Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-02-04 10:45:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 120550 erotikus masszázs

samator a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ismerjük már egy ideje és követem is a hirdetését, ezért amikor spontán módon akadt egy kis kalandozásra szántható időm és feljöttem az oldalra egyből láttam, hogy kiírta, hogy elérhető. Hívtam is amint tudtam. Alina szorgalmasan használja az oldal elérhetőségre vonatkozó funkcióját, így érdemes figyelni az az adatlapján kiírtakat. Még így sem sikerült elég gyorsnak lennem, mert mikor végre sikerült hívnom (elsőre felvette) már nem volt időpontja az az általam kinézett órákban. A lefoglaltságát frissítette az adatlapján, csak én nem tudtam megnézni a hívásom előtt így meglepetésként ért. Szerencsére kedvesen felajánlott más opciókat és én is készültem „B” tervvel így meg tudtunk egyezni egy későbbi időpontban. A programot illetően új ötletekkel álltam elő (részleteket lásd lentebb) amivel kapcsolatban is sikerült megbeszélni mindent.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel szoktam menni, ezért a parkolásról nem tudok nyilatkozni.
A tömegközlekedés viszont jó, több villamosjárattal is megközelíthető a környék. A címet könnyű megtalálni, az épületen belül sem nehéz megtalálni a lakást, csak figyelni kell Alina útmutatására.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A kerület építési területén, egy újszerű épületben található a lakás. A lakás is újszerű állapotban van, rend is tisztaság mindenhol. Hangulatvilágítás, kellemes illatok és zene segíti a lelazulást. Nem minimalista a berendezés, megfelelően elhelyezett dísztárgyak is fokozzák ez otthonosság érzetét. Egy kanapéra vagy egy székre is le lehet rakni a ruhákat A masszázshoz rendelkezésre áll egy pad, a kényeztetéshez pedig az egész hálószoba. A hálószoba nagy részét egy kényelmes franciaágy foglalja el, az ágy melletti szekrény ajtaja tükrös, ami segíti vizuális élmény kiterjesztését. A fürdőben egy függönyös kádban lehet tisztálkodni (itt is van egy tükör, csak kevésébe érdekes a műsor). A fürdéshez jár egy szépen hajtogatott puha törölköző. A csap kicsit trükkös, de rá lehet jönni a működésére. Van szájvíz és dezodor is kirakva.
Alina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelelő karcsú nő Alina. A cicik tunningoltak, aminek eredményként teljesen kitöltik a tenyeret. Minden más természetesen formás és vágykeltő. A képeken csak arca a van kitakarva, más nincs. Például tetoválás sem, mert nincs neki egy sem. Az arca pedig csak a diszkréció miatt van kitakarva, kedves, szép arca van Alinának. Eddig mindig valamilyen szexis fehérneműben fogadott. Ezúttal egy egyrészes bézs színű darabra esett a választása. Szépen rásimult a body a testére, egyedül a melleit nem tudta rendesen takarni az öltözék, a cicik nagyon ki akartak ugrani a ruhából. A feneke nem akart kiugrani belőle, mondjuk nem is tartalmazott sok anyagok body ezen része, sok részt szabadon hagyott.
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120550 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120550 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2024-02-05 09:50:55 erotikus masszázs 1205505. Alina +36304174290 beszámoló 2024-02-05 09:50:55 erotikus masszázs 1205506. Alina +36304174290 beszámoló 2024-02-05 09:50:55 erotikus masszázs 120550
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
A telefonban előadott új ötletem abból állt, hogy a szokásos egy óra helyett kicsit hosszabb legyen találka, egész pontosan másfél órás. Alina bővebb infójára alapoztam a kérdést, mivel abból azt jött le, hogy csak új vendégek számára van a 60 perces limit, visszatérők számára már több lehetőség van. Jól értettem, mivel az egyeztetés során Alina egyből megerősítette, hogy akár 90 perces is lehet a randi, amit le is fixáltunk. Így érkeztem, hogy tudtam most tovább maradok. ;) A találka elején Alina feldobta a masszázs előtti (az utáni mellett) kényeztetés lehetőségét, ha már ilyen sokáig maradok. Gondolkodóba estem, de végül maradtam az eredeti tervemnél, azaz marad a „szokásos” program, csak mindenből egy kicsit több.
Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni, hogy ha valaki fogdossa fenekemet. Mondjuk az is sokat nyoma latba, hogy ez a valaki Alina.
Alina nem erőlteti beszélgetést, ha vendég csöndben marad, akkor ő is. Korábban beszélgettünk a masszázs alatt, de ez alkalommal én némaságba burkolózva élveztem a kezelést.
A masszázs vége már viszont tényleg átment simogatásba és ez már célzottan az intim testrészeim kapták. Nagyon bizsergető érzés volt, egyre jobban kezdtem szétrakni a lábaim közben, de végül Alina felvette, hogy mi lenne, ha átmennék a halóba. Nem ellenkeztem, átmentünk a másik szobába.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
3
A program részeként nemcsak hosszabbítást kértem, hanem két extrát. (ha már van időnk bőven). Ahogy Alina a bővebb infójában írja, az extrákat sem lehet csak úgy látatlanul és feltétlenül kérni, személyes megbeszélés kérdése a dolog.
A halóban az ágy előtt találkoztunk. Alina már elkezdte lefejteni magáról a ruhát, amikor odaléptem hozzá. A mellei már kis ugrottak a ruhából, ezért meg is fogtam őket kézzel, majd csókot próbáltam lopni. Nem volt akadálya, annyira nem hogy még nekem kellett felvenni a tempót, Alina olyan intenzív csókcsatába kezdett. Közben a kezem járattam a kezem a mellein, a fenekén is, de Alina sem volt rest, és rámarkolt a péniszemre és elkezdte azt masszírozni. Alina ledobta magáról a ruhát és az ágyra keveredtünk, ott pedig én Alina fölé. A számat és a nyelvemet hol a szájával, hol a melleivel, hol a puncijával tapasztottam össze. A kezemet is végig járattam a testén. Alina sem tétlenkedett közben, nem csak hevert, mint darab fa. Izgatóan fel-fel húzta a combjait, miközben kényeztettem, vagy épp átölelt a combjaival és a karjaival. Annyira nem volt tétlen, hogy fel is dobta ötletként a pózváltást. Bepucsított előtettem, és várta, hogy én sem maradjak inaktív. Nem is kellett kétszer mondani, egyből rávetettem magam, a fenekére és a puncijára. Nyaltam, faltam, markolásztam, simogattam ahol értem. Alina is hátra-hátranyúlt a combjai között. Ezen játék is igent intenzívre sikeredett, Alina végül egy elterült az ágyon. Melléheveredtem, ahol újabb intenzív csókváltásba kezdtünk és mintha megbeszéltük volna a kezeink a másik combjai közé keveredtek. A kölcsönös kézimunka után Alina keveredett fölém, és a szájával kezdte kényezteti a hímtagom. Közben úgy is fordult, hogy a feneke a szekrényen lévő tükör felé álljon. Így nemcsak az orális kényeztetést élvezhettem, hanem a tükörben elém táruló látványt is. A kezem is járattam végig a fenekén és mellein is. Pedig Alina ténykedése mellett nehéz volt másra figyelni. A szájával először a zacsit és annak környékét izgatta majd a szájába vette a péniszem. Lassan és finom csinálta, időnk volt bőven. Felültetett egy érzéki hullámvasútra. Fel-fel vitt a csúcs közelébe majd, hagyott egy kicsit lenyugodni, majd ismét felvitt. A hullámvölgyekben „csak” a kezét is használta, de így is pár kör után már nem tudtam kellően lenyugodni és Alina szájában elért beteljesülés. A szemem csukva tartva megfeszültem, de közben láttam pár csillagot. Alina a szájában tartva hagyott lenyugodni, majd egy higiéniás szünet után mellém heveredett és maradék időben még beszélgettünk. Sok beszédre nem maradt lehetőség, mivel csak gyorsan elment a tervezett másfél óra. Vettem egy búcsú zuhanyt és kiléptem a rideg utcára.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonos egyeztetés és a bővebb infó alapján kitaláltam, hogy pontosan mit szeretnék és otthon összekészítettem az ajándékcsomagot, amelyet kérés nélkül elhelyeztem egy jól látható helyen. Másfél óra extrával, erre kellet készülnöm. Nekem megérte, elégedetten távoztam.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 55 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az előző találkozónk sikerén felbuzdulva, egy hétvégi reggeli ébredés és erekció közepette jutott eszembe, hogy legközelebb jó lenne kiterjeszteni a program időtartamát, amit meg lehetne spékelni több extrával is. Úgy gondolom, hogy jól volt ez az ötlet és Alina hathatós hozzájárulásával nagyon jól sikerült a hosszított a program. Így program mindkét részét bőven ki lehetett élvezni. Az megjegyezném, hogy egy ilyen programot nem lehet csak úgy leszervezni első találkára, első körből ismeretséget kell kötni Alinával (lásd bővebb infó) és után lehet tovább lépni. Az ismeretség kötés azért elég kellemes volt számomra, nem kell félni tőle. Feltett szándékom, hogy még jelentkezem Alinánál még ilyen programra. De ha csak rövid jön össze sem gond.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-04-29) : Egy lépés még, míg egészen megkerülöm az asztalt, fej felől kínálva fel magam ennek az olajfényesen vonagló, káprázatos alakú bombázónak, aki fejét az asztalon hátrabiccentve, ajkaival és nyelvével alulról közelítve rajongja körül dorongom, majd szippant mohón szájába,

