Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Alíz

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-10 20:17:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alíz +36708855998 120615 erotikus masszázs

Yosarian a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Alíz hirdetővel
csodás cicik
jól átmozgat, átgyúr
kihagyhatatlan kölcsönös francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Alízzal a randim nem volt megtervezett, szóval egy random tali volt. De egyébként is több olyan csavar volt benne, amitől végül is egy jó kis kikapcsolódás született.
Alíz szalonban dolgozik, azokat általában kerülöm. De mivel Alízról és a szalonról csak jókat olvastam elengedtem ezt a fóbiámat. Ráadásul délelőtt, a randink idején nem is szokott vendéget fogadni, de aznap úgy alakultak a dolgai. Hát így jöttünk össze, reggel 9-kor már tudtunk beszélni, másfél óra múlva találka, vtr-en megerősítve. Ez a sztori, röviden összefoglalva.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az élmények tárháza az egyik legforgalmasabb budai főútvonal közelében van. A Széll Kálmán tér sincs messze, ebből adódóan a metró is segítségünkre lehet. Villamos többféle, a megálló szinte karnyújtásnyira a célponthoz. Ha autóval jössz azért szánj rá kicsit több időt, mélygarázsok a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mint már említettem Alíz egy több szobás szalonban várja a felüdülésre vágyó férfiakat. A szalon nem volt ismeretlen számomra, néhány éve kétszer is jártam ott, ráadásul mindkétszer a baldachinos szobában. Az eltelt néhány év alatt az egész szalon alapos átalakuláson ment át, természetesen jó irányban. Izléses, meghitt, hangulatos az egész intézmény, le a kalappal. A kis belépőnél külön szekrénybe helyezhető a lábbelid, mielőtt egy hangulatos előszobába érsz. Az összes helység innét nyílik, az általam használt pont szembe. Ezen kívül még két dolgozó szoba, egy pihenő, plussz a fürdőszoba. Itt kádas-zuhanyzó, fele üvegfallal védve, sokféle tusfürdővel, mosdónál szájfertőtlenítő műa. pohárkákkal. Tisztaság, rend, higiénia az egész helységben. Liza, kérésemre a legnagyobb és legillusztrikusabb szobában, az un.baldachinosban fogadott. Nagyon jó hangulata van a helységnek, középen a nagy franciaágy, szépen előkészítve, végében kisebb vánkos, néhány kispárnával. Az ágy végénél végig tükör a falon, van még a másik oldalon is, de az fejmagasságban. A szoba egyik oldalát szövet borítás takarja, ami harmonizál az egész helység miliőjéhez. Szobainasra pakolhatsz, bőrszófa és bőrfotel, hozzáillő kisszekrénnyel fokozza a randi hangulatát, ami így kétségtelenül egyedi. Nem jártam be az egész lakást, de az egyértelmű volt, hogy a szalon egy nagyon alapos és igényes átalakuláson esett át. Ott létem alatt intim fény uralkodott, halk andalító zene szólt, külső zavaró tényezőt nem tapasztaltam.
Alíz külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alíz, mikor az ajtó bezáródott és megláthattam őt, azt a látványt nyújtotta, amit a képei is mutatnak. Fekete rövid köntösben volt, mosolygott, két puszival fogadott. Helyes mosolygós arc, szép barna szemek, félhosszú barna haj, szép ívű ajkak. Később már feltárta egyébb bájait is, szép, feszes, kebleit, karcsú derekát, formás fenekét, lábait és annak hamvas közét. Néhány tetkó díszíti testét, ami igényes munka. Végig udvarias, érdeklődő volt esetleges igényeddel kapcsolatban is.
1. Alíz +36708855998 beszámoló Budapest 120615 erotikus masszázs
3. Alíz +36708855998 beszámoló Budapest 120615 erotikus masszázs4. Alíz +36708855998 beszámoló 2024-02-12 09:17:37 erotikus masszázs 1206155. Alíz +36708855998 beszámoló 2024-02-12 09:17:37 erotikus masszázs 1206156. Alíz +36708855998 beszámoló 2024-02-12 09:17:37 erotikus masszázs 120615
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Időráfordítás:
5
Alíz nem túl régi a szakmában, ezért nem voltak túl nagy elvárásaim a masszázs résszel kapcsolatban. Vannak lányok,(hölgyek), akiknél ez nem elsumákolható része az alkalmi együttléteknek. Nos nekik így van felépítve a programjuk és ők már komoly rutint szereztek az évek során. Viszont mivel a ,,foglalkozás" nagy részét igénybe veszi egy alapos masszázs, már kevesebb idő is jut az egyéb erotikus részre. Az is igaz, hogy az első randinál szerencsés mindkét fél számára egy kis ismerkedő gyurmázás.
Ez az általános vélekedés, nevezhetjük papírformának is. Amikor visszatértem a fürdőből, Liza levette köntösét, ami alatt egy minimál fazonú, fekete alsó-felső volt. Már így is felsejlett szexi alakja, amitől pont nem egy kiadós masszázs jutott eszembe. Nagyon aranyosan megkérdezte tőlem, hogyan képzelem el a masszázst, miként csinálja. Próbáltam udvariasan a tudtára adni, hogy ha van mód rá, sehogy. Nagyon nem lepődött meg, gondolom már volt ilyen helyzetben. Finoman átöleltem a bizalom és a szimpátia jegyében, majd néhány szóban elmondtam az én verziómat, amivel kapcsolatban semmi ellenérzése nem volt.
Akkor irányíts, mondta, majd közös erővel lefejtettük róla a maradék textiliát. Csak néztem tökéletes alakját, jól állt neki a semmi. Egy rövid ,,használati utasítás magamról" után az ágy végébe ültem, Liza meg törökülésben cserkészte be szájával a már éledező hímtagom. Egyébként, hogy helyreálljon a világ rendje, volt masszázs az utolsó kb. negyed órában, úgy, hogy az is pipa.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Az ilyen vén faszok mint én is, már belépésnél, de max két percen belül le kell, hogy vegyék a randi vélelmezhető kimenetelét úgy kb.
Nekem ez most megvolt, de egy ölelés az elején is sok mindent elárult. Nyilván kell hozzá némi rezonancia(pozitív), ami vagy van, vagy az ellenkezője. Lizánál szerencsére megvolt, persze azért messzemenő következtetéseket sem szabad levonni, de azért azt biztosra veheted, hogy szívesebben lát, mint a Notre Dame-i toronyőrt.
Ott tartottam, hogy Liza már törökülésben kényezteti farkam, ő is főleg a makkost, közben a nyelvét pörgeti. Jól kezdődik, de ez csak egy üdvözlégy.....M. és neki kényelmetlen. Felmegyünk a grandiózus fekhelyre, kicsit betámadom Lizát, az összes elérhető testrészét megérintem kezeimmel. Melleinél a Braille írást gyakorolom, majd puncija külső részeivel ismerkedem. Először nem érti, miért jó nekem, hogy csak neki jó. Mikor feljebb húzom magam, már elér, masszírozni kezdi a farkam. Érzem nedvesedik, csiklójával finoman hárfázok, időnként csodás melleit babusgatom. Keze elfárad, vált a másikra, nem kígyólány, de a farkam nem engedi. Hatvankilencet javasol, nem szeretem, megérti. Kicsit megint pozicionálunk mindketten kissé oldalra, én még feljebb, hogy Alíz kényelmesen bekaphasson. Pont ez történik, a makkos eltünik újra a szájában, nagyon kellemesen, finoman csinálja, néha kiveszi, nyalogatja a nyeregnél, majd körbe-körbe. Mondom neki, finom ez, de nem szoktad mélyebre venni. És ekkor hangzik el az a válasz amit minden férfi szívesen hall, mégha túlzás is kicsit. ,, De szoktam, de a tiéd elég nagy." Szóval már ezért is érdemes volt aznap felkelni. Megy a petting ezerrel, majd rákérdezek, előfordul-e időnként, hogy neki is jó? Nem jellemző, de előfordul, mondja és újra bekap. Mi lenne, kérdem, ha segítségül hívnánk ízlelőszervem? Mosolyog, benne vagyok, a nyelvem meg ő benne. Újjazás nincs, nyelvhasználat megengedett. Valamennyire már kiismertem ujjaimmal, nyelvemet is eképp használom. Becsukott szemmel fekszik, két kezét maga mellé teszi.
Semmi durvulás, szinte csak súrolom csiklóját, néha érzem, picit megrándul a teste, a lepedőt markolássza. Egy darabig még élvezi nyelvem munkáját, majd hirtelen hangot ad érzelmeinek, lábát felemeli, kicsit megemelkedik. És miután kifújta magát, Liza szájából ekkor hangzik el a kérdés. Mond meg nekem légyszíves, a fiatal pasik miért nem tudnak ilyen jól nyalni?
Ez baromi jól esett, legalább annyira, mint neki. Na, de én még tartogattam a porontyokat, pedig már a gyülekező helyen voltak. Tudom, hogy jó nekem, de a számára kényelmes pózt választottuk. Hanyatt feküdtem, Alíz meg a lábaim közé. Nem sajnálta farkamtól a szeretetet, hol kézzel, hol szájjal csinálta. Még időben jeleztem neki, hogy a gyönyör cseppjeit a szájába szeretném elhelyezni(extra). Épp a kezében voltam mikor ejakuláltam, de a skacok az ajkai közt landoltak. Elmentem, mint állat, ő meg a fürdőbe. Visszafele megtörtént a romeltakarítás, majd mivel volt még időnk, egy kellemes hát, derék masszázs következett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején megkérdeztem, ráért a végén.
Egy extra volt a Nfvsz.(*), másról nem tudok.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Liza kedves, aranyos, nem utolsósorban csinos, szexi lány. Első randink volt, jó házigazda, ügyes lány. Jól éreztem magam vele, másnak is figyelmébe ajánlom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alíz erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-08 15:39:51
Kedvcsináló!(sok hasznos infót kaptam)

2024-02-15 22:34:00
Jól van, most már tudjuk, hogy miben jó a múzsa, és miben a szerző. Helyre állt a világ rendje, ahogy írod. ( A fejünkben is)

2024-02-14 11:07:49
Olvasmányos írás, mint mindig tőled Yos! Gratula

2024-02-12 21:46:26
Remek beszámoló, élvezet volt olvasni. Gratulálok!

2024-02-12 18:19:54
Jó írás lett ez. Korrekt tartalom és forma, élvezetes stílus. A cselekmények ugye minden esetben a két fél együtt-rezgésének lenyomatai, ez most nektek láthatóan összejött. Egészségetekre!😎
Mutasd mindet