Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Aida

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-12-13 15:42:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm! Máskor is szívesen látlak!

Beszámoló Aida +36306189726 120133 szexpartner

apumisi a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Aida hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon egyeztettünk. Kedves volt, gördülékenyen ment. Az időpontot vtr-en rögzítettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A terkép pontosan jelöli a címet. Villamos szinte a ház előtt áll meg. Pontos címet kaptam, a ház jól számozott, könnyen megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás szépen felújított, nem lehet belekötni. A fürdőben kád van elhelyezve. Tusfürdő,szájvíz és műanyag pohár bőven megtalálható. Friss, illatos törölközőt kaptam. A baszobában nagy franciaágyon lehet hancúrozni.
Aida külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy ízig-vérig Milf hölgy Aida. A fotóknak megfelel. Arc kitakarástól nem kell tartani, kellemes. Csinos, formás, illatos, selymes bőrű, igazi természetes nagycicis NŐ! Egy fekete hosszú ruhában várt. Alatta semmi szerencsére. A nagy formás cicik kirajzolódtak a ruha alól.
1. Aida +36306189726 beszámoló Budapest 120133 erotikus masszázs
3. Aida +36306189726 beszámoló Budapest 120133 erotikus masszázs4. Aida +36306189726 beszámoló 2023-12-13 18:36:58 erotikus masszázs 1201335. Aida +36306189726 beszámoló 2023-12-13 18:36:58 erotikus masszázs 1201336. Aida +36306189726 beszámoló 2023-12-13 18:36:58 erotikus masszázs 120133
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
A lakásba beleptem, nem láttam senkit. Majd megpillantottam az ajtó mögött elragadó vendéglátómat. Köszönés, bemutatkozás. Lepakoltam, aztán a nappaliban az asztalra tettem egy csokit, alá pedig a borítékot. Megköszönte a Kedves és leültünk egy kis beszélgetésre. Nehezen tudtam koncentrálni, hiszen a nagy cicik és a hívogató bimbócskák vonzották a tekintetemet folyamatosan. Aztán törcsit kaptam és elkisert a fürdőbe. Az ágyon várt Aida a baszobában. Egymással szemben feltérdeltünk az ágyra és egymást simogatva puszik, majd kellemes csókok következtek. Aztán végre lekapta ruháját és elém tárultak a szép nagy természetes cickói. Simogattam, markoltam, pusziltam Őket! Nehéz betelni Velük! Kacagva fogadta ténykedésem. Ezután hanyatt feküdt és kezdtük újra a csókolózást, ami barátnős volt. Pusziltam a nyakát, ami igazán jól esett Neki a hangos visszajelzései alapján. A ciciket rohantam le hosszasan, minden részletre kiterjedően. Ezt is szivesen vette a Drága. A csikis hasán lesiklottam a puncihoz. Full kopasz, illatos, zárt, igazán kívánatos volt. Természetesen ott is boldogan, ráérősen tevékenykedtem, feltérképezve minden finomságot. Közben simogattam, finoman markolásztam a ciciket is. Itt igazán kieresztette a hangját Aida. Talán sikerült valamit elérnem! Ezután hanyatt fordított és elkapta a cerkámat és finoman, lágyan kényeztetni kezdett. Kedveskedett a zacsinak, golysziknak, majd a rudit kenyeztette tövétől a hegyéig. Ezután a kupak következett egy kis kellemes kezezés kíséretében. Huncut módon bevetette a ciciket is. Nagyon rám érzett, szerencsémre nem akart így kivegezni. Kértem a 69-et. Csodás érzés és látvány! Kérésemre 69-ből fölegyenesedve az arcomra ült. Szépen tekergette csípőjét közben. Nem csak én élveztem. Ezután Kuncogva kérdezte, hogy húzhatja-e a gumit. Felpattintotta az Édes és missziben kezdtünk. Jó kezdés! Csók, mosoly az arcán, ringó cickók, hihetetlenül szűk, kopasz punci. Le sem tagadhatta volna Aida, hogy élvezi. Sóhajtozott és biztatott. Lassitanom kellett nehogy idő előtt végem legyen. Határozott utasítast kaptam, hogy tegyem be hátulról. Már pucsított is a Kedves én meg jó katona módjára végrehajtottam a parancsot. Isteni látvány volt a Hölgy feneke és csípője eközben. Továbbra is hallatta hangját, egyre hangosabban. Kérte feküdjek hanyatt és lovaglás következett. Jeleztem, hogy ez bizonyára az utolsó nekifutás lesz. Mosolyogva behelyezte és lassú mozgásba kezdett. Ismét mély sóhajtozás volt részéről és a hangereje is emelkedett. Gyorsított, majd csípőjét is bevetette. Aida hangoskodása, melleinek tánca, a szűk punci szorítása, rutinos lovaglasa elsodort.
Pihegtünk mindketten, majd rendbe tett Aida. Kicsit még beszélgettünk és szomorúan megállapítottam, hogy eltelt az órám, sőt még a vtr. 15 perc ajándékom is.
Búcsú és ki az esőbe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe. Ez így volt jó ahogy lezajlott. Az ajándék mértéke a bővebb infóban részletesen szerepel.
Rózsacsokor
apumisi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Aida egy vérprofi szolgáltató. Csodás teste mellé komoly tapasztalat társul. Tudja mi kell a férfinak és azt meg is adja. Mindemellett élvezi is az együttlétet. Kellemesen el lehet Vele beszélgetni. Szuper lakásában teljesen elvarázsolt! Elhittem!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Aida szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAida legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-05-08) : Nagyon kellemes franciája van többször is végig ment a golyszliktól a makkig. Kijátszadozta magát kérésemre gumit húztunk majd szemből ült bele így pedig a cicikkel is tudtam foglalkozni.

(2020-09-07) : Aida hihetetlen aktivitással viszonyult kényeztetésemhez. Teste tekerget, hullámzott tolta magát és az egész eseménysor emelkedettségének erőteljes kéjes hanghatásokkal adott további tanúbizonyságot. A csókolózást már befejeztük, mert közben melleit nyaltam faltam és lecsúsztam lába közé, hogy nyelvemmel is kényeztessem. Lassan, gyorsan, közepes sebességgel,

felejthetetlen: 5db
(2024-04-11) : z együttlétnek van egy természetes ritmusa, ami mindig alkalmazkodik a helyzethez, és épp annyira érzéki vagy éppen intenzív, amennyire akkor és ott az indokolt. Aida abban is különleges, hogy reakciói végtelenül hitelesnek tűnnek.

(2022-12-28) : Visszatértem után lassan rátértünk arra, miért érkeztem. Nem gondolom, hogy Bianca vagy Júli regénybe illően le kellene írnom az eseményeket, de nem is tudnám megírni olyan regénszerűen. Vannak itt az oldalon jobb írói vénával megáldott tagok, aki már megtettték. Amit mindenképpen megemlítenék, Aida bújós, csókolódzós, jól reagál, ah kényezetik és szíesen viszonozza is.

(2022-03-30) : Hosszasan kényeztetni kezdett, nemcsak a lényeget, a környékével is foglalkozik. Nagyon jól esett, de ekkor már többre vágyva, kértem a védőfelszerelést. Először hátulról vettem be a várat, majd felülre kéredzkedtem, mert ezekre a cicikre rá kell "hemperegni". Isteni élmény. Jól elbeszélgettünk közben is. Lovaglást kértem,

nagyon jó: 6db
(2023-09-01) : Viszonzás képen rá került a sor , egy nagyon finom franciát kaptam .Fantasztikus gyorsan felkeményített . Felgumizást követően hátulról kezdtük ,hogy lássam a csodálatos kemény popsiját . Annyira bejött így mind kettőnknek ,hogy a végkifejletig így csináltuk .

(2022-09-08) : Láthatóan élvezi a gyengéd érintéseket. Folytatás képen leült az ágy szélére és franciázni kezdett. Kellemesen , érzékien , nagyon gyengéden csinálja. Nem kellett sokat várni hogy merev legyek , mint egy árbóc, gumit kértem és finoman hatoltam be a szűk puncijába. Nagyon könnyen befogadott, igaz vigyáztam is rá.

(2022-04-06) : Számomra puha, bársonyos bőrének simogatásai egy élmény volt. Egy idő után ő kényeztetett a leírhatatlanul jó franciájával, majd cserét kértem, hogy én is viszonozhassak neki valamicskét. Nagyon finom, illatos és jó ízű punci és úgy tűnt jólesik neki a kényeztetés, aminek hatására hamar csípőmozgásokkal reagált és azt hiszem célba is ért. Utána igen érzékeny és csiklandós. :-)

: 3db
(2023-12-21) : Franciája jó, változatos, mélytorok nincs - nem is ígéri- viszont szívesen játszik a kísérőkkel is kérésre. Az első menet így is ért véget. Tisztálkodás, majd ismét beszélgetés vette kezdetét, zenei irányzatokról. Ez sokáig tartott, közben elkezdtem simizni, hiogy kezdhetnénk a következő szakaszt.

(2022-12-08) : Ezután vizszint itt is csókok és elindult lefelé. Nagyon finoman körbenyalta a zacsikat és komoly franciába kezdett, de annyira hogy több sem kellett már majd szétdúrrantam a merevedestől. Gyorsan gumiért kiáltottam, fel is helyezte és lassan beleült. Hol kihuzva hol rámborulva mozgott nagyon aktívan.

(2022-11-14) : A fürdőből visszatérve elkezdtünk ismerkedni, simogatás majd a nyelvünk összeért. Szerintem ekkor már egymásara voltunk hangolódva. A cicik csókolgatását nem csak élvezte, de kifejezetten kérte. Ezek után nyelvvel kényeztettem, aminek rendkívül örült.

egyeztetési probléma: 1db
(2021-06-10) : Nem lett kiengedve a vágy gőze. A ház elől telefonálva már nem értem el, csak a kolléganő vette fel, hogy bocsi, közbejött valami Aidának és el kellett mennie, de ő szabad és szívesen ...