Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Adrienn

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-22 20:24:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Adrienn +36205272316 120736 szexpartner

kri5tof a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Adrienn hirdetővel
perfekt alak
élvezi az ujjazást
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Fél órája volt kinn a hirdetése mikor hívtam. Gyorsan felvette és egy fiatalos, csilingelő hang szólt bele a másik oldalon. Mint kiderült, egy telefonközpontos volt, de ezt akkor még nem tudtam. Megbeszéltünk másnapra egy randit, megkaptam a címet, és mondtam, hogy küldök idősávot VTR-en. Másnap reggelig nem fogadta el, ezért hívtam, hogy részéről is úgy áll-e, hogy lesz randi. Megint telefonközpontos vette fel, és megerősítette, hogy mehetek, és vegyem úgy, hogy el van fogadva a VTR, majd kitalálunk érte valami ajándékot. Egyébként Adrienn képben volt, megkapta az infokat, de én legközelebb fogom kérni, hogy ha szabad, akkor inkább személyesen vele beszélnék.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Lurdy melletti új lakópark. BKV jó, parkolás se lehet para. A cím egyértelmű, a google maps nagyjából jó helyre tette a kis piros izét, de azért kisit fostam, hogy hogyan fogom megtalálni, hogy melyik kapualj az. Végül szinte keresnem sem kellett.
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
A kapualj előtt telefon, kaptam kódot, emeletet és lakás számot. Már előző nap, mikor meghallottam a címet, eszembe jutott, hogy eléggé ismerős, és igen, kiderült, hogy én ebben a lakásban már jártam, és szar emlékeim vannak róla. Akkor egy jó testű roma csaj, aki persze olyan képekkel hirdetett, mintha hipóval mosták volna ki, atom lehúzást művelt velem, meg a konyhában a csajok arról beszélgettek, hogy valami bitang mikor szabadul, de ennek jó fél éve amikor még azt se tudtam milyen meglepetések érhetik a naiv vendéget.
Mondom OK, felmegyek, de ha roma lesz a nő, akkor tipli. Spoiler: nem tipliztem.
A lakás amúgy frankó, előszoba, konyha amit egy függöny takar, benne 1-2 lány telefonközpontoskodik meg tudományos témákon kacarászik, körfolyosó 3 szobával és a végén fürdővel. A baszoba tiszta, nagy franciaággyal ami nem nyekereg, nincs széthancúrozva. A fürdő jól felszerelt, de nem mindegyik lány dobja ki a vendég után a szájvizes műanyag poharakat. Adrienn megtette helyettük is, amíg fürdés közben beszélgettünk.
Egyébként diszkréten űzik az ipart, mert Adriennen kívül mással nem találkoztam.
Adrienn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mikor Adrienn ajtót nyitott, azonnal tudtam, hogy maradok. Gesztenyebarna szem, nyílt tekintettel, rövid barna haj szőke melírral. Szép arcú. Arányos alak, kerek popsi, enyhén gravitált, de formás cicik, formás virgácsok. Bőre a heti 10 perc szolitól szép barna, selymes tapintású. Teste feszessége jobb mint a vele egykorú nőké, nem lóg a bőre, lapos a hasa és nem löttyedt a feneke. Hiába nem tegnap volt, de a sok év kézilabdázással kialakult jó testét tartja, tesz érte. Tetkó nuku, műszempilla és műköröm nuku. Ki van húzva a szeme és tetovált a szemöldöke, de igényes, jól áll neki.
1. Adrienn +36205272316 beszámoló Budapest 120736 erotikus masszázs
3. Adrienn +36205272316 beszámoló Budapest 120736 erotikus masszázs4. Adrienn +36205272316 beszámoló 2024-02-23 09:20:16 erotikus masszázs 1207365. Adrienn +36205272316 beszámoló 2024-02-23 09:20:16 erotikus masszázs 1207366. Adrienn +36205272316 beszámoló 2024-02-23 09:20:16 erotikus masszázs 120736
Action
Közös fürdés:
4
Popó:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
A lakásba belépve egy fekete bugyiban, melltartóban és magas sarkúban fogadott.
Bemutatkoztunk egymásnak, és mivel nagyon szexi és mosolygós volt, nem volt kérdés, hogy maradok.
Az előszobában hagytam a cipőt és a szobába vezetett, ahol egy zsámolyra dobtam a többi ruhámat.

Nem sikerült legelső vendégnek lennem, hiába még csak a második napja volt vendéglátóként. Azért látszott rajta, hogy egy hangyányit zavarban van, de még így is meleg és nagyon barátságos volt a kisugárzása.
Gyorsan levágta rólam, hogy én egy elég nyugodt csávó vagyok, ami szerintem oldotta az ő hangulatát is. Mindenesetre később mondta is, hogy nagyon nyugodt vagyok, és ez tetszik neki.
Az én kezdeményezésemre rendeztük az anyagiakat, majd a fürdőbe irányított, és nemsokára utánam jött. Külön zuhanyoztunk, először én, utána ő. Kis szájvizezés, aztán vissza a szobába.

