Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-01-08 00:12:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 120322 erotikus masszázs

samator a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Alina használja az elérhető jelzést, ami alapján lehet tudni mikor érdemes hívni. Úgy alakult a napom, hogy ráérek és miután láttam, hogy újra elérhető telefont is ragadtam. Többen is így gondolhatták, mivel elsőre nem értem el. Kicsit később újra hívtam és akkor már elértem és szerencsére sikerült még aznapra megbeszélni egy időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kerület épülő része, tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A parkolásról nem tudok nyilatkozni. A címet könnyű megtalálni, a lakász sem nehéz Alina útmutatása alapján, csak figyelni kell arra, hogy a főbejárathoz menjen az ember. De erre is felhívja a figyelmet Alina.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon rendben tartott lakás, mintha teljesen új lenne. Tisztaság mindenhol, a bútorok is kifogástalan állapotban vannak. Lehet választani, hogy a kanapéra vagy székre pakolja az ember a ruháit. A nappaliban van egy rendes masszázspad a kevésbé erotikus részhez, a maximálisan erotikus rész pedig a hálóban zajlik egy franciaágyon. Az ágy melletti szekrény ajtaja tükörrel felszerelt. A fürdőben a kád mellett is van egy tükör, de abban csak magamat nézegettem volna, ezért különösebben nem figyeltem meg. A kád jól lezárható egy függönnyel. A csap kicsit trükkös, de már elsőre is sikerül megfejtenem a működését, így „sokadjára” már rutinosan kezeltem. A tisztálkodáshoz járt egy szépen feltekert törölköző, tusfürdő, szájvíz és dezodor is. Ezeken kívül van pár apróság ami segít lelazulni. A teljesség igénye nélkül ezek a következőek: halk háttérzene, füstülő a masszázspad mellett, egy rózsa a franciaágyon.
Alina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelelő sportos nő, nagy mellekkel. A képeken csak az arca van kitakarva, semmi más. Még tetoválás retus se volt szükséges, mert nincs rajta egy sem. Az arca pedig csak a diszkráció miatt van nem felismerhetővé szerkesztve. Ha nem lenne kitakarva a bomba testtel együtt egy kedves, szép arca látszódna. Így csak élőben lehet látni. A fogadáshoz mindig valami szexis fehérneműt vesz fel. Ezúttal egy piros tanga melltartó kombináció volt rajta. Nagyon izgató volt, ahogy a bugyi elöl és hátul ráfeszül a testére.
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120322 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120322 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2024-01-08 07:13:33 erotikus masszázs 1203225. Alina +36304174290 beszámoló 2024-01-08 07:13:33 erotikus masszázs 1203226. Alina +36304174290 beszámoló 2024-01-08 07:13:33 erotikus masszázs 120322
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Érkezés után átbeszéltük a programot és a zuhany után a masszázspadon kezdtük el az egy órás programot. Akrémet választottam a masszázshoz. Ekkor még fenn volt a ruha Alinán.
Alina a lábamtól kezdve elkezdte alaposan végig gyúrni a testem. Egy testrészt sem hagy ki. Különösen a combomnak és farizmomnak esett jól a kezelés. Közben beszélgettünk is változatos témákról. Alina nem erőlteti a beszélgetést, de ha a vendég fel dob egy témát elcseverészik róla.
Nem nagy erős a masszázsa, de engem így is lelazított. A képek között látható oklevelet szerintem nem a piacon vette.
A masszázs végének közeledtét finom bizsergető érintések jelezték a kezemen és a combjaim között, majd Alina konkrétan rá is kérdezett arra, hogy átmenjünk-e a másik szobába.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
5
A szobába átérve én elheveredtem az ágyon, Alina pedig belibbent utánam és megállt az ágy előtt. Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon. Én szembe helyezkedtem vele majd miután kicsit vizuálisan élvezkedtem majd áttértem a testi érintésekkel történő élvezkedésre. A nyelvemet és a kezemet is használtam az engedélyezett módon. Közben Alina a számomra nagyon izgató módon változtatta a pozícióit, a különösen a lábát hajtogatta nagyon érzéki pozíciókba. Természetesen ezen pozíciókban nemcsak a lábát figyeltem, hanem a punciját és a melleit. Közben tartotta a szemkontaktust és kedvesen mosolygott. Én elvoltam így is, de Alina feldobta, hogy mi lenne ha megfordulna. Belementem a váltásba és így már az előttem pucsító Alinát csodálhattam meg. Finoman adott pár instrukciót majd ismét összegabalyodtunk. Én elvesztem a feneke, a puncija és a combjai táján. Néha kinézem oldalra és megcsodáltam oldalról Alina testének íveit és idomait. Aztán ismét előre koncentráltam. Jól elvoltunk így, míg végül úgy tűnt Alina elérte célját . Mosolyogva megdicsérte a kitartásom, majd immáron én heveredtem. Alina a lábam közé térdelt és belekezdett az orális kényeztetésembe. Nemcsak a péniszemet, hanem a zacsit is bevette a játékba. Nagyon finomat csinálta, kellően felajzott ( ily módon is), és végül már csak a péniszemre koncentrálva a szájával el vitt a csúcsra. Kicsit még beszélgettünk majd látva, hogy az időm lassan lejár még elmentem a búcsú tisztálkodásra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infójában le vannak írva az alapok. Az extrák személyes megbeszélés tárgyát képezik. Én egy órát voltam és a NFVSZ-t vettem igénybe. Nekem megérte. Miután az érkezésem után megbeszéltük a programot, az ajándékot kérés nélkül elhelyeztem egy jól látható helyre.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ismét egy kellemes órát tölthettem el Alinával. Pár új dolog is bekerült a programra, ami nagyon tetszett. Minden szempontból lelazulva távoztam tőle. Kellemes volt a masszázs és a kényeztetés is. Még pár dolog van a tarsolyban amivel még nem éltem, de legközelebb már fogok.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-04 10:47:13
Köszönöm, folytatás hamarosan. 😉

