Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-12-14 16:51:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 120143 erotikus masszázs

niemandino a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
gyönyörű arc
fülledt erotika
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Alinát már régóta ismerem, voltam is már nála a nyáron többször. Sajnos az ősszel egy darabig nem is volt elérhető, azután nagy örömömre új helyen újra elérhetővé vált!
En az ősszel közel kt hónapig külföldön voltam, mikor hazaértem "első gondolatom" Ő volt. Sikerült is péntek estére egyeztetni egy mindkettőnknek megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
1
Egyértelmű a cím:
5
Pest. Lurdy Ház környéke. GPS könnyen odatalál, csak parkolni borzasztóan nehéz! Erre előre kell készülnui és időben odaérni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy néhány éve épült nagy társasházban található. A lépcsőházi labirintusokra nagyon oda kell figyelni, mert könnyű eltévedni.
A lakás tökéletes, szépen berendezett. Van ott minden ami egy kellemes szeanszhoz elengedhetetlen. van masszázs pad is, de mi a háló szobában a jő széles francia ágyon estünk egymásnak. Fürdőszoba első osztályú.
Alina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alina számomra a tökéletes nő! Tökéletes formákkal szép alkattal, nagyon szép és kedves arccal. Számomra Ő igazi barátnős feelinget tud teremteni. Fantasztikus élmény a vele eltöltött egy óra.
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120143 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 120143 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2023-12-14 18:32:47 erotikus masszázs 1201435. Alina +36304174290 beszámoló 2023-12-14 18:32:47 erotikus masszázs 1201436. Alina +36304174290 beszámoló 2023-12-14 18:32:47 erotikus masszázs 120143
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az alapos zuhanyzás és a rövid élménybeszámoló után, már állva elkezdtük egymás amúgy sem ismeretlen tályait felfedezni, simogatásokkal, csókolgatásokkal birtokba venni. közben igazán finom csók csatákkal fűszerezni. Nagyon ki voltam már éhezve, úgyhogy a masszázs részt most gyorsan átléptük. Hamar a francia ágyon találtuk magunkat. Ott folytattuk egymás felkészítését a várható kényeztetési fázisra.. Csókoltam ahol értem, nyaltam faltam minden porcikáját, fantasztikusan formás melleit, lassan lefelé haladva peersziges hasát, szépen ívelt combjait, egy re jobban lefelé és befelé haladva hanvas puncijában vesztem el.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kényeztetés it elsősorban az én aktív ténykedésemről szólt. Imádom nyalni finoman reagáló kelyheit. Imádom, hogy tudom, melyek a kedvenc pozitúrái, így lassan átfordítottam hasra, ő psdig rendesen a plafon irányába pucsítva fogadta be most már hátulról támadó nyelveimet, amelyellyel bizony a punci és az ánusz között ingázva próbáltam eljuttatni a csúcsra amelyben ő is aktíven segédkezett ujjaival.
Hát bizony ezzel a pózzal el lettem volna sokáiig, de Alina finoman de határozottan vissza vette a kezdeményezést. Mos ő lökött hanyatt az ágyon, fejem alá kis párnát téve, hogy kényelmes pozícióban nézhessem és ne csak fizikailag élvezzem ténykedését. Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon, körbenyalogatva, körbeszopgatva a makkot is. kezet szinte nem is használ, s hogy még a vadítóan szexi szemkontaktussal is fokozni tudja az élményt.
Kihezett férfiemberként bizony vgytam már nagyon a beteljesülést amely 69-be fordulás után bizony be is következett. Fanasztikusat élveztem. Testem pecekig vonaglott, miközben a továbbra is a szájában a farkammal vezetett vissza a való világba.
Óriási élmény volt. S szerintem azt is dicséretnek szánta, hogy megjegyezte:"látom, nagyon ki voltál éhezve.."
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolászt én mindig az elején szeretem rendezni. Az extrákat is tartalmazó számú virágszálakat meg a leöltözés előtt egy asztalkára helyeztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Alina számomra az igazi "álom beteljesülése" Mind külsőre, mind kedvességre, közvetlenségre, mind pedig a szolgáltatás minőségére tekinettel nekem ő a csúcs.
Én azt gondolom, amig Ő dolgozni fog én végig törzsvendége leszek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 11:56:10
Részletes írás, kivéve a külsőt. Azon kívül, hogy leírtad, hogy Alinának kedves arca van leírhattad volna, hogy milyen a szeme, szája stb.

2023-12-15 09:36:33
A “piercinget” így még nem láttam leírva :D
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-11-28) : Masszázs vége felé visszatért combom belső feléhez finom mozdulatokkal jelezte hogy a masszázs lassan a végéhez ér és felajánlotta hogy menjünk be a hálószobába a francia ágyra ,természetesen nem mondtam nemet!

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-11) : Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel ,

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

nagyon jó: 7db
(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

(2023-12-23) : Szakavatott kezei vannak, ez érződik a mozdulatokon, nem erősen masszíroz, viszont üdítően finom így is. Fenekemet is átmasszírozza, de inkább szakszerűségről és igényességről beszélnék, mint erotikáról

: 3db
(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni

(2023-07-03) : A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. N

(2023-05-26) : Masszázs technikája nekem tetszett hátamat és a lábamat kértem megmasírozni.Remekül csinálja tanulta.