Mivel volt VTR próbálkozás, ajánlotta, hogy a szájba élvezés legyen gratis. Mondtam neki, hogy arra ma annyira nem izgulok, inkább a csókot kérem, ha részéről is oké. "Legyen", és lesmárolt. Kábé a torkomig dugta át a nyelvét. Kicsit elszédültem.
Miután rendesen végigtapiztam és a felsőtestét csókolgattam, az ágyra feküdtünk. Oldalt helyezkedett és franciázni kezdett, miközben én a testét majd a punciját simogattam és egy ujjamat becsúsztatva izgattam. Páratlanul, de nem pornósan franciázik; jó nyálasan csinálja, a nyelve jár a makk körül, a kezét csak arra használja, hogy a tövénél megtámasszon. Közben többször is torokra vesz, és elkalandozik a golyók felé is, kézzel és szájjal is. Kényszerfrancia is van az alapban, de nem éreztem odaillőnek, úgyhogy azt nem csináltuk.
Kértem, hogy popsival kezdjük. Beleegyezett, de kért, hogy nagyon lassan mozogjak az elején. Egy kis síkosítás után hátulról próbáltuk betenni, majd ülve, aztán megint hátulról. Közben szegény mondogatta, hogy ő milyen béna, pedig nem szokott gond lenni. Nyugtattam, hogy nem kell sietnünk, ne gyötörje magát, mert én jól érzem magam vele. Pár perc után benne voltam, és sikerült is bejáratni. Nagyon jó érzés volt. Viszont kb csak 5 percig csináltuk, mert éreztem rajta, hogy valami nem oké. Rá is kérdeztem, hogy fáj-e neki. Azt válaszolta, hogy nem, csak nem tudja átadni magát, mert ennyit bénázott.
Inkább abbahagytuk, és hanyatt fektettem.
Megtudtam, hogy a melleinek izgatása számára nem okoz nagy eufóriát, hiába keményedett egyből a bimbója. Lejjebb érve finoman nyelvelni kezdtem a csiklóját, és kérdeztem, hogy esik neki a legjobban. Azt mondta, hogy ő hüvelyből élvezős, járassam benne az ujjam is, és néha szívjam a csiklóját. Megtettem. Pár perc alatt el is élvezett. Csukott szemmel, teljesen átadta magát az érzésnek. Közben a hajamba túrt (erre engedélyt kért). Finom, szőrtelen, jól nedvesedő puncija van.

Kifújta magát, és én közben rápillantottam az órára. Már vagy 40 perc eltelt az egy órából. Nagyon kívántam őt, úgyhogy kérdeztem, hogy hosszabíthatunk-e. Azt mondta, szerinte igen, de meg kell kérdeznie (a telefonközpontostól gondolom). A hirdetésében nem volt másfél és két órás csokor megadva. Abban maradtunk, hogy egy órát hosszabbítok. Átadtam a rózsákat, ő kiszaladt, és egy perc alatt elintézte az adminisztrációt a call centerben.

Franciával folytatta, majd gumizás és beleült. Megsúgta, hogy két dolog izgatta nagyon ebben a pózban: hogy miközben csúszkált rajtam tövig benne voltam, és az, hogy mikor erősen markoltam a seggét, elfért a tenyeremben. Közben csókolt, és az izgalomtól ösztönösen fél-hangosan szakadtak ki belőle a reakciók. Imádtam. Ő elélvezett, és én is majdnem elengedtem, de még időben kértem, hogy forduljunk át doggyba.
Itt sem a gyors tempóra izgult, bár bírta volna simán, hanem, hogy jól megfogtam a derekát és tövig húztam a farkamra. Extázisban beszélt közben, amit néha nem is értettem, mert elharapta a mondat végét, vagy lihegett közben. "Húzz a farkadra", "Úristen, de szétszopnálak"... Nem megjátszotta, full természetes, ösztönös volt minden. Hogy lehet ilyen visszajelzéseket überelni??? Az egóm az egekbe repült tőle. Persze, hogy óriásit élveztem a gumiba.

Rendbe tettük magunkat, ajánlott simogatós masszázst, amit passzoltam, vízzel kínált. Egymást simogatva beszélgettünk. Sok mindent megtudtam róla, de nem írom le, nehogy véletlen neked ne legyen vele témád miatta. A lényeg, hogy egy két lábbal a földön járó nőt ismertem meg, aki most épp örömet szerez, pár hónap múlva meg ki tudja...

Újra egymásra hangolódtunk és nyalakodni kezdtem. Nem hitte, hogy el fog tudni élvezni. Tévedett, 5 perc múlva készen volt mint a házi feladat és az ágyon pihegett. Aztán ő vett kezelésbe, és miután készen álltam, missziben kezdtük. Csókolt, húzott magába, a punciját izgatta, megint teljesen átadta magát az érzésnek. Nekem is nagyon jó volt így, élveztem ahogy teljesen befogadott. Pózt váltottunk, és megint hátulról támadtam. Aztán a hátamra feküdtem, és nekilátott lecsapolni. Itt már használta a kezét, a makkomat nyalta és néha a mellbimbójával izgatta.
Nem teli zsákkal érkeztem, szóval a második kör számomra nem zárult happy endinggel, de egyáltalán nem zavart. Adrienn mindent megtett.

Kifújtuk magunkat, és közös fürdéssel zártunk. Végül kikísért és puszikkal búcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztem, illetve félidőnél hosszabbítottam. A popsi volt extra, a VTR miatt a csók lett az ajándék.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 80 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Magasan az eddigi legjobb élményt nyújtó nő akinél voltam. Nem tudom rendesen szavakba önteni, de megpróbálom: olyan volt vele, mintha tinédzserek lettünk volna, akik az egész napot gondtalanul az ágyban töltenék és átszeretkeznék a nappalt és az éjszakát; csak véget ne érjen. Tökéletes barátnő.
Rendkívül igyekszik, hogy a legjobb élményt nyújtsa a vendégnek. Egyértelművé vált, hogy ezt mint elvárást támasztja önmaga felé.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Adrienn szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet