Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Adèl

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-12-26 23:49:29

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Adèl +36307087750 120236 erotikus masszázs

dezo a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Adèl hirdetővel
érzéki hang
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
mindig vidám
Egyeztetés
Én mindig telefonon egyeztetek. Nekem így a legegyszerűbb. Általában gyorsan akad valaki a csapatból, aki felveszi és tájékoztat. Pár hónapja még jó esélyem volt aznapra is megfelelő időpontot kapni, de mostanában már célszerűbb 1-2 napra előre foglalni. Azt hiszem már több kolléga rájött, hogy ez tényleg egy jó hely. Délelőtt 11-től már érdemes próbálkozni, déltől szinte biztos a siker. Az előre foglalás működik, de aznap megerősítő telefon/sms szükséges.
Megközelítés
IX. kerület, Boráros tértől pár perc séta. Villamos, busz, tömegközlekedés ideális, a parkolás úgy gondolom nem mindig egyszerű, és persze fizetős is.
A telefonban mindig pontos címet adnak. Könnyű odatalálni, GPS ismeri, de a ház előtt nem lehet parkolni. Telefonon 2 számjegyű kapukód, lift a sokadikra, és már nyílik is az ajtó. A lányok annyit kérnek, hogy vagy egy szinttel feljebb, vagy lejjebb szálljunk ki a liftből. Az érdeklődő szomszédság miatti óvintézkedés csupán.
Helyszín
A bejárati ajtó hangszigeteléssel van ellátva. Az előszobában ülőke, fogas, cipőkanál. Innen nyílik a két dolgozószoba, a fürdő, és a lányok privát szobája. Viszonylag nagy, tiszta és kényelmes fürdőszoba káddal, zuhanyfüggönnyel, sok tusfürdővel. Nem jöttem rá, hogy hogy csinálják, és főleg mikor, de mindig nagyon tiszta a fürdőszoba, és száraz a kilépő. Van szájvíz, eldobható fogkefe és többféle TicTac is. Egyik szoba kifejezetten nagy, tágas, de a kisebbik szobában is lehetne kényelmesen táncolni. Nagy, kényelmes, széles matrac, nem túl kemény, nem túl puha. A matracon mindig friss cserelepedő, a párnán tiszta törölköző. És persze tükrök a mozihoz. Van 1 fotel a ruhát lepakolni. Hangulatvilágítás, kellemes hőmérséklet, és jó levegő. Mindig megkínálnak ásványvízzel és csokival. Minden zuhanyhoz külön, száraz, friss törölközőt kapok. Kritikus szemmel is elég nehéz lenne hibát találni. Komolyan odafigyelnek a vendég igényeire. Ami engem külön megfogott, hogy a ruháimat, táskámat, telefonomat bátran hagyhatom a szobában. Amikor elmegyek pancsolni, Adél kimegy a privát szobába, és velem együtt jön vissza. Teljes a diszkréció.
Adèl külseje
Ez a rész nyilván erősen szubjektív, egyéni ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik. Adél a fiatalabb generációhoz tartozik, de már nem tapasztalatlan kezdő. Nem nádszál, kellemesen telt típus. Ismerkedéskor nem marad üresen a kezem. A képei valódiak, de egyértelműen nem profi fotós készítette őket. Arca bájos, mosolygós. Kacér mosolya és szeme huncut csillogása már az ajtóban előrevetíti a várható kalandot. Az ikrek kellemesen kézbesimulnak, egyelőre dacolnak a gravitációval. És hogy mi a kedvencem? A hangja, a stílusa, a kedvessége, a humora. Mindig feldobja a napomat. Nagyon értelmes csaj, kifejezetten jót lehet vele beszélgetni. Is. Nem tudom miben fogadott, nem igazán figyeltem erre, de elég hamar lekerült.
1. Adèl +36307087750 beszámoló Budapest 120236 erotikus masszázs
3. Adèl +36307087750 beszámoló Budapest 120236 erotikus masszázs4. Adèl +36307087750 beszámoló 2023-12-27 09:40:01 erotikus masszázs 1202365. Adèl +36307087750 beszámoló 2023-12-27 09:40:01 erotikus masszázs 1202366. Adèl +36307087750 beszámoló 2023-12-27 09:40:01 erotikus masszázs 120236
Erotikus masszázs
Én komolyan úgy gondolom, (persze ez saját vélemény) hogy ez az igazi erotikus masszázs. Vagy inkább szeretetmasszázs. Vagy ilyesmi. Az én személyes aktivitásom tulajdonképpen kimerül annyiban, hogy átadom magam az élvezetnek. Adél minden alkalommal újra és újra elvarázsol. Tanulta a masszázst, és eredményesen használja is a tanultakat. Valami eszméletlenül ráérez, hogy mi jó nekem. Profi. Hason kezdünk, (mármint én). A talpamtól a nyakamig lassan végigmenve megkeresi (és meg is találja!!!) az erogén zónákat, és változó erősséggel és technikával kezelésbe veszi őket. Ujjbeggyel, körömmel, tenyérrel, szájjal, nyelvvel. Folyamatosan figyeli a reakcióimat. Soha nem kellett még szólnom, hogy ne így, hanem úgy. Valahogy eltalálja. Ráérez. Ért hozzá. Akarja és tudja is jól csinálni. Kb fél óra után fordulás. Ezután sem gyors befejezés jön, hanem továbbra is simogat, csókol, még feljebb emel. Persze van rá lehetőség, hogy én is aktívan közreműködjek a történésekben, de általában csak önző módon élvezem a kényeztetést. Az első alkalommal Adél mondta, hogy „lehet ezt még fokozni”. Akkor nem hittem neki, most már meggyőzött, hogy tényleg lehet. A másfél órát nagyon jól kihasználva, jól időzítve érkezik a végkifejlet. Tüzijáték, trombitaszó, csillaghullás, hosszú mámor. Nem siettet, nem beszél, nem matat. Mint egy figyelmes barátnő. Van még időm egy gyors zuhanyra. Öltözés, hideg ásványvíz, csoki, búcsúcsók. És a liftben már nézem a naptárt, hogy mikor tudok jönni legközelebb.
Levezetés
Nem igazán különül el a masszázs és a levezetés. Voltam már több helyen, ahol kaptam kellemes masszázst, és általában eldönthettem, hogy az elején, vagy a végén szeretném a csúcsot. És ezt a két részt jól külön lehetett választani. Itt végig masszi van, de az első perctől kezdve szikrázik a levegő az erotikától. A simogatás, a lazítás, az izgató érintések végig jelen vannak. Persze nem biztos, hogy másnak is ez a stílus a nyerő, de hogy nálam erőteljes függés alakult ki, az tény.
Elszámolás
A rózsaszálak nyilvánosak, korrekt az elszámolás, nem merülnek fel rejtett költségek. Semmi kellemetlen meglepetés. Másfél óra élmény + választható extra, és egészen barátságos számok. Én előre szoktam letenni.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Az összkép számomra erősen meggyőző. Mentem már jókedvűen, meg fáradtan is. Voltam stresszes, ideges, szétesett, kialvatlan. Adél azt mondja, szereti a kihívásokat. Hát kétségtelen, hogy még soha nem csalódtam. Nekem nagyon bejön, számomra különleges élmény. Szerintem érdemes kipróbálni. Köszönöm Adél, várom a következő találkozást.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Adèl erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 12:41:41
Hosszú, már-már novellaszerű írást hoztál össze.

2023-12-27 12:18:47
Teljeskörű tájékoztatás, kiváló ajánlólevél.
Jól részletezetten indokoltad, "hogy mitől jó ez a hely", miért szeretünk ide járni. Köszönöm szépen.
Mutasd mindet

FunkciókAdèl legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-02-12) : Kb húsz perc lehetett hátra, ami alatt így kizárt lett volna az ismétlés, inkább egy lazító masszázst kértem levezetésként a hölgyektől. Ez nem volt igazi erőteljes masszírozás, csak kellemes simogatás, időnként érzéki gyengédséggel, ami nagyon jól esett.

felejthetetlen: 2db
(2024-01-14) : Adél lingammal kezdte a kényeztetésemet, amit nagyon körültekintően, minden csatolt rész érintésével indított, bő olajozás mellett. A szakszerű kézi műveletek végzése közben azonban egyszer csak nem tudta tovább csak nézni és hamm bekapta.

(2023-08-27) : Masszázs és simogatás és izgatás egyszerre. Elég gyorsan felhúz magasra, aztán ott tart sokáig. Mondta, hogy nyugodtan szóljak, ha valamit másként szeretnék.

nagyon jó: 7db
(2024-01-16) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt s ahogy helyet cseréltünk, szemtelenül lesmárolt. Ifjú éveim legjobb smacijait idézte lágy, nyelves csókja, mely nem hagyott kétséget afelől, hogy a hölgy is élvezi a pillanatnyi helyzetet.

(2023-11-16) : Masszázsa inkább simogató, nagyon finom mozdulatokkal nyomkod. A masszázzsal töltött idő tökéletes volt arra, hogy már az érkezés óta megkezdett beszélgetést- amit a fürdés megszakított- folytassuk. Elég sok témát érintettünk, és nagyon kellemesen elcsevegtünk különböző témákról.

(2023-04-15) : Visszatérésem után mindkettőjükel ölelkezés szájpuszi majd a nagy széles tatamira fekszem.Kétoldalról kezelésbe vesznek a lányok krémmel kezdenek masszírozni közben beszélgetünk Adél egy kicsit megismer Rebeka is elmondja ami rólam tudható.Kérdeznek merre jártam a szexbabáról is mesélek jót nevetgélünk a témán vidámak a lányok.Lassan befejezik nagyon kellemes volt kettőjük ténykedése.

: 2db
(2023-09-19) : Párna a fejem alá és kezdődött a mozi. Érzékien, finoman elkezdte szopni a farkam, nem pornósan, inkább kényeztetően, barátnősen.Eközben a tükörben lestem az altestét, amit ismét megkívántam, így kértem a 69-et. Ebben a pózban is eltöltöttünk pár percet, majd felálltam és elém térdelve kényeztetett.

(2023-06-30) : Utána csere, én kerültem alulra és olajos testünket kicsit összegabalyítva kaptam egy kellően hosszú franciát, amit kérésemnek megfelelően váltogatott szájjal, kézzel - de mindvégig azzal a lelkesedéssel, amit csak a még "hangulatban" lévő lányok tudnak nyújtani :)

egyeztetési probléma: 1db
(2022-03-23) : Nem fogadott. A telefont a barátnője vette fel, korrekt volt, bemutatkozott és közölte, Adélnak el kellett mennie. De ő tudna fogadni, kb. 20 perc múlva. Mivel nem szeretem az ilyen szitukat, nem éltem a lehetőséggel. Nem tudom elfogadni, ha le van beszélve egy időpont, nem jelenek meg. Részemről felejtős a hely.