Kiemelt
Rita(35+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Alexa

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-04-25 08:35:22

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alexa +36308769466 121327 szexpartner

Welur a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Alexa hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Alexa hírdetése számomra hektikus. Van, hogy sokáig fent van ezen az oldalon van, hogy eltűnik sok időre. Éppen fent volt az oldalon és jelezte, hogy hívható. Meg is tettem. Elsőre felvette. Sok időm nem volt így gyors egyeztetés után megbeszéltünk egy közeli időpontot. Hangja kedves volt éreztem, hogy jó lesz a randi.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kerület az egyik legforgalmasabb része. Sok lehetőssel megközelíthető BKV-val is. Én autóval mentem. Ilyenkor a környéken való parkolás lehet kihívás. Szerencsémre sikerült nem túl messze parkolnom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy korszerű társasház szerű talán irodaház, nehéz megállapítani. A lakás tiszta, nem olyan régen felújított rendezett, szép. A zuhanyzót sajnos a szakembereknek nem sikerült tökéletesen megépíteni, a víz nem arra folyt amerre ők gondolták. A szoba picike kis ággyal, nagyon hangulatosan berendezve. természetesen rend és tisztaság mindenhol. Az ágy a szobának megfelelő méretű kényelmes fajta.
Alexa külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Alexa képein látható, hogy nem egy átlagos hölgy. Az adatlapja is igen nyálcsorgatós. Ilyenkor mindig van egy kis félsz bennem a csalódás lehetősége miatt. nos amikor beléptem, minden félelmem szertefoszlott. Alexa tényleg a képeknek és a megadott adatoknak megfelelően csinos, szép leányzó. Kis fehérneműben fogadott ami igazán szexi volt, engedte láttatni szép idomait. különösen kedvelem a természetes testű lányokat, akik genetikailag olyan szerencsések, hogy nem szükséges kés alá feküdniük. Alexa természetes szépség, talán nem túlzás, hogy bombanő. Hosszú szőkésbarna haja volt. Keblei természetes vonalú közepes mérettel, jól reagáló bimbókkal. popsija szépen domborodik, jól markolható. Lábai véget nem érően hosszú, karcsúak.
1. Alexa +36308769466 beszámoló Budapest 121327 erotikus masszázs
3. Alexa +36308769466 beszámoló Budapest 121327 erotikus masszázs4. Alexa +36308769466 beszámoló 2024-04-26 08:00:34 erotikus masszázs 1213275. Alexa +36308769466 beszámoló 2024-04-26 08:00:34 erotikus masszázs 1213276. Alexa +36308769466 beszámoló 2024-04-26 08:00:34 erotikus masszázs 121327
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Gyors fürdés után állva estünk egymásnak. hamar lekerült a textil és az ágyon folytattuk. Sajnos csók nem volt. Szép cickókkal eljátszottam egy kicsit, majd dél felé vettem az irányt. Csupasz, illatos punci várt rám. Kicsit elidőztem, sok sikert nem értem el, de élvezetes volt őt megkóstolni. Helycsere után ő kényeztetett ajkaival. Kellemesen, finoman csinálta. Az idő szűke miatt sajnos nem tudtam sokáig élvezni ezt a helyzetet. Felöltöztetett és rámcsücsült. Kellemesen szűk puncija így is finom volt. Nem szerettem volna úgy elhagyni a helyszínt, hogy szép popsiját nem látom szex közben, de előtte egy kicsit miszibe váltottunk. A végén még egy kicsit kutyusba, éreztem, hogy sokáig nem fogom bírni. Nagyon szép látvány tárult elém kerek popsijával és a finom puncijával hamar kivégzett, amit nagyon sajnáltam, de így nem éltem vissza vendégszeretetével, így fértünk bele a fél órába. romeltakarítás után egy gyors fürdés, érzékeny búcsú, majd tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag volt, semmi fennakadás.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Alexa egy nagyon szép lány. Szerettem volna hosszabb időt eltölteni nála, most nem volt lehetőség. Egy gyors "bemutatkozásra" volt lehetőség, ami nem okozott csalódást.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alexa szexpartner beszámolójáról


2024-04-26 10:11:20
Remek és részletes beszámolót írtál a félórás időtartamú randitokról - Akexa külsejének bemutatása pedig párját ritkítja!
Gratulálok Mindkettőtöknek az élményhez! 😉
Mutasd mindet

FunkciókAlexa legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2022-01-26) : El is kezdtem simogatni puszilgatni azokat a részeket amik közel voltak hozzám. Mivel az órát menet közbe sajnos nem sikerült hosszabbítani így a viszonylag rövid, de egy órához mérten hosszú bevezető ismerkedés miatt az Action részre már nem túl sok idő maradt...De már a látvány és kedves érzéki simogatás hatására megindult lent a férfiasságom így nemsoka rá már gumírozhattuk is. És már lovasleckéket is kezdett Lexi bemutatni nyergemben.

