Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Aida

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-04-11 17:33:04

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Aida +36306189726 121189 szexpartner

bb_x a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Aida hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon. Könnyen és problémamentesen egyeztettünk időpontot aznapra.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Hungária Krt. Eddig mindig tudtam parkolni, de BKV-val is fájdalommentesen megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A célnak tökéletesen megfelel. Patika tisztaság, hibátlan logisztika. Eddig három helyen jártam nála és ez mindegyik helyszínről elmondható volt.
Aida külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Képek a valóságnak megfelelnek, jól visszaadják Aida külsejét. Ez nyilván ízlés dolga, szerintem gyönyörű nő, mindenesetre akinek a képeken tetszik az élőben sem fog csalódni. Amit a képek nem adnak vissza: hihetetlenül feszes teste, és bársonyos bőre van.
1. Aida +36306189726 beszámoló Budapest 121189 erotikus masszázs
3. Aida +36306189726 beszámoló Budapest 121189 erotikus masszázs4. Aida +36306189726 beszámoló 2024-04-12 10:27:11 erotikus masszázs 1211895. Aida +36306189726 beszámoló 2024-04-12 10:27:11 erotikus masszázs 1211896. Aida +36306189726 beszámoló 2024-04-12 10:27:11 erotikus masszázs 121189
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Előre is elnézést kérek a „technikai” részletek hiánya miatt. Sokszor jártam már nála és nagyjából hasonló forgatókönyv alapján történnek a találkozásaink. Kedves üdvözlés után gyors fürdés, majd egymásba gabalyodunk, innentől kezdve pedig kicsit megszűnik a külvilág. Azt, hogy mi ketten, mit és hogyan csináltunk szerintem irreleváns az olvasónak. A részletekről annyit osztanék meg, hogy minden, ami az adatlapon szerepel azt Aida a lehető legmagasabb színvonalon, szenvedélyesen kivitelezi, végig a vendégre koncentrálva.


Ami miatt beszámoló írás mellett döntöttem: számomra annyira különleges élményt nyújtanak ezek az együttlétek, hogy komolyan elkezdetem töprengeni azon mitől különleges lány Aida, mitől érzem magam ennyire jól vele. Arra jutottam, hogy tökéletesen teremti meg az intimitás illúzióját. Az együttlétnek van egy természetes ritmusa, ami mindig alkalmazkodik a helyzethez, és épp annyira érzéki vagy éppen intenzív, amennyire akkor és ott az indokolt. Aida abban is különleges, hogy reakciói végtelenül hitelesnek tűnnek. Nem játssza túl magát, pontosan annyi visszajelzést ad, ami jó értelemben megőrjíti az embert. Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy milyen teljesítményre képes az ágyban, és azzal is, hogy valójában mennyire lehet kellemes egy ilyen együttlét egy lánynak. Ennek ellenére Aida képes elhitetni, hogy nem érezte rosszul magát.


Természetesen a fentiekhez szükséges az is, hogy a vendég normálisan viselkedjen és vélelmezem valamennyire szükséges az összhang is. DE! Nem találkoztam még olyan lánnyal, akinél annyira el lehet felejteni a találkozó körülményeit (hogy valójában miért is vagyunk ott mindketten) és egy rövid ideig úgy érzi az ember, hogy valami valódi részese volt. Túlmisztifikálni sem szeretném a dolgot nyilván a szex a lényeg, és a szex szuper Aidával, de a vele való együttlét a szexen túlmutatóan is élményt ad.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Emlékeim szerint nincsenek extrák, és soha nem is éreztem ezek hiányát. Az elszámolás teljesen korrekt, Hál' Istennek szó sem esik róla.
Rózsacsokor
bb_x nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Még soha nem jöttem el tőle csalódottan.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Aida szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAida legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-05-08) : Nagyon kellemes franciája van többször is végig ment a golyszliktól a makkig. Kijátszadozta magát kérésemre gumit húztunk majd szemből ült bele így pedig a cicikkel is tudtam foglalkozni.

(2020-09-07) : Aida hihetetlen aktivitással viszonyult kényeztetésemhez. Teste tekerget, hullámzott tolta magát és az egész eseménysor emelkedettségének erőteljes kéjes hanghatásokkal adott további tanúbizonyságot. A csókolózást már befejeztük, mert közben melleit nyaltam faltam és lecsúsztam lába közé, hogy nyelvemmel is kényeztessem. Lassan, gyorsan, közepes sebességgel,

felejthetetlen: 5db
(2023-12-13) : Ezután hanyatt fordított és elkapta a cerkámat és finoman, lágyan kényeztetni kezdett. Kedveskedett a zacsinak, golysziknak, majd a rudit kenyeztette tövétől a hegyéig. Ezután a kupak következett egy kis kellemes kezezés kíséretében.

(2022-12-28) : Visszatértem után lassan rátértünk arra, miért érkeztem. Nem gondolom, hogy Bianca vagy Júli regénybe illően le kellene írnom az eseményeket, de nem is tudnám megírni olyan regénszerűen. Vannak itt az oldalon jobb írói vénával megáldott tagok, aki már megtettték. Amit mindenképpen megemlítenék, Aida bújós, csókolódzós, jól reagál, ah kényezetik és szíesen viszonozza is.

(2022-03-30) : Hosszasan kényeztetni kezdett, nemcsak a lényeget, a környékével is foglalkozik. Nagyon jól esett, de ekkor már többre vágyva, kértem a védőfelszerelést. Először hátulról vettem be a várat, majd felülre kéredzkedtem, mert ezekre a cicikre rá kell "hemperegni". Isteni élmény. Jól elbeszélgettünk közben is. Lovaglást kértem,

nagyon jó: 6db
(2023-09-01) : Viszonzás képen rá került a sor , egy nagyon finom franciát kaptam .Fantasztikus gyorsan felkeményített . Felgumizást követően hátulról kezdtük ,hogy lássam a csodálatos kemény popsiját . Annyira bejött így mind kettőnknek ,hogy a végkifejletig így csináltuk .

(2022-09-08) : Láthatóan élvezi a gyengéd érintéseket. Folytatás képen leült az ágy szélére és franciázni kezdett. Kellemesen , érzékien , nagyon gyengéden csinálja. Nem kellett sokat várni hogy merev legyek , mint egy árbóc, gumit kértem és finoman hatoltam be a szűk puncijába. Nagyon könnyen befogadott, igaz vigyáztam is rá.

(2022-04-06) : Számomra puha, bársonyos bőrének simogatásai egy élmény volt. Egy idő után ő kényeztetett a leírhatatlanul jó franciájával, majd cserét kértem, hogy én is viszonozhassak neki valamicskét. Nagyon finom, illatos és jó ízű punci és úgy tűnt jólesik neki a kényeztetés, aminek hatására hamar csípőmozgásokkal reagált és azt hiszem célba is ért. Utána igen érzékeny és csiklandós. :-)

: 3db
(2023-12-21) : Franciája jó, változatos, mélytorok nincs - nem is ígéri- viszont szívesen játszik a kísérőkkel is kérésre. Az első menet így is ért véget. Tisztálkodás, majd ismét beszélgetés vette kezdetét, zenei irányzatokról. Ez sokáig tartott, közben elkezdtem simizni, hiogy kezdhetnénk a következő szakaszt.

(2022-12-08) : Ezután vizszint itt is csókok és elindult lefelé. Nagyon finoman körbenyalta a zacsikat és komoly franciába kezdett, de annyira hogy több sem kellett már majd szétdúrrantam a merevedestől. Gyorsan gumiért kiáltottam, fel is helyezte és lassan beleült. Hol kihuzva hol rámborulva mozgott nagyon aktívan.

(2022-11-14) : A fürdőből visszatérve elkezdtünk ismerkedni, simogatás majd a nyelvünk összeért. Szerintem ekkor már egymásara voltunk hangolódva. A cicik csókolgatását nem csak élvezte, de kifejezetten kérte. Ezek után nyelvvel kényeztettem, aminek rendkívül örült.

egyeztetési probléma: 1db
(2021-06-10) : Nem lett kiengedve a vágy gőze. A ház elől telefonálva már nem értem el, csak a kolléganő vette fel, hogy bocsi, közbejött valami Aidának és el kellett mennie, de ő szabad és szívesen ...