(2024-03-25) : Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is

(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

felejthetetlen: 3db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-11) : Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel ,

(2023-07-10) : Mert mos ő vett kezelésbe, a golyszikat masszírozva, a rudazatot nyalogatva, szopogatva isteni szájtechnikával, szinte semmi kézi rásegítéssel, az ütemet kellően kitapasztalva hosszan repített a csúcs felé, s hogy ez bekövetkezzen ujra 69 be fordultunk és én is aktívan viszonoztam ténykedését, aminek a végén ő már nem, de én a mennyekbe repültem!

nagyon jó: 8db
(2024-07-05) : Kisvártatva megfordult letérdelt elém és puszilgatni kezdte férfiasságom környékét. Olyan szexi volt az egész, hogy azt hittem megőrülök. Meg is őrülök érte az az igazság. A szájába vette a velem egykorút és lassú, bőnyálas, nyálcsorgatós, minden területre kiterjedő kényeztetés vette kezdetét.

(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

: 5db
(2024-05-21) : Alina fordult egyet, gyönyörű fenekét az arcom felé tolva kapta be ismét kőkemény szerszámomat. Egyre mélyebben és mélyebben, majd kisvártatva teljesen eltüntetett a szájában. Azt hittem itt a vég, de még rátett egy lapáttal, szinte éreztem ahogy a tárkába erőlteti.

(2024-03-22) : Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.

(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni