Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Alina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-03 21:10:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 118553 erotikus masszázs

Kísérletező a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
feneketlen mélytorok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Kalandosan indult. Már volt időpontom egy másik hölgynél, amikor itt levelezés közben derült ki, hogy akár hozzá is mehetnék. Gyorsan VTR-en bejelöltem az időpontot, majd azonnal visszaigazolt, és boom, a kocka el volt vetve.

A másik hölgynek adós maradtam egy randival. (Szerencsére megértő volt)
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Könnyen megközelíthető, GPS is aránylag helyesen van beállítva. Autóval a közeli bevásárlóközpont parkolóját javasolt igénybevenni. BKV és akár taxi is használható
A bejutás lehet kalandos, de szerencsére abszolválható.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás tipp-topp, új. Félhomály van és hangulatvilágítás...talán. Az a baj, hogy itt már Alina elvonta a figyelmemet és nem nagyon tudtam a fókuszt állítgatni.
Több szoba van, de a lányok minden részletre figyelnek. Nem találkoztam senkivel. A fürdőben kád volt zuhanyfüggönyel. Tusfürdőből volt választék, de számomra a lényeg, hogy legyen. Kilépő és törölköző száraz, eddig minden rendben, nyugtáztam.
A szobában inas a ruháknak valamint valamilyen szivacs a földön, ott történik a varázslat. Oldalról tükör, ami kifejezetten hasznos! ;)
Alina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtóban Alina vmi piros szalagszerű csomagolásban várt ami alatt a félhomály ellenére sejthető volt,hogy "Móricka" ma jó helyen van. A képet retusáltak de visszaadják, hogy mire lehet számítani.
Szerintem Alina magas lány, tökéletes alakkal. Amíg vezetett a helyszín felé, figyeltem teste ringássát...hát gyerekek a barack alakú tökéletes feneke teljesen megbabonázott. (Ekkor a ciciket még nem is láttam)
Arca kifejezetten szép, de ez nyílván szubjektív...a szája, olyan! ;)
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 118553 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 118553 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2023-07-04 09:26:05 erotikus masszázs 1185535. Alina +36304174290 beszámoló 2023-07-04 09:26:05 erotikus masszázs 1185536. Alina +36304174290 beszámoló 2023-07-04 09:26:05 erotikus masszázs 118553
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. Nem kellet sokat ténykednie, hogy harcra kész legyek.
A második menet után nem siettünk, én is felajánlottam, hogy szívesen átgyúrom Alinát ha szeretné. Remélem jól esett! 😉
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdésből visszatérve átbeszéltük a menetet/meneteket. Egy extrát is kértem, mert olyan is van.
Beálltam mögé és elkezdtem bontogatni a csomagolás kis vékonyka piros szalagait, közben tolta a fenekét az ágyékomhoz, így "táncoltunk". A nyakát és fülét csókolgattam, az illata vadító volt. Szerintem ezt a kis játékot Alina is élvezte.
Közben elfogyott a ruházat és kezdtem akadékoskodni odalent, ezért Alina előredőlt és bepucsított. A kopaszra borotvált punci szirénhangon szólított közelebb és ténykedére sarkalt. Belefúrtam az orrom, khm nyelvem, majd 1+1 újj segítségét kérte. Közben a formás melleit is markoltam. Itt hiányozt volna plusz két pár kéz, mert nem tudtam betelni. A végét szerintem siker koronázta, majd én következtem. Kézzel vezetett fel, majd telt ajkai között találtam "magam" és így játszadozott volna velem, ha tudtam volna hosszabban tartani magam...de amíg kényeztettem őt, már akkor majdnem elsültem. 😇😜
A második menetre is már masszázs közbeni ténykedése során készen álltam. Fordultam, majd rögtön a szájában voltam. Itt Alina úgy fordult, hogy a kezeim sem tétlenkedjenek, közben az extra került beváltásra. Olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy csak kapkodtam a levegőt. Itt szerencsére tudtam tartani magam így kiélveztem a helyzetet rendesen. A végén akkorát élveztem, hogy Alina is megdícsért. 🤭👌
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden korrekt volt. Érződik az infláció, de ebben a műfajban a minőséget meg kell fizetni. Borítékban előre tettem le.
Rózsacsokor
Kísérletező nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összeségében feltöltődve/kiürülve távoztam, remegő lábakkal. Korrekt szolgáltatót ismertem meg, akit ismét szívesen meglátogatnék...akár a barátnőjétvel egy édes 3asra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-06 09:15:55
Hagytam egy kis felfedezni való rejtélyt. Járj utána, nem fogsz csalódni. 😉

2023-07-27 21:10:16
Azt írod: a szája olyan! - Mármint milyen? Ezt kifejthetted volna.
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-11-28) : Masszázs vége felé visszatért combom belső feléhez finom mozdulatokkal jelezte hogy a masszázs lassan a végéhez ér és felajánlotta hogy menjünk be a hálószobába a francia ágyra ,természetesen nem mondtam nemet!

(2023-07-10) : Mert mos ő vett kezelésbe, a golyszikat masszírozva, a rudazatot nyalogatva, szopogatva isteni szájtechnikával, szinte semmi kézi rásegítéssel, az ütemet kellően kitapasztalva hosszan repített a csúcs felé, s hogy ez bekövetkezzen ujra 69 be fordultunk és én is aktívan viszonoztam ténykedését, aminek a végén ő már nem, de én a mennyekbe repültem!

felejthetetlen: 1db
(2023-11-19) : A lábamtol indult egyik oldalon , aztán a másikon is, utána rátért a hátamra, vállamra, kezeimre. Elég hosszasan masszírozott , de közben is folyamatosan tudtunk beszelgetni, voltak közös témáink bőségesen , válaszolt minden kérdésemre ami érdekelt ,

nagyon jó: 2db
(2023-11-19) : Hasra feküdtem, majd a lábamtól kiindulva Alina belekezdett a lelazításomba. A masszázsa nem erős, de annál kellemesebb lazító svédmasszázs. Végig megy minden testrészem semmi sem marad ki. Még a karok és még a tenyerek sem.

(2023-06-05) : Svédmasszázsa nagyon kellemes, teljes testes masszázs. A lábaimtól indult, fenéken át a hátig eljutott majd a kezeim is átmasszírozta.

: 3db
(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni

(2023-06-19) : Az olaj és a krém közül a krémet választottam, azzal kezdte bedörzsölni a testem Alina. Itt még fenn volt rajta az öltözéke. Nem erősen masszíroz, finom mozdulatokkal megy végig a testen. Minden testrészt érint, a combom belső felületének érintés különösen jól esett.

(2023-05-26) : Masszázs technikája nekem tetszett hátamat és a lábamat kértem megmasírozni.Remekül csinálja tanulta.