Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Alíz

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-04-01 16:12:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Brum!


Nagyon köszönöm, hogy meglátogattál, remélem hamarosan újra találkozunk. 😚😚

Beszámoló Alíz +36708855998 117545 erotikus masszázs

Brum a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Alíz hirdetővel
perfekt alak
mindenre hagy időt
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Amikor, hírdetésének megjelenésekor megpillantottam, azonnal tudtam hogy meg fogom látogatni. Két napra rá beszéltem is a kolléganőjével, aki készségesen felvilágosított Alíz lehetséges programmrájól és emlitette hogy a kölcsönösség egyelőre nem szerepel a repertoárban. Ezért egy órás időtartamot kértem két nappal későbbre, délelőttre. A kollegina kérte hogy másnap délelőtt hivjam még személyesen Alizt, megerősités céljából. Igy is történt, ilyen formán a bejelentkezés könnyűnek mondható.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel mindkét beszélgetés alkalmával elfelejtettem megkérdezni a pontos cimet, ezért rutinomra hagyatkozva és mivel a kollegina azért emlitette a Mechvart teret, igy majdnem pontosan álltam meg a ház előtt, ahova a Széll Kálmán tér felől érkeztem a 4- 6 villamossal. A ház noha sarkon álló bejárattal rendelkezik majd két utcát és egy teret is érint. A villamos egyébbként a ház előtt áll meg. Szerintem sokunknak nem okoz problémát megtalálni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Számomra a lakás ismerős. Szépen berendezett, a szobában ahol most voltam, tatami van, a fejrésznél tükörrel, a tatamin sok párna van, zenére nem emlékszem, lehet hogy volt, hely mindenesetre bíztositva van számára, fotel a ruháknak, kis asztal víznek és csokinak. Fürdőben kad fél üvegfallal kilépővel, mosdóval, sok túsfürdővel, és egy mosógéppel. A fürdő és a szoba egy külön kis közlekedőből nyilik, a szembe lévő szoba régi ajtajának zárját már volt szerencsém megpróbálni javitgatni, ma már minden felújítva, de sok szép emlékem megmaradt innen is.
Alíz külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alíz pont mint a képeken. Megfogadtam korábban, hogy nem használom a sokat leírt klisét, hogy élőben sokkal...., de nekem valóban nagyon tetszett kerek feneke hosszú lábai. Aliz nem alacsony, combjai se nem vékony, se nem vastag, pont jó az ízlésemnek teljesen megfelelő! Alakja is pont olyan, pont jó. Arca mint a fotókon. A retus, mert állitólag van, általam nem volt észrevehető. Nagyon szép formájú ajka van. A képeivel ellentétben egy kétrészes szettben fogadott, ami igen jól állt neki. Igy boldogan követtem a szobába.
1. Alíz +36708855998 beszámoló Budapest 117545 erotikus masszázs
3. Alíz +36708855998 beszámoló Budapest 117545 erotikus masszázs4. Alíz +36708855998 beszámoló 2023-04-01 17:24:13 erotikus masszázs 1175455. Alíz +36708855998 beszámoló 2023-04-01 17:24:13 erotikus masszázs 1175456. Alíz +36708855998 beszámoló 2023-04-01 17:24:13 erotikus masszázs 117545
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Bent a szobában kaptam törülközőt és rögtön mehettem zuhanyozni.Rövid beszélgetésünkre a visszafogottság volt egyelőre a jellemző, illetve talán Aliz ahogy írja is, nem rutinos még egyelőre ebben a helyzetben. Azonban nagyon kedves vendéglátónak bízonyult az első pillanattól kezdve, még úgyis hogy puszi érkezésemkor nem volt.Masszázs alatt már oldodott a hangulat és kedves mosolygó arca egyre többször vonzotta a tekintetemet amit a tükörben figyelemmel követtem csak úgy mint az egyelőre bugyiban és melltartóban lévő testét. Többször átadtam a nem túl szakszerű de nagyon kellemesen simogató masszázsának és kezeinek, amik hol relaxáltak, hol felizgattak kicsit, noha kellemes benyulások nem voltak. Mindenesetre a hangulat teljesen feloldódott és ha épp nem relaxáltam vagy nem felizgultam, jókat beszélgettünk. Alíz meg- meg nyugtatott hogy nem sokára megfordulhatok.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
És valóban. Megkérdezte miután megfordultam hogy elől is maszirozzon e, vagy azonnal térjen a tárgyra. Mondtam ahogy neki megfelel, igy azonnal elkapta a farkam és határozottan verni kezdte, de a szónak a jobbik értelmében. Megkérdeztem hogy simogathatom-e, mondta hogy természetesen és rákérdezett levegye e a melltartóját és én igennel válaszoltam. Nagyon szép formás, közepes méretű cicikkel talalálkoztam és azonnal kézbe is vettem őket. Boldogan simogattam és puszilgattam a gyönyörű kis udvaros cici bimbókat és kezeimmel próbáltam, most már mellé térdelve és ráhajolva elérni minden részét.Nekem nagyon bejőtt Alíz alakja és fiatal testének sima bőrének tapintása és megengedte hogy bugyin keresztül a punciját is simizzem, valamint beigérte hogy legközelebb a bugyin belül is simizhetem.közben érdeklődött hogy verje a farkam tovább vagy várjon esetleg kicsit. Miután ezek összesége igen jó hatással volt farkamra időnként megkértem lassitson mert igy hamar véget ér a buli. Közben kezeimen kívül a szájam is járt a testén mindenfelé ami nagyon izgató volt magában is de eközben tárgyilagosan megbeszéltük a még lehetséges eseményeket az idő múlásának tekintetében és mivel a farkam azért többet volt Aliz kezében mint nem. Ezért mind a tárgyi , mind a verbális események hatására csak jót élveztem egy váratlan pillanatban, tíz perccel az ídőm lejárta előtt. Gyors zuhany, öltözés, cipő és cipő kanál ki a szekrényből és búcsúzás most már puszival.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Elszámolás, kéresre előre átadva a rózsa szálakat amik végig az asztalkán várták a vázába helyezésüket. Noha a kollegina egy extrát emlitett, én nem tértem ki rá és vendéglátom sem emlitette. Igy az események haladtak a maguk medrében. Extra nem volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Aliz teste nálam mindent visz.Nekem bejön az arca is, nekem nagyon tetszik. Hozzáállása a dolgokhoz kedves és figyelmes, ugyanakkor nekem talán picit ellentmondásos, azért mert egyrészt picit visszafogott vagy bizonytalan magában mint kezdő, más részt mégis professzionális, kéz mozdulatai a levezetésnél inkább lényegre törőek mint mondjuk barátnősek. Személy szerint a barátnős vonalat preferálnám mert testi adottságaihoz jobban passzolna, meg az én izlésemhez is. Egészében a zöld minősitést adom a sárga helyett mert a jővőben akár lila is lehet egy beszámóló róla megérdemelten. Én azért kiváncsi vagyok és visszamegyek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alíz erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-24 07:36:59
Köszi ezt a jól megírt beszámolót,kíváncsivá tettél. Én keresem őt.

