Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Alexa

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-07-22 13:49:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alexa +36308769466 122120 szexpartner

Csopidavid a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Alexa hirdetővel
gyönyörű arc
legjobb kutyapóz
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Amikor villogott, hívtam, de sajnos nem vette fel. Ellenben kb. fél óra múlva visszacsörgött és egyeztettünk másnapra egy időpontot. Úgyhogy sima ügy.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Egyértelmű a cím:
5
Navi odavitt, a parkolás eléggé nehéz, pláne munkaidőben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tágas, tiszta lakás, nagy fürdőszobával. A zuhanyajtó kicsit megereszkedett, így nehéz csukni. Van Baba tusfürdő, nem csak erőteljes illatúak. Szobában franciaágy, oldalt tükörrel. Mindenhol tisztaság.
Alexa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon szép arcú és nagyon csinos nő. Szőke hosszú haj, hosszú combok, tökéletes alak. Cicik gyönyörűek, alkathoz illő méretűek. A régebbi képeihez képest fogyhatott, emiatt a fenék és a cicik nem annyira teltek, de ez csak szőrszálhasogatás. Úgy, ahogy van, gyönyörű.
1. Alexa +36308769466 beszámoló Budapest 122120 erotikus masszázs
3. Alexa +36308769466 beszámoló Budapest 122120 erotikus masszázs4. Alexa +36308769466 beszámoló 2024-07-23 10:05:36 erotikus masszázs 1221205. Alexa +36308769466 beszámoló 2024-07-23 10:05:36 erotikus masszázs 1221206. Alexa +36308769466 beszámoló 2024-07-23 10:05:36 erotikus masszázs 122120
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Aktus:
5
Érkezés után egy kis beszélgetés, majd fürdőbe el. Visszatérve ha jól emlékszem egy fekete kombóban várt. Én az ágy szélén ülve, ő előttem állva, elkezdtem simogatni, látszólag a magam örömére. Nagyon finom bőre van, élvezet hozzáérni.
Kibújt a melltartóból és feltárultak gyönyörű mellei, nem is tudtam szó nélkül hagyni. Sajnos elmondása szerint nagyon csiklandós, nem mindenhol lehet simogatni vagy puszilgatni.
Elfektettem az ágyon, tovább folytatva. Nagyon úgy nézett ki, hogy inkább csak elviseli, meg sem próbálta eljátszani, hogy neki is jó. Nézegetett ide-oda.
Lekerült a bugyi, a punci ugyanolyan szép, mint bármely testrésze. Gondoltam, legalább a magam örömére egy kicsit nyalakodom. Aztán ahogy óvatos kezdés után elkezdtem növelni az intenzitást, hallom, hogy halkan elkezdett sóhajtozni. Na mondom, lehet a végen mégiscsak lesz valami? Próbáltam rájönni, hogy a legjobb neki, ehhez támpontot is kaptam a légzéséből és a néha, majd egyre gyakoribb hangokból. Szerintem vagy tíz percig ügyködtam, majd többször megfeszült és elélvezett. Mivel hagyta ilyen sokáig csinálni és tök természetes íve volt az egésznak, gyanítom tényleg sikerulült, persze ezt csak ő tudja. Mindenesetre jó volt ebbe ringatni magam.
Kis pihegés után kaptam egy lágy, kellemes franciát, majd kértem, hogy legyen ő felül. Se nem gyors, se nem lassú tempót diktált, próbaltam kicsit irányítani, közben hol a fenekét, hogy a ciciket markolászva élvezkedtem. Átfordultunk misszibe, itt már tudtam játszani saját örömömre azzal, hogy meddig húzom ki, emellett a ciciket is tovább tudtam simogatni. Végül hátulról, itt is próbáltam fokozni a saját élvezetemet, hogy kifelé szinte teljesen ki tudtam húzni, befelé meg koppanásig mentem. Ekkor vettem észre oldalt a tükröt, ahol még szemüveg nélkül is nagyon jó látvány volt. Mivel nem tudtam, mennyi idő telt el és őt sem akartam már tovább kínozni, így elengedtem magam és egy hatalmasat élveztem az amúgy rettentő büdös zöld óvszerbe. Kicsit gyorsan lehúzódot rólam, máshol több időt hagynak a lenyugvásra. Gyors zuhany és búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elöre, asztalra téve.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kicsit kettős érzésem van. Egyrészt egy gyönyörű nővel tudtam szexelni, aki igazából mindenben partner volt, de végig éreztem a távolságtartást, ami persze érthető, hiszen vadidegen vagyok és nem bájcsevegni mentem. Sokszor hallatott egyfajta kummogást/ nevetgélést, amit akkor csinál az ember, amikor zavarban van. Azt gondolnám, hogy ennyi év tapasztalat után már nem lenne, ezért lehet inkább velem volt baj. Nem voltam bunkó vagy erőszakos, nem kértem semmi vállalhatatlant, lehet a korom miatt (51). Ennek ellenére pozitív az élmény.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alexa szexpartner beszámolójáról


2024-07-24 06:50:30
Igényes, elemző írás. A randihoz kapcsolódó  kettős érzést jól tükrözi.  Köszönet: címkék, pontozás, csokor . Egy kis  szőrszálhasogatás: megközelítés valami közelebbi támpont? BMW (Busz, metró, Wilinger?)  Jó olvasni ilyen hasznos írást.

