Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-02-11 22:18:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 120626 erotikus masszázs

Storno a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Telefonon hívtam , első körben nem vette fel , de visszacsörgetett, szóval egész egyszerű volt az egyeztetés , hamar találtunk mindkettőnknek alkalmas időpontot.
Megközelítés
Parkolni a közelben tudtam , hétvége lévén volt pár szabad hely. Cím pontos , eltéveszteni szinte lehetetlen.
Helyszín
Lakás szépen berendezett, igényes , tiszta fürdővel , egy masszázsággyal a nappaliban, illetve egy nagy franciaággyal a hálóban. Tusfürdő 3-4 darab, szajviz mellé kis pohár kikészítve. Ezekbe a dolgokba belekötni sem lehet.
Törölköző nagy és friss, szépen összetekerve/hajtva.
Alina külseje
Képeknek testre tökéletesen megfelel , arcra igazán aranyos fiatal hölgy. Egy két részes rózsaszín fehérneműben fogadott ami igazán jól kiemelte alakjàt.
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120626 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120626 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2024-02-12 09:27:16 erotikus masszázs 1206265. Alina +36304174290 beszámoló 2024-02-12 09:27:16 erotikus masszázs 1206266. Alina +36304174290 beszámoló 2024-02-12 09:27:16 erotikus masszázs 120626
Erotikus masszázs
Nem ez az első találkozásunk , így úgy gondoltam most kicsit hosszabb időre (1,5 óra) fogom meglátogatni Alinát.Fel-és levezetés volt erről a következő részben írok +masszázs. Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel , egész hosszasan élvezve a kényeztetést. Néha beszélgettünk közben , külön érdekes volt hogy emlékezett rám, pedig utoljára majdnem fel éve voltam nála, de ha akartam csendes is tudtam élvezni a folyamatot.Először hason fekve , aztán mikor már a masszázs végéhez közeledtünk , átfordultam hàtra , de itt már nem is igazán a masszázson volt a hangsúly.
Levezetés
Mivel másfél órára mentem , ezért 2 lehetőség volt finishre, amivel nyilván éltem is.
Felvezetés:
A kötelező tisztálkodás után történt , közös megegyezéssel bevonultunk a szobába. Alinàt csókok közepette szabadítottam meg a fogadó szettjétől, de ő se volt tétlen , és a meredező férfiasságom kezdte el simogatni, húzogatni. Megkértem feküdjön hatra , hogy kényeztetni tudjam kicsit, aminek ő boldogan eleget is tett, teste szájjal történő felfedezése után elindultam fentről lefelé, egészen az egyik ajkàtól , a másikig, ahol kedvem te kényeztethettem a puncit és a popsit is, ez ment egy darabig , de mivel legutóbb is jobban sikerült ha megfordult és égbe emelte a popsijat , most is ezt a pozt vetettük be , ahol nyelvem folyamatos ostromának , és az ő ujjainak segítségével közösen sikerült hangosan elélveztetnunk alkalmi partnerhölgyemet. Ezután én következtem, de ez a dolog màr annyira feltüzelt hogy jeleztem is neki ez nem lesz hosszú dolog első körben .
Alina kitartóan és változatosan franciazott , néha gyorsabban , néha lassabban , ennek hamarosan meg is lett az eredménye és a szájában végeztem. Megvárta míg lelankadok, csak ezután rejtette Szilviàba az utódokat.
Ezután történt a masszazs , ami után mèg várt egy második kör.
Levezetés:
Miután végeztünk a masszazsal , Alina még a masszazsagon elkezdte simogatni az itt már erősen keményedő farkam, bele is kezdett a franciába, mire javasoltam újra hogy àgyon azért mégis csak kellemesebb neki is meg nekem is , szóval újra bevonultunk. A második felvonás is hasonlóan zajlott az elsőhöz , vad csókolózás , aztán megint én kenyeztetem Alinát akit másodjára is sikerült közösen a csúcsra juttatni. Ezzel 2-1 volt az àllás, de Alina nem akart alul maradni ebben a mérkőzésben. Ezután ismét belekezdett afranciaóràba, mikor javasoltam hogy forduljunk 69-be , hogy amíg ő ténykedik rajtam addig enis tudjak nyalni valamit. Itt màr azért meg kellett dolgoznia rajtam , egy elég vad szopasban volt részem , néha egész mélytorkos elemeket is alkalmazva , újra a szájában ért a vég , szóval Alinának sikerült kiegyenliteni az állást, kiegyeztünk egy döntetlenben.
Ezután kicsit még hozzambujt, beszélgettünk majd zuhanyzoba el. Öltözès és távozás vissza a Pesti rengetegbe.
Elszámolás
2 extrát kértem , amit a helyszínen beszéltünk meg, érdemes ezeket igénybe venni , egy külön élmény Alinàval átélni a dolgokat.
Nem kérte , de az elején rendeztem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 55 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ahogy az előző randi után , most is jó érzésekkel , feltoltodve , kipihenve távoztam Alinàtól, valószínűleg fogok még vele találkozni a jövőben is ha egy kis kikapcsolódásra van szükségem.
Ajánlom mindenkinek aki egy csodás hölgy társaságában szeretne kikapcsolódni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-03-25) : Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is

(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

(2023-11-28) : Masszázs vége felé visszatért combom belső feléhez finom mozdulatokkal jelezte hogy a masszázs lassan a végéhez ér és felajánlotta hogy menjünk be a hálószobába a francia ágyra ,természetesen nem mondtam nemet!

felejthetetlen: 3db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

(2023-07-10) : Mert mos ő vett kezelésbe, a golyszikat masszírozva, a rudazatot nyalogatva, szopogatva isteni szájtechnikával, szinte semmi kézi rásegítéssel, az ütemet kellően kitapasztalva hosszan repített a csúcs felé, s hogy ez bekövetkezzen ujra 69 be fordultunk és én is aktívan viszonoztam ténykedését, aminek a végén ő már nem, de én a mennyekbe repültem!

nagyon jó: 7db
(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

(2023-12-23) : Szakavatott kezei vannak, ez érződik a mozdulatokon, nem erősen masszíroz, viszont üdítően finom így is. Fenekemet is átmasszírozza, de inkább szakszerűségről és igényességről beszélnék, mint erotikáról

: 4db
(2024-03-22) : Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.

(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni

(2023-07-03) : A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. N