Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-10-21 01:28:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 119638 erotikus masszázs

BecsüldMeg a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, minden kérdésemre szívélyesen válaszolt. Az extrákat inkább élőben mondaná el - fair enough.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A bulinegyed egy csendesebb utcájában, Blaháról 5 perc séta. Bejutás könnyen ment.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás, ahogy mások is írták, tip-top. A törölköző hoteles stílusban masnira kötve, száraz kilépő, néma ágy, hangulatvilágítás. A zuhanykabin kicsit szűkös, de amúgy tényleg minden nagyon rendben van.
Alina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alina élőben a képeinél is szebb. Belépve megláthattam a mosolygós arcát, ami azért is nyugtatóan hatott, mert az véletlen sem egy kiélt pornósé, sokkal inkább a frissdiplomás szomszédlányé. A masniszerű fehérnemű nem sokat takart a karcsú (de még épp nem zörgő csontú) alakjából, rajta a mások által is megénekelt szilikonmellekkel. A sebész kitűnő munkát végzett; talán ezért is van, hogy habár Alina mellei tényleg nagyok, de mégis természetesnek hatnak. A bőre pedig puha és tökéletesen csupasz: még az ánuszánál sem találtam szőrszálat (erről később).
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 119638 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 119638 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2023-10-21 04:11:10 erotikus masszázs 1196385. Alina +36304174290 beszámoló 2023-10-21 04:11:10 erotikus masszázs 1196386. Alina +36304174290 beszámoló 2023-10-21 04:11:10 erotikus masszázs 119638
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
3
Erotika:
4
Alina kedvessége és odafigyelése már a kabátom (és egyéb ruhganeműim) elvételéből érződött. Fürdés után egy kb. 20 perces, nagyon gyengéd masszázs következett. Tetőtől talpig, a bal és jobb oldalam is végigsimizte krémmel. Aki egy erősebb átgyúrásra vagy meleg olajos masszázsra vágyik, ne itt keresse. Közben kellemesen elbeszélgettünk a napunkról és nyári utazásokról. A barátnő feelinghez nekem személyesen sokat adott, hogy Alina a karok maszírozását az ujjaimon való végigsimítással fejezte be: ilyet fizetős helyen még nem tapasztaltam, de sok jót sejtetett. Aztán egy ponton elcsendesedett, és finoman, lassan elkezdett a lábom közénél izgatni. Álló szerszámmal vártam a fordulást.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
2
Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni. Volt. És nem csak szájra puszikat kaptam, hanem tinisen lelkes csókokat. Ezen a ponton teljesen átmentünk barátnő feelingbe és egymást ölelgettük-simogattuk smárolás közben. Hálám jeléül lekérdezkedtem nyalakodni. Érezhetően tetszettek neki a nyálas nyelvszántásaim, majd pózt váltva folytattuk. Ahogy pucsított, belenyaltam az ánuszába, ami szintén tetszhetett neki, mert hátranyúlt és elkezdte a csiklóját izgatni. Egy ponton az ujjam is becsusszant az addigra már nedves punciba. Végül a popsi-hüvely-csikló hármas izgatása egy kellemes orgazmusban csúcsosodott ki. Megjegyzem, ilyet sem láttam még fizetős lánynál.

Innen, mint aki jól, végezte a dolgát, felültem és vártam, hogy kivégezzen. Ez - habár a franciáját átlagosnak mondanám - pár perc alatt meg is történt: lüktetve élveztem a szájába.

Letörölgetett (!), és közben mellém bújt. Gondoltam, váltunk pár szót és megyek is fürdeni, de úgy elmélyedtünk a párkapcsolati és szexuális kalandjainkban, hogy vagy 20 perc után azon kaptam magam, hogy újra kívánom. Habár már biztosan túl voltunk az egy órán, de nem bírtam magammal: csókoltam, simogatott, markoltam, franciázott és perceken belül újra a szájába robbantam.

Ezután már tényleg elindultam fürdeni, majd a tiplizés előtt még jó ideig beszélgettünk a konyhában.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy óra * eFt. A legvégén tettem le a konyhapultra - meg sem nézte.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egyértelműen a legjobb élményem az oldalról. Alig várom, hogy újra megtapasztalhassam ezt a végtelen kedves és fesztelen lányt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-24 19:56:29
A körülményeket a hozzáállás jól leírja véleményt is formál informaalo kerek írás

2023-10-26 07:51:06
Így ismeretlenül is egy nagyon intelligens, izzig-vérig nőt ismerhettem meg Alina személyében. A beszi írója szerintem két dologban hibázott. A nem automatikusan járó dolgokat világgá kürtölte, gondolom az egója miatt. Ezáltal Alina a jövőben már nem lesz olyan bőkezű, még szimpátia esetén sem. Ezek után ,, BecsüldMeg" (micsoda ellentmondás!) vendég nyilvánosan lefikázza Alina szolgáltatását! Ez egy skizofrén helyzet és nem is értem. Szóval kedves ,,BecsüldMeg", ezért kár volt!

2023-10-25 22:12:46
Kedves Alina!
Szerintem jó, hogy reagáltál, sok mindent helyre tettél vele.
Reméljük a jövőben nem lesz több ilyenre szükség.

2023-10-21 14:53:04
Feltételezem, hogy a címke azért csak "jó", mert az írónak az első beszámolója és első beszámolóra pedig "jó"-nál nem lehetséges jobbat adni. Az összképben írtak alapján "Egyértelműen a legjobb élményem az oldalról. " bennem nem maradt sok kérdés.

2023-10-21 14:12:48
Kedves vivalanocse1💋
Köszönöm a kommentedet, örülök hogy legalább valaki értékeli a dolgot, ez őszintén jól esik!
Nem szoktam reagálni a beszámolókra, de ezt nem hagyhattam szó nélkül. Összességében nem lenne probléma ezzel a beszámolóval, azt leszámítva, hogy én azt éreztem (illetve az úriember is azt éreztette velem hogy minden ami történt az több volt, mint “jó” minősítés. De hàt ilyen az élet, ezen tovább tudnék lépni, viszont beleírt egy számomra roppant személyes dolgot ami rendkívül felbosszantott. Mindenki pénzből él, ennek ellenére szívesen csinálom amit csinálok, szeretem a vendégeimet, szeretem a pasikat. Igen, valóban kicsit kicsúsztunk az időből, én ezt nem számoltam fel neki pluszba de erre még soha nem volt nálam példa. Természetesen igyekszem mindenkinek 100 %-ot nyújtani, mindent a vendég igényeire szabva. Az hogy a másik fél mit hoz ki belőlem az csak rajta múlik, nem minden vendég ugyanolyan, van olyan vendégem, aki csendesebb, visszafogottabb és van olyan is akivel a masszázs részt átugorjuk és a lényegre térünk. Igyekszem megtalálni a közös hangot mindenkivel, de igen, jól látod, lehet hogy ebben az esetben még a “pluszon felül is volt valami plusz”. Ez után a franciámra azt mondta “átlagos” volt, nem szeretnék nagyon belemenni a részletekbe, de itt is szeretném megvédeni magam mert szóban elhangzott kettőnk között, hogy ő érzelmesebb típus, nehezebb szétválasztania az érzelmeket és a testiséget, alapvetően nincs ezzel semmi gond, akadnak jó páran, akikben van emiatt flusztráció, a férfiaknak ez egy idegenebb helyzet lehet mint mondjuk nekem, én ebből nem csináltam volna problémát, de onnantól kezdve hogy ezt rám hárította, az én “munkámat” és igyekezetemet degradálja így mindenképpen megemlítem ezt is, mert nem gondolnám, hogy az én hibám volt.
Nos, ez a beszámoló valamikor a késő esti/éjjeli órákban született meg, mivel aludtam nyilván így esélyem sem volt arra, hogy az Adminnal kiszedessem belőle a kényes részeket, reggel amikor felléptem már kint volt a beszámoló.
Lehetséges, hogy az íróban volt jószándék is, de főként bosszúságot okozott nekem ezzel az egésszel mert kellemetlen helyzetbe hozott, ez a beszi innentől kezdve kint lesz az oldalamon és bárki láthatja, ráadásul nagy csalódás is így utólag, kifejezetten indiszkrét húzás.
Ez egy óriási lecke volt számomra is, hogy ilyen többet véletlenül se forduljon elő.
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-03-25) : Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is

(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

(2023-11-28) : Masszázs vége felé visszatért combom belső feléhez finom mozdulatokkal jelezte hogy a masszázs lassan a végéhez ér és felajánlotta hogy menjünk be a hálószobába a francia ágyra ,természetesen nem mondtam nemet!

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-11) : Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel ,

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

nagyon jó: 7db
(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

(2023-12-23) : Szakavatott kezei vannak, ez érződik a mozdulatokon, nem erősen masszíroz, viszont üdítően finom így is. Fenekemet is átmasszírozza, de inkább szakszerűségről és igényességről beszélnék, mint erotikáról

: 3db
(2024-03-22) : Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.

(2023-07-03) : A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. N

(2023-05-26) : Masszázs technikája nekem tetszett hátamat és a lábamat kértem megmasírozni.Remekül csinálja tanulta.