Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-12-30 12:40:45

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 120259 erotikus masszázs

Kobiak a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
perfekt popsi
profi, szakszerű
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Mivel mindig csak pár napot vagyok itthon, igy van pár jelöltem esetleg kit,kiket kellene meglátogatni. A toptoptop kedvencem sajnos a héten nem ért rá, igy keresgéltem és Alina mellett döntöttem. Hivtam, nem sikerült, vtr-t elutasitotta, de egy üzenettel mellette jelezte mikor hivhatom és mikor lenne jó neki. Szerencsére nekem is jó volt még igy vtr-n lefixáltuk, majd még telefonon minden lebeszéltünk.
Megközelítés
Kocsival mentem a helyszinre. Gps pontosan jelezte a cimet. Környék ismerös, Lurdy és környéke. Parkolás a ház környékén szerintem nem egyszerű, de Lurdy parkoló a közelben és onnan egy kellemes séta. Bkv rengeteg a környéken. Bejutás mivel hatalmas társasház bonyolultabb, de Alina pontosan eligazit és ha figyelsz problémamentes a lakás megtalálása.
Helyszín
Lakás mintha zsir új lenne. Minden tiptop állapotban. Szép nappali modern bútorokkal plusz egy masszásággyal felszerelve. Fürdő tiszta, rendezett, többféle tusfürdő, szájviz, higénia perfekt. Természetesen friss tiszta nagy törülközőt kap a vendég. Baszoba már ha masszásnál lehet ilyet irni, szóval kis szoba, halk zene, nagy franciaággyal. Szerintem a lakás tiptop föleg ilyen vendéglátóval. :)
Alina külseje
A képek önmagukért beszélnek. Retusáltak, de jól láthatóan egy szöke szexbomba néz vissza ránk. Elöben a helyzet változatlan. :) Aranyos arc, jo test, bomba mellek, hibátlan popsi, szép punci. Nem hiszem, hogy ennél több kellene, legalábbis nekem nem. ;) egy rózsaszinü szettben várt. Melltartó, bugyi, harisnyatartó... mondhatni szexi látvány volt. Alnia egy top szexi csaj ez nem is lehet kérdés. :)
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120259 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120259 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2023-12-31 11:31:58 erotikus masszázs 1202595. Alina +36304174290 beszámoló 2023-12-31 11:31:58 erotikus masszázs 1202596. Alina +36304174290 beszámoló 2023-12-31 11:31:58 erotikus masszázs 120259
Erotikus masszázs
Ritkán járok masszásra marmint ilyen masszásra mert van egy sportmasszöröm aki általában rendbehozza testemet. Kivételt tettem most és az első részben igy masszásra került sor. Nem bántam meg. Alina biztos, hogy tanulta mert alaposan, szépen felépítve masszirozta át a testem. Lábaimmal kezdve, majd a hátam, vállam és karjaim. A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom, hogy mégtöbb idő jusson a kényeztetésre. A masszás legvégén már csak az izgatásé volt a főszerep igy hason fekve lassan álló farokkal nehéz volt feküdni igy közös megegyezéssel átmentünk a "ba"szobába.
Masszás közben beszélgettünk mindenről. Az élet dolgairól, masszásról, szexről, a sötét oldalról stb stb :)
Levezetés
Állva kezdtünk csókolózni, finoman érzékien, majd hevesebben vadabbul is. Finom apró puszik és nyelves csókok váltogatták egymást. Mivel én már meztelen voltam állo fasszal igy levettem az apró fehérneműket Alináról is. Izgattam csókolgattam nyakát, mellét, popsiját eközben újjam elkalandoztak a mellek és punci irányába... :) hanyatt feküdtem a fejem alá párnát tettem és jött Alina... :) simogatások, cirogatások, csókok váltogatták egymást majd lejebb tévedett és elkezdte a játékszer kényeztetését. Benyálazta kezét, ujjait majd azzal simogatta, nyálat köpött rá, nyalogatta finoman kényeztette az elején. Ezek után a két golyszli kapott föszerepet. Usztak a nyálban, nyalták falták öket. Szuper volt. Nyelvjáték jutott a gátnak is és néha néha meg a popsifelé is elkalandozott aminek különösen örültem, hiszem imádom a popsinyalást. :) ezek után feljött és mit is mondhatnék szebben elkezdett rendesen szopni :). Finoman, nyalásan, szemkontaktal, lassan, majd gyorsabban, mélyen és néha néha visszatért a golyszlik felé. Mondta, hogy szerinte a mélytorok nem fog menni mert megakad a toroknál de azért ha benne vagyok megpróbálhatjuk. (Itt dagadt a mellem a büszkeségtöl, hogy méretileg jó vagyok) :)))
Hát megprobáltuk és sikeresen a torokba kerültem. Kibaszottul nagyon jó volt. Mikor a torkában voltam még akkor mintha dugnám a száját torkát, öklendezett nagyokat de nem vette ki egyböl... nyál ráköpése és mehetett újra és újra...könnyezett,ökeledezett de szerintem élvezte ő is hát még én.
Pihenés képpen váltottunk. Meseszép puncit, és hibátlan popsi kezdtem kényeztetni pár pózicióban elsösorban nyelvvel de azért az ujjaim is besegitettek és Alina ujjai sem tétlenkedettek. Volt, hogy kipucsitott nyelven a Puncinál közben ujjam a popsiba csuszik ki-be és Alina ujjai is a puncinál. Szép látvány volt... :) mikor ujjaim éppen nem voltak bent, szólt, hogy tegyem be... a látvány és az álló fasszal nagyon tartani kellett magam, hogy ez a tegyem be az újjaimnak szólt és nagy sajnálattal nem a farkamnak pedig hát betenném...nagyon is...de ez megmarad álomnak. Ebben a pozicióban sikeresen hatalmasat élvezett amit örömmel vettem. :)
Újra én jöttem, folytatódott a hibátlan szopás, nyalogatás, mélytorok amit iszonyat élveztem, de jött a vég. Mégnagyobb sebességre kapcsolatunk és hogy is mondjam mint a gépszij dugtam a száját aminek eredménye lett és mind a szájában landolt. Mosolyogva eredményezte a történteket. :) szépen szilviába üritette az utodokat és konstatáltuk, hogy kibaszott jó volt. :)
Elszámolás
Telefonban pontosan mindenről tájkoztatott. Mondta, hogy van pár extra, de erről majd személyesen beszélünk mert ez szimpátia alapján működik. Szerencsém volt mert szimpatikus voltam, igy éltem az összes extrával amit kicsit sem bántam meg...sőt :)) ezek után az anyagiakról távozás elött kb két másodpercig volt szó, és kb két másodperc alatt rendeztük is.
Rózsacsokor
Kobiak nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Voltam egy bombázónál aki profin massziroz és számomra szuper kényeztetést nyújt. Aki hasonlókat szereti mint én annak nagyon erősen ajánlott. Ritkán van alkalmam ilyeneket átélni, időm is mindig szűkös, de amint tudok biztos, hogy visszatérek. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-01-17 15:35:34
Nagyon jó beszámoló,köszönjük. És a hölgy is nagy kincs lehet