(2021-04-28) : Alexa mellém heveredett és folytattuk ahol abbahagytuk. Kellemes rezgéseket éreztem a testén és ez valahogy nagyon feldobott. Hanyatt feküdtem és egy kellemes, lágy orális gyönyörben lehetett részem. A mohó szopás után, ami valóban igazi barátnős volt már pattant is fel a gumi a helyére. Alexa a hátára feküdt és én elhelyezkedtem a remek formára faragott lábai között.

(2021-02-10) : Ezt követően Lexie kezelésbe vette az ezredest, ingerlően szopogatta, közben a golyókat is ingerelte és simogatta és ez így együtt nagyon kellemes élményt okozott. A hangulatot egy nagyon ingerlő melles csúszkával fokozta, amelynél a kemény mellei kiemelkedő szerepet kaptak. Ezt nem lehetett sokáig bírni, gumit kértem, amit szájacskájával a megfelelő helyre illesztett. Ekkor már libegő érzés fogott el, de még

nagyon jó: 5db
(2021-08-18) : Alexa rendesen csókolt, nem csak puszilgatott és a nyakamat, mellkasomat is kényeztette. Már éppen komolyabbra fordította volna a dolgot, amikor kértem, hogy inkább ő feküdjön le és én kényeztetném egy kicsit. Némi további smárolás után kicsit a cickókkal is foglalkoztam, de aztán felvettem a pozitúrát a kölcsönös franciához.

(2021-06-23) : Jó technikával csinálta, lágyan, kéz nélkül, néhol apróbb mélyebb megmozdulásokkal is, jó élmény és látvány volt. Kérdezte egy idő után, hogy jöhet-e a gumi, de kértem, hogy először váltsunk szerepet és is meg szeretném kóstolni. Így hátára feküdt én meg megízleltem ápolt punciját, néhol kis ujjazás is belefért, de nem volt se elég hosszas , se sikeres ténykedésem,

(2021-02-28) : A lábaim közé telepedett, majd egy kellemes franciázást kaptam tőle miközben kedvem támadt őt alulnézetből is megcsodálni, így kérésemet követően készségesen fölém helyezkedett, s immár békaperspektívából nézve is kigyönyörködhettem magam a puncijában, miközben néhány puszit adtam rá.

: 21db
(2022-04-01) : Kényeztetni való, finom minden porcikája amit lelkesen meg is tettem. Mikor éreztem hogy lassan vége a mókának, hasra fordítottam és hátulról a lábát kicsit szétfeszítve, derekát letolva a matracra, lassan, mélyen beléhatolva egy pár mozdulat után lett végem. Izgató volt, ahogy Lexi markolja lepedőt, ahogy a farkam beléhatol ez a látvány is hozzájárult az orbitális orgazmushoz ,

(2022-03-08) : Simogattuk egymást...én nem tudtam betelni vele. Egyszerűen tökéletes. Francia nagyon jó volt, én is kényeztettem kicsit. Nem tudom ő élvezte e, de kényeztetni való a puncija is. Kértem ,hogy elölről jöhessek, hú az a látvány. Aztán hátulról. Na itt kész lettem. :) nem bírtam tovább.

(2022-02-13) : Próbáltam beszélgetéssel oldani a hangulatot, de nem múlt el, így kerek perec rákérdeztem, hogy izgul-e. És megbeszéltük, hogy nem, csak ilyen pörgős típus. Kicsit olyan, mintha fel lenne húzva, nagyon aktív, jön-megy, tesz-vesz, de emiatt olyan, mintha nem élné meg a pillanatot, hogy ott vagytok ketten. Emiatt barátnő feelinget egyáltalán nem éreztem, pontosan éreztem végig, hogy a csokor miatt kaphatok valamit. Beszélgettünk, aranyos volt. Simogattam, amire nem túl lelkes reakciókat kaptam, így mondtam, hogy inkább ő simizzen