Kiemelt
Most hívhatod!
Niki(41+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Alíz

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-05 12:48:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alíz +36708855998 120301 erotikus masszázs

az_alfonz a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Alíz hirdetővel
csodás cicik
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Telefonon beszéltem kolléganőjével, majd vele is. Próbáltam VTR-t is, de valahogy nem sikerült nekik észrevenni, hogy ott is jelentkeztem. Sebaj, a lényeg, hogy megvolt az időpont.
Megközelítés
A 2. kerület egyik forgalmas csomópontja, a szép park mellett található sok emeletes épület. Parkolás sosem könnyű, a tuti, az a közelben található plaza mélygarázsa és onnét villamos, ami szinte a ház előtt tesz le.
Helyszín
A lakást nem régen felújították, én még azóta nem voltam és meg is lepődtem. Ilyen szintű ráfordítást ritkán látni szalonokban. Gyakorlatilag - a fürdő kivételével, mivel az rendben volt - az egész kecót szépen kiglancolták. Pasztell színek és kellemes hangulat jellemzik. Nem egy minimalista stílus, viszont a környezetbe, ház, funkció nagyon is passzol. Mi egy zöldes árnyalatú szobába mentünk, ez a fürdő mellett van. A régi normál - gyakran nyikorgó - masszpad és matrac kombó helyére egy dupla széles masszív, vastag lábakon álló, fából készült alkalmatosság került. Nem tudom, hogy eredetileg is masszázspad-e, vagy egy közepes ebédlő asztal, de ez biztosan bírni fogja a strapát. A fürdőben a megszokott tusfürdő és szájhigiénia választék, puha törülköző és kilocsolás gátló üvegfal várja a vendégeket.
Alíz külseje
Az ajtó mögött várt egy ízléses kétrészes fehérneműben és egy hálóköntösben. Képeknek abszolút megfelel, főleg a régebbiek adják vissza jól a valóságot. A kedvességét, figyelmességét, vendéghez való igazodását viszont csak élőben lehet megtapasztalni. Ami nem látszik a képeken, az is pont olyan szép, mint az sejthető. Alkatához illő, TÖKÉLETES formájú és méretű mellek, szép kerek popsi és ápolt, csupasz, illatos nunus várja azt, akit odaenged.
1. Alíz +36708855998 beszámoló Budapest 120301 erotikus masszázs
3. Alíz +36708855998 beszámoló Budapest 120301 erotikus masszázs4. Alíz +36708855998 beszámoló 2024-01-05 13:36:55 erotikus masszázs 1203015. Alíz +36708855998 beszámoló 2024-01-05 13:36:55 erotikus masszázs 1203016. Alíz +36708855998 beszámoló 2024-01-05 13:36:55 erotikus masszázs 120301
Erotikus masszázs
1. Szokásos tisztálkodás után pici ölelkező ismerkedés, a köntös eltávolítása, kölcsönös simogatások, majd felfeküdtem a masszpadra és átadtam magam Aliz kezeinek. Megkérdezte, hogy a talpamat is masszírozhatja-e, mondtam, hogy örömmel venném, így azzal kezdte. Közben beszélgettünk egy picit, most inkább csendben élveztem a kezei érintését. Én is, ő is csak ritkán törtük meg a csendet, most így volt jó. A fenekem környékén járva jeleztem, hogy a comb belső része milyen lehetőségeket rejt, élt is velük, amiből aztán az lett, hogy a felső test - egyelőre - elmaradt és fordulás következett.
3. Tisztálkodás és pihi után ismét hasra feküdtem és folytatta a hátammal a megkezdett masszázs programot. Elmondása szerint nem tanulta, ez érezhető volt (olyan értelemben, hogy nem olyan sorrendben és fogásokkal operált, mint aki tanulta), ennek ellenére ügyesen csinálta és voltak határozottan jól eső mozdulatai is. Csomókat is megtalált és ügyesen dolgozott rajtuk. Végül a szeánszunk itt ért véget és azt kell mondjam az ilyen befejezés is jól tud esni.
Levezetés
2. A melltartót levette, így elém tárultak gyönyörű cickói, melyeket szabad volt kényeztetni. Örömmel tettem. Annyira lágy, de ruganyos, rózsaszín bimbóudvarral, csodás puhaságú bőrrel bíró halmocskákat élvezet kényeztetni. Sokáig nem is tudtam velük betelni.Próbáltam csókot lopni, de nem sikerült, gyanítom ez nem szerepel az étlapon. Aztán hanyatt fektetett és kezeivel, ajkaival végig haladt a felsőtestemen és előbb puha ujjacskáival játszott a lassan meredező tagomon, majd ajkait is finoman bevetette. Olyan kislányos kényeztetést kaptam tőle, semmi pornós elem nem volt benne, finoman ajkai közé vette és lágyan becsúsztatta a nyelvével megtámasztva. A nedvesítésre is ügyelt, volt nyál bőven. Sajnos legfeljebb csak félig engedte be, de a puhaság így is hatott és egyre közeledett a csúcspont, amit még el akartam húzni, így felvetettem a kölcsönös kényeztetést, ami elfogadást nyert. Most ő feküdt hanyatt és én indultam fentről dél felé. Ismét a csodás cicikkel kezdtem, de csak rövid ideig, mert szerettem volna megkóstolni kelyhecskéjét. Meg is történt, sima, illatos, finom nunusra leltem, amit élvezettel kényeztettem. Szépen nedvesedett is, bár elsőre nem vártam, de mégis sikerült a csúcsra juttatnom kedves vendéglátómat. Kicsit összebújtunk, aztán megint ő kerekedett fölém. Megbeszéltük a cicikre befejezést, ehhez a pad mellé térdelt és ugyanazzal a finomsággal, ahogy kezdte, kivégzett. Egymást megtörülgettük, majd pár korty víz elfogyasztása után folytattuk a masszázs részt.
Elszámolás
A végén tettem le a padra, bár az elején rákérdeztem, azt mondta, ő nem akar ezzel foglalkozni, csak a végén. Nem tudok extráról, szerintem egyféle étlap van, amit a kellő tisztelettel közelítő vendég végig is kóstolhat.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy végtelenül kedves, vendég igényeit, kívánságait kereteken belül maximálisan figyelembe vevő hölgyet ismerhettem meg. Én jobban szeretem, ha a partnerem felfal, de most ez is nagyon jól esett. Csak jókat tudok mondani és maximálisan ajánlom nyugtató kezelésre.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alíz erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 13:14:46
Informatív beszámoló, melyben Alízt is nagyon attraktívan mutattad be.

2024-01-07 21:47:13
Jól összeszedett tudósítás. Köszönöm, hogy megírtad.
Mutasd mindet