Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(22+)
Budapest IV.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Niki(41+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Alexa

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-09 13:39:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alexa +36205377264 119818 erotikus masszázs

sz-norb.tomi a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Alexa hirdetővel
csodás cicik
jól átmozgat, átgyúr
csodás kézimunka
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt aznap hirtelen ötlettől vezérelve. Könnyen elértem, kedvesen visszafogottan tájékoztatott a lehetőségekről és a címet is megbeszéltük.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én kocsival közelítettem meg a randi helyszínét, parkoló hely is volt bőven és ingyenes parkolási övezet. BKV-val is megközelíthető, láttam buszt közlekedni a közelben, de megállót már nem figyeltem és sötét is volt már. Nagy magas panel, cím eltéveszthetetlen és nagyjából a térkép jól is jelöli a helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Békásmegyeri panelházak egyike. Nem volt panelprogramos sajna, alapvetően tiszta a lépcsőház és a lift is, nincs ezzel gond, sajna a külcsínye ezeknek a házaknak nem a legszebb. Felérve a megadott emeletre, ajtónyitás után egy szépen felújított lakásba léptem be. Van elég hely lepakolni az előszobában és kellemes félhomályban lehet előrejutni a szobához. Maga a szoba kicsi egy tatamival, kis szekrénnyel és egy székkel.
Fürdő tiszta, tusfürdőben nincs túltengés, de nem is azért megy az ember. Szerencsére pont olyet használok én is :-)
Alexa külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Retustált képekkel hirdet, a képek róla készültek. Felkötött hajjal fogadott és fekete alsóneműben nyitott ajtót. Nagyon szexi a csaj, jó kis MILF kategória! Megadott adatok stimmelnek, popsi kerek , feszes és kemény, imádom az ilyet! Cicik turbózottak, szép nagyok, és alig venni észre a beavatkozás nyomait. 1-2 tetoválás van, de engem nem zavart. Arca bájos, a kezdeti távolságtartás azért látszik az arcán, de a randi végén már sokat mosolyogva mondtunk búcsút egymásnak.
1. Alexa +36205377264 beszámoló Budapest 119818 erotikus masszázs
3. Alexa +36205377264 beszámoló Budapest 119818 erotikus masszázs4. Alexa +36205377264 beszámoló 2023-11-09 19:59:31 erotikus masszázs 1198185. Alexa +36205377264 beszámoló 2023-11-09 19:59:31 erotikus masszázs 1198186. Alexa +36205377264 beszámoló 2023-11-09 19:59:31 erotikus masszázs 119818
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Gyors zuhany után a szobába visszatérve röviden átbeszéltük a programot. Előre rendeztem a rendeznivalót, hogy ez később ne okozzon problémát. Én a felvezetés masszázs levezetés programot választottam és mellé a csókot kértem extrában. Ezután egymás előtt állva csókoltam testét, ekkor ő még visszafogottan, de viszonozta a kedvességet és finom érintéseket. Testét feltérképeztem elég könnyen, mert ekkor már nem volt rajta alsónemű, így a csodás ciciket is láthattam teljes valóságában. Tatamira helyezkedtünk finom csókolózásba kezdtünk ő meg a kemény farkam izgatta kezével. Szájjal akart volna kényeztetni, de annyira finom volt a csókja, hogy nem engedtem és jól bánt a farkammal is úgyhogy hamar ki is végzett. Hagyott lenyugodni és tetszett neki, hogy ennyire beindultam rá és szép adagot termeltem.

Tisztálkodás után hasra helyezkedtem és kezdetét vette a masszás. Lábamtól indult a csípőm fele, olajos kézzel gyúrta át mind a két lábam. Erőteljes mozdulatokkal és sajna több csomót is kitapintott ezeket igyekezett kimaszírozni. Változatos technikával csinálta, jól el tudtam lazulni az érintéseire. Közben beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Csípőmhöz érve próbáltam simogatni és nevetésbe torkollt a dolog, mert próbáltam cirógatni ő próbált maszírozni és nagyon megtorpedóztam így az egészet :D de hát ez ilyen. Jeleztem, hogy nagyon kellemes a masszázs, amit kapok, de szeretném kényeztetni. Szeretném kinyalni egészen pontosan. Nem volt ellenvetése, így a masszázs félbe is szakadt. (mondtam, hogy jövök még és akkor majd fent folytatja)
Hátára feküdt a tatamin én finom csókokkal halmoztam el őt. Simogattam a finom ciciket, közben haladtam lefele a szép csupaszra borotvált puncihoz. Elhelyezkedtem a combjai között, átkaroltam combjait és a számat a puncijára tapasztottam szó szerint és indult a kényeztetés.
Lassan indult, igazából a feltérképezés folyt ekkor, mire hogy reagál. Aztán ahogy belejöttem mit és merre éreztem, hogy a csípője is lassan megemelkedik és finoman hullámzik. Igyekeztem tartani a tempót, de változatosan nyalni és a finom nedvét az utolsó cseppig kinyalni. Élveztem, ahogy élvezi kezeink találkoztak összekulcsolódtak, aztán a ciciket simogattam a fináléra a combait szorítottam és eszeveszett nyelvjátékba kezdtem ő pedig elélvezett. Annyira élveztem én is a helyzetet, hogy az ő élvezetébe én is majdnem elsültem annyira jól egymásra sikerült hangolódni. Kicsit pihegett előttem én feltérdeltem és gyönyörködtem a női testben. Felült ő is és jelezte, hogy nagyon finom voltam most újra ő következik.
Gondoltam, hogy semmi akadálya én készen állok :D keményen állt a farkam és másoltuk a felvezetést. Egymás előtt térdelve csókolóztuk, itt már jóval barátnősebben és érzékibben mint a felvezetésnél, közben kezét a farkamra tettem és kértem, hogy ezt csináljuk és ne is hagyjuk abba ez most így tökéletes. Meglepődésére, hamarabb elsültem mint számítottunk rá és egy hosszas csókolás után tisztálkodás következett.
Még maradt pár perc az órából, kértem egy pohár vizet és egy friss törölközőt a fürdőhöz. Ruhavétel és közben abban maradtunk, hogy megyek még és akkor folytatjuk, amit elkezdtünk.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Mint a fenti leírásban is kifejtettem, felvezetés- masszász-levezetés kombinációt kértem. Be kell látnom, hogy ez így az órában sok, másfél órára kellene mennem, hozzá mindenképp. Akkor biztosan jól átgyúrt volna felül is az erotikus rész mellett, amit számomra akkor tökéletesen teljesített. Kellemes csókja meghozta a kedvem, hamar kemény lett a farkam tőle, kellemesen, finoman kényeztetett kézzel nem csak rángatta. Külön öröm volt számomra, hogy láthattam elélvezni a nyelvemtől. Ujjazni nem ujjaztam nem merült fel, de szerintem nem lehet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekten zajlott az egész. Amit a telefonban megbeszéltünk, annyit tettem le előre a kis asztalkára. Nekem megérte. Kellemes nőt ismertem meg személyében.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 23, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon pozitív tapasztalatokkal távoztam. Örültem, hogy meglátogattam. A randi végén abban maradtunk, hogy fogunk még találkozni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alexa erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-09 20:57:19
Hát nem gyenge kedvcsinálót rittyentettèl. Nekem tetszett.
Mutasd mindet