2024-07-23 10:25:04
Köszönöm beszámolót nekem nagyon hasznos volt.
Mutasd mindet

FunkciókAlexa legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2024-06-07) : Franciával indította az utamat a csodák világába , nagyon jól ért a fokozatossághoz . Ügyesen vitte fel a libidószintemet. Nem vadul , érzéki és változatos franciája. Nagyon kívántam ,hogy Én is kényeztethessem . Át is fordultunk kölcsönösbe , csodaszép látvány fogadott ami gyorsan arra ösztökélt ,

(2022-01-26) : El is kezdtem simogatni puszilgatni azokat a részeket amik közel voltak hozzám. Mivel az órát menet közbe sajnos nem sikerült hosszabbítani így a viszonylag rövid, de egy órához mérten hosszú bevezető ismerkedés miatt az Action részre már nem túl sok idő maradt...De már a látvány és kedves érzéki simogatás hatására megindult lent a férfiasságom így nemsoka rá már gumírozhattuk is. És már lovasleckéket is kezdett Lexi bemutatni nyergemben.

(2021-04-28) : Alexa mellém heveredett és folytattuk ahol abbahagytuk. Kellemes rezgéseket éreztem a testén és ez valahogy nagyon feldobott. Hanyatt feküdtem és egy kellemes, lágy orális gyönyörben lehetett részem. A mohó szopás után, ami valóban igazi barátnős volt már pattant is fel a gumi a helyére. Alexa a hátára feküdt és én elhelyezkedtem a remek formára faragott lábai között.

nagyon jó: 6db
(2024-04-25) : Kellemesen szűk puncija így is finom volt. Nem szerettem volna úgy elhagyni a helyszínt, hogy szép popsiját nem látom szex közben, de előtte egy kicsit miszibe váltottunk.

(2021-08-18) : Alexa rendesen csókolt, nem csak puszilgatott és a nyakamat, mellkasomat is kényeztette. Már éppen komolyabbra fordította volna a dolgot, amikor kértem, hogy inkább ő feküdjön le és én kényeztetném egy kicsit. Némi további smárolás után kicsit a cickókkal is foglalkoztam, de aztán felvettem a pozitúrát a kölcsönös franciához.

(2021-06-23) : Jó technikával csinálta, lágyan, kéz nélkül, néhol apróbb mélyebb megmozdulásokkal is, jó élmény és látvány volt. Kérdezte egy idő után, hogy jöhet-e a gumi, de kértem, hogy először váltsunk szerepet és is meg szeretném kóstolni. Így hátára feküdt én meg megízleltem ápolt punciját, néhol kis ujjazás is belefért, de nem volt se elég hosszas , se sikeres ténykedésem,

: 21db
(2022-04-01) : Kényeztetni való, finom minden porcikája amit lelkesen meg is tettem. Mikor éreztem hogy lassan vége a mókának, hasra fordítottam és hátulról a lábát kicsit szétfeszítve, derekát letolva a matracra, lassan, mélyen beléhatolva egy pár mozdulat után lett végem. Izgató volt, ahogy Lexi markolja lepedőt, ahogy a farkam beléhatol ez a látvány is hozzájárult az orbitális orgazmushoz ,

(2022-03-08) : Simogattuk egymást...én nem tudtam betelni vele. Egyszerűen tökéletes. Francia nagyon jó volt, én is kényeztettem kicsit. Nem tudom ő élvezte e, de kényeztetni való a puncija is. Kértem ,hogy elölről jöhessek, hú az a látvány. Aztán hátulról. Na itt kész lettem. :) nem bírtam tovább.

(2022-02-13) : Próbáltam beszélgetéssel oldani a hangulatot, de nem múlt el, így kerek perec rákérdeztem, hogy izgul-e. És megbeszéltük, hogy nem, csak ilyen pörgős típus. Kicsit olyan, mintha fel lenne húzva, nagyon aktív, jön-megy, tesz-vesz, de emiatt olyan, mintha nem élné meg a pillanatot, hogy ott vagytok ketten. Emiatt barátnő feelinget egyáltalán nem éreztem, pontosan éreztem végig, hogy a csokor miatt kaphatok valamit. Beszélgettünk, aranyos volt. Simogattam, amire nem túl lelkes reakciókat kaptam, így mondtam, hogy inkább ő simizzen