2024-01-02 19:54:18
Stílusos és pörgős beszámolót írtál.

2024-01-01 20:15:46
Rendhagyó élményekről írt kedvcsináló beszámoló.

2024-01-01 19:21:21
A beszid jó lett volna, de a több 100 helyesírási hiba sokat ront az értékén. Sokszor alig tudtam értelmezni, hogy mit akartál írni. Azt javaslom, hogy beküldés előtt másold be a beszidet egy helyesírás-ellenőrzőbe (de a MS Word is megoldja)!
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

(2023-11-28) : Masszázs vége felé visszatért combom belső feléhez finom mozdulatokkal jelezte hogy a masszázs lassan a végéhez ér és felajánlotta hogy menjünk be a hálószobába a francia ágyra ,természetesen nem mondtam nemet!

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-11) : Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel ,

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

nagyon jó: 6db
(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-23) : Szakavatott kezei vannak, ez érződik a mozdulatokon, nem erősen masszíroz, viszont üdítően finom így is. Fenekemet is átmasszírozza, de inkább szakszerűségről és igényességről beszélnék, mint erotikáról

(2023-11-19) : Hasra feküdtem, majd a lábamtól kiindulva Alina belekezdett a lelazításomba. A masszázsa nem erős, de annál kellemesebb lazító svédmasszázs. Végig megy minden testrészem semmi sem marad ki. Még a karok és még a tenyerek sem.

: 3db
(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni

(2023-07-03) : A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. N

(2023-05-26) : Masszázs technikája nekem tetszett hátamat és a lábamat kértem megmasírozni.Remekül csinálja tanulta.