2023-09-11 10:35:59
Hasznos beszámolót írtál, számomra fontos dolgokat is megemlítve. Köszi

2023-07-23 19:04:19
Mindenképp hasznos beszámoló, olyan infókkal, melyek pont kellenek egy első íráshoz.

2023-07-11 19:02:57
Kiváló első beszámolót írtál.

2023-04-04 08:18:56
Átjött az őszinte lekesedésed és kaptunk pár olyan infót is, ami alapján eldönthetjük, hogy akarunk-e menni. Kösz az első beszámolót!
Mutasd mindet

FunkciókAlíz legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-02-10) : Viszont mivel a ,,foglalkozás" nagy részét igénybe veszi egy alapos masszázs, már kevesebb idő is jut az egyéb erotikus részre. Az is igaz, hogy az első randinál szerencsés mindkét fél számára egy kis ismerkedő gyurmázás.

nagyon jó: 3db
(2024-01-05) : Tisztálkodás és pihi után ismét hasra feküdtem és folytatta a hátammal a megkezdett masszázs programot. Elmondása szerint nem tanulta, ez érezhető volt (olyan értelemben, hogy nem olyan sorrendben és fogásokkal operált, mint aki tanulta)

(2023-11-16) : She knows how to keep a man on the very edge and I soon couldn't stand it, she could tell and started pumping me like crazy, eventually blowing my load as it came running down her fingers.

(2023-11-12) : Ezzel kezdtünk, talptól tetőig haladtunk, krémmel, mert ő azt szereti. Kellemes volt a masszázs, inkább barátnős mint terapeutás, de nem is kértem hogy az legyen, lehet megvan arra is a potenciál, nekem ez így tökéletes volt.

: 2db
(2024-04-22) : Lingamos kezdés, majd egy kis finom francia és kézi finish. A második kör ugyanez csak idő hiánya miatt a végén rá segítettem a cicis finishre. Nekem picit sok volt a kéz és kevés a francia de ez ízlés dolga.

(2023-11-07) : Biztos vagyok benne hogy Aliz jól masszíroz. Hogy mennyire lehet gyúrós és erős azt nem tudom, de az biztos hogy lesi a vendég kívánságát és igyekszik úgy csinálni, hogy jó legyen.