Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-07-03 21:10:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 118553 erotikus masszázs

Kísérletező a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
feneketlen mélytorok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Kalandosan indult. Már volt időpontom egy másik hölgynél, amikor itt levelezés közben derült ki, hogy akár hozzá is mehetnék. Gyorsan VTR-en bejelöltem az időpontot, majd azonnal visszaigazolt, és boom, a kocka el volt vetve.

A másik hölgynek adós maradtam egy randival. (Szerencsére megértő volt)
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Könnyen megközelíthető, GPS is aránylag helyesen van beállítva. Autóval a közeli bevásárlóközpont parkolóját javasolt igénybevenni. BKV és akár taxi is használható
A bejutás lehet kalandos, de szerencsére abszolválható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tipp-topp, új. Félhomály van és hangulatvilágítás...talán. Az a baj, hogy itt már Alina elvonta a figyelmemet és nem nagyon tudtam a fókuszt állítgatni.
Több szoba van, de a lányok minden részletre figyelnek. Nem találkoztam senkivel. A fürdőben kád volt zuhanyfüggönyel. Tusfürdőből volt választék, de számomra a lényeg, hogy legyen. Kilépő és törölköző száraz, eddig minden rendben, nyugtáztam.
A szobában inas a ruháknak valamint valamilyen szivacs a földön, ott történik a varázslat. Oldalról tükör, ami kifejezetten hasznos! ;)
Alina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtóban Alina vmi piros szalagszerű csomagolásban várt ami alatt a félhomály ellenére sejthető volt,hogy "Móricka" ma jó helyen van. A képet retusáltak de visszaadják, hogy mire lehet számítani.
Szerintem Alina magas lány, tökéletes alakkal. Amíg vezetett a helyszín felé, figyeltem teste ringássát...hát gyerekek a barack alakú tökéletes feneke teljesen megbabonázott. (Ekkor a ciciket még nem is láttam)
Arca kifejezetten szép, de ez nyílván szubjektív...a szája, olyan! ;)
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 118553 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 118553 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2023-07-04 09:26:05 erotikus masszázs 1185535. Alina +36304174290 beszámoló 2023-07-04 09:26:05 erotikus masszázs 1185536. Alina +36304174290 beszámoló 2023-07-04 09:26:05 erotikus masszázs 118553
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. Nem kellet sokat ténykednie, hogy harcra kész legyek.
A második menet után nem siettünk, én is felajánlottam, hogy szívesen átgyúrom Alinát ha szeretné. Remélem jól esett! 😉
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
5
Fürdésből visszatérve átbeszéltük a menetet/meneteket. Egy extrát is kértem, mert olyan is van.
Beálltam mögé és elkezdtem bontogatni a csomagolás kis vékonyka piros szalagait, közben tolta a fenekét az ágyékomhoz, így "táncoltunk". A nyakát és fülét csókolgattam, az illata vadító volt. Szerintem ezt a kis játékot Alina is élvezte.
Közben elfogyott a ruházat és kezdtem akadékoskodni odalent, ezért Alina előredőlt és bepucsított. A kopaszra borotvált punci szirénhangon szólított közelebb és ténykedére sarkalt. Belefúrtam az orrom, khm nyelvem, majd 1+1 újj segítségét kérte. Közben a formás melleit is markoltam. Itt hiányozt volna plusz két pár kéz, mert nem tudtam betelni. A végét szerintem siker koronázta, majd én következtem. Kézzel vezetett fel, majd telt ajkai között találtam "magam" és így játszadozott volna velem, ha tudtam volna hosszabban tartani magam...de amíg kényeztettem őt, már akkor majdnem elsültem. 😇😜
A második menetre is már masszázs közbeni ténykedése során készen álltam. Fordultam, majd rögtön a szájában voltam. Itt Alina úgy fordult, hogy a kezeim sem tétlenkedjenek, közben az extra került beváltásra. Olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy csak kapkodtam a levegőt. Itt szerencsére tudtam tartani magam így kiélveztem a helyzetet rendesen. A végén akkorát élveztem, hogy Alina is megdícsért. 🤭👌
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden korrekt volt. Érződik az infláció, de ebben a műfajban a minőséget meg kell fizetni. Borítékban előre tettem le.
Rózsacsokor
Kísérletező nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összeségében feltöltődve/kiürülve távoztam, remegő lábakkal. Korrekt szolgáltatót ismertem meg, akit ismét szívesen meglátogatnék...akár a barátnőjétvel egy édes 3asra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-06 09:15:55
Hagytam egy kis felfedezni való rejtélyt. Járj utána, nem fogsz csalódni. 😉

2023-07-27 21:10:16
Azt írod: a szája olyan! - Mármint milyen? Ezt kifejthetted volna.
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-04-29) : Egy lépés még, míg egészen megkerülöm az asztalt, fej felől kínálva fel magam ennek az olajfényesen vonagló, káprázatos alakú bombázónak, aki fejét az asztalon hátrabiccentve, ajkaival és nyelvével alulról közelítve rajongja körül dorongom, majd szippant mohón szájába,

(2024-03-25) : Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is

(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-11) : Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel ,

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

nagyon jó: 8db
(2024-07-05) : Kisvártatva megfordult letérdelt elém és puszilgatni kezdte férfiasságom környékét. Olyan szexi volt az egész, hogy azt hittem megőrülök. Meg is őrülök érte az az igazság. A szájába vette a velem egykorút és lassú, bőnyálas, nyálcsorgatós, minden területre kiterjedő kényeztetés vette kezdetét.

(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

: 4db
(2024-05-21) : Alina fordult egyet, gyönyörű fenekét az arcom felé tolva kapta be ismét kőkemény szerszámomat. Egyre mélyebben és mélyebben, majd kisvártatva teljesen eltüntetett a szájában. Azt hittem itt a vég, de még rátett egy lapáttal, szinte éreztem ahogy a tárkába erőlteti.

(2024-03-22) : Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.

(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni