Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Alexa

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-06-07 10:28:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alexa +36308769466 121725 szexpartner

Deichman a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Alexa hirdetővel
Egyeztetés
Nagyon kedves volt a telefonban, nagyon jól lehet vele beszélgetni , legszívesebben le sem raktam volna a telefont.
Megközelítés
Lehet autóval is menni ,de nem ajánlatos . A ház mögött ugyan van egy parkoló ,de nagy szerencse kérdése a parkolás.
Helyszín
Az épület maga a jó száz éves lehet kívülről , beleül maximálisan felújított . A lakás egy pici ékszerdoboz , minden patent . Itt meg sem fordul az ember fejébe , hogy a tisztasággal és a renddel foglalkozzon , magától értetődő.
Alexa külseje
Gyönyörű , szép magas lány . Arca tökéletes és természetes , szeme huncut csillogású. Az egész megjelenése a karcsúságot tükrözi , tökéletesen arányos . Mellei gyönyörű formájúak és tökéletes tartásúak , imádtam őket. Amibe még szerelmes lettem azonnal a csodás lábai és a tökéletes formájú popsija.
1. Alexa +36308769466 beszámoló Budapest 121725 erotikus masszázs
3. Alexa +36308769466 beszámoló Budapest 121725 erotikus masszázs4. Alexa +36308769466 beszámoló 2024-06-09 01:06:47 erotikus masszázs 1217255. Alexa +36308769466 beszámoló 2024-06-09 01:06:47 erotikus masszázs 1217256. Alexa +36308769466 beszámoló 2024-06-09 01:06:47 erotikus masszázs 121725
Action
Egy végtelenül kedves, vagány csajszi. Lazasága és természetessége, hamar feloldotta kis feszültséget ami bennem volt . Azért ebbe a közös zuhanyzás is nagy szerepet játszott. Varázslatos érzés volt a hozzám tapadó nedves melle miközben szappanozta a testemet.
Már ez pont elég volt ,hogy úgy álljon a farkam mint a győzelmi zászló!
Gyors törölközést követően a szobába be, és folytatás az ágyon. Mondjuk, az elején átbeszéltük , hogy mit szeretek, mit nem . Franciával indította az utamat a csodák világába , nagyon jól ért a fokozatossághoz . Ügyesen vitte fel a libidószintemet. Nem vadul , érzéki és változatos franciája. Nagyon kívántam ,hogy Én is kényeztethessem . Át is fordultunk kölcsönösbe , csodaszép látvány fogadott ami gyorsan arra ösztökélt , hogy bele is kóstoljak.
Inspirálólag hatott mindkettőnkre a másik kényeztetése. Amikor már a gerjedelem csúcsán jártam kértem , hogy legyen az enyém . Gyors gumizás és már missziben is találtuk magunkat . Ami tőlem és a csípömtől tellett megtettem , közben az arcát figyeltem , élvezte .Aztán mindkettőnk kedvencére váltottunk . Fejét a párnára rakta , és szépen feltolta a popsiját , és már csúsztam is a szűk puncijába. Tényleg így a legjobb , itt már jobban domináltak az ösztönök . El is kapott a hév minket amig el nem élveztünk. Kevés volt a vele töltött óra , sajnos a hosszabbításra nem volt időm , pedig nagy kedvem lett volna hozzá. A következő randi biztos két órás lesz.
Elszámolás
Annyi volt mint a telefonban megbeszélt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Teljesen átszellemültem éreztem magam vele , mint egy tökéletes nyaralás .

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alexa szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAlexa legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2022-01-26) : El is kezdtem simogatni puszilgatni azokat a részeket amik közel voltak hozzám. Mivel az órát menet közbe sajnos nem sikerült hosszabbítani így a viszonylag rövid, de egy órához mérten hosszú bevezető ismerkedés miatt az Action részre már nem túl sok idő maradt...De már a látvány és kedves érzéki simogatás hatására megindult lent a férfiasságom így nemsoka rá már gumírozhattuk is. És már lovasleckéket is kezdett Lexi bemutatni nyergemben.

(2021-04-28) : Alexa mellém heveredett és folytattuk ahol abbahagytuk. Kellemes rezgéseket éreztem a testén és ez valahogy nagyon feldobott. Hanyatt feküdtem és egy kellemes, lágy orális gyönyörben lehetett részem. A mohó szopás után, ami valóban igazi barátnős volt már pattant is fel a gumi a helyére. Alexa a hátára feküdt és én elhelyezkedtem a remek formára faragott lábai között.

(2021-02-10) : Ezt követően Lexie kezelésbe vette az ezredest, ingerlően szopogatta, közben a golyókat is ingerelte és simogatta és ez így együtt nagyon kellemes élményt okozott. A hangulatot egy nagyon ingerlő melles csúszkával fokozta, amelynél a kemény mellei kiemelkedő szerepet kaptak. Ezt nem lehetett sokáig bírni, gumit kértem, amit szájacskájával a megfelelő helyre illesztett. Ekkor már libegő érzés fogott el, de még

nagyon jó: 6db
(2024-04-25) : Kellemesen szűk puncija így is finom volt. Nem szerettem volna úgy elhagyni a helyszínt, hogy szép popsiját nem látom szex közben, de előtte egy kicsit miszibe váltottunk.

(2021-08-18) : Alexa rendesen csókolt, nem csak puszilgatott és a nyakamat, mellkasomat is kényeztette. Már éppen komolyabbra fordította volna a dolgot, amikor kértem, hogy inkább ő feküdjön le és én kényeztetném egy kicsit. Némi további smárolás után kicsit a cickókkal is foglalkoztam, de aztán felvettem a pozitúrát a kölcsönös franciához.

(2021-06-23) : Jó technikával csinálta, lágyan, kéz nélkül, néhol apróbb mélyebb megmozdulásokkal is, jó élmény és látvány volt. Kérdezte egy idő után, hogy jöhet-e a gumi, de kértem, hogy először váltsunk szerepet és is meg szeretném kóstolni. Így hátára feküdt én meg megízleltem ápolt punciját, néhol kis ujjazás is belefért, de nem volt se elég hosszas , se sikeres ténykedésem,

: 21db
(2022-04-01) : Kényeztetni való, finom minden porcikája amit lelkesen meg is tettem. Mikor éreztem hogy lassan vége a mókának, hasra fordítottam és hátulról a lábát kicsit szétfeszítve, derekát letolva a matracra, lassan, mélyen beléhatolva egy pár mozdulat után lett végem. Izgató volt, ahogy Lexi markolja lepedőt, ahogy a farkam beléhatol ez a látvány is hozzájárult az orbitális orgazmushoz ,

(2022-03-08) : Simogattuk egymást...én nem tudtam betelni vele. Egyszerűen tökéletes. Francia nagyon jó volt, én is kényeztettem kicsit. Nem tudom ő élvezte e, de kényeztetni való a puncija is. Kértem ,hogy elölről jöhessek, hú az a látvány. Aztán hátulról. Na itt kész lettem. :) nem bírtam tovább.

(2022-02-13) : Próbáltam beszélgetéssel oldani a hangulatot, de nem múlt el, így kerek perec rákérdeztem, hogy izgul-e. És megbeszéltük, hogy nem, csak ilyen pörgős típus. Kicsit olyan, mintha fel lenne húzva, nagyon aktív, jön-megy, tesz-vesz, de emiatt olyan, mintha nem élné meg a pillanatot, hogy ott vagytok ketten. Emiatt barátnő feelinget egyáltalán nem éreztem, pontosan éreztem végig, hogy a csokor miatt kaphatok valamit. Beszélgettünk, aranyos volt. Simogattam, amire nem túl lelkes reakciókat kaptam, így mondtam, hogy inkább ő simizzen