nagy franciaággyal a hálóban. Tusfürdő 3-4 darab, szajviz mellé kis pohár kikészítve. Ezekbe a dolgokba belekötni sem lehet.
Törölköző nagy és friss, szépen összetekerve/hajtva.
Alina külseje
Képeknek testre tökéletesen megfelel , arcra igazán aranyos fiatal hölgy. Egy két részes rózsaszín fehérneműben fogadott ami igazán jól kiemelte alakjàt.
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120626 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120626 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2024-02-12 09:27:16 erotikus masszázs 1206265. Alina +36304174290 beszámoló 2024-02-12 09:27:16 erotikus masszázs 1206266. Alina +36304174290 beszámoló 2024-02-12 09:27:16 erotikus masszázs 120626
Erotikus masszázs
Nem ez az első találkozásunk , így úgy gondoltam most kicsit hosszabb időre (1,5 óra) fogom meglátogatni Alinát.Fel-és levezetés volt erről a következő részben írok +masszázs. Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel , egész hosszasan élvezve a kényeztetést. Néha beszélgettünk közben , külön érdekes volt hogy emlékezett rám, pedig utoljára majdnem fel éve voltam nála, de ha akartam csendes is tudtam élvezni a folyamatot.Először hason fekve , aztán mikor már a masszázs végéhez közeledtünk , átfordultam hàtra , de itt már nem is igazán a masszázson volt a hangsúly.
Levezetés
Mivel másfél órára mentem , ezért 2 lehetőség volt finishre, amivel nyilván éltem is.
Felvezetés:
A kötelező tisztálkodás után történt , közös megegyezéssel bevonultunk a szobába. Alinàt csókok közepette szabadítottam meg a fogadó szettjétől, de ő se volt tétlen , és a meredező férfiasságom kezdte el simogatni, húzogatni. Megkértem feküdjön hatra , hogy kényeztetni tudjam kicsit, aminek ő boldogan eleget is tett, teste szájjal történő felfedezése után elindultam fentről lefelé, egészen az egyik ajkàtól , a másikig, ahol kedvem te kényeztethettem a puncit és a popsit is, ez ment egy darabig , de mivel legutóbb is jobban sikerült ha megfordult és égbe emelte a popsijat , most is ezt a pozt vetettük be , ahol nyelvem folyamatos ostromának , és az ő ujjainak segítségével közösen sikerült hangosan elélveztetnunk alkalmi partnerhölgyemet. Ezután én következtem, de ez a dolog màr annyira feltüzelt hogy jeleztem is neki ez nem lesz hosszú dolog első körben .
Alina kitartóan és változatosan franciazott , néha gyorsabban , néha lassabban , ennek hamarosan meg is lett az eredménye és a szájában végeztem. Megvárta míg lelankadok, csak ezután rejtette Szilviàba az utódokat.
Ezután történt a masszazs , ami után mèg várt egy második kör.
Levezetés:
Miután végeztünk a masszazsal , Alina még a masszazsagon elkezdte simogatni az itt már erősen keményedő farkam, bele is kezdett a franciába, mire javasoltam újra hogy àgyon azért mégis csak kellemesebb neki is meg nekem is , szóval újra bevonultunk. A második felvonás is hasonlóan zajlott az elsőhöz , vad csókolózás , aztán megint én kenyeztetem Alinát akit másodjára is sikerült közösen a csúcsra juttatni. Ezzel 2-1 volt az àllás, de Alina nem akart alul maradni ebben a mérkőzésben. Ezután ismét belekezdett afranciaóràba, mikor javasoltam hogy forduljunk 69-be , hogy amíg ő ténykedik rajtam addig enis tudjak nyalni valamit. Itt màr azért meg kellett dolgoznia rajtam , egy elég vad szopasban volt részem , néha egész mélytorkos elemeket is alkalmazva , újra a szájában ért a vég , szóval Alinának sikerült kiegyenliteni az állást, kiegyeztünk egy döntetlenben.
Ezután kicsit még hozzambujt, beszélgettünk majd zuhanyzoba el. Öltözès és távozás vissza a Pesti rengetegbe.
Elszámolás
2 extrát kértem , amit a helyszínen beszéltünk meg, érdemes ezeket igénybe venni , egy külön élmény Alinàval átélni a dolgokat.
Nem kérte , de az elején rendeztem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 55 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ahogy az előző randi után , most is jó érzésekkel , feltoltodve , kipihenve távoztam Alinàtól, valószínűleg fogok még vele találkozni a jövőben is ha egy kis kikapcsolódásra van szükségem.
Ajánlom mindenkinek aki egy csodás hölgy társaságában szeretne kikapcsolódni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-04-29) : Egy lépés még, míg egészen megkerülöm az asztalt, fej felől kínálva fel magam ennek az olajfényesen vonagló, káprázatos alakú bombázónak, aki fejét az asztalon hátrabiccentve, ajkaival és nyelvével alulról közelítve rajongja körül dorongom, majd szippant mohón szájába,

(2024-03-25) : Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is

(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

felejthetetlen: 3db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

(2023-07-10) : Mert mos ő vett kezelésbe, a golyszikat masszírozva, a rudazatot nyalogatva, szopogatva isteni szájtechnikával, szinte semmi kézi rásegítéssel, az ütemet kellően kitapasztalva hosszan repített a csúcs felé, s hogy ez bekövetkezzen ujra 69 be fordultunk és én is aktívan viszonoztam ténykedését, aminek a végén ő már nem, de én a mennyekbe repültem!

nagyon jó: 8db
(2024-07-05) : Kisvártatva megfordult letérdelt elém és puszilgatni kezdte férfiasságom környékét. Olyan szexi volt az egész, hogy azt hittem megőrülök. Meg is őrülök érte az az igazság. A szájába vette a velem egykorút és lassú, bőnyálas, nyálcsorgatós, minden területre kiterjedő kényeztetés vette kezdetét.

(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

: 5db
(2024-05-21) : Alina fordult egyet, gyönyörű fenekét az arcom felé tolva kapta be ismét kőkemény szerszámomat. Egyre mélyebben és mélyebben, majd kisvártatva teljesen eltüntetett a szájában. Azt hittem itt a vég, de még rátett egy lapáttal, szinte éreztem ahogy a tárkába erőlteti.

(2024-03-22) : Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.

(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni