A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Aida Swinger

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-14 17:23:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Aida Swinger +36304204514 121510 szexpartner

Snake012 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Aida Swinger hirdetővel
igéző szemek
feneketlen mélytorok
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az oldalon már jó ideje szemeztem a profiljával, és az oldalon keresztül vettük fel a kapcaolatot. Elküldtem neki az üzenetet, és kb 5 perc múlva már a randit terveztük.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az utcán parkolók bőven voltak. Azt, hogy fizetős-e, nem tudom. Én BKV-val mentem, ami nekem kényelmesebb volt. Könnyen megközelíthető, elvéthetetlen a hely. Gps-t sem használtam, hanem egyszerű google térképet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy nagyon szép lakásban találkozhattam vele. Külsőre lerobbantnak tűnt, de a lakás belülről nagyon jó volt. Tiszta lakás, finom illat. Olyan nyugalom szigete feeling. A fürdő tiszta volt, tusfűrdők sokasága várakozott a használatra. A törölközők tiszták, illatosak, és összehajtva várakoztak a polcon.
Aida Swinger külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Srácok ő van a képeken, ezt határozottan ki merem jelenteni. Gyönyörű vékony testalkat, szép arc, csókolni való ajkak, és nagyon finom érintésű bársonyos bőr. Egy piros színű köntösben várt.
1. Aida Swinger +36304204514 beszámoló Budapest 121510 erotikus masszázs
3. Aida Swinger +36304204514 beszámoló Budapest 121510 erotikus masszázs4. Aida Swinger +36304204514 beszámoló 2024-05-15 08:00:06 erotikus masszázs 1215105. Aida Swinger +36304204514 beszámoló 2024-05-15 08:00:06 erotikus masszázs 1215106. Aida Swinger +36304204514 beszámoló 2024-05-15 08:00:06 erotikus masszázs 121510
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Beérkeztem a lakásba egy nagyon csinos lány invitálásában, aki nem más volt, mint ő. Meg is voltam lepődve, hogy a képekhez képest sokkal szebb a valóságban. No szóval térjünk vissza a tárgyra. Beérkeztem az ajtón, kaptam 2 puszit, és egy nagyon kellemes ölelést. Átmentünk onnan a szobába, és ott megbeszéltük a részleteket. Én mindig leülök, és megbeszem a partnereimmel, mik engedélyezettek, mik az ok, amiket szabad. Nos megbeszéltük, közbe simogattam a gyönyörű lábát. Elcsattantak az első finom csókok, aztán kimentem a fürdőbe. Egy nagyon alapos tusolás után visszaértem hozzá a szobába. Csókok csatájába kezdtünk, majd lefeküdtem az ágyra. Az ágyon őkezdett el kényeztetni engem. Végigcsókolta a mellkasom, aztán lejjebb haladt, és egy pillanattal később éreztem csodálatos csókjait az én akkor már merev testrészemen. Elkezdett egy isteni franciát adni. Kegyetlen jó volt. Először csak gyengéden, aztán egyre mélyebben, és mélyebben. Jött az isteni mélytorok, és kifejezetten nagyon ügyesen eltűntette merev testrészem a szájában. Ezt hosszasan kértem tőle, mert isteni volt. Jött egy csere, én kezdtem el őt kényeztetni. Először a nyakát csókolgattam, majd haladtam lefelé. Nagyon szép természetes cicijénél hosszasan időztem, majd haladtam tovább a gyönyörű vénuszdombok irányába. Isteni volt nyalni őt. Éreztem rajta, hogy jó érzés, és hogy csináljam még tovább. Isteni volt ahogy a nyelvemmel bebarangolhattam. Kértem egy gumit, majd lefeküdtem, és kértem, hogy lovagoljon meg engem. Elsőre gyengéden, majd egyre erőteljesebben lovagolt. Kértem, hogy had legyen végem a szájába, és úgy is lett. Isteni volt. Ezután lefeküdtünk az ágyra, ő megmaszírozott, ami nagyon jól esett. Nagyon jó volt, nagyon jól maszíroz. Aztán elérkezettnek láttam az időt, hogy újra merev legyek, és jött az újabb menet. Igaz, itt már nem lovaglóba csináltuk, hanem kértem, hogy játszon velem. Elkezdett a nyelvével iglzgatni, és hát hamar el is mentem újra. Kérésére a mellei között.leltem vígaszra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt volt mimden téren. Nem kérte tőlem a virágszálakat, hanem én hoztam fel. Elöre rendeztem a tiszteletdíjam, és már mehetett is a közös időtöltés/mókázás. Én nem vettem igénybe extrákat, mert nem volt rá szükségem.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kielégúlten távoztam. Megkaptam amire vágytam, sőt még többet is. 2 elélvezéssel a hátam mögött boldogan mentem haza. Minden úgy történt, amire.vágytam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Aida Swinger szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAida Swinger legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-07) : Magamhoz húzztam, markolásztam popikáját, és lágyan csókolgati kezdtem itt - ott. Majd csókolozni kezdtünk. Elõször Én kényeztettem, Aidát, ahogy szoktam, az ágyon fekve.

felejthetetlen: 4db
(2024-06-18) : Óhaja parancs volt számomra . Újabb vizuális csoda , ahogy lovagol és közben táncolnak a mellei . Aztán amikor megfogtam a melleket ,mélyről jövő búgó hangokkal kényeztetett . Közben a csípője tekert rendesen .

(2024-03-18) : Ezután Ő következett. Kellemes natúr franciával hozta működésbe a velemegykorút, majd izgató cici szex következett. Kértem a védelmet, ami felhelyezése után nagyon szép lovacskázás követett. Gyönyörű látvány volt ahogyan megpacizott, kezemben a didik!

(2023-12-03) : Punit engedi simogatni,dörzsölni,de túrkálás nincs.Franciája kiváló.Mélytorok olyan barátnős,de legalább meg tudja csinálni.A kényszerfranciskát engedi de finoman kell ráhúzni,mondom olyan barátnősen,hardcore kizárva.Köpködés,szemkontakt,tánc nincs.F

nagyon jó: 4db
(2023-11-23) : Az ágy mellé állok, ő közel csúszik és kezelésbe vesz. Bíztatom, hogy használja a kezét nyugodtan, a kezeket olyan kifejezőnek találom.

(2023-10-30) : Kertem egy kicsit franciazzon es mar lent is volt. Nagyon finoman semmi kezezes hamar eredmenye is lett es gumit kertem.felhehyezte es belem ult.

(2023-10-19) : jól mélytorkoz, épp kiveszi pont a csúcsnál, szólok most fogok, gyorsan szájába visszarakja és megy minden oda, utána teli szájjal kérdésemre ühm-mögés van amíg meg nem szabadul az utódoktól,

: 4db
(2024-06-19) : Majd kaptam egy nagyon finom franciat, nem tuntette el teljesen, de még soha nem is sikerult senkinek akivel talalkoztam. Majd kértem a cici sexet, amiben neki sokkal több tapasztalata volt mint nekem ezert segitett es ajanlott pozokat,

(2024-01-27) : Szexisen elmosolyodott, bólintott, majd ő helyezkedett a lábaim közé. Nagyon finom szopást kaptam, lágyan kezdett, majd teljesen bekapta, mélytorokra is vette a farkam. A nyalizás és a franciája annyira felizgatott,

(2023-10-19) : Aida egyre jobban belemelegedett az actionbe, misszi után ő került felülre, majd visszatérve az eredeti helyzetbe ért az igencsak kellemes vég. Odafigyelt, hogy mit és hogyan szeretek, ez egy külön pluszpont neki.

lehetne jobb: 1db
(2024-06-01) : Leültem fanciázott szépen kihúzta magát a léc,aztán kértem a DT,KF-t!:)Itt jött a hidegzuhany.Közölze fogát húzták,most nem tudja megcsinálni.Ezt miért nem írta meg v közölte a randi előtt...