2024-02-02 07:26:25
Tartalmas, kellemes hangulatú beszámoló.

2024-01-09 07:48:05
Inkább magamnak szólt egy két megjegyzés. Nyilván nem elvárható, hogy mások összevessék a jelenlegi írást a korábbival és abból rájöjjenek, hogy mi az új. 😀 Legközelebb részletesebben leírom.😉

2024-01-08 19:17:02
Szépen "becsomagolt" legújabb ajánlóleveled, viszont a jól részletezett hasznos információkat hiányolom.
"Pár új dolog is bekerült a programra, ami nagyon tetszett". Tudod, nagy úr a kíváncsiság.
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-04-29) : Egy lépés még, míg egészen megkerülöm az asztalt, fej felől kínálva fel magam ennek az olajfényesen vonagló, káprázatos alakú bombázónak, aki fejét az asztalon hátrabiccentve, ajkaival és nyelvével alulról közelítve rajongja körül dorongom, majd szippant mohón szájába,

(2024-03-25) : Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is

(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-11) : Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel ,

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

nagyon jó: 7db
(2024-07-05) : Kisvártatva megfordult letérdelt elém és puszilgatni kezdte férfiasságom környékét. Olyan szexi volt az egész, hogy azt hittem megőrülök. Meg is őrülök érte az az igazság. A szájába vette a velem egykorút és lassú, bőnyálas, nyálcsorgatós, minden területre kiterjedő kényeztetés vette kezdetét.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

(2023-12-23) : Szakavatott kezei vannak, ez érződik a mozdulatokon, nem erősen masszíroz, viszont üdítően finom így is. Fenekemet is átmasszírozza, de inkább szakszerűségről és igényességről beszélnék, mint erotikáról

: 5db
(2024-05-21) : Alina fordult egyet, gyönyörű fenekét az arcom felé tolva kapta be ismét kőkemény szerszámomat. Egyre mélyebben és mélyebben, majd kisvártatva teljesen eltüntetett a szájában. Azt hittem itt a vég, de még rátett egy lapáttal, szinte éreztem ahogy a tárkába erőlteti.

(2024-03-22) : Